Új privát üzeneted érkezett!

Juti!!

4D?????
Vendég

Lááááányoooook!

Már tudom, miért éreztem magam ilyen boldogan amióta várandós vagyok! Mert azóta egyfolytában kuki van bennem!!!!

Szóval: KISFIÚ!!!

Hurrá, hurrá, háromszor is hurrá!!!

Bár bevallom őszintén, a lánynak ugyanennyire tudnék örülni. Minden rendben vele, szép, egészséges baba. Az én fiam. A mi fiunk!!!! IGEN, A MI FIUNK!!!

jutiboszi

Juti!

NAGY GRATULA A KUKISHOZ :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Juti!!!!!
De jóóóóóó, gratulálunk!!!!

Erika,
köszi az infot!!!

Jah, majd elfelejtettem...
[quote]M írta:ár tudom, miért éreztem magam ilyen boldogan amióta várandós vagyok! Mert azóta egyfolytában kuki van bennem!!!!

Ilyen megközelítésből még nem hallottam ezt a dolgot, de tetszik! :lol: :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Elöször is írt a Dzsezmin :D sms-t, jól vannak, átköltöztek, net már van, csak a szoba nincs még kész teljesen, és addig nem rakják össze a gépet.
Mindenkit puszil!

Juti!

[quote]M írta:ár tudom, miért éreztem magam ilyen boldogan amióta várandós vagyok! Mert azóta egyfolytában kuki van bennem!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát ez nekem nagyon tetszik! :lol: Gratulálok! Szuperek a kis kukisok, hidd el :D

Réka!

Sajnálom :( Átérzem, idő mindent megold ahogy a Viol is írta, 3 hónap és mintha elvágták volna..mi is sok mindent próbáltunk, nem használt semmi, csak a türelem, kitartás.
Máté sajnos napközben is meg éjjel is ordított,egész nap kézben volt de főleg délután 5 és este 11 között egyfolytában torkaszakadtából üvöltött, és utána is csak kézben aludt....vagy rajtunk fekve...
Még most sem alussza át az éjszakát, persze ennek már nincs köze a has fájáshoz.
Ami segített az a tánc, apukája fél éjjel polkázott vele, rázás hatásos volt.... :lol:
Na meg a jó kis macskaköves járdák. :lol: :lol: :lol:

Pár hónap és már készülünk a következő hasfájos kisfiúnkhoz :lol: :lol: :lol: Na persze minden nap "megbeszéljük" hogy ez nem így lesz, nem fog fájni a pocija és "eszik-alszik" baba lesz, mert Máté mellett nem is tudom mi lesz velem, ha egész nap sírni fog szegény, lehet majd együtt ordítanak....

Írj mikor érsz rá és talizhatunk, mi a közeletekben lakunk....
Máté 12-15 között alszik.

Viol!

Mégsem kell, köszi.....

katus78

Szia Réka,
nekem van még egy kis maradék Windsalbe-m (hasfájásra való homeopátiás kenőcs), pár alkalomra elég, ha kell szívesen odaadom.

Juti,
gratulálok a kisfiúhoz. Tök jó ám, a kisfiúk általában szerelmesek az anyukájukba :lol:

Katus,
te ezt már úgyis tudod, de neked is gratulálok a második kisfiadhoz.
És tök jó. hogy mindkettőtöknél versenyben van az Ábel :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Juti

De örülök!!Kiskukis lesz!!!Apa büszke akkor magára igaz?Hisz azt várt!!!
NA most gondolkozhattok a kiskukisotok nevén!!!

KAtus

Nem lesz hasfájos a második babád!!Higgy benne!!!A második babáknak nem fáj a hasuk ált. inkább a Tied fog!!(nekem a 2.hónapig fájt minden szoptatás alatt,De inkább nekünk fájjon,mint a picurnak!!)
Vendég

Katus,
OK! :) Különben nem tetszik? :roll: Én már egyet rendeltem, de akkor véglegesítem. :) De mondtam anyunak, hogy lent legyen, használja ott, porozzon vele ott Dorka... :twisted: :D

KépKép
viol81

[quote]T írta:ök jó ám, a kisfiúk általában szerelmesek az anyukájukba

Egészen az első ovis szerelemig... :wink: :lol: Vagy? Hogy van ez, fiús anyukák? :lol:

KépKép
viol81

Igen, szerelmesek az anyuba, ha anyu is úgy szereti őket. De sajnos láttam már ellenpéldát is. De mi most az igazi anyukákról beszélünk, ugye! Ja, és mivel óvónéninek tanultam, azt is tudom, hogy az óvónénibe is szerelmesek, vagy a dadusba, attól függ, ki a kedvesebb velük. Amikor tanultam, belém is szerelmes volt egy kisfiú, de csak fellángolás volt, mert amikor eljöttem, még virágot se küldött.... :lol: :lol: :lol:

Mondjuk ez a "szerelem" kölcsönös lesz szerintem, mert én már most szerelmes vagyok a fiamba! Mondhatni azt is, hogy a férjem után erre a férfira vágytam a világon a legjobban... :lol:

Nagyon boldog, és büszke a Csabi is. Bent a rendelőben még higgadtan tűrt, csak mosolygott, aztán amikor kijöttünk, szinte kijabálva mondta el az anyukájának, meg a haveroknak a jó hírt.
"Megcsináltam"! Ezt hangoztatta.
Olyan édes. Nagyon büszke! Végül is örülök nagyom, hogy az ő vágya is teljesült. Nekem is teljesült, mert nekem a gyermek volt a vágyam, mindegy mivel a lába között, neki meg a fiú. Szóval Boldogság van ezerrel.

jutiboszi

Sziasztok!

Juti-gratula a kisfiúhoz! A büszke apa :lol: :lol:

Réka-szívesen :lol: . Szegénykém, Kincső is nagyon hasfájós volt, megszakad az ember szíve :cry: . Nálunk a sok praktika mellett igazán akkor nyugodott meg, ha kézbe vettünk és vasalóval melegített pelust tettünk a pocijára. Volt, mikor egész nap ment a vasaló... Viszont 2 hónapos korában, egyik napról a másikra elmúlt :lol: :lol: .

Viol-hétfőn megyünk mi a Lenkey utcai védőnőkhöz, ott lesz baba-mama klub!!! Gyertek ti is :lol: . Beszélgetünk, a gyerkőcök jönnek-mennek,játszanak (játékot hozzál) van kis rágcsálnivaló. Először én is félve mentem, mert mi a Kodály térhez tartozunk, de megnyugtattak, csak jöjjünk, nem számít, hova tartozunk. 10kor kezdődik.

Rik-köszi anya nevében, majd elmesélem neki!!! Mondta, hogy találkoztatok és hogy milyen kedves voltál, Petrus pedig aludt. Most indultak haza :cry: , de 17-én újra jön (suli lesz :twisted: ).

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
lehet, hogy bemegyünk, de csak ha ti is!! :lol: Ez pontosan hol van? A Lenkey utca melyik részén? A régi SZTK-hoz képest merre? Valszeg busszal kevernénk be, mert holnap nincs kocsim, de kicsit izgulok, mert Dorkával még nem buszoztam, meg még a babakocsi is, és egyebek... Meg az időtől is függ, szóval meglátom. Telefonszámod elvileg megvan, az ami úgy kezdődik, hogy: 30/271... Ez az? És ez 10-kor kezdődik, és meddig tart? Én nemtok ám énekelni!! :lol:

KépKép
viol81

Anikó,
az ciki, ha késünk kicsit, vagy esetleg előbb eljövünk, mint a vége? Nemtom meddig tart, de nekünk 11-kor van buszunk haza ill. délben. Ha csak a délit érem el, azzal 3/4 egyre érek haza, az meg nem igazán jó, mert ha belegondolok, a gyerek akkor még nem evett normális ebédet, csak azt max, amit viszek magammal... Szóval nekem elég sok mindent kell kalkulálnom, ha buszozunk. Befelé meg van 8:38-kor, azzal már negyed 10 körül bent vagyunk, az kicsit korai, a következő meg 9:23-kor indul, azzal meg épp hogy odaérünk 10-re, vagy késünk. Szal majd meglátom...

KépKép
viol81

Szia!

Viol- a számom ugyanaz! Úgy jöttök, ahogy tudtok, mi bizti megyünk, mert Kincső unokatesója is ott lesz és vele talizni kell :lol: . Eddig 1x volt, akkor dél körül jöttünk mi el, mert már éhes, fáradt is volt. Énekelni én se tudok :wink: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol- Ja: a régi SZTK épületénél van, ki van írva a védőnők. Helyileg a múltkor az SZTK épületében volt a legfelső emeleten, a liftes bácsi úgyis megmutatja!

Csütörtökön a GYIKban lesz 10től Bóbita foglalkozás (mondóka-ének), majd azt is megnézem, még ott se voltam.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
eddig úgy néz ki, hogy megyünk, már csak az időjárástól függ. Még a kocsi is lehet, hogy összejön, mert akkor reggel elviszem Gáborékat melóba meg értük is megyek. Majd hívlak délelőtt, vagy írok sms-t. Tény, hogy kocsival egyszerűbb, mert a buszozás oda-vissza sok időt elvesz, kb másfél óra.
Hűűű, izgi! :) De ha mégis busz, nem gáz, ha késünk vagy korábban eljövünk?

KépKép
viol81

Viol-nem gáz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

És ti kb mikorra értek oda? 3/4? Vagy?

KépKép
viol81

10re igyekszünk, előtte még tízórai...stb. Ha kocsival jössz, próbálj talán a Deák téi suli előtt parkolni, mert sztem mindenhol fizetős a környéken. Mi babakocsizunk.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
oks, akkor majd ott találkozunk! :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Juti!

Elöször is gratula a kisfiuhoz. :)
Az elözö oldalon csak ugy futolag olvastam el az irasokat es lattam, hogy irtad, hogy a Bikkes azokat fogadja el elsösorban, akik hozza jarnak maganrendelesre.
Egyszerüen undoritonak tartom, hogy ebböl is penzt csinaljak. Felre ne ertsd nem teged kritizallak, meg valoszinü en is igy tennek. Egyszerüen a rendszer UNDORITO!! :(

A gyerköcök nagyon szepek a kepeken, Viol, ahogy Dorka nezni tud. Hat nem semmi. :)

En most mar sokkal jobban vagyok igazabol semmi hanyinger, etvagyam megint a regi. :)
Lara egyre többször mondja, hogy bilire akar ülni, remelem nemsokara teljesen szobatiszta lesz.

Bocsi, de mennem kell Lara felebredt!
Mindenkinek szep napot!

Kép
Kép
reni76

Szia Reni!

Igen, igazad van, én is utálom ezt a rendszert, de mit tudok tenni? A dokit jónak tartom, szeretnék nála szülni. Őt ismerem a soproni dokik közül a legjobban, eddig szakmailag teljesen meg vagyok elégedve vele. És sokan dícsérik. Mindegy, nincs mit tenni.

jutiboszi

Andi!!!

Mégis lesz holnap kocsim, így időben beérek Sopronba. Otthon találnálak titeket délután? Ha igen, kb mikor?

KépKép
viol81

Viol,
mikor jössz?
Ha már nem olvasol holnap csörögj rám és megbeszéljük:wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Juti!!!

[color=blue]Gratula a fiúkához!!!![/color] :lol: :lol: :lol:

Na most akkor lehet gondolkodni a neveken! :lol:
Azért nem semmi a mai technika. A 4Dre gondolok. Olyan közel megmutatja mi is lapul a pociban. Tök jó! :)

Irtó jó ez az aláírás. Hol találtad?

Anikó, Viol!
Voltatok ma a Lenkey utcában? Akkor tökre sajnálom hogy mi nem mentünk el. :( Nekünk is szólt az egyik ismink hogy lesz, meg is beszéltük hogy megyünk Aztán meg nem mentünk, mert kicsit náthásnak találtam a lánykát. Amúgy jól van, sokszor csöpizem meg szívom az orrát,de szeretném ha a szerdai uszira már semmi baja nem lenne.

Kép
wirág&

Wirág!

Köszi a gratulát!

Kattints rá a névre, és kihozza az oldalt. Egyébként: www.glitteryourway.com

Gondolkodunk a neveken, ma is mondtam a Csabinak, hogy keressen a neten valami szép nevet, de azt mondta, hogy ő már fáradt ahhoz, hogy 3000 nevet végigolvasson. Végül is igaza van. Asszem nekem ehhez több türelmem van. De van még idő, nem sietjük el. Én ragaszkodnék az Ábelhez, de ha neki nem tetszik, akkor választok mást. Asszem ki is írom az összeset, ami nekem tetszik, és azok közül csak talál egy olyat,ami megfelel neki is!

jutiboszi

Andi,
csak most olvasom reggel. :roll: :D 4-re megyek suliba, előtte Tescoba megyek még és hozzád. Jobb lenne előbb a Tesco, ha már úgyis arra jövök befelé. Az azt jelentené, hogy hozzád olyan 1/4 és 3/4 4 között lenne jó érkezni. nekem. :) De neked mi a jó? Merre lesztek akkor?

KépKép
viol81

Gyöngyi,
voltunk tegnap a Lenkeyben. Kár, hogy ti nem tudtatok jönni. És most hogy van Adél?

KépKép
viol81

Viol, mi épp akkor szoktunk kint lenni, mert már Ágnes is csak egyszer alszik. Nekem az lenne jó ha előbb jönnél. Ha nem tudsz maximum a városban átadod. Hol a suli?

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
a suli a Kuruc-dombon van, az meg messze van tőletek. Legyen az, hogy ha elindulok a Tescotól, felhívlak, hogy merre jártok és odamegyek.

KépKép
viol81

Ok. Viol :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Juti!

Jaj, remelem nem haragudtal meg, veletlenül sem Teged akartalak am kritizalni. En is valoszinü söt biztos, hogy eljarnek egy dokihoz, csak, hogy biztonsagban tudjam a babat meg magamat.

Holnap megyek majd dokihoz, szoritsatok, hogy minden rendben legyen! :wink:

Jönni, nem tudok, mert du. megyek melozni, de majd csütörtökön jelentkezem.

Milyen idö van otthon?
Itt ma esik az esö, de eddig szep napsüteses idönk volt.
Tud valaki valamit Agirol, Ziliarol ?

Na szia Mindenkinek!

Kép
Kép
reni76

Kép

Es meg egy kep Rola! :)

Kép
Kép
reni76

Angyali kislány!

Nem haragszom, egy picit se, sőőőt, én is csak bosszankodom a rendszer miatt.

Pussz! Jók legyetek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jutiboszi 2008.07.18 07:12-kor.

jutiboszi

Reni!

Azt néztem, hogy szerintem valamit elírtál a bébid vonalzóján. Nem biztos, de ha jól számolom, nem 161 nap múlva szülsz, vagy nem? De, mert így kicsit több, mint 7 hónap a terhességed! Az meg kevés.

jutiboszi

Reni!

Egyébként szorítok, de tuti minden rendben lesz a dokinál!!!

Itt már kezd hideg lenni, egyre jobban. Eső nem esik, amit nem is bánok, mert utálom az esőt. Ja, bocs, már nem esik, de esett ma. Csak még nem voltam kint, és nem vettem észre. De most megyek is, mert főzni fogok.

Pusszantás

jutiboszi

reni,
meddig akarsz dolgozni?
de csini lara! mi van rajt? valami táska? vagy az a ruhája? :)

juti,
pedig reni asszem tényleg 7 hetes körül van :shock: vagy most akkor mi van? :shock: :D

KépKép
viol81

Igen, csak szerintem a szülés várható időpontja lett korábbira írva, mert ha összeadod a 8hét+160 napot, az össz. 216 nap. És az 7,2 hónap, ha jól emlékszem a számításra, amit még délután tettem. Érted?!
Na, mindegy, ezen nem múlik semmi, csak már a múltkor is bökte a szemem, gondoltam szólok! De nincs harag?! :lol:

Viol!

Ti meg nemsokára ünnepelhetitek a "csupa 3" évfordulót: 3 év, 3 hónap, 3 hét, 3 nap!!! :lol:

jutiboszi

Juti,
jaaaaaaaaa, most értem! :) :wink:
Oh, igen, milyen jó szemed van, hármas ünnep! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok csajok!

Látom ma sincs valami nagy nyüzsgés erre. :cry:

Viol!
A sapit sikerült visszavetetned?

Juti!
Huhh, ehhez az én nyelvtudásom egy kicsit kevés. :oops: :oops: :oops: :D De azért később megpróbálom mégegyszer átböngészni. :wink:
Bikkest elítélem ha ilyen. Ugyanakkor meg megértem, hiszen őt is sodorja az ár. Mikor először bekerültem a kórházba, akkor tapasztaltam meg milyen iszonyatosan undorító harc megy a dokik közt a kismamákért. Persze minden csak a háttérben. És a máséhoz nem nyúlunk, mert nekünk az tabu. Dehát ez van.
Nekem végülis csak egyetlen egy orvossal volt annak idején rossz tapasztalatom. De ezt inkább nem is reklámozom. Megjegyzem azért, hogy az ő nevét itt még senkitől nem hallottam. Ez azért jó, mert ezek szerint innét senki nem jár hozzá. :twisted:

Más!
Hogy bírjátok ez az időt? Engem iszonyatosan ledöntött a lábamról. :evil: :evil: :evil: Már megint egész éjjel nem aludtam, délelőtt meg iszonyatos pánikban hívtam fel a Zolit, hogy rosszul vagyok. Persze mire hazaért már egész jól összeszedtem magam. Most is a vérnyomásom szórakozik velem. :evil: Basszus már tényleg nem tudok vele mit csinálni.
Így hát a mai uszi ugrott. :( Sőt, védőbe is akartam menni, de szerintem az is csak a jövő hétre marad.

Kép
wirág&

Gyöngyi,
bocs, hogy rohantunk, még egy órát kellett várni a rendelőben :roll:
Vigyázz magadra! :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Juti!

Köszi a vonalzot! Mar javitottam! :)

Csak röviden, hogy minden okes! :) Most mennem kell melozni!

Viol!

Elvileg maj. 7-ig melozhatok, majd meglatjuk, ha minden rendben megy, maradok is addig.
Laran egy ruha van es a kezeben pedig egy kisbirka. :wink:

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Tényleg nagy a csend...Bár ez az idő engem is nyom rendesen :? .

Gyöngyi, de kár hogy nem jöttök, mi most gyógyultunk meg, és végre megyünk! :lol: Ma voltunk délelőtt gyógytornán, minden rendben van a járásával Kincsőnek.

Reni-Lara nagyon édes! Micsoda nagylány már!!!

Viol-ha jöttök holnap a GYIKba 10-re, tegnap láttam, hogy 600 Ft a foglalkozás díja. Wirág, ti jöttök? Mondókás-zenés gyerekfoglalkozás lesz 3hóstól 3 éves korig.

Megyek, a kisasszony fölkelt :twisted: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik, Katus, Eszti, Beus, Eszter, Zsanett, Zsanett, Réka? Merre vagytok? (Bocsi, aki kimaradt :oops: )

Anikó

Kép[/url]
quito

Gyöngyi,
én hülye kidobtam a számlát pont előtte nap! :evil: Így nem is próbálkoztam. De Andi azt javasolta, próbáljam csak meg, neki volt már jó tapasztalata hasonló visszavevős ügyben a Tescóban. Szóval majd holnap.
És ilyenkor a vérnyomid leesik? És most hogy vagy?

Bikkesre még visszatérve - no meg nem csak rá, hanem bárki más dokira, aki még kiköti - az rendben van, hogy őket is sodorja az ár, ezt én is vhol megértem, de azt nem hiszem, hogy a magánrendeléseik látogatottsága annyira gyér lenne, hogy még azt is kiköti, hogy csak annak a szülését vállalja el, aki priviben vizsgáltatja magát nála. A szülésért így is megkapja a fekete pénzt a kismamától, attól függetlenül, hogy priviben járt vagy sem. Én Berkesnél egyetlen alkalommal voltam priviben, akkor is azért mert aznap nem rendelt a kórházban én meg terhesen véreztem, persze, hogy bejelentkeztem. Egyébként végig ő volt a dokim, ő állapította meg a terhességet és ő is segítette világra Dorkát. De ő maga soha nem hívott magánrendelésre, csak a kórházban és t.gondozóban voltam nála. Ennek ellenére tudta, hogy ki vok, mi a problémám, pl mikor teljesen más ügyben jártam a negyediken, akkor is megállított és érdeklődött. Terhesség közepe felé felkértem, ahogy szokás, és természetesen elvállalta. Persze róla is hallani rosszat (is), de kiről nem? Szóval ezek a dolgok eléggé bonyolultak sztem és változás sosem lesz. Legyen bármennyi a fizetésük, mi mindig adni fogunk, ők meg mindig elfogadják majd. Ez van.

Jah, Dorka ma kapta a másfél éves oltást, sírt, mint a csuda... :cry: De jó étvággyal megebédelt, most még alukál... :P

KépKép
viol81

Anikó,
nem hiszem, hogy bemegyünk, megint nem biztos a kocsi, háromnegyed óráért meg bebuszozni...Addig tart egy oda-út. :?
Kincső meg tipeg, mint egy hercegnő, láttam!! :D

KépKép
viol81

Reni,
OK! Akkor birka! :wink: És nálatok milyen gyakran vannak a vizsgálatok? Neveken gonolkodtatok már? :wink:

KépKép
viol81

Anikó! :D
De jóóóóó hírek! :) :) :) Kincső, ügyi leányzó! :D
Az uszi most nekünk marad ki. Élvezzétek ki helyettünk is, aztán legközelebb mi is megyünk! :lol:
Szeretnék elmenni holnap a Gyíkba. Remélem ájuldozás megszűnik. :evil:

Viol!
Próba szerencse! :wink: :)

Dokitéma! :) Tényleg mindenkiről hallani jót és rosszat. Én úgy vagyok vele, hogy általában csak a jót hallom meg, aztán saját tapasztalat alapján szűrök. És mondom. Nekem tényleg majdnem mindegyik a maximumát nyújtotta, úgy, hogy nem volt fogadott dokim. De annak az egynek, akire én gondoltam (aki nem a Berkes, nem a Bikkes...szűkül a kör :) ) volt felém egy olyan nagyon csúnya megjegyzése, amit nem hiszem hogy bármivel is jóvá tudna tenni. De ezt majd egyszer személyesen elmesélem. :wink: Ok? Különben azóta már nem érdekel, teszek rá. De akkor, ott, abban a kiszolgáltatott helyzetben nagyon megalázó volt.

Amica!
:lol: Szó szerint összefutottunk. :wink:
Jah, dokinál mindig sokan vannak. Főleg ebben az időben. :(
Minden rendben volt?

Kép
wirág&

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?