Na, MOST! Mindenkinek írok (vagy legalábbis marhára igyexem), mert este lemegyünk a Somlóra, és vasárnap jövünk. Csak beadtam a derekam, mivel nem találtunk sofőrt, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy Julcsi ma is 3/4 7-kor kért először enni az este fél 8-as elalvás után, már harmadszor csinál ilyet, úgyhogy megint magamtól ébredtem, hurrá!
Elalvás előtti ordítás: többen írtátok, hogy vajon miért. Szerintem ekkorra már dögletesen fáradtak, és átbillennek a holtponton, és kimerültségükben ordítoznak, mert nem tudnak megnyugodni, ezzel mintegy "altatva" magukat. Tegnap nálunk is ez volt (úgy értem, tegnap IS
), bekapcsoltam a hajszárítót, el is hallgatott a lányzó, aztán mikor kikapcsoltam, akkor már csöndben volt, de még ébren, és időnként fel-felordított egy-egy fél percnyit, majd elaludt.
Anyakati
Dani irtó klassz paskó lett rövid hajjal! És mennyire hasonlít rád! A három pelenkás meg csodaszép, de azért elég horror lehet hármat pelenkázni!
Véda-orr de a dokinénitől szép, hogy összekapta magát. Legközelebb tényleg ne add kia a kezedből a kis puffancsot! Meg egyiket se. Juj, micsoda hülyeségeket írok, hogyan is szakadhatnál háromfelé
Norka
Ti meg mingyán költöztök, az szuper! Keresztbe-kép Jáziról cukorbárány. Anyósod beszólása halálra röhögtetett, elmés egy asszon!
Költöztetés-téma vuáááh
(Anyósékkal), bár még van pár napod, hogy a hátfájást elintéztesd
Balkezesség: Julcsi bal kézzel nyúl mindenért, mi mindketten jobbosak vagyunk, illetve én valahogy egész furcsán kétkezes, mert jobbal eszem mege írok meg pingpongozom (évente egyszer ugyan, de akkor is jobbal), viszont a labdajátékokban és a verekedésben balkezes és –lábas vagyok. Tök érdekes. Főleg a haragos félnek, mikor a sallert nem várt módon bal kézzel kapja. Iskolában nagy meglepetéseket okoztam vele
Öthónapos szuri is dupla.
Leszter
Petrácska gyönyörű, és milyen édesen rágja az ujját!
Zsuzsi
Cserebogártalanító Gyuri
még ha ki is röhintett, akkor is édes! Meg a vízbeejtős sztori is jó, és a képek gyönyörűek. Én a mobilt vágtam egyszer falhoz direkt, de nem döglött meg a szemétje
Szobatiszta Gyuri: HURRÁ! HURRÁ! HURRÁ!
Az én húgom is egy szerdán lett szoibatiszta. Druuk, hogy így maradjon!
Beu
Lőrinc a sapiban nagy király. Mondjuk sapitlanul is az. Milyen lett a profiterol?
Kucu néni
Csucsuka
Juj-juj, de jó lehetett nektek! Úszó Danó el is hiszem, hogy nagy sikereket aratott!! Ordító Zsófibaba
de a kilók miatt ne bánkódj, hiszen ebből látszik, hogy tudtál pihenni.
Hah, unalmas hétköznapok, bár úgy lenne, de amilyen kis ügyes vagyok, mindig kitalálok magamnak valamit. Jövő hét végén meg mi is megyünk nyaralni, Őriszentpéterre.
Myssnia
Hogy vagy? Kocsid szupi lesz!!! Meg én még mindig örvendek, hogy Pestre jöttök, szép házba!
Képek cukik a csajozó Szilárdról! Kukifogás
Nadine
Nagymama
De biztos, hogy nagyon boldog és szép életet élt, és még megláthatta, hogy milyen boldog vagy Zsankával.
Zsurlo
Terpeszpelus levétel: HURRÁ!!!
Momo
Férjednek viszontüdv, kakis sztorin meg most én röhögtem, de nem kicsit ám!!!
Motoros ellen suttyomban kiszórt rajzszeg hatásos lehet, de a véres fejét nem jó nézni, úgyhogy azért mégsem százas az ötlet. Majd még gondolkodom
Toffi
A te kakis sztorid is vidám! Apa miért ilyen izé, hogy mi nem nézhettük meg??? Naaaa!
Én is hármat szeretnék, de egyelőre még csak azon merengünk, hogy a másodikat mikor vállaljuk be. Én hamar szeretném, bár Momo és Zsuzsi kis korkülönbségű babasztorijai néha elgondolkodtatnak.
Maci_2
Oltást hogy viselte a kismaci?
Snoopy
Nálatuk is mizujs oltás ügyben? Vérző pofázmányka
Az X-be kifelé fordítva is kényelmesen bele lehet ültetni a bébikét? Vagy nem én voltam a béna, hanem valóban kényelmetlen úgy neki? Úgy szeretném, ha fel tudnám magamra akasztani úgy, hogy kifelé kukucskál, hogy kell? Norka, a kérdés neked is szól! Köszi!
Angi
Strandolás klassz lehetett! Most hétvégén talán nekem is kijut, igaz, csak éjszakai fürdőzés, de Julcsit azalatt pesztrálják a füredi nagyiék. Ettől ugyan nem leszek Negró Ferkó, de mindegy.
Franyo
Annácska még mindigy gyönyörű! Öcsi-sztori
Én hinnék neki.
Pékélesztő magyarul? Hm, esetleg megpróbálom!
Virga
Centis fogyás hurrrá! Hurrá! Én legfeljebb akkor mutatok kevesebb centit, ha megnyújtom a mérőszalagot
Urszila
Tüzijátékellenes kutyákok
Azért a férjed, gondolom, nézett, mint gázálarc, mikor a kutyeszok elnyargaltak mellette
Andi
Máglyarakás és gulyás finom, de legközelebb főzze otthon és adja fel postán nem jobb lenne?!
Zsuzsóc
Akkor jó, ha a szurit jól bírta Liza! Ma hogy vagytok?
Urszila
Hónaljizzadás, hajjaj!
Gombóc
Gyerekkorri barátnő, az jó! ..nekem meg férjhez ment, hát ki érti ezeket?
Zulu
10 nap szünet? Az jóóóó! Hol? Vagy lemaradtam valamiről?
Fúúú, remélem, senki sem maradt ki, és ha véletlenül mégis, kérem, ne rúgjon virtuálisan farba!
Pussz
Mégisutazó Kangi és éjjelalvó Julcsi