Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szerencsére ma már jobban volt Beni, de bármit evett utánna mindig csikart a hasa. 4-szer volt hasmenése, de szerencsére jókedvű, nem tűnik betegnek!

Katicabogár!
Gratula Kincsőhöz!Kép Ha lesz egy kis időd írjál a szülésről, klinikáról egy kicsit! Hogy telnek otthon a napjaitok?

Gabi3!
Én sem voltam nagyon-nagyon rosszul a terhességek elején (kb. 2 hét émelygés, fáradékonyság), csak azt mondtam, hogy ez szerintem rosszabb mint az utolsó harmad.
Hát az biztos hogy jobb lenne, ha a tesó költözés után jönne! Nálam működött a " tudatalatti fogamzásgátlás". Elvileg jöhetett volna Bálint korábban is, de tudtam, hogy akkor költözünk, meg akkor van a vizsgaidőszak is. Végül aug. végén született, kényelmesen le tudtam tenni a vizsgákat, júl. közepén költözködtünk (eredetileg jún. lett volna), és még nyaralni is el tudtunk menni aug. elején. Az lehet hogy maga a költözés mondjuk 1 nap (mint nálunk), de utána még annyi de annyi teendő van! Nekünk majdnem 1 hónapig dobozokban voltak a ruháink, mert nem volt pénzünk bepolcozni a gardróbot, és még sorolhatnám.
Milyen rosszakat hallottál a Sáriról (mert nekem eddig mindenki csak jót mondott)?

Gabómamó!
Szerintem azért szeretik a dokik beindítani a szülést, mert ez nekik kényelmesebb. Azzal nem foglalkoznak, hogy a baba esetleg még nem érett a születésre, és az anyuka esetleg többet szenved, mint természetes (nem mesterségesen indított) szülésnél. Volt egy ismerősöm akinek beindították a szülését, mert már nagyon türelmetlenkedett, és szülés után a neonatológus megállapította a magzatmázból, hogy el volt számolva a szülés várható időpontja , és a baba még kb. 2 hétig "szeretett volna" bent maradni az anyukája hasában.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!!!

Tegnap este elment a nyákdugó, meg voltak fájásaim is, gopndolom a vihar hatására. Most megint semmi.
Nem tudom, most mekkora Bence, mert nem csináltak Uh-t, majd csütörtökön.

Az is lehet, hogy császár lesz belőle:-(((((((

Köszönöm a drukkokat, jólesik!

Katica neked is nagy gratula!!!!

Zsófi(39+1)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nekem tök rendi volt a dokim. Simán indithatott volna, mert túl voltunk a negyvenedik héten, meg el is utazott hétvégére. de azt mondta szoritsam össze a lábaimat, és sziveskedjek megvárni.Hát nem sikerült. Lehet, hogy Vandának nem volt szimpi?Kép

Gabi3
Flóci mikor kelt?
Vanda most ismét durmolKép

Hú olyan jó hogy van már görögdinnye! Két napja már csak azon élekKép De szerintem ez megint igy marad szeptemberigKép

Tegnap pakolásztam és megtaláltam a cumisüvegeket, amit mág Vanda születése előtt vettem.(négyet! De hogy minek?) egyet odaadtam neki, játszani. Olyan aranyos! Nem tudja ám mire való. Rakok neki bele ma rizst, vagy babot. legalább elzörget vele egy darabigKép

Zsófi:
Sajna a nyákdugó semmit nem jelent. Attól még cipelheti az ember lány a apocakját jó pár napig.
De te nem fogodKép

Na megyek mert nagyon mozgolódik a kisasszony.
Nina
nina74

Sziasztok!

Anita: Csak olyan "rosszakat" hallottam, hogy nem jött be a szüléshez, csak az utolsó 15 percre. Uátna meg elfogadta a pénzt. Igaz nálam sem volt benn, de én ez miatt nem haragszom rá. Meg olyat hallottam, hogy egy anyuka telefonált neki,hogy már fájásai vannak (reggel), erre azt mondta neki,hogy 12-re menjen be a klinikára. Akkorra meg már majdnem megszült. Ráadásul még le is szidták, hogy miért ilyekor jön be. De ezek nem olyan rossz dolgok. Vagy legalább is én úgy is maradok nála. Hallottam azért jókat is. Türelmes volt a szülőszobán. Meg ilyesmiket. Egyébként nekem is szimpi.
Jó, hogy jobban van Beni.
Én is így vagyok a költözéssel. Jobb ha még a pocakban van a kistesó. Aztán meg majd segít valaki.

Nina: Ma rendi volt flóra. Fél 6-kor kelt először és vissza is aludt, egészen fél 8-ig.

Zsófi: Nekem vasárnap ment el a dugóm és kedden meg is szültem. Ahhoz képest, hogy a dokibácsi azt mondta, hogy így még ellehetek 2 hétig. Ne is gondolj arra, hogy császár lesz. Inkább legyen rendes szülés, abból könnyebb felépülni. Elég erős vagy ahhoz, hogy megszüld.

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Katicabogár, gratulálok Kincsőhöz Kép, jó egészséget nektek. Azt hittem azért nem írsz, mert már felmentetek Pestre "otthonszülni". Kép Várom én is a beszámolód.

Azért majd próbálkozom az uh képpel, mikor ott leszek a diagnosztikán, hátha akkor adnak... Kép Ha meg nem, majd amikor elmegyünk egyszer Kecskemétre lesz képem. Kép
Aki az SZTK-ba jár, annak minden vizsgálatot helyben megoldanak? Többen írtátok, hogy a kötelező vizsgálatokra a Klinikára mentetek (és képet Kép is kaptatok ott). Mitől függ, hol végzik a vizsgálatot? Kérhetem, hogy a Klinikán csinálják?

Zsófi drukkolok, hogy minden könnyen menjen. Kép

Gigi
gigi1

Gigi:
Én azért jártam a klinikára, mert az orvosom ott ultrahangozik.
De ugy tudom 20. hét körüli ultrahangra mindenkinek a klinikára kell mennie, ffüggetlenül attól hol fogsz szülni.
Ott lehet cselezni. Lsd felljebb MelindaKépKépKép

Mikor bent feküdtem, és csoportosan jártunk le uh-ra, akkor egy csaj azzal az ürüggyel kért, hogy nagyon nehezen lett a babóca és a férjének szertné, mert messze dolgozik...Stb stb
Bizti kapsz ha nagyon szeretnéd.
Nina
nina74

Jók ezek a trükkök, Csajok! Kép

Gabi3
inecsg

Nina Kép, köszi szépen az infót és a tippeket. Kép
Csak így tovább, kinek van még ötlete? Kép Kép

Próbálkozni fogok.
Már nagyon kíváncsi vagyok a tökmagra, de jövő csüt-ig várnom kell.

Gigi
gigi1

Gabomamo! Brokkolit pulykahussal nem láttam, de nem biztos, hogy azért nincs is.

Este még jövök.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Köszi a gratulációkat! Kincső paraméterei: 48 cm és 2780 gramm. Nagyon formás kis baba szerintem. Nem nagyon van időm sokat írni, mert anyukám itt van egy hétig és olyan ritkán vagyunk együtt, hogy sajnálom az időt a gép előtt tölteni. Tiszta hülye vagyok, de már vagy öt perce gondolkodom a doktornő nevén, akinél szültem és nem jut eszembe. Talán valamelyikőtök ismeri: nagyon fiatal, a keresztneve Emőke. Kincső egyébként elég jó kislány, csak a hasa fáj néha. Legalábbis gondolom, hogy az, mert a lábait huzogatja a hasa felé és inkább nyög, mint sír. Kakilni is nehezen tud, pedig nagyon lágyakat produkál. Nincs valami ötletetek, hogyan lehetne segíteni rajta? Még valami: emlékszem, hogy volt valahol egy lista arról, hogy szoptatás alatt melyik ételekkel kell vigyázni. De fogalmam sincs, hol tudnám megtalálni. Tudja valamelyikőtök?

Zsófi: miért kell megindítani a szülést? Csak mert nagy a baba?

Gigi: nekem a "közös" dokink adott egyszer képet Újszegeden, akkor még nagyon picike volt kincső, csak egy kis folt látszik belőle. A Klinikán ráadásul még a monitort sem láttam. De úgy voltam vele, hogy ezek olyan titokzatos dolgok, nem is baj, ha nem látom. Érezni úgyis éreztem. Már 20 hetes leszel???

Katicabogár

Kati
katicabogár

Gabi3! Én nem ismerem az acélszerkezetes házat, csak hallottam van ilyen is. Ez szerinted mivel jobb?

Gabi3,Nina! Igen nekem is ez a gyanus, hogy sok ásványi so van benne. Inkább most mégse iszom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,

ma beszeltem 1 baratnommel e sazt mondta nem szabad inni az Anna vizet, mert sok benne az asvanyi anyag.

Katicabogar,

olvasd el az emiljeidet!

Nina, Melinda ,

koszi, hogy megneztetek a brokkolist. Jazminnak eddig ez volt a kedvence. Ami azt jelenti, hogy kb 8 honapja ezt eszi mindennap ebedre. Kulonben ujabban iszonyu budos.

nu csok mindenkinek,ú
gabomamo
gabomamo

Gabó: A Passzázs sori Rossmanban van brokkolis pulyka. Olyan muják. Vettem egy gyantázós csíkot, 50 db-osat. 600 valamennyi volt. A pénztáros csaj meg még meg is nézte és 340-et ütött be. Én meg csak néztem miért ilyen olcsó. (Mást is vettem.)Érdemes bemenni!Kép

Karmen: Az acélszerk.-es abban különbözik a faszerk.-től, hogy acélprofilok vannak a fa helyett. A többi ugyanaz.

Katica: Aza Vince Emőke és nagyon aranyos és rendes és alapos. Amikor először mellgyuszival mentem be a klinikára, akkor ő volt az ügyis. Alaposan kikérdezett, megvizsgált kívül-belül. Nehogy más bajom legyen. Nem adott antibiotikumot rögtön. Ha a Sárit nélkülöznöm kellene biztos hozzá járnék.
A júniusi kismamában van egy olyan textil zacskó, amibe cseresznye vagy meggy magot kell tenni. Ezt te magad is megtudod varrni. Azt megmelegíteni és a pocakjára tenni. De ha hasrafekteted az is szokott segíteni. Olyan ételeket ne egyél ami felfúj. Káposzta, cseresznye, sárgabarack, bab, borsó, kelkápi, kelbimbó, a narancs is okozhat hasfájást. Ne igyál sok tejet, max. 2-3 dl egy nap. De a tejszaporító tea is pukiztat. Epret, málnát se egyél. A görögdinnye remek tejszaporító.

Melinda: Irtó sokan voltak a tornán. Alig bírtunk megmozdulni.

Jó éjt mindenkinek!
Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Persze ma sem jutottunk el tornára. Pedig csak délelőtt voltak lakást nézni...

Lotti majd megőrül az állatokért. Még vacsi után is ki szoktunk menni az erkélyre, cicát nézni. Én utálom őket, de a szomszédban van egy rakattal. Szinte kiabál rájuk. De ez így van szinte majdnem minden élőlénnyel. Ma pl. meg akart simogatni egy pasit a TV-ben. Mondjuk jól nézett ki, van ízlése a csajnak.
Erről jut eszembe, a férjem uncsitesója egy halászcsárdában dolgozik, és a múlt héten beültünk hozzá Lottival dumcsizni. Kis idő múlva, 2-3 fiatal fickó ült a szomszéd asztalhoz. Az egyik nagyon helyes volt (hűséget fogadtam a férjemnek, nem vakságot), hát nem kikezdett vele is a lányom?!

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Gabi3!
Végül melyik építtető céggel állapodtatok meg? Milyen árajánlatot kaptatok? Kulcsrakészre, v. szerkezetkészre kéritek a házat?
Nekem mindkét szülésnél ott volt a Sári, és nem csak a kitolásra esett be! Én még csak olyanokkal beszéltem, akik meg voltak vele elégedve. Nem egy pénzéhes doki, és amikor Bálint született mesélte egy szobatársam, hogy volt egy mindenórás román nő, akit már nem tudom hanyadik doki nem vállalt el, a Sári pedig nem küldte el a sunyiba, szülhetett nála.

Zsófi!
Szorítok neked holnap! Nekem csüt.-ön du. ment el a nyákdugó (hazaküldött a dokim), és péntek du. született meg Benedek.

Képzeljétek hogy jártam ma! A Somogyi u.-i játékboltnál 3/4 órát vártam hiába! Ki volt írva, hogy rögtön jövök! 1/2 5-re értem oda. Visszamentem 3/4 5-re sehol senki, majd visszamentem 5-re még mindig senki. 1/4 6-kor eljöttem. Nem értem miért nem lehet azt kiírni, hogy mondjuk fél 6-körül jövök, és akkor nem csinál hülyét fölöslegesen sok emberből. Mert nem én voltam egyedül akik megunták a várakozást, és eljöttünk. Szívem szerint be nem tenném oda a lábamat még egyszer (nekünk is volt üzletünk, tulajdonos ilyet nem csinál, alkalmazott már igenKép!), de valószínű hogy holnap bemegyek, mert egy ismerősöm szerint itt olcsóbban megrendelhetem a játékokat, mint a Petőfi S. sgt.-i játékboltban. Ugyanazt árulják mindkét boltban, de a Somogyi u.-ban bevezető árak vannak. Jövő héten lesz Bálint keresztelője, és a keresztszülők megkértek, hogy nézzek ki valamit Bálintnak (ékszert nem akarunk). Ki is néztem, de csak akkor rendelem meg a Somogyi u.-ban (ezek után), ha ad egy kis kedvezményt.

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

No, a sok kudarc után írok egy próbaüzit, hátha most sikerül. Ha igen, rögtön jövök vissza...

Anita
fanita

Még egyszer sziasztok!

No, jól le-kezdőfelhasználózott a rendszer...

Múlt hét végén erősen próbálkoztam csatlakozni Hozzátok, de mivel közben renoválták a Társalgót, az én Kedvencek menümben már csak a régi kövület volt meg. Én meg nem győztem csodálkozni, miért is nem bírok hozzászólni, ill. nem szól hozzá senki más sem már három napja...

Először is szeretettel gratulálok Giginek, Ildianyunak, Petrának és Katicabogárnak! Sok-sok örömet kívánok mindannyiótoknak! (és remélem, senkit sem hagytam ki - igyekszem olvasni Benneteket, de néha kimarad 1-1 nap.)

Anita!
Jobbulást Beninek, remélhetőleg tényleg csak egy könnyű kis nyári hasmars és nem tart sokáig! A Sáriról én is csak jót mondhatok, ami negatívum, az az, hogy kissé túlterhelt és ettől néha olyan elveszettnek tűnik...

Katica!
A Vince Emőkével nekem is volt dolgom a klinikán, velem nagyon-nagyon aranyos és figyelmes volt.

Megint közel egy hónapig nem voltunk itthon, ebben szorítottunk időt egy kis nyaralásnak is a Balatonon. Nagyon szuper volt, Marci imád pancsolni, még a hideg vízből is úgy kellett kiimádkozni.
Rengeteget beszél, nótázgat (komolyan, ilyeneket, hogy "Kis kút, kerekes kút...", meg "Cső, cső, cső, a kukoricacső..." ez Apuka műve, én azért tanítok neki normális gyermekdalokat is...).
Múlt hét végén poszt-gyermeknapi ajándékként kapott pár műanyag afrikai vadállatot, és annyira odavan értük, hogy az ágyát már napok óta egy gnúval és egy antiloppal osztja meg(...)

Most elég rossz bőrben van szegény, a doki nénink szerint herpanginája van. Magas láza volt pár napig, egyéb tünetek nélkül, azután átmeneti javulás, most meg alig kap levegőt, folyton köhécsel és eldugul az orra. Ki tudja ugyan fújni, de nem túl hatékonyan, így marad az orrszívó, ami ellen most megint hevesen tiltakozik, finoman szólva...

Már hétvégén is próbáltam kérdezni: tudtok-e esetleg jó fényvédő krémet, ill. olyat, ami halványítja amájfoltokat? A Lierac-ról hallottam, de még nem próbáltam. (Sajna a terhességi májfoltjaim a mai napig nem múltak el, sőt...)
Előre is köszi!

Sziasztok!

Anita
fanita

Gabomamo:
Olyan kockás gatyát, tudod azt a Leo-poldi-t csak a faktumban lehet kapni?
Mert ott most perpill csak 68-as meg 86-os van.
Nina
nina74

Sziasztok!

Melinda: Mi is majdnem lekéstük a tornát. Flóra fél 12-től 3-ig aludt, úgy hogy utána még ebédelni is kellett. 3 és fél órát aludt! Este meg nem akart vacsorászni.

Banita: A Bauring-nál fogunk maradni. Ők 14 millióért vállalták kulcsrakészen, áremeléssel együtt. Ebben benne van az alap is.
Nekem igazán nics rossz tapasztalatom a Sárival kapcsolatban, szeretek is hozzájárni. Szerintem sem pénzéhes, és mama-baba barát. Fölöslegesen biztos nem utal be a kórházba. Nem baj majd legközelebb végig benn lesz nálam. Tőlünk nem fogadott el pénzt. Még a féléves rákszűrésen sem.
A Somogyi u-ban én is jártam így, de én nem vártam csak pár percet. Igazán kiírhatná mikor ér vissza.

Anita: Gyógyuljon meg gyorsan Marcicsek!

Gabi3
inecsg

Nina,

a Micimackoban is van. De inkabb nagyobbat vegyel, mert fel lehet hajtani a szarat es vekony nadragnal jol nez ki. A 68-as az kicsi? Simi Jazmin tavalyi 68-asat hordja es pont jo neki, csak a gumijat kellett nagyobbra cserelni. Kép

g.
gabomamo

Gabomamo köszi. A Mici mackóban kaptam.
nina74

Melinda! Nem vagyunk mi szembe szomszédok Kép Csak mert melletünk levö ház is tele van macskákkal Kép

Nina! Hogy van Vanda? Szebb más a sebe?

B.Anita! Hát régen még arra is emlékszek hogy nem fogadott el pénzt. Most meg csak egy UH fogok 4e fizetni Kép Persze maradok nála. Csak sajna nekem se tetszik hogy igy változik.

F.Anita! Én sajna nem, de tesomnak is nagyon kellene. Igy ha nem itt hallod majd valakitöl megirnád mivel kell kenni. Szerinted ha én most 60+ faktorú krémmel kenem az arcomat akkor megúszom? Persze nem is fekszek ki a napra, csak néha sétálok.

Na lassan megyek arra az UH-ra.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Látom anyukák ma elfoglaltak.

Közben én haza is értem. Illetve mi.
Végre megvolt az UH, a doki is nagyon örült a babának, amikor megtudta miért mentem. Azt hittem látni fogjuk majd a szívét, hát én nem láttam, de szerencsére hallottuk verni. Apuka is bejöhetett, mialatt vártunk már sokkal idegesebb lett mint én, de most ö is nagyon boldog. Ami érdekes, most meg a 7+6 helyett 7+1 számolt a gép. Mindig mást mondanak. De nem ez számit, hanem hogy jól vagyunk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja és tök rendes volt a doki, mert kérés nélkül is adott képet (már fel is tettem profilbaKép)
Lesz mit mutatni hétvégén a szüleimnek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Meso most üzent, Zsófi már kapja a beöntést, aztán burokrepsztés. Tessék neki nagyon drukkolni!!!Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
De jó, hogy hallottad végre szivecskéjétKépKépKép
Vanda sebe szépen gyógyul, már alig látszik.
Úgy elfáradt ma, hogy már alszik is.
Gondolom akkor jó nagy meglepi lesz a nagyszülőknekKép
Majd mesélj!OK?

tegnap láttam Janka babát. Gyönyörű kisbaba.

Zsófiról senkinek semmi híre?
Nina
nina74

Oké! Drukkolok ezerrel, de biztos ügyi lesz nagyon!!!!!!
nina74

Nina! Meglepödtem amikor jött az SMS, anyukája még erre is gondolt. Nagyon aranyos tölük. Mi meg szoritunk most akkor nagyon!! De jó hogy Vandának gyorsan gyógyul, a lecke meg jó volt, szerintem ezen mindenki átesik valamikor.

Szerintem anyukám majd elájul az örömtöl. Pár napja emlegette, hogy majd januárban ha kellene pénz a lombikra besegit. Én meg csak mondtam, megoldjuk. De tegnap ciki volt, mert vettünk kartonos vizet és nem segitettem cipelni, meg is bántottam. Majd hétvégén kárpótolom érte.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Irigylem a kitartásadat amiért titokban tudtad tartani.
Én is elhatároztam, hogy majd igy mondom meg a kispapinak, meg úgy... Aztána nagy frásztKép Hajnali 4-kor felráztam, dugdostam a tesztet az orra aláKép Ő meg azt sem tudta, hogy mi vanKép szegény majdem infarktust kapott, azt hitte földrengés van, vagy ég a ház.
Nina
nina74

Sziasztok!

Zsófi: Ügyi légy! Csak kitartás! Sokat gondolok Rátok!

Karmen: Már 4 ezer a Sári! Szerintem az teljesen ok, hogy a magánrendelésen fizetni kell.És még képet is kaptál! És még nem is drága!Ez nem pénzéhség. A klinikán meg a kórházban eddig tőlem sem fogadott el egy fillért sem.

NIna: Te hol találkoztál Jankával? De jó, hogy gyógyul Vanda sebe!

Gabi3
inecsg

Gabi3
Sétáltak a retek utcán.
nina74

Sziasztok!

Karmen!
Minden dokinál fizetni kell ha a magánrendelésére jársz! És a 4000 még nem is vészes. Ha jól tudom a 4 ezer 1 hónapra szól, és ez alatt az idő alatt ha bármi gond van természetesen megvizsgál (ahányszor csak szükséges), de akkor már nem kell fizetni! Ja, én nem a magánrendelésére szoktam járni, hanem az "államira".

Zsófi!
Ügyi legyél!Kép

Fanita!
Írhatnál gyakrabban is!
Jobbulást Marcinak!Kép
Úgy megnézném Marcit amikor nótázgat! Édes lehet!Kép

Gabi3!
Megrendeltem a Somogyi u.-ban az ajándékot. Mondtam a csajnak, hogy tegnap 3-szor jártam a boltnál fölöslegesen. De aztán nagyon készséges és segítőkész volt, úgyhogy megbékéltem...Kép

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok,
Norcsi üzenetét szeretném továbbítani, elsősorban a várandós Kismamiknak!
Ha nagyobb értékben szeretnétek vásárolni a Brendonban, kérlek keressétek meg előtte őt e-mailben, ő majd részletesen leírja, mi okból. Jól jártok.Kép
Címe:
norcsisze@freemail.hu

Köszi előre is a nevében:
Ági
Névtelen

Mielött elrohanok dolgozni megirom a jó hirt, Zsófiék babája ma fél 4kor megszületett, Papp Bence Sándor 3770g és 51 cm. Egészséges és gyönyörü.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szép jó reggelt
Hurrá, hurrá, gratulálok Zsófinak és a kis Bencének. Jó egészséget és sok tejet nekik. Kép

Karmen, örülök, hogy végre hallhattátok a szívét, még ha nem is láttátok.

Majd írok Norcsinak, bár a bevásárlás még odébb lesz, majd ősszel. Kép

Gigi
gigi1

SZIASZTOK!
Nem jelentkeztem,mert teljesen kikészültem.A klinikán az 5 nap alatt semmit nem aludtam az első két három napot végig ordította Dani,a tejcsi nem akar beindulni,pedig nagyon próbálkozom.ez tényleg 24 órás szolgálat.

Egyébként most már rendeződünk,nagyon boldog vagyok, Daniról rakok majd fel képet,amint előhívattuk.
Később még írok.
Ja a szülés nagyon gyorsan zajlott,1/2 8.-kor ment el a víz,1/2 9.-kor beértünk,egy tündéri doki volt ügyiben,9 .-kor kezdődtek a fájások,1/2 12.-ig nagyon jól bírtam,utánna atolófájások jöttek,mondták 12.-re meglesz a babó,de csak nem sikerült kinyomni,kiderült megfordította a fejét s nem fér ki .
Ezért kellett a császár.Mondanom sem kell,kikészültem.
Míg vittek fel a liftben végig kiabáltam az utat.
de mindent összevetve írtó gyorsan zajlott az egész!
A dokim nagyon rendi volt!!!

Zsófinak nagy gratula,sok tejcit kívánok!

Ildianyu:jól vagytok?Janka nagyon édes baba,a klinikán nem is tudtam megnézni.Jól birod a mindennapokat?nekem még mindig nem indul a tejci.
Egész éjjel a cicimen volt,nem is aludtunk semmit,reggel pedig megint annyira éhes volt.
A mai napot megint fekve-szopival töltjük!

Kicsit megkésve köszönöm a gratulációkat mindenkitől!

Sok puszi!

Erika
Erika

Sziasztok!

Zsófi:Gratulálok Bencéhez. sok- sok tejcsit kívánok, gyors felépülést és mét több erőt a felneveléséhez!Csak nem lett olyan nagy!Kép

Erika: Végre itt vagy! A tejcsi ügyeban kérd meg a dokidat írjon fel oxitocint, a klinikán beadják. Azzal elindul a tejcsi. Ez tök komoly, a védőnőm mondta, aki szopi párti! Vagy ha nem megy hívd Ágcit vagy a La Leche Ligát, ha kell megadom a számukat, ők biztos segítenek!

Flóra még mindig húzza a lóbőrt. Pedig mindig ő kel előbb. Hajnalban kicsit több tápit kapott, lehet hogy ez az oka?Kép

Ja azt nem is írtam, hogy voltunk méreckedin. flóci még mindig nem érte el a 8 kilót, 7860g és nőtt 2 cm-t. MÁr 72 centi! Remélem csak lemozogja a felvett tápanyagot és nincs valami más baja. Legközelebb be is megyünk a dokinénihez, úgy is akkor már a 15 hónapos oltásra megyünk. A bárányhimlőellenit meg még nem adatom be neki, majd ha oviba megy az előtt.

A jövőhéten lesz a szegedi EXPO, ha valaki térdekel.

Banita: szerintem sem sok a Sárinál a 4 ezer, főleg, hogy van nála uh is. A klinikára jársz be hozzá? Mennyi kedvezményt kaptál a játékra? És milyet rendeltél?

Ga
bi3
inecsg

ZSófi:
Nagy-nagy gratula Bencéhez!sok tejcit, és jó egészséget mindketőtöknekKép
Nina
nina74

Erika! Mivel nekem is valszeg császár lesz, megkérdezném, hogy elaltattak? Vagy te nem is akartad? Nem tudod ha valaki ragaszkodik hozzá, tényleg belemennek?

Gabi! Flonak biztos nincs baja, majd megnö.

Ez már gyanus, a 4. forum ahol szinte egész nap nincs hozzászólás. Már azt gondolom valami lehetett az oldallal.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsófi!

Nagyon sok boldogságot és sok tejcsit kívánok nektek Bencével!

Holnap megyünk Debrecenbe esküvőre + lagziba, majd beszámolok, hogy viselte Lotti.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok,

Zsofi,
nagy gratula babokajóhoz es sok tejcsit!!!!

Ha jol szamolom 5 uj baboca van? jo sok.

Na vegre: ha frissitem az oldalt, nem dob vissza az elozo oldalra. Majd csak kialakulnak a dolgok.
gabomamo

Karmen: Én is úgy gonodlom, hogy majd megnő. A csípőd miatt leszel császáros? Honnan tudod így előre?

Melinda: Mi tavaly augusztusban voltunk esküvőn, akkor a Fló 4 hónapos volt. Nagyon jól bírta. Igaz, mi csak Félegyházán voltunk. A templom melletti paplakban szopizott. Este kilencre már itthon is voltunk. Gondolom ti már nem jöttök haza csak vasárnap. Jó utat, vigyázzatok magatokra!

Ágci: Tök el vagy veszve!

Mit csinált ma a Flóra! Hát, direkt megvárta míg fürcsi előtt leveszem róla a pelust, leguggolt és pisilt, de mintha nem akarna megállni, utána egy kis erölködés és jött a gyurma is. Olyan muris volt. Mikor készen volt felállt és ment tovább, mint aki jól végezte dolgát. Azt hiszem kezd megérni a bilire. Kép

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nagyon le vagyok már maradva az olvasással, de holnap bepótolom. Kép
Képzeljétek, ma kezdett el folyamatosan gagyarászni Gergő. Annyira aranyos, most is éppen dumál. KépKépKép Ezt meg kellet írnom. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!
Ma voltam bent a klinikán Emőkénél iratni fel gyogyót, és ha már ott vagyok, elmentem meglátogatni Zsófiékat! Hát jól vannak. A babát nem láttam, mert még nem hozták át a szülészetről a csecsemőosztályra (inkubátorba volt), de Zsófival találkoztam Kép Elmesélte a szülést, de nem mondom el, majd Ő ha hazamennek Kép A lényeg, hogy elég gyorsan meg lett Bence (7,5 óra) és nem volt semmi gáz. Edával szült, amit nagyon dicsért (ki nem) Kép Na majd a többit Ő elmeséli.....
Hogy ez a Zsófi milyen helyes kislány Kép Én még sosem találkoztam vele, szerintem meg is lepődött amikor beállítottam hozzá, de olyan bájos arca van és nagyon kedves Kép

Katicabogár: Én is A Vincze Emőkénél szültem. Kép Mai napig hozzá járok. Nagyon aranyos, imádom! Még a szabadnapján is bement a klinikára, hogy írjon fel nekem tabit! És nem pénzért teszi! Bár a múltkor vittem neki egy Eurokrémet Kép

Nina,Gabi: Köszi nektek, hogy smseztetek a mai hírrel kapcsolatban, rendicsekek vagytok!! Kép
Nina: Örülök, hogy Vanda végre aludt egy hosszabbat Kép Neked is sikerült????

Akkor már nincs is több nagypocakos???? Mindenki megszült?? És mindenki egészséges!!! Ez a legjobb Kép

Ki is következő????? Lara, Ágci, FAnita,Gabi3 lassan rajtatok a sor bebabásodni Kép

Pusssz
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gabi3!
Én sem sokallom a 4000-et a Sárinál!
Egy sátor-szerű játékot rendeltem (van egy cső, aztán meg egy 6 szögletű kuckó, és ami a lényeg egy mozdulattal tök kicsire össze lehet csukni), de ha jöttök hozzánk majd meglátjátok. Szerintem Bálint (és Beni) jobban fog neki örülni mint egy aranyláncnak. Lara kérésére júl. 6. utáni héten lesz nálunk tali (akkor jönnek haza a Balatonról).

Zsófi!
Gratula Bencéhez!Kép Sok-sok tejcsit, és boldogságot kívánok nektek!Kép

Erika!
Miből gondolod hogy nem elég a tejed? Azért mert sír Dani? Ja, és az mit jelent, hogy Dani a kitolásnál megfordította a fejét? Én azt hittem, hogy a kitolási szakaszban már nem szoktak császározni (akkor már a szülőcsatornában van a baba, vagy nem?).

Sziasztok:Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Zsófi!
Nagy-nagy gratula!

Jól el vagyunk havazva, de majdcsak lesz jobb.
Janka nagyon jó kislány, ügyesen szopizik, és általában alszik. CSak ritkán sír.
Lili nem fogadta kitörő örömmel, főleg azt nem szereti, ha szopizik. Akkor hirtelen mindenféle olyan dolgot kell játszani, amihez mindkét kezem kellene, vagy éppen ő is odaül az ölembe, és olvasunk. Ez már nagyon megy. De ha rossz passzban van, akkor próbálja verni is Jankát, meg kivenni a kezemből. De egyébként ha nem szopizik, akkor szeretgeti, meg viszi neki a játékokat a kiságyba. Kép
Azt hiszem, mára csak ennyi jutott. Ha lesz kis időm, írok megint.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Enikő!
Nana!Nana!Csak nehogy Bogi örüljön előbb egy testvérkének! Sohasem tudhatod, mivel lep meg az élet... Egyébként én tényleg ez évre tervezem/tem a bepocakosodást, de a körülmények miatt ez lehet, hogy halasztódik.(ti. költözés)

Erika!
Ne haragudj, te vagy az, akinek elfelejtettem gratulálni! Nagyon sok örömet kívánok Nektek!

Zsófi!
Neked is szeretettel gratulálok, mielőbbi hazatérést és jó egészséget kívánok!

Marci jobban van, már nem lázas, de még mindig dugul az orra. Már a második éjszaka, hogy ülve alszik a babakocsijában, mert másképpen nem tud pihenni, csak levegőért kapkod szegény. Holnap van ismét jelenésünk a doki néninél. Ja, és már másfél kilót fogyott szegénykém, alig több, mint 11 kiló.

Raktam fel egy vadonatúj képet a profilomba, tegnapelőtt készült, a kupi közepén, amint Márton éppen bálnát fog.(pedig az védett...)

Sziasztok!

Anita
fanita

Eniko,

en mar nem is pocakosodhatok be?? Hmm?? Kép

g.
gabomamo

Sziasztok!

Banita: Beni kigyógyult már a hasmenésből? Kíváncsi leszek a játékra! Mikor lesz a keresztelő és hol?

Ildi: De jó hogy ilyen jó kislány Janka! Szegény Lili meg csak ácsingózik!Kép

Enikő: És az Emőkének van magánrendelése? Mennyi ideje van a pályán? Mesélj már róla, kezd éredekelni.

Gabi3
inecsg

Gabi3! Nem a csipömröl még nem is tud. Csak tudja hogy milyen nehezen jött össze, és hogy a méhem nem szabályos, máskor is azt mondta, ha ide jutok, hogy inkább császár lesz, hogy ne legyen a legkisebb kockázat sem felvállalva. Igaz még nem tudja, hogy a császárt csak altatásban engedem!
Most csak azt kérdeztem, hogy a méhemmel kapcsolatban milyen gondokra számithatok ha nagyobb lesz a baba, és annyit mondott, nem kell tartani, de a szülést ö császárral javasolja kb. 38-39 hetesen. Ennyi volt.

Képzeljétek, tesoméknak nem keresztelik meg a kislányukat Szegeden (se Tápé, se Alsóváros) mert a szülök nincsenek összeházasodva. Most elviszik majd Vácra.

Remélem nálunk nem lesz ilyen gond, igaz templomi esküvö nem volt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?