Nekem sajna már alig akad tejem. 20-30/nap
pedig szedek mindent. Berci nem nagyon akar és tud. Max cumizza, azlrt meg minek.
Próbálom még nem feladni a dolgot, hiszen jó lenne, ha lenne tejem és ő is megtanulna szopizni.
Én még a megtömés dolgot nem értem, h írják sokan ( nem itt), h este ad neki x (több mint ált.) mennyiséget, és azzal elvan sokáig.
De ez megterheli a gyomrát . Főleg éjszakára, amikor pl pihennie kellene, hisz az emésztést sem lehet mindig csúcsra járatni. Bár ebben nem vagyok szakértő.
Nekem már az is elég lenne, ha éjjel az etetések után raletív hamar le lehetne tenni és aludna. De most kb úgy néz ki, h nyöszörög vagy sírdogál, ki az ágyból, peluscsere ( éjjel előbb, mert ha a kaján bealszik, akkor csak felkel a cserétől, de ált. 1 csere ki is marad, ha nincs kaki), majd kaja. Benyomja kb 10-15perc alatt, majd böfi ( ill. közben is szoktam 1-2x). ez kb 10perc. Majd lerakás, de ált. ilyenkor még bukik, szóval vagy újra ki, vagy ágy mellé ülés, figyelés. HA lerakom, akkor kicsit csendben van még, majs 5 percen belül elkezd fészkelődni, nyöszörögni, majd sírni és ezt váltogatja, de egyre erősebb és hosszabb sírásokkal. Ha felveszem pár percig elhallgat, de ált. sír tovább és ilyenkor semmi nem hatja meg. Belelovallja magát sokszor és akkor már üvölt. ez a szomszédok miatt külön jó éjjel.
Ha nem veszem fel, akkor az ágya mellett ülök, és próbálom a cumit visszaadni neki, simogatni stb, h ne sírjon. Ha felveszem és megnyugodott, akkor letevls után uez. És akkor jön a lutri, h elalszik vagy nem. Így ált. 1 óra minimum egy etetés, de inkább másfél. Ez így baromira nem ok, az tuti.