Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Akkor ezentúl áttérünk a privát beszálgetésekre?!? :shock: Na nehogy ám már!!!
Én most nem szólítok meg senkit, nem reagálok semmire, csak úgy mondom!
Szégyelje/szégyeljék magát/magukat azok, akik ártó, vagy rossz szándékkal olvasnak minket!!! Csak sajnálni tudom őket, hogy nem tudják mire fordítani a felesleges energiáikat!...

Én nagyon örülök annak hogy rátok találtam, hogy kisebb-nagyobb problémáimmal fordulhatok hozzátok. :) Itt mindig akad egy-két bíztató szó mindenki számára.
Ezentúl is bátran kérek tőletek tanácsot, és mondom el esetleges tapasztalataimat. Vitába is bocsátkozom, hiszen nem lehet mindenről azonos a véleményünk. Sőt...ha meggyőztök, még örülök is, hiszen akkor csak nyerhetek vele.

Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne férkőzhessen már ide be semmiféle áskálódás, rosszindulat. Örüljünk hogy szépek a gyerekeink. Ne mutassunk nekik rossz példát azzal, hogy titkon tromfoljuk egymást! A világunkban így is kihalóban van az összefogás, összetartás szerepe. De ha mi így viselkedünk és gyerekeink ezt látják tőlünk, hát gondoljunk csak bele.....Az végzetes lehet. Végzetes, de már nem nekünk, hanem nekik. És mi ezt akarjuk? Tényleg? A saját gyerekeinknek? Neeeeeem. Dehogy.

Mindezek tudatában zárom most mondandómat, mégegyszer hangsúlyozva, hogy nem reagáltam semmire, nem szólítottam meg senkit! Hisz én aztán tényleg alig ismerek itt néhányatokat. De nekik nagyon örülök! :)
Csak mindannyiunk számára elgondolkodtató dolgokat próbáltam idepötyögni...

Kívánok mindenkinek (rosszindulatoktól mentes) Szép Napot!

Kép
wirág&

Andi,
de az ilyenekre nincs vmi megszabott nap, hogy ki lehet cserélni?? Legközelebb kedden megyek megint. A számla ugyan megvan...

Katus,
óóóóó, hol hallottad ezeket a szuper neveket? :wink: Nekem van pár ismerősöm a babaneten, és képzeld, az ő gyerkőceiket is épp így hívják!! :shock: :lol:
Viccet félretéve, szép nevek, tényleg!!
Nem Jocó hagyta el a sapit? Emlékszem, hogy írtál vmit, de lehet, hogy nem ez a szitu volt. Talán kettesben mentek valahova... :roll:
Második kicsi fiad meg csak nem hagyja békén a gyomrodat, ejnye... Azért az már jó hír, hogy ritkulnak.

Anikó,
és nem mérted éjjel? Nem izzadt? Úgy tudom, akkor nem lázas... :roll: Ha jól tudom... És a hangulata milyen?

Eszti,
Augmentin... :? Én is utálom, pláne egy gyerek... Továbbra is jobbulást a nagylánynak!! Na, akkor ha más nem, kedden teszek egy próbát a Tescoban...
Mi az a Maalox? Nem ám becsiccsentesz! :wink:

Cajok,
tegnap voltam a soproni temetőben is. Hogy ott mekkora volt a nyüzsi!! Jóóó, gondoltam, hogy sokan lesznek, de megállni is csak egy másik utcában tudtam, és annak sem az elején... Egymás hegyén-hátán álltak a kocsik...

KépKép
viol81

Anikó!

Kincsőnek jobbulást!!!

Viol!

Sajna már nekünk sincs szükségünk télisapira. Pedig nagyon ari sapi.
Viszont felcimkézve szerintem még visszafogadják, csak kedvesen kell mosolyogni. :wink: :)
Táblát sikerült vennetek? Nem mondtam hülyeséget az árról? :oops: :)

Kép
wirág&

Sziasztok!Jó rég voltam :oops:
Mi is betegek vagyunk :( Virág csak csúnyán köhög :?
Én vagyok szarul 3napja hányok :evil:
Eszti!Jobbulást Szonjának :P Örülök,hogy rendezödik az életed :P
Wirág!Teljessen igazad van :P Én sose felejtem el azt a szerető együtt érzést ,amit itt kaptam.,amikor Virágnak a mandula műtétje volt.
Viol!helyes a sapi,de nekünk már kicsi.Hülye méretezések vannak :? Mindenből Virinek más méret kell :? Sapkát nélküle nem is lehet venni.
Katus!Gratula a kisöccsihez :P

KépKép
kola2

Viol!
3 munkanap amíg még cserélnek.Most ez ünnepek és a hétvége miatt ez kitolódik.Talán még kedden visszaveszik.
A Maalox egy gyomorvédő,gyomorsavcsökkentő tejszerű gyógykészítmény. :D :D Csak semmi italozgatás. :D :D

Katus!
A jövő héten már melózom. :(
VÁRUNK A FOGÁSZATON SZERETETTEL!Ha nagyon akarod kicsit foglakozunk is a fogaiddal :twisted:

KépKép
eszti76

Zsani!
Én sem tudok sűrűn jönni de most betegállományban vagyok Szonjával és ezért lazításképpen veletek lehetek.Mi kapott el?Csak nem a gólya? :wink:

KépKép
eszti76

Eszti!Á nem a gólya :P Bárcsak úgy lenne :P Viriék ovijába van hányás,hasmenés járvány,szerintem onnan.Ma már Virit se vittem oviba.30gyerekből 8-an voltak :? Mindenki beteg. :(
Rik!merre vagy? :P

KépKép
kola2

Gyöngyi,
köszi, de a Plazaba nem mentem végül, nem fért bele az időmbe... Majd legközelebb. De végülis ráér, mert anyu akarja télapóra.

Karira meg csúszdát kap Dorka! :lol: Állandóan csúszdázni akar. A lenti pelenkázólap merev aljú, azt állítja oda az ágyhoz és csúszik le és közben sikogat! :lol: Itt fent is próbálkozik nálunk, de az itteni pelenkázólap puha aljú és mindig összerogy alatta... :roll: :lol: Szóval a fa alatt anyuéktól csúszda lesz. :)

Zsani,
szia!!!! Jobbulást nektek is!!!!
++++++++++++
Neked a gyomrod rossz? Vagy... :roll: :oops: :wink:
Jah, most olvasom, hogy nem... na majd nemsokára! :)
Ilyen sokan betegek, te jó ég... Minket eddig elkerültek ezek a nyavaják, remélem nem is tudják hol lakunk... :lol:

KépKép
viol81

Ilyen

Kép

KépKép
viol81

Eszti!

Szegény Szonja, vacak is az augmentin.... :?
Akkor majd akkor megyek ha te is ott leszel, de jó lenne ha fogaimat békében hagyni :D

Zsani!

Szia, de jó, hogy jelentkeztél....jobbulást nektek is!

Viol!

Nagyon jó a csúzda mi is néztünk nyáron a szülinapjára, de hely hiány miatt lemondtunk róla, te mennyiért láttál?
A tábla nekem is nagyon tetszik, majd ha találsz mond meg mennyi, köszi

katus78

Katus,
a csúszdát itt neten rendeltük meg, 7.200 az ára, a pk 1.300.
http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... cts_id=896
ezen az oldalon naon sok játék van, és többféle rendezés szerint lehet keresgélni, pl kor, nem, ár, márka, filmhős, stb, szal mindenkinek ajánlom! :)

Rajztáblát szintén neten láttam, vaterán, újak. Van több méretben is, így az áruk is más. Én a legkissebbet néztem a Törpém miatt, de az is 1 m magas, a rajzfelület pedig 42*45 cm, ez nekünk bőven elég. Adnak hozzá krétát és szivacsot is.
http://www.vatera.hu/listings/index.php ... rkvaattila
A tábla anyu télapóajija lenne, pk-gel együtt 1.720 Ft, azt mondta, ha ennyiért látok Sopronban is, akkor ne rendelgessek.

KépKép
viol81

folyt.

szóval azért még nézegetek táblát, de én emellett teszem le a voksomat. mert sztem sopronban nem fogok ennél kevesebbért kapni, akkor meg tök mindegy hogy netről rendelem, új, az a lényeg. max rendelek még hozzá vmit. igazából ez is a mérete miatt jön 730,- Ftért, mert ajánlottan nem, csak csomagként tud jönni, az meg 20 v. 30 kg 730.

KépKép
viol81

Sziasztok !
Vagyok,csak d.e. temetőben voltunk,mert holnap férjem dolgozik,igy ma elmentünk.Nagy tolongás nem volt.Igaz gyalog mentünk.Hú,de régen sétáltunk együtt ennyit!! :roll: :lol:

Zsani

én is azt hittem hogy baba lehet a dologban,de ha ténylge az oviban is ez van akkor esélyesebb lehet...
NA én ettől félek az ovi kapcsán.Szal hogy hazahoz Petra majd ilyesféle bacikat.Réka már nem beteges,dea kicsik mindent elkapnak.
Jobbulást Neked is és Virikének is!!

Eszti

Szonjának is javulsát,meg anyucijának is! :D
A gyomrodra is ráment??Szegénykém!!Most kuráld magad az ünnepek alatt!!

Gyöngyi

szeintem ide bármikor bármilyen kérdéssel jöhetünk,mindig valaki okos a kérdést illetőenés tudja a választ.Szal én még rosszat és rossz választ itt nem kaptam senkitől!Isten tarsa meg a jószokásotokat!!! :wink:
Te mi olyan közel lakunk egymáshoz.Miért nem látlak soha?? :shock: Másfelé jársz?? :D

Katus

olyan szép neveken gondolkoztok!!VAjon honnan meritetted az ihletet?
Egyszer beszéltünk róla(nevekről)akkor nem Donát volt a leginkább tetsző név?

Anikó

örülök,hogy jobban van Kincső!!Ügyes voltál hogy éjjel felébresztetted a Kislányod hogy bevegyen még egy adag Nurofent!!!
Szeretem az ilyan talpraesett nőket!!
(Sajnos a kórházban sok anyukának nem nyerte el a tetszését amikor felkeltettem a gyereket mert lázasnak érzetem :? )

Viol

micsoda gazdag télapoó járt felétek majd.Szólsz neki hogy errefele is jöjjön??? :lol:
NAgyon jó dolgokat fog kapni Dorka!!! :wink:
Vendég

Rik!

Velünk a buszvég-vasvilla :lol: útvonalon lehet összefutni. Általában apához igyekszünk és erre visz az utunk. Dél körül szoktunk sétálni, de csak amennyit muszáj, mert most inkább itthon a földön hagyom szabadon mozgolódni a törpét. :lol: A babakocsiban mostanában sírás van, mert mindig fel szeretne ülni. :cry:
Apa meg jó esetben 5 körül hazaér, aztán akkor meg már változatos a program.

Viol!

Szerintem az nagyon jó ár érte. Kizárt hogy annál van olcsóbb Sopronba. De azért majd nézelődök ha olyan helyen járok. :wink:

Kép
wirág&

Sziasztok Lányok!

Most vagy fél óra volt, hogy visszaolvastam az utsó hsz-omig, szóval termeltek rendesen, de így van ez rendjén.

Jó ez a kis csapat, szerintem mindenki kedves, aranyos, segítőkész, jószándékó, örülök, hogy itt lehetek köztetek.

Csajok, hogy Ti milyen zenéket hallgattok....
Kispál......úúúú......
Quimby.............óóóóóó.............
PUF................ááááá
Tankcsapda........jézusom!

Teljesen ugyanezeket én is, szóval tök jó!!!!! És idén már voltam is egy Kispálon. A Hangárban. Meg tavaly nyáron is voltam, illetve nyár végén, akkor a kempingben volt nosztalgia-Kispál. Na, az volt az igazi. Jutka, Húsrágó, hídverő, meg az összes régi. ÁÁÁÁÁÁÁ.

Majd ha elég nagy lesz a gyerkőc, és lesz kire bízni, meg a barátnőm is tudja hova tenni a bébijét, akkor megint lehet koncertezni. Bár, ha jobban belegondolok, az apukáknak nem tetszik ez a zene, majd ők vigyáznak a kis bébikre, mi meg juhéj!!!! Majd szólok Nektek is, és akkor lehet babanetes koncertezés is!!!!! Ha gazdag lennék, egyik szülinapomra meghívnám a Kispálékat, és csapnánk egy nagy-nagy bulit. De eddig sose volt annyi felesleges pénzem. Pedig nagy buláj lenne. Egyik évben micsoda-buli volt a Sportcentrumban, és a koncertjük végén lekeveredtem a szobájukba, ahol tovább folytatódott a buli. Lovasi, Lecsó, Dióssy, Kispál, meg még egy páran, meg 2 gitár Lovasi, meg Lecsó kezében, és óriási hangulat. De szép is volt.....
Na, lelövöm magam, de olyan jó visszaemlékezni......bocsi....

jutiboszi

sziasztok!

Katus:nagyon szép nevek,amiken gondolkodtok.Máté mellé nagyon jol hangzik a Máton sztem :lol: fogadsz meg dokit?vagy melyiknél vagy?

Viol:ilyen csuzdája van Vivinek is ,ugy örült neki mikor megkapta de kb egy hétig tartott aztan felejtős lett :evil: most abban reménykedem hogy majd Máténak tetszeni fog tavasszal.
a tábla nagyon olcso sztem,megéri megrendelned.

Zsani :lol: én is egyböl gólyára gondoltam :lol:azert én reménykedem :wink: :lol:

Eszti:lehet hogy téged szoktalak látni egy fehér vw poloban?párszor ha mentünk sopronba a körforgalomnál látok egy ilyen kocsit és mintha rád hasonlitana aki benne ül :) bocs ha nem,csak gondoltam megemlitem :D örülök hogy rendezödik a férjeddel a kapcsolatotok!gondolom Szonja is nagyon örül neki!

nem tudom még mit akartam :shock:

tegnap éjjelre már nem kapcsoltam be Máténak a légzésfigyelőt és tiszta parában voltam,nem is aludtam szinte folyton azt néztem hogy lélegzik e.most is alszik,tiszta ideges vagyok,ugy félek,nem tom mér. :shock: 8)
Vivit nemrég hoztam ovibol.még mindig nagyon tetszik neki.nem is tudom hogy fogja birni ezt a hosszu pihenőt :P na majd valamivel lekötöm ám.ujabban gyurmázik,de tiszta gyurma az egész ház :? de legalább leköti magát.

KépKép
KépKép
beus22

Juti:a ti babátokat hogy fogják hivni?mire vagy kiirva?

Aniko:Kincsőnek jobbulást.olyan rossz ha betegek. :(

Zsani:nektek is jobbulást!!

KépKép
KépKép
beus22

Szia Beus!

Még bizonytalan a név, talán Lilianna a lány, és Ábel a fiú! De még gondolkodunk. Ahogy egyre közelebb a szülés, egyre elbizonytalanodok, főleg az Ábelen, mert a férjem nagyon tiltakozik ellene. Majd kiderül.

Február 22-re vagyok kiírva.

Most szombaton megyünk 4D-s ultrahangra, ott már kiderül, hogy kisfiú, vagy kislány, akkor elég lesz csak 1 néven gondolkodni!

jutiboszi

Beus!
Igen,engem láthatsz fehér VW poloban.
A kópházi körforgalomnál,a soproni(InterFructos)nál,a balfi hátsó útinál vagy a Balfi utcainál?Ugyanis ennyi körforgalmat járok meg ameddig elérem végcélomat. :D :D
Miért félsz annyira Máté miatt(légzésfigyelés)?Vagy "csak" úgy"anyai"féltésből vagy komolyabb oka van?

Katus!
Pedig arra gondoltam kihúzhatnánk minden második fogadat és akkor azzal már tuti nem lesz gondod.Aztán ha megszültél a többit.
:wink: :wink: (csak,hogy ne fájjon egyszerre :D :D )

Rik!
Köszi,már rendben vagyok. :D
Ennek örömére tornázom is egyet. :?

KépKép
eszti76

Erika,
én szólhatok a piros ruhás idős bácsinak, hogy menjen felétek, de a puttonyát nem én tömöm meg! :lol:

Gyöngyi,
köszi!! :) Te szemfüles, nézelődj csak! Párod hol dolgozik?

Juti,
hűű, látom benne voltál rendesen a bulikban anno! :) Az a jó! majd a szopiztatás meg fog kicsit kötni, de ha már nem, lesz világ és mehetsz!! :)
És ha Csabi ellenzi az Ábelt, azért van ötlete másra? :wink:

Beus,
de amúgy jó a csúzda? Hja, ez így van a játékokkal... De ott az utánpótlás tesó, majd nyűheti Máté ezerrel!
Mi volt az a fehér kocsi, amiben ma láttalak? Viviért mentél oviba? Elhozza az ovi összes játékát magával? :lol: :lol:
Szerintem jól gondolod, Esztit szoktad látni abban a kocsiban. Asszem. Nekem úgy rémlik olyanja van. :roll:
Te, én azt sem tudtam, hogy volt Máténak légzésfigyuja. Vivinél is volt? De úgyis közelben vagytok nem? Hol alszik Máté? A benti szobában? Ne parázz ám, stramm erős pasi, nagy tüdővel! :lol: :wink:
Vivi vonalzós képén hajpántban van? Meg tudom nézni vhol nagyban? Iwiw-en fent van? Dorkának is ilyen van, vagy hasonló. Bucsuban vettem! :lol:

KépKép
viol81

Hűű, Cajok, ezt meg kell mutatnom. Imádom! :D
Ezek maiak

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol!
Tiszta gyönyörű ez a csajszi!Olyan édes!
De azért te(a második képen)ismét elfelejtetted legyantázni a karodat. :D :D :D

KépKép
eszti76

Szonjáról is találtam"IMÁDOM"képeket:
Kép

Kép

Kép

Imádta a csúszdáját.Mi annak idején (2éve)10ezer pénzért vettük a BabyCenterben.:
Kép

KépKép
eszti76

Juti-én is február 22-én születtem! :lol: :lol:

Megyek, bömbi van :shock: . Még jövök.

Anikó

Kép[/url]
quito

Eszti,
na jó, bevallom, elfelejtettem. Csak tudnám, akkor hogyan csináltam a képet, ha ott látni a majom-kezemet?? :D :D :D De nicsak, én legalább nem lopkodom más ágyneműjét... :D :D :D
Kép

A te lánykád is csodaszép, olyan jók ezek a pillanatok!!! Vajon min gondolkodnak olyan erősen? :lol: Előfordul, hogy Dorka így rajzol. Egyik kezével könyököl, másikkal meg rajzol. Olyan kis ennivaló.
Na, akkor a csúszdáknak lejjebb mentek az árai. Szerencsére. :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Kincső ma kicsibabaként aludt el: ringatni és simizni kellett :lol: :lol: , kis nosztalgia... Szegényt megkínozta az elmúlt 4 nap: minden napra esett egy új fogacska (ma kibújt a 8.), láz :? :?

Rik- én attól féltem, meghal... :oops: annélkül, hogy észrevenném, mert ő mindig olyan mélyen alszik, ha beteg, óránként néztem a homlokát és akkor már nagyon meleg volt, de vissza is aludt nyomban (édes volt: nézett engem, míg kiszlopizta a Nurofent, pici víz, oldalra fordulás és alvás). Azt nem tudom, hogy viselkednék a kórházban...

Eszti-fogorvos, húúú, ma volt az 5-6. fognyaki tömésem :x :x , és még csak a tömési terv felénél tartok :? :? Én bírom ezeket a körforgalmakat, némelyik egész szép :roll: :oops:

Beus-gyurmára gondoltam már Kincsőnek, de szerintem, ő még csak kóstolgatná :P , úgy várom már a közös gyurmázásokat, festegetéseket, imádok ilyeneket játszani :oops: :oops:

Juti-Hangárba szerettünk járni a férjemmel mi is! A tanítványaim arckifejezését bírtam, mikor megláttak ott :lol: :lol: . Nálunk Kincső a metáll-fém-hardcore zenére van hangolva :oops: , de hosszú utazásokon azért Halász Juditot hallgatunk a kocsiban. A Dalriada a kedvenc, az énekes hangjára mindig felfigyel és mikor élőben találkoznak, nagy komoly szemekkel figyeli Andrást. Ábel olyan szép név (nálunk apa a Hanna ellen tiltakozott egész a szülésig, aztán ő nevezte el Kincső Hannának a szülőszobán :lol: ).

Gyönyörűek a csajszik! :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

JUti

De jóó,mindjárt itt a szombat!Aztán hamar gyere ha megjöttetek mert kivik vagyunk ám,mid lesz!!!! :lol:
Tényleg Csabinak mi tetszik fiunévbe?Nem szeretne kis CSabit?? :wink: :D
Megkérdezted multkor az uh-on,hogy van-e orvos megfodógadás még??

Zsani

hogy vagy???Virág???
Küldtem felétek a pozitiv energiáimat ám!!El is fáradtam!!!! :lol:

Viol

Ezek a képek!!!!!!!!!!!Olyan megkellzabánikép!!!:DÉs szép nagy már a haja!!
Köszi,akkor küld csak csokival jó!!!Petrám olyan áhitattal nézte ma a mikulás csokikat a boltban.Most tiszta Mikulás lázban ég!!!
Melóhelyemen minden évben van mikulás ünnepség.Képzeljétek a Réka hogy várja!!!(!!)Pedig aztán már tényleg nem hisz,de már rajzolt Neki,és verset tanul!!! :lol: :lol:
Ti is mentek Mikuzni???

Apropo láttátok a Tescos ujságot???Már karácsonyi diszben van!! :shock:

Beus

Miért parázol ennyire???Nagyfiu a Máté már!!!A naggyal is ilyen félős voltál???Van rá okod is???Beteges,vagy miért???
Jók a vonalzos képeid!!!

Eszti

Szonja pedig olyan nagylány lett,nem győzöm dicsérni!!CSudaszép leányzo!!!Oviba visszajár még a faluba???(nem akarom kiirni
:roll: )
Tetszett az együttérzős lázas sztorid.Persze nem volt vicces akkor,de tényleg lehet benne valami.A szervezeted engedelmeskedett!!:)

Gyöngyi

na akkor mi azért nem talizunk sose,mert d.e. játszi,iil. esőben séta.Aztán haza főzni.Délben amikor Ti sétáltok alvás van,Réka tanulással.(én is tanulok vele :? )Aztán uzsi után ujból játszi
Kicsit unalmanak hangzik,de én élvezem.Szeretem hogy mindig mindent ugyanabban az időpontban csinálunk.
(na jó alvás van hogy csuszik fél 2-ig is,mert sir hogy nem akar aludni,aztán persze győz az álommanó!!)

Anikó(nem utolsó sorban :) )

Jól van már teljesen Kincső????
Voltál vele doktornéninél is.Ja persze irtad hogy helyettesités volt.Ki volt a helyettesitő???A Mikola??
Vendég

Kép
Vendég

Eszti:igen akkor téged láttalak biztos,az interfructosnál :lol:

nincs okom aggodni a légzésfigyi miatt csak volt az az eset amit irtam régebben ismerösöm kislányával,na és akkor nagyon beparáztam,és kaptunk kölsönbe ilyen légzésfigyelöt.nagyon örültem neki,és ugy biztonságban éreztem,tudtam ha van vmi akkor jelez,de nem volt soha semmi.aztan most már peti szolt hogy ne parázzak már ugysem lesz semmi kapcsoljam ki és adjuk vissza a figyelöt.nagyon nehezen szántam rá magam.Vivinél ne volt ilyn,de akkor nem is történt a környezetemben secsemöhalál.meg Máté teljes más,ö gyengébb sokkal,ha valami virus van vagy akármi ö mindig belekeveredik,meg olyan kis "anyámasszonykatonája"de olyan joo :lol: csak furcsa Vivi után,ö talpraesett nagyon.na ezert van a parám!de kezdek lenyugodni már!

Viol:igen Viviért mentem mikor láttuk egymást,aza abizonyos fehér kocsi meg a gyurié :lol: kölcsönvettem :lol: A suzda sztem tök jo.massziv nagyon.sak Vivinek már lehet hogy kicsi is és azert nem szereti.de Dorkának biztosan tetszeni fog.
Minden egy szobában alszunk :oops: félnek hogyha külön vagyunk tölük-már párszor probáltuk,de nem jött be.majd lesz külön szobijuk,aztan megszokják. :roll: remélem!

Aniko:akkor a foga miatt lázasodott be Kincsö?szegényt jol megviselik.irtad hogy attol féltél hogy meghal Kincsö -én is mindig ezen parázok,nem is tudok nyugodt lenni ha valamelyik beteg! :oops:

Juti:nagyon szép nevek!!kiváncsi vagyok mi lesz :P mit szeretnétek jobban fiut vagy lányt?gondolom mindegy sak egészséges legyen,de azert mégis biztos vágytok valamelyikre jobban,nem?vagy?

nagyon aranyosak a csajok!!
az áynemük meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Beus

Házatok bővitése hogy áll??
Kis anyámasszonykatonája!! :lol: Van hogy Ti nem is vagytok betegek,Máté meg igen??? :?

Jó éjt!
Vendég

Rik:köszia akérdést,majd jövö héten jönnek az ablakok,egyenlöre ennyi :(

igen van olyan miota Vivi oviba jár Máté egyfolytában náthás.közbe volt Vivi is Peti is én is beteg,de szegénykém ö mindig náthás.már nem udok mit kitalálni :(

KépKép
KépKép
beus22

sziasztok cajok

indulok sopronba!még gyors zuhany,aztán irány!!!

eszter
látom előkerültél,a kocsiból majd délelőtt felhívlak!

andi
ma este!

viol
és mi "rosszat" főztél dorkának,hogy ennyire gondolkoznia kellett az ebéd fölött...?! :lol: :wink: :roll:

most nem is olvastam vissza,csak ezt az oldalt olvastam(pörgettem :oops: )át gyorsan.ki az aki beszólt?és mit szólt be?vagy majd vasárnap átböngészek mindent,behozom a lemaradásomat.
hétfőn apa elment a kölkökkel én meg dolgoztam,aztán itthon is esténként.de legalább rend van,most jöhetnek a pocicák,úgyis üres lesz a ház...

puszi mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

sziasztok!

lányok ti mikor kezdtetek el tejet adni a gyrköcnek?
Nem tudom mi van Mátéval nem akarja megenni a tápszert,a tejpépeket meg az 5.kanál után eltolja.
mit csináljak???
sztem megunhatta má öket,vagy nem tudom :roll: :roll: :shock: :evil:

KépKép
KépKép
beus22

Beus

Én Rékánál hamar adtam tejet ,le se irom mikor,mert megesztek!! :oops:
De én azt javaslom,hogy szolja védőnőnke,és kérj másfajtát.
Petra se ette natur tápot.Fincsi babános izesitésüt evett.
Milupa Baby Fitt volt a neve.
Szerintem érdemes probálkoznod VELE!!

CSilla

jöttök "HAZA"?!Szivsz egy kis friss levegőt?? :D
Na már biztos itt is vagytok Sopronban !!LEhet épp Andinál vagytok!! :wink:
Vendég

Sziasztok Cajok!

Viol!
Az ágyneműt leloptam a szárogatótokról úgyhogy nektek már nincs is olyan. :D :D
Nem ám!A fényképek nálatok készültek amíg ti nem voltatok otthon. :D :D
A Tesco szerintem holnap nyitva lesz.A sapi miatt mondom.

Rik!
Csilla délelőtt hívott,akkor már Sopronban volt.Holnap jönnek hozzánk!ÚGY ÖRÜLÖK NEKI!Szonja is igen várja őket.

Beus!
A barátnőm a 4 hónapos kisfiának adott már tejet.Én nem mertem Szonjának 1 éves koráig adni.Akkor is csak negyedes és szigorúan jól felforralt(nem odaégetett :D :D )tejcit.
A gyümölcsös tejpépet adtam Szonjának híg állapotban,cumisüvegből.Azt imádta.

KépKép
eszti76

Beus,Eszti

akkor elárulom.Réka is 4 hótól feles tejen élt! :oops: Semmi baja nem lett,és azota is tejfüggő!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

köszi a tanácsokat csajok!

már ez az 5.tápszer amit probálunk,volt ilyen banános/szorulása lett töle/,vanilliás hipoallergén,bifiduszos,de nem kellett neki,most is probáltam.megprobálom a tejpépet cumisüvegben hátha ugy elfogadja.
a feles tej az a másfeles? :oops:
rendessen felforralni és visszahüteni?
probálkozok még tápszerrel-péppel ha nem megy átállunk erre :?
és attol este elfog nekem aludni?
tudom hülye kérdések,de bocs.elvagyok keseredve nagyon! :cry:
.
Rik:és Petra mikortol kapott tejet?

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Beus-Kincső csak a Beba banános tápit issza meg. A tejpépekhez pedig mindig egy kis gyümölcsöt turmixoltam, mert simán nem ette meg. Tejet még nem mertem adni, az egész családunkban tejallergia van :evil: . A tápszer-tejpép változatról hallottam már anyukáktól, bevállt! Remélem, nektek is sikeres lesz.
Légzésfigyelőt csak 1 hónapig használtunk :oops: , úgysem volt nagy- és mélyalvó Nyuszi, 3 óránként ált-ban kelt vmi miatt.
Nálunk 1 fog=1 betegség. Állítólag nem a fogzástól lázas, hanem ilyenkor legyengül az immunrendszerük és könnyebben lesznek betegek :( , az biztos, hogy eddig Kincső vagy egy fog előtt, vagy közvetlen utána lett beteg :evil: :evil: De már jól van, kirándultunk is ebben a szép időben a Szalamandra-tóhoz :P .

Holnap éjjel jön az anyum és az öcsém!!! :lol: :lol: :lol: Igaz, már vasárnap mennek is haza :cry: :cry: , de olyan jó lesz így is! Andrisról tudtam, hogy jön, anyu meglepetés :lol: :lol: :lol:

(Kincső ma kicsempézte az étolajas flakont a konyhából a hálóba...Képzelhetitek, pedig apja vele volt, csak éppen olvasott, a nagy csönd tűnt fel neki...)

Anikó

Kép[/url]
quito

Beus

Petra 8 hónaposan kapott először tejet(feleset) kiprobálásra.Nem lett baja,igy kapott máskor is.NA meg én fél éves koruktol DAnoninot,és Könnyü és finomat adok nekik.Szeretik is!! :wink:
A feles tej,azt jelenti hogy a rendes tejhez ugyanannyi forralt vizet adsz.Aztán felforralod mindkettőt,lehütöd és ihatja.Aztán később harmados tejet.Azaz egyharmad viz van már csak ben,kétharmad tejjel.
Én csináltam több adagot,aztána hűtőben elállt.Persze egy napi adagot!!
Szerintem nem kérdeztél butaságot.Sokan nem tudják.Ez nem divi.Védőnő nem fogja mondani!
:oops:
Rékával ugyanigy jártam a tápszerekkel mint Te most Mátéval.Annyi különbséggel hogy vagy kihányta,vagy le se nyelte.
JA még olyat is csináltam hogy babapiskotát reszeltem a feles tejbe,hogy legyen tartalma éjszakára,mert ugyebár a simával nem huzta ki.

Anikó

De jó lesza hétvégétek akkor!!!Öcséd is jön sokat azért mostanában!!! :D
Kincsőnek mondod hogy jönnek,vagy meglepetés neki??
Te és az az étolaj ki is folyt??? :shock: Szerintem főzni szeretett volna valami finomat! :lol:
Vendég

Rik!

A drága Csabikám olyan nevet talált ki a gyerekeknek, amiket már csak a vicc kedvéért is érdemes megosztanom veletek:

Lány: Küllikki (finn eredetű, bőséget jelent)
Fiú: Nabukodonozor (Babilónia királya volt, meg a Mátrix filmben egy hajó)

Szóval értitek?! Asszem nem bízom rá a névválasztást! De egyébként Ő annyira komolyan gondolja ezeket a neveket, hogy úgy kellett harcolnom, hogy válasszon mást is. Aztán nem döntött, csak tiltakozik. Mert Lilianna helyett Liliána legyen, az Ábel meg egyáltalán nem tetszik. Mindig azt mondja, hogy nem lesz kábel.
Szóval ha kiderül, hogy pöcsös, vagy puncis, egy fokkal könnyebb lesz, mert akkor csak 1 néven kell gondolkodni.
A Liliannát anyuval ketten találtuk ki. Ő azt mondta, legyen Lili, az olyan édes, én azt mondtam, legyen akkor Lilianna, mert azt lehet Pannának is becézni. És nekem nagyon tetszik. Panna. Olyan bályos.

Ja, Rik, amikor UH-n voltam a Bnél, megkérdeztem, hogy vállalná-e a szülésemet is, és azt mondta, egyelőre természetesen vállalja.

Beus!

Kérdezted, hogy fiút, vagy lányt szeretnénk. Én úgy vagyok vele, hogy nekem mindegy, mert úgyis 2 babát szeretnénk, és ha fent az égben is úgy akarják, akkor még lehet mind a 2 "fajtából" 1. A férjemnek könnyű ezt a választ megadni, mert mindig ezt mondja:
"Nekem mindegy, csak egészséges legyen, és fiú. Bár ez nem kérdés, mert én FIÚT csináltam"
Szóval a drága meg van győzződve az igazáról. Majd holnap kiderül!!!

Viol, Eszti!

Gyönyörűek a kislányok. Most azeket a tündéri képeket látva kislányt szeretnék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jutiboszi 2008.07.18 06:53-kor.

jutiboszi

Sziasztok!

Na, ma tényleg nem túl nagy a tolongás itt. :)

Viol!
Vasvilla. :wink:

Ez a kis leányzó! :lol: Csodaszép!!! Ahogy gondolkodik a tányér fölött. :lol:

Rik!
Tescos újság :arrow: Lassan már augusztusban szeretnének minket karácsonyi hangulatba hozni. :shock:

Juti!
De jó!!! Gondolom már alig várod a holnapot. :)

Beus!
Írom ám a blogot, de megint el vagyok havazva egy kicsit. :? Torna, uszi, doki, kórház...szóval a nap végén általában bezuhanok az ágyba. :cry:
Tejcis ötletekkel látom már elláttak a lányok. :wink:

Egyenlőre még én is bizonytalan vagyok. Jó, Adél szereti ezeket a pépeket,eddig a tápszert is elfogadja, de darabosabb turmixokat, bébikajákat még nem merek neki adni. Pedig a 8 hónaposak már mind ilyenek. :shock: Egyszerűen szerintem még nem is érett rá. Csajok lehet ilyen? :oops: Azért érzem így, mert mondjuk eddig össz van másfél foga. Másrészt még olyan kis babásan eszik, sokszor még a pépeket is félrenyeli. Közben míg eszik, én meg tiszta frászban vagyok. :roll:

Rik!
Ezt a babapiskótásat én is kipróbálom. :wink:

Kép
wirág&

Gyöngyi,
hja, ott tanít? :)

[quote="Juti"]J írta:Jutia, és azt is hozzátette, hogy Ő azokat vállalja el, akik magánrendelésre hozzá járnak.....ott sokkal kedvesebb, meg sokkal alaposabban megvizsgál. És minden kérdésre válaszol, nem pedig sietve a következőt szólítja.

de ez azért valahol durva, nem? Azért illene azokat is elvállalnia, akik csak "simán" járnak hozzá, viszont megkérik, hogy legyenek ott akkor is. Mi van, ha vki nem teheti meg minden hónapban, hogy kifizeti a kb 5ezer pénzt egy-két kedves szóért? És pl az is elég anyagi megterhelés neki, amikor a végén kell perkálni...
Nagyon eldurvult a világ. Meg mondjuk én Bikkest nem ilyennek képzeltem... :? Ezzel majdnem azt mondja, hogy: "rendben, elvállalom, de akkor tessék privátban járni"

Dorkának kb egy éves kora körül adtam tejet, másfél %-osat, kb kétszer forraltam, aztán nem pancsoltam vele. azóta is szereti, napi fél litert megiszik. :shock: :P
tejpépekre ő is ráunt, akkor adtam neki tejet, hogy azért legyen neki valami olyasféle is...

KépKép
viol81

Sziasztok!

Juti-jó nevek! :lol: A férjek már csak ilyenek :lol: . Nálunk ultrahangon mindig megkérdezte a dokitól: "Még mindig lány?" :twisted: Aztán most meg le se lehet őket egymásról szedni!

Wirág-nekem anyum mondta, mit akarok még, hiszen kevés foga van :shock: A botmixer a mai napig használatban van, néha nagyon papisra kell mixelni, máskor pedig csak darabosan eszi meg... Várd ki, úgyis jelzi, ha már darabosabban kéri. Mi bulátával edzettünk a rágásra, azt nagyon szerette, de csak felügyelet mellett, mert néha betömte egészben.

Ma megvolt az első nyilvános áruházi hisztink :shock: :oops: :oops: , valahogy hirtelen minden vásárlónak arra volt dolga és persze ahogy néztek ránk :twisted: . Volt ám műsor: hanyattvágódás, sarokföldhözcsapások, krokodilkönnyek és óórriiáási bömbi :roll: :roll:

Anikó

Kép[/url]
quito

Juti:jopofa férjurad van :lol: ,jot nevettem,a nevek meg :shock: ejha.

Rik:köszi hogy leirtad,szégyellem magam h nem tudtaam :oops:

Aniko:szép hétvégétek lesz biztosan.köszia atippeket :)

csajok had tegyek fel 2képet,ma sogoromnaka bnöje elhozott egy kiskutyit,vivi annyira örült neki.olyan édes volt. Kép Kép

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok Csajok !

Először is, Anikó !!!! Köszönöm a villanyos embert !!!!
Másodszor bocsi mindenkinek, megint eltűntem,de most más ok miatt. net volt, csak Kata cseréli fel a nappalt az éjszakával, én is ilyen voltam -anyum mondta - 3 évig csináltam, hát remélem Kata hamarosan átáll ... Fáj a hasa, görcsöl szegény, már úgy érzem mindent kipróbáltunk ... Csak elmúlik hamar... Ti is játatok így, olyan egyedül érzem magam ezzel a problémával (meg amúgy is :cry: ) !!! Ha egyszer :cry: fent leszek nappal is, hol lehet veletek összefutni ? Úgy találkoznék veltek :)

üdv mindenkinek, amint tudok, jövök ismét.

Réka
erosr
Budapest

Juti,

meg vagyok döbbenve a Bikkesen. Úgy látszik most már elterjedt a híre, hogy jó nála szülni, vagy nem tudom...eléggé meglepődtem. Én is nála szültem a Vilmával és előtte is nagyon rendes volt, meg utána is...persze tudom, hogy nagyon rosszul keresnek és rengeteget dolgoznak és most már a túlóra pénz sem úgy van nekik mint eddig, hanem valahogy megszüntették, ha igaz...

Réka,
azt hiszem Katus tudna mesélni az éjszakázós babás létről. Állítólag kinövik. Sajnos, nem nagyon tudok segíteni, nekem szerencsém volt lényegében. Legalábbis csak nagon keveset kellett éjszakáznom Janka miatt. Vince miatt meg egyáltalán nem.
De nem ezt szerettem volna írni, hanem azt, hogy sok energiát és kitartást Neked!! El fog múlni.

További szép napot!

KépKép
KépKép
esztermami

Beus,
a Bernadett vitte a kutyót? Nálatok marad? Édesek együtt! :P

Anikó,
ejha, kész nagylányod van, ők tudnak ám csak igazán hisztizni!! :) :? Dorka detto. Temetőben összefutottunk rokonokkal, beszélgettek Dorkához, ő meg hátat fordított és csak állt, rájuk sem nézett. Igaz, most legalább nem hisztizett...

Figyi, tőled még azt szeretném kérdezni, azok a baba-mama talik, amit a múltkor említettél, azok úgymond zártkörűek? Szóval, ha mi pl nem oda tartozunk - még csak nem is Sopronhoz :roll: - akkor mi nem is mehetünk el néha? Pontosan mit csináltok ott? És hol van ez, a védőnői rendelőben? Játszotok is?
Azért kérdezem, mert Dorkát úgy elvinném hasonló korúak társaságába, hogy szokja őket, ismerkedjen. Ismerős gyerekekkel nincs gond, de "idegenektől" tart, vagyis hisztizik, hacsak ránéz valaki, már akkor is. Itt Hegykőn meg nincs ilyen baba-mama izé, úgy meg nem ismerek senkit, hogy bizonyos időközönként összeröffenjünk... :roll: Érted mire gondolok? És ha teszem azt pl havonta beugranék vele oda ahova ti is jártok, talán jobb lenne. Többet lenne gyerektársaságban. Persze csak ha lehet, meg ha ti is ott vagytok! :lol: Tök idegenül nem akarok odamenni! :wink:

Gabó puszil mindenkit, írt sms-t!!! Már bent laknak, net is lenne, csak amíg nem készül el teljesen a szobájuk, ahol a gép lenne, addig nem is rakják össze a gépet.

Andi,
ti egészen pontosan hol laktok? Majd írd meg légyszi priviben. Mert Gabó mondta, hogy hozzátok mindenképpen mennek, ha jönnek Sopronba, mert itt van nálam egy játéktartó szarvas Levinek, és kérte, hogy ha tudom, vigyem fel hozzád.

KépKép
viol81

Réka,
hajajj, igen, sztem sokan voltunk így, nálunk pl Dorka nagyon hasfájós volt. Vannak rá gyógyszerek, de nekünk pl csak az idő múlásával múlt el... :?
Előbb-utóbb meg csak átáll ő is arra, hogy mi a nappal és mi az éjjel. Igaz minden gyerek más és más, de eljön!! Kitartás! :)

KépKép
viol81

Viol

most olvastam a szuperinfoban egy 3hostol 3 évesig monokázos foglalkozásrol a GYikban!! 600pénz.Nov.8.án 10h-től 10 ora 45 ig!!Játékos zenés foglalkozás.Heti rendszerességgel lesz!!
Oda tuti mehetsz Te is,Hegykőről!

Erosr

Tudom még kicsi a babád,de ezt Nektek is ajánlom amit Violnak(bár mi nem voltunk még,asszem csak most kezdődik)
Réka nekem is sokat sir az elején,olyan 4 hósig.Aztán ahogy nem anyatejeztünk,átállt az alvásra is éjjel.Lehet nálunk a tejcim se volt elég? :roll:
A pocakja is nagyon fájt,sokat massziroztuk neki.
Petrám jó kislány volt,aludt. :D

Anikó

Megérkeztél a vonattal??? :D
Kincső mesélt Rólunk??
Olyan drága volt.ÉS anyukád is!!!Olyan fiatal,és szép!!

Juti

én ezt a Bikkest nem ismerem,de megvan a véleményem is most egyből Róla!! :twisted:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?