Új privát üzeneted érkezett!

Nekem is leragadnak a szemeim, negyed sebességgel gépelek...
Jó éjt!

Bár mintha a múltkor Rebi említette volna, hogy ő cselezni fog és tippelget magára, nem? Kép
solya

Nesóka, könyörülj rajtunk!!!

Kb. 10 perc és megyek aludni, úgyhogy áruld el magad léci!

Szila
szila

Solya.. én leghamarabb majd a 60. napon tesztelek... nem bírom a kudarcot.. KépKépKépKépKépKépKép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Na jó, csak eszembe jutott. Kép

Nesóka, még hálóinget veszek és kimegyek inni. Még van esélyed! Vallj, kérlek! Kép
solya

Én még ilyet nem éltem, a szó szoros értelmében furdalja az oldalam a kíváncsiság! Kép Lehet görcsnek is nevezni, de az előbbi jobban hangzik, nem? Kép Mostmár tényleg szép álmokat!
solya

ÁÁÁÁÁÁÁ dehogy,de azért köszi KépKép

Szerintem csak holnap lesz vallomás lehet hogy Nesóka már alszik, én meg már tippeltem.

Dzsili
dzsili

ZAFI VALLD BE!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép vagy GORSI .. de Nesóka mindenképp!!!!
... bár a kismamák ilyenkor már lehet, hogy alszanak... árulkodó tünet a nagy alvásigény... KépKépKép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Szerintem is Zafi, de most már biztosan alszik.

na ezért vagyok én netfüggőKép

zsu
zsu26

Sziasztok!Kép

Jó éjszakát mindenkinek, mi megyünk aludni!KépKépKép

NesókaKép
Nesóka

Nesóka
Ez nem ér,KépKépKép nem vagyunk sokan hogy tippeljünk, tutira nem mondod meg most mert akkor én is megyek aludni?

Dzsili
dzsili

Sziasztok!
Sajnos délután már ki vagyok űzve a paradicsomból!
Zafi? Gyanús vagy, nem is ölelgetted a fát!KépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Jottem kivancsiskodni, de meg mindig semmi ujabb hir KépKép

Andysj
andysj

Sziasztok, jó reggelt!

Első utam a géphez vezetett, Nesóka, gyerünk, ki vele!!!!!

Hopp, hirtelen archiválva lettünk, figyelitek? Kép
Mintha picit pörögne most a topicKép

Cupp,
Beja
beja

Jó reggelt!
Én sem aludtam túl sokat! Kép
Nesóka!!!!!!!!!!!!!!!!! Ébresztő!!!Kép
Azt hittem, legalább már megtudom, ki miatt furdalódik az oldalam...
Solya
solya

nem én. Tipp Gorsi, Zafi.

Norci
norci

Jó reggelt!
Nagyon jól aludtunk, most megyünk reggelizni. Ti hogy vagytok? Minden rendben? Kép

Nesóka
Nesóka

Menta?

Norci
norci

Ez nem sportszerű!
Nekem takarítanom kell!
Solya
solya

Sziasztok!

Nesoka!
Meg van a tiz tipp!!!!! (
Beja
Solya
Dzsili
Marti
Zsuzsa
Andysj
Szila
Rebi
Borcsa
Norci

Tehat ki vagy? Kép
Andysj
andysj

Norci, azt mondta, csak 1x tippelhet mindenki, de 10 jó válasz utánmondja csak meg! Kép
solya

Sziasztok!

Két napig nem jutok géphez és micsoda fejlemények!

Bár én tegnap már 9-kor aludtam, nem én vagyok Nesóka!

Laura!
Mielőbbi gyógyulást kívánok a gyerkőcöknek, neked pedig egy pihentető alvást! Nagyon szépen gyarapszik Toncsi!

Márti!
Szegény kicsi Pöttyös Panni, remélem hamar elmúlnak azok a fránya kiütések!
Nagyon okos Ármin, hihetetlen milyen jól kombinál már most!

Solya!
Nagyon aranyos volt a párbeszéd! Jó utat kívánok nektek! És remélem összejön a búvártúra!

Dzsili!
Napsi meggyógyult már? Remélem, igen!

Rebi!
Párodnak is gratulálok! Minek tanulni, ha így tudtok vizsgázni anélkül is!

Támogatom Borcsa ötletét a hétfői Orczy-kertes talival kapcsolatban! Hátha Mártiék is lejönnének és esetleg Editék is ráérnek!
Nálunk is van újság, röpke 4 hónap után újra van új fogacskánk, a felső bal 1-eske! Még csak kocog, nem látszik, de tegnap a doktornő is megerősítette, hogy az biza fogacska.
Átléptük a 10 kg-t mi is, igaz röpke 20 dkg-mal, de aki a kicsit nem becsüli…
Peti megtanulta a kuka mellé a kakukk-ot is, igaz a végén a k még nem igazán hallatszik, de azért a kukánál mindenképpen jobb.

Nesóka!
Ez a 10 találat nem reális, annyi emberre lehet tippelni(min. 5-6), hogy ha összeszámolod hányan vagyunk mostanában netközelben, kiderül, hogy nem jöhet össze a 10 találat! Tényleg legalább segíts egy kicsit, ha már nem vagy hajlandó elárulni, hogy ki vagy!
Az én tippem MENTA (bár az is igaz, hogy ezt a szívem mondatja és nem az agyam, de ha az agyamra is hallgatok akkor Zafi, nem mintha őneki nem örülnék legalább annyira) Tudom, hogy csak egy tippet fogadsz el, bocsi!

Megyünk reggelizni!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

O, akkor elertettem, en azt hittem tiz tippelo utan mondja meg ki is o valojaban Kép

Andysj
andysj

Jó reggelt!

Hát, el vagyok keseredve.Kép Nesóka, azt hittem, mire géphez ülök, felfeded magad...de ez így nem ér, hogy fogunk így vásárolni menni? Egyfolytában most is frissítgetem az oldalt...már leszakad az ujjam...

Mi most reggelizünkKép.

Márti,
PöttyösPanni Vilkának kétszer annyi puszi, mit ahány pöttye vanKépKépKépKépKép.

Nálunk is van új fejlemény fog ügyben: most alul a másik rágó (bal alul a négyes) is jönni készül hamarosan, sőt: felül is a négyes rágók külső széle már ott nyomul közvetlenül az íny alatt...

Tegnap vettem Hangának három bugyit: két rendes lányka bugyit meg egy autósatKép. Kettőt már felavatott délutánKép.

Szila
szila

Nesóka,

Menta tippjét hozom, aki üzeni, hogy nem ő pocakosodikKép, viszont
Zafira gondol.Kép
solya

Tényleg, belegondoltam, Zafi lesz! KépNem tippelt, és ha jól sejtem, tegnap este sokáig fent volt?
solya

Solya,
sokan nem tippeltek még. Pl. Lina sem...Kép

Szila
szila

Tipp: Beja Kép
lina

Szila KépKépKép

Nesóka,
Sokáig tart az a reggeli... Kép
solya

Sziasztok!

Visszajöttünk a pár nap nagyizásból! Nagyon tuti volt, pihentünk egy csomót, mert a Réka számára egyszerűen megszűntünk létezni.KépKép

Látom itt meg újabb pocakos lett időközben.Kép
Az én tippem: ZafiKép
zafi

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
solya

Végre mehetek takarítani... KépKépKépKép
solya

Zafiiiiii!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKép Gratulálok! Mondtam, hogy hamarosan minden jó dolog jár nektek - és tessék! Kép Nyelvvizsga, baba... KépKépKép Mikori lesz? Február?

Elvileg jó nekünk az Orczy kert hétfőn, de biztos, hogy egész napos kinntartózkodásra nem vállalkozom - akkor is idejönnétek?

márti++
márti

Szia Zafi!
Óriási nagy gratula! KépKépKép Vigyázz magatokra! Nagyon titokztos voltál tegnap, azt mondta Szila, de akkorra már leadtam a tippemet, így nem akartam már változtatni.KépKépKép

szia Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Zafi
GRATULA!!!! KépKépKépKépKépKép

Csenge nem aludt jól, úgyhogy én sem... most elvitték kicsit, úgyhogy beájulok... Kép

Rebi

rebi

Zafi!
Gratulálok! Kép Szuper!

Pöttyös Vilka gyógyuljál! Márti naná, hogy odamegyünkú úgy is, csak mond meg mikor jöttök ki és akkor megyünk mi is Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Zafi: gratulálok! Vigyázzatok magatokra! Nagyon irigyellek!

Mennyi baba lesz!KépKépKép

A barátnőmnek is lett egy halvány kétcsíkja, de neki elég zürős az élete (szingli), de mindenképpen megtartjaKép

Mindenki körülöttem terhes, nekem meg könyörögnöm kell a férjemnek. Olyan buta !Kép Már olyanokat álmodom.... Mi lesz ebből?

Üdv: Zsuzsi
hétfői talira mi is szeretnénk menni (ott legalább nem kell fizetni a parkolásért)
zsu26

Zafi,
végre kiderültKép. Hatalmas nagy gratula!!!!!!!!!!!

Szila
szila

Zafi!
Nagy-nagy gratula nektek a babához!

Szilvi és Peti
bszilvi

Szila, tudtam, hogy kétkulacsos vagy! Kép
solya

Solya, mit értesz kétkulacsos alatt?
szila

Sziasztok!

Na végre Zafi, hogy kibökted, én már azt sem tudtam, hogyan beszéljek félre tegnap este SzilánakKépKépKép ... Ugye Szila? Kép
Meg aztán sajnáltam a csajokat is, hogy mit össze nem tippelgettek szegények... Kép Kép
Még egyszer hatalmas gratula, vigyázz nagyon-nagyon magatokra!
Ha hazajöttetek anyósozásból, mesélj, hogy vagy???

Minden két csíkra vágyónak: húzzunk bele, csajokKép

Cupp,
Beja
beja

Sziasztok!

Zafi!Kép
Óriási gratula!Kép Kép Kép
Sajnálom, hogy kimaradtam a találósdiból, de nekem Te lettél volna az első "gyanusított" egy másik topic táblázata alapján.
Úgy látszik ismét párosával jönnek a babácskák.Kép

Ma voltam hasi UH-n és láttam a kismanót!Kép Már 33mm és nagyon eleven, alig lehetett elcsípni hosszabb időre a szívhangját. Végül a dokibácsi szépen megkérte, hogy a kedvemért egy picit ne ficánkoljon, hogy én is hallhassam(és ne csak lássam) a szivecskéjét.Kép

Pussz
Szilvi
sztigris

Sziasztok!
Zafi! Nagy-nagy-nagy gratula!!!!KépKépKépKépKép

Pöttyös Vilkának, dáthás Rominak, Toncsinak, fülfájós Napocskának sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép!

Borcsa
Ui: Remélem, most elmegy, mert délelőtt mindenféle hibaüzenetekt kaptam.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Köszi a gratulákat!Kép Igazából majd csak holnap válik hivatalossá a dolog, megyek dokihoz! Remélem megnézzük UH-n a kis babszemet!Kép Számításaim szerint kb. 6 hetes lehetek, de majd meglátjuk. Lehet, hogy még korai a doki, de nyaralás előtt mindenképpen akarok vele konzultálni.
Érdekes, hogy mennyire elfáradok! A férjem megparancsolta, hogy ebéd után, amikor Réka alszik, ezentúl én is aludjak, szerintem nem fog nehezemre esni!Kép

Borcsa! Nekem is az jutott eszembe a pozitív teszt után, hogy meg sem öleltem a fát!Kép

Márti! Tényleg jó dolgok történtek velünk mostanában, de sajnos ma rossz hírt is kaptam!Kép Apukámnak mélyvénás trombózisa van!Kép Bevitték a kórházba!Kép Mintha nem lenne elég baja szegénynek!Kép

Hétfő Orczy kert nekünk is tökéletes!Kép Már nagyon kíváncsi vagyok Vilka babára!Kép

Vannak még tartozásaim is:
Rebi, gratula a vizsgáitokhoz!Kép Drukkoltam is ám, csak nem írtam le!Kép
Beteg babóknak jobbulást!Kép
Nem tudom mit ill. kit hagyok ki, ez már a terhességi amnézia!Kép

Pussz,
Zafi
zafi

Sziasztok!

Beja,
KépKépKépKép.

Zafi, Borcsa
nem egészen értem: mi ez a fa-ölelés?

Szila
szila

Csak gyorsan elköszönök! Egész délután nem engedett a rendszer, reméltem, hogy még este be tudok kukkantani! Kép
Ahogy azt is remélem, néha gépközelbe kerülök otthon is, és akkor benézek majd ide is! Kép

Ha mégsem, akkor augusztus 9-ig nélkülöznötök kell! Kép Legalább nem kotyogok össze-vissza nektek!

Menta, remélem, mire visszajövök, itt is találkozunk! Kép És köszi mégegyszer! Kép

Puszi mindenkinek! Betegek gyógyuljatok!!!

Solya
solya

Szila!

Hétfőn a margitszigeti tali Arany János fájánál indult. Egyszercsak egy anya két gyerekkel ölelgetni kezdte a fát és mondtuk, hogy biztos van vmi energiája. Mivel egész nap a babaprojekt volt a központi téma, Borcsa kitalálta, hogy aki megöleli a fát, az egy éven belül terhes lesz!Kép

Ennyi a story!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Hát de jó, abban a hitben voltam, hogy a hosszú amit írtam, elment. Hát nem mentKép

Zaafi!!!!!! Gratula!!! Együtt leszünk a finisbenKép Te mikor mensiztél utoljára? Én május 28-ánKép

Betegeknek gyógyulást, pöttyös Vilkának vakaródzás és pöttymentességetKépKép

Írnék még, de ooolyan álmos vagyokKép

Ja: Peti taccsantott ma egyet (ez nálunk nem betegség) mert viccből köhögött egy nagy tányér karfiolleves, meg 1,5 nutellás palacsinta után...apja a kádban mosta le, én a fürdőszobában töröltem fel a nyomokat, aztán megcsapott a kisróka szaga.....rohantam a vécébe öklendezni, ott hallom, hogy peti szakad a röhögéstől. Visszamegyek, törlök tovább, megint rámjön... Peti majd besz*rt úgy röhögött.......Csabi mondja, hogy ült az ölében, hallgatódzott, ahogy meghallotta az öklendezést, felröhögött....megint hallgatódzott megint röhögött.....a dög.....nekem meg potyogott a könnyem hol ettől, hol attólKépKépKép

Puszi: Kata
LadányiKata

Sziasztok!

Szila: a fa-ölelést azért mondjuk, mert a hétfői talin a Szigeten egy nagy platánfa alatt ültünk. Éppen egy érdekes esküvőt láttunk, a menyasszony pirosban volt és a pap(nem egyházi)) a fa tővénél megáldotta őket. Erre gondoltuk mi, hogy biztos valami termékenységet serkentő hatása van a fának. És át kellene ölelnünk.Kép

Szia Solya, jó nyaralást!

Dzsili: hogy van Napocska?

Laura: Romi és Toncsi jobban van már?

Márti: Vilka pöttyei elmúltak? Rájöttél mitől jöttek ki?

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Zafi
Gratulálok!Kép

Gorsi
gorsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?