Sziasztok!
Magdolnam, üdv a csapatban! Ha minden igaz, jelenleg te vagy a legfiatalabb a csapatban.
Csubi, én is azért hőmérőzök, mert már 29 vagyok, és ha esetleg a véletlenre bizom, az évekbe is beletelhet, igy meg kicsit siettethetem a dolgot.
Remélem minden rendben lesz, nagyon izgulok, mit mond majd a doki. Mensi után megyek is, vagyis nov. vége, dec. eleje lesz a nagy nap. Aztán meg próbálkozás. Nem fogok elkeseredni, ha nem jön össze, mert folyton azt hallom, hogy 8-10 hónap legalább, mire betalál a pici. Persze vannak szerencsés kivételek is. Viszont igy mindent megteszek azért, hogy sikerüljön. De aki spontán csinálja, megértem. Végülis nem lehet tudni, kinek hogy sikerül. A lényeg úgyis a végeredmény, nemigaz?
Na akkor csajszik, én a következő adatokra gondoltam:
- felhasználó név
- kor, szülinap
- ciklus hossza
- mióta próbálkoztok, vagy mikor kezditek
- van-e már baba, mi a neve, hány éves
- gyógyszer, amit jelenleg szedsz, pl. vitamin, tápl. kiegészitő, orvos által felirt gyógyszer
- státusz ( hol tart a dolog, pl. pozitiv vagy negativ teszt, UH, ne adj isten beültetés, vagy szünet a babagyártásban) Itt felirhatnánk azt is, ki mikor tesztel, vagy mikor lesz ovuja, mikor megy dokihoz, hogy tudjuk, kiért mikor kell izgulni.
Ha van még valakinek ehhez ötlete, akkor irjátok csajok
Pussz