Sziasztok!
Örülök, hogy Kati és Mese is előkerült, csak így tovább!
Mese, én tényleg benne vagyok a taliban, nekem szinte mindegy mikor, mert én ugye már rég táppénzen vagyok, egyszóval ráérek. Krisztának a délelőtt a jó, úgyhogy inkább akkor kellene. Az esküvőhöz gratulálok, mondtam is az embernek, hogy sorban mindenkit vesznek el, csak én maradok pártában
Na jó, én nem akartam pocakos esküvőt, meg nálunk földindulás lenne a családban, ha nem lenne lakodalom... Ruhaügyben a kengurus cuccok tényleg jók, a barátnőm kisfia majdnem csak azt hordott és a tesóm kislányának is mindig azt vettem ajándékba. 100% pamutosak és tündéri színek, formák - nemrég láttam a mintaboltban a Soroksárin, a Megatoysban. De van egy üzletük pl. a Margit krt.-on is, ezt azért tudom, mert ott van a lakásom szomszédságában. És tényleg jók az árak, én úgy tervezem, hogy kengurus ruhákat veszünk Vízipóknak.
Kriszta! A babakocsiban én nem tudok segíteni, ti vagytok a tapasztalt mamák Manóval
Még a sajátunkat sem döntöttük el...
Manó, csak vicceltem ezzel az apróbetűvel
Teljesen más: annyira jó lángost sütöttem, hogy csak na
Mondjuk még egy adagot ki kell sütnöm (levisszük a kikötőbe a házi horgászversenyre
), de most benéztem hozzátok egy kicsit.
Látom mindenki autókázik, csak még én nem állok sehol, igaz, a régit sem adtuk még el
Megnéztem azt a világoskék Hondát, amit a párom figyelt ki nekem, de képzeljétek, amikor kinyittattuk olyan kosz volt benne, hogy még.... Nem is értem, hogy egy autókereskedés hogyan engedheti meg magának. Úgyhogy a kocsi azóta is kint van egy emelvényen a főhelyen (Váci út, Citroen kereskedésnél), mégsem sikerült eladniuk. Talán sokan úgy gondolkodnak, ahogyan én, hogy ha ilyen nemtörődöm volt a tulaj, akkor az autó műszaki állapota is hasonló lehet. Mondjuk az én autóm sem ragyog mindig, de azért ha eladom, legalább kitakaríttatom rendesen... Azóta leginkább Rovereket néztem, és talán az lesz a megoldás, minden extrával fel vannak szerelve, emellett elég normális az áruk.
Hopp, képzeljétek a terhelésesem teljesen jó lett, 5,1 az elején és 5,8 a végén. Azért ez nagy megkönnyebbülés nekem a sok hercehurca után. Ja meg közben arra is rájöttem, hogy talán a túlsúlyom is közrejátszhatott abban, hogy ezt a glükózos izért kellett innom. Tényleg, ti mennyit híztatok? Én most 5 kilónál tartok, csak hát a start sikerült magasról
Az üzletek dolgában tudtok segítni? Körülnéztünk a Brendonban és a Megatoysban, mint szerintem mindenki más is, de biztos vannak még jó üzletek. Évekkel ezelőtt a bátyám kislányának a Visegrádi utcában, egy nagykerben vettünk egy halom cuccot, ez megvan még, nem tudja valaki? Ajánlottak egy diszkontot a Lehel téren, és a Mini Manót is, ezeket még nem láttam. Később komódnak is hasnálható pelenkázót az Ikeában láttam, ami tetszett és praktikus, meg a mérete is jó nekünk. Szerintetek mit hol érdemes megvenni?
szirom
26+5