Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

NNNNNA, tegnap óta van net itthon! :lol:
Igaz, a melóból olyan későn járok haza, hogy nem tudom, mikor fogok tudni írni, de majd megoldom valahogy!!! :wink:

Micsoda hírek! :D

Az újdonsült anyukáknak gratulálok, és sok sok tejcit kívánok, és nagyon jó babázást! :D :D :D

Évi!

Na, végre :D :D :D
Már épp itt volt az ideje, hogy elkezdődjön a projekt!
Gratulálok!!!és drukkolok!!! :D

Ancsa!

Édi vagy!
Megkaptam (mármint a puszikat)
Holnap kérem élőben is!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Ne haragudjatok, de nagyon sok idő telt el, mióta rendszeresen jöttem, visszaolvasást nem tudok ígérni, de innentől jövök és újra megpróbálok bekapcsolódni! :D

Rólunk:

Ugyebár a talin a lombiknál tartottunk!
Azóta vannak új fejlemények!
A doki bácsi felfedezett egy kis bibit, Lacnak van valami bacija, ami tünet nélkül jól érezte magát odabent, és ő tehet mindenről!
Egy gennyburkot képezett odabent, és magába zárta az összes spermiumot. Ezért volt rossz az eredmény!
Most kap nagyon erős antibiotikumot 6 héten keresztül, és azt mondták, hogy ennek következményeképp a kezelés vége után már csak rá kell gyúrnunk a témára. Az esetek 99%-ában az ilyen baci irtás után 9-10 hónappal az embernek babája születik! :lol:
Hát remélem, hogy ez velünk is így lesz!!! :lol: :lol: :lol:
December 1-én veszi be az uccsó gyogyót Lac, úgyhogy mondtam neki, hogy karácsonyra babát kérek, vagy méginkább mikulásra!!! :lol:

Majd jövök a drukkokért!
Örülök, hogy végre valaki talált valamit, kezeli, és jó dolgokat helyez kilátásba! Remélem, igaza lesz, és 9-10 hónap múlva én sem tudok majd aludni nyugodtan éjjelenként a nagy hasam, később pedig a nyüszis babánk miatt! :lol:

Bocs, hogy ennyit írtam magunkról!

Ígérem, jövök és akkor majd nem leszek ilyen önző :oops:

Sziasztok: Eszter :D

eszter82
Budapest

Fleur!

Nekem is feltűnt, milyen hamar megtaláltuk egymással a hangot, de szerencsére közös témánk is bőven akad! Lilla édes kis bogár, nekem döbbenet, mennyire édesen tud mosolyogni. Csabi is jelezte, hogy megnézné ám- egyszerűen rajong a picikért.
Mi korán kezdtünk mesélni mindegyik manónak. 6-8 hónaposan már mesélgettünk és a két nagy mára igazi kis könyvmollyá vált, imádják és igénylik a naponta többszöri mesét, de gyakran nézegetnek is könyveket napközben.

Eszter!

Na ugye, hogy ugye? Szigetszentmiklóson nagyon sok ám a pocakos kismama ( ha jól emlékszem, itt laktok, ugye?)! :lol:
Az, hogy már megtalálták az okot, több, mint fél siker! Szerintem így már a baba sem várat sokáig magára! Megy a drukk Neked is!

Márti
borossné becz márta

Eszti
Hát ez szuper!!!! Akkor mégsem kell a lombik :) ááá nem lesz az 9-10 hónap mire összejön. Meglátod kiszabadulnak a kiskatonák és alig várják majd, hogy petesejttel randizhassanak.
Ugye ti a Kaáliba voltatok??
Csak azért mert kissé körültekintőbbnek tűnnek mint a SOTE-n, szval lehet, ha legközelebb is gond lesz, ami nem lesz most inkább oda mennék.
Ja és kívánom, hogy te se tudj aludni a nagy pocak, sok pisi és a nyuszis babó miatt :lol: :twisted:

Márti
:) hát este elgondolkoztam, hogy mi van, ha az érzéseim egyoldalúak :) :oops: de hál' istennek, hogy nem. Na ja közös téma az tényleg bőven akad :) De édes Csabi. Hát, ha ennyire szeretné egye fene összehozzuk :) Lehet eccer elsétálok veletek az oviba érte :)

KépKép
KépKép
fleur

Apááám a kiscsaj már vagy 15 perce dumál a forgós-zenélős játékkal :) megzabáááálom :)

Ja ezt eddig még nem mutattam, besz@rás öcsém van, nem???!!!

Kép

A holnapi utunkhoz ajándékok becsomagolva és süti első felvonás is elkészült :) Megvan a piskóta és még gyerkőc mellett is jól sikerült.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Eszter!
Hú de ó, hogy ilyen egyszrűen kezeéhető a probléma!
Na akkor te is kétrhetsz babót a Jézuskától, és majd Évivel,Mártival, és a többiekkel együtt növesztitek a pocakot :wink:

Niki!
Hát igen, ritkán jársz erre, megértem ha sok a dolgod, egy Duracell nyuszi mellett :lol: Nagyon szupi az a torta, biztos fini is volt.Te sütötted?Jó nagy már Zazi!

Fleur!
Vagesz az öcsesz :wink: :lol: Csak nem rendőr szeretne lenni 8)

Norwell!
Na azt a muffint én is megkóstiztam volna.
nagyon szépek a koszorúk, ügyes vagy!!!Én si szeretek babrálni, de mostanság időm 0. :(

Mi holnap reggel elutazunk anyáékhoz majd csak hétfőn jövök
Kellemes 7végét Mindenkinek!
Puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Norwell!
Neked akartam még írni, hogy jobbulást kívánok!!!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Tegnap este nem tudtam írni,mert nem jelent meg az alsó irogatós ablakom. :evil:

Tina!
Nagyon jók a képek, cini vagy, szép a pocid. És a kiságyban a gólya? Szuper!! :lol:

Panka!
Örülök,h. Emili ilyen ügyesen viselte az oltást. Tényleg olyan kis érdeklődő, a talin is mindenkihez odament. :lol: Jó utat és érezzétek jól magatokat hétvégén!

Évi!
Nagyon jó, úgy örülök,h. végre elkezditek, akkor már karácsonyra ott fog csücsülni a pocidban Dorci tesója. :lol:

Fleur!
Átküldtem. :lol: Szerintem mindenképp említsd meg a dokidnak a vérzést, bár már eltelt 6 hét a szülés óta. Képet nem tudsz csinálni Lilláról? Tündéri az öcséd!! :lol: Én is piskótát fogok sütni és mi is holnap indulunk anyuékhoz! :lol:

Eszti!
Úgy örülök,h. végre megint itt vagy!! :lol:

Norwell!
Nagyon csini a pocid és szépek lettek a koszorúk is!!

Puszi!
Vendég

Helló!

Évi, Eszter!

Na akkor induljon a mandula!!!!

tjuca

Kép Pankáék megérkeztek :lol:
Kép Dóri a kisházban :lol:
Kép Emili :lol:
Kép Dóri :lol:
Kép A csajok ismerkednek egymással :lol:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Lanyok! :D

Vegre tudok irni egy kicsit! Megvolt a költözes, mar több mint egy hete itt lakunk az uj lakasban. Kezd alakulni a rend de meg mindeg rengeteg tennivalo van. A konyhank egyelöre a garazsban van ami kesöbb tavernakent fog müködni.
Megjött mar az uj konyhank, csak össze kell szerelni. Ma este kezdi a ferjem. Rengeteget dolgoztunk mire be tudtunk költözni de megerte.
Egyfolytaban fenykepeztem majd rakok fel kepeket is valamikor.

Gratulalok Aginak es Heninek a kis Matehoz es Alexandroszhoz! Nagyon sok boldogsagot kivanok! :D

Mi jol vagyunk, tegnap voltam terheleses cukor vizsgalaton mert az egypontos nem lett jo a mult heten.
Dietara vagyok fogva de amugy minden rendben az en kis Davidemmal. Mar egy honapja mindennap erzem többször is nagyon jo erzes. Nagyon szeretem mar most a kis tökösömet.

Most megyek folytatom a pakolast, kesöbb jövök meg.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Csupa jó híreket olvasok! :D Lányok, tessék szépen átvándorolni a sárga mezőbe! :D

Évi!
Mást nem is mondok: mindent bele! :D

Eszti!
Az annyira nem jó, hogy bacit találtak, de legalább megvan az ok, amit lehet kezelni! :)

Pupy!
Már Ti sem csak egy helyben topogtok akkor, kiváncsi vagyok a hormonvizsgálatra. (Gondolom Te nem kevésbé! :) )
Köszi az újabb képeket!

Syry!
Ha minden igaz, akkor kisfiú lesz. Eddig nevek közül a Dávid, Roland és a Balázs jött szóba, de a legesélyesebb a Dávid. :)

Norwell!
Syrynek írtam, amit Te is kérdeztél.
Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen szép koszorúkat csináltál!
Jó utat, vigyázzatok magatokra!

Panka!
Igen a kiságyat át lehet alakítani gyerekággyá, aztán majd, hogy olyan formában mennyit használjuk, az majd kiderül.
Jó utat Nektek is!

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Jucmuc!
Jó hallani Rólatok!
Képeket várjuk az új lakásról! :) Babaszobával hogy álltok?
Aztán kíméld is magad!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni, mert nem jó megint a gépünk otthon.
Először egy pár sort magamról:
Hát a helyzet nem a legjobb, de nem is vészes. A hugomnak van hat tüszője, amit elvileg le lehet szívni, abból három baromi nagy és három kisebb, úgy nem várhatunk tovább, holnap lesz a leszívás. Abban reménykedünk, hogy mind a hatot le tudják szívni és meg is termékenyülnek.
A másik dolog, ami nem tetszett ennek a dokinak (mert a mi dokink szabin van, de hétfőig nem kell visszaültetni, akkor azt már a saját dokim fogja csinálni, a visszaültetés időpontját még nem lehet pontosan tudni) a méhem, hogy ugye kétszarvú, ő megmondta őszintén, hogy így kevesebb az esélyem, de már állapítottak meg terhességet ilyen méhvel rendelkező nőknél is. Én tudtam már erről, de az én dokim azt mondta, hogy egyenlőre ne foglalkozzunk vele. Remélem ez nem fog problémát okozni. Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem.
Már nagyon várom a holnapi napot, meg a visszaültetés napját is és nagy gond lenne, ha kérnék egy kis drukkor, hogy legyen minnél több petikénk és a találkozás is jól sikerüljön.

Panka:
Ügyes volt Emili, hogy ilyen jól viselte az oltást

Pupy:
Hát látom te sem tudtál jönni már tegnap este, köszi az újabb képeket

Tina.
Köszi szorítást
Nagyon csini a pocid, és nagyon klassz a kiságy és a babakocsi

Sryrinx:
Akkor most van egy kis lazítás a suliban

Norwell:
Nagyon ügyi vagy
Csini a pocid

Évi:
Ezek igazán jó hírek
Hajrá, úgy legyen
Én is nagyon drukkol neked
Én is „csak” annyit kértem a Jézuskától, hogy hozzon nekem a pocimba egy picurkát

Márti:
Köszi szépen, én is drukkolok neked decemberre
A fiúkkal mennyi idő után lettél terhes?

Kancellárka:
Nagyon szép nagyok vagytok
És utólag isten éltesse Zazit, boldog születésnapot neki
Sok kitartás a munkához

Fleur:
Már csak egy nap
Már annyira izgulok
Nagyon vagány az öcsikéd
Liliről nem kapunk képet?

Eszter:
Ez fantasztikus hír, hogy tudják mi a baj
Akkor nálatok is lehet karácsonyi ajándék a baba

Jucmuc:
De jó hallani rólad
Gratulálok az új otthonhoz
A pocid és a manócskád gondolom szépen növöget

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Pupy!
Azért azt a képet amin még ennél is bénában nézek ki ne tedd fel :oops: :lol: Köszi.

Jucmuc!
De jó hogy beköltöztettek!Képeket nagyon várom!
taverna???Wow!
Látom van neve is a kis Tökösnek! :wink:

SzHeni!
Húha, én nagyo drukkolok akkor, remélem Te is a pocaknövesztősök táborába fogsz tartozni már Mikulásra! :wink:

Tina!
Nektek is Dávid?Akkor van már druszája is Jucmuc Tökösével :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Eszter!

Állat jó hírek! De örülök neki!

Norwell!

Jobbulást a családnak! Gyönyörű koszorúkat csináltál, ez igen! Nagyon csini a pocakod is!
Látom Kendének ízlett a muffin. Esetleg a receptet nem írnád le nekem? Élek-halok a muffinért. Előre is köszi.

Fleur!

Nem tudom mi lehet ez a vérzés, lehet, hogy megjönni készül? :roll:
Öcséd csúcs :)

Pupy!

Köszi a képeket!

Jucmuc!

Gratulálok a költözéshez, nagyon kíváncsi vagyok a képekre! Pocakosat is csempéssz közéjük lécci :) Meg babaszobásat is :) Hú, a diétát sajnálom, de ezt a pár hetet már féllábon is! A lényeg, hogy a kicsivel minden rendben!

Tina!

De szép neveket néztetek ki a trónörökösnek!

SzHeni!

Nem kis drukkot küldök, hanem őrültesen hatalmas nagyot, amekkorát még nem látott a világ :) Szorítok mind a hat petikének, hogy ügyesen le lehessen szívni őket, mind szépen megtermékenyüljön, és még fagyiba is jusson, hogy tesóka is lehessen belőlük! Hányat kértek vissza? Vagy az attól függ, hogy hányan maradnak versenyben?

Délután mi is utazunk nagyszülőzni, már nagyjából becsomagoltam (visszük ilyenkor a fél háztartást) Vasárnap este jövünk haza. Gyönyörűszép hosszú hétvégét kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tina,

Aranyos vagy köszönöm! :D Babaszobaban kifestettünk, tettünk fel ilyen öntapados szalagot allatmintaval, majd azt is lefotozom.
Butor majd csak dec. közepen lesz de mar megrendeltük.

Persze kimelem magam nem is tudok mar annyit mozogni. Illetve delelött-kora delutan meg eleg aktiv vagyok azutan mar nagyon nehezemre esik minden.

A david nagyon szep nev am! :wink:

Sz.Heni,

Kedves vagy köszönöm szepen! Igen, szemmel lathatoan nö a kis huncut, hatalmas mar a hasam, mindenki ki van akadva, hogy meg harom honapom van hatra. :)
Nagyon szoritok neked, hogy minden jol alakuljon most.
En is olvastam mar a ketszarvu mehröl es sok nö maradt igy is terhes. Ez nem akadaly. En ugy tudom csak a megtapadas szempontjabol erdekes. Azaz, hogy jo helyen kell megtapadnia. De ezek a picurkak tudjak hova kell befeszkelniük magukat nyugi! :D

Panka,

Tünderi vagy köszike! :D Kicsit összekapkodom magam es lesznek majd kepek is. Igen, itt tavernanak mondjak tul. keppen nyari konyha szerü. A regi konyhankat helyezzü el benn. Van egy szep regi nagyon nagy asztalunk azt is odatesszük es nyaron ott fogunk hüsölni. :D 8)

Kepzeljetek megrendeltük mar a kocsit is, teszek fel rola linket.
http://www.jane.es/construye/index.php? ... =&id_intro

Jane' Tri Slalom Pro Formula. Dec. közepen megyünk ezert is.

Evi,

Olvastam, hogy a köv. ciklusban kezdhettek, nagyon drukkolok majd!

Lanyok!

Mellszivot beszereztetek elöre vagy megvartatok, hogy szükseg van-e ra? Most ez a következö agyalasom..:)

Megyek teregetni, ma süt a nap es ebben a lakasban van egy pici terasz is. Nem nagy, akkora kb. mint egy otthoni nagyobb panel erkely de legalabb kifer a szarito.

Kép
Kép
jucmuc

Fleur!

A vérzés tök normális 6-8 hétig, de nekem már szülés után 30 nappal megjött egyébként, ilyen is van! Persze azért mondd a dokinak! Nekem Csabi után pont a 6 hetes kontroll napján jött meg, nem gondoltam, hogy ez már az lehet, mondtam a dokinak, Ő meg csak mosolygott, majd közölte, hogy eszerint a kevésbé szerencsések közé tartozok, mert a többségnek meg sem jön, míg intenzíven szoptat!
Hogy Neked milyen szép kis kópé öcséd van!
Na, hát nem hiszed el, mi is 14-re kaptunk időpontot oltásra! Ti hányra mentek?
Jó utat, remélem, minden rendben lesz Lilivel! Micsoda szülinapi ajándéka lesz apukádnak!

Márti
borossné becz márta

Jucmuc!

Én szeretek biztosra menni, és beszereztem előre a mellszívót. Mondjuk alaposan rá is faraghattam volna, ha véletlenül nem válik be, de szerencsém volt vele. Nem tudsz esetleg kipróbálni majd valahol (kórházban) egy-két fajtát, mielőtt döntesz?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fleur!
Nekem szülés után 2 hónappal jött meg elsőzsötr rendesen a mensim.

Jucmuc!
Hú micsoda verda!nagyon szép.Gondolom vízszintesig dönthető.Van lábzsák része is?Vagy mózeskosara?
Mellszívó:van egy Chicco márkájú, sima pumpás(azért írom ezt a márkát, mert ez olasz :wink: , biztosan kapható),és egy kis gumi része van, abba megy a tejcsi,DE:nem olyan jó mosogatni, meg abbahagyni a fejést, mert tele a csupor, így ennek van egy tovább fejlesztett változata, amit kézzel kell pumpálni, mint egy vérnyomásmérőt,de egy cumisüvegbe folyik.Ennek szerintem az az előnye, hogy te szabályozod a zsívóerőt.Nekem a gépi nem jött be, nem szívott semmit. :roll: De van olyan is, ebben a márkában, ami egy olyan,mint egy fecskendő, csak a benne lévő dugó helyén egy zacsi van, ami a tej folyik, de ez is vákuumos, kézzzel kell szívni.Na remélem értehtő voltam, a chicco.com-on biztos megtalálod.És itthon nem is drága, ha mégse jönne be, nincs nmagy veszteség. :wink:
De lehet nem is lesz rá szükség, én sem vettem előre, csak már itthon, de ha kinézed, hogy milyenek vannak, és melyik a szimpi(kipróbálni nem leheta boltokba ugye), akkor majd elugrik érte apárod ha kellene. :wink:

Eldugultam. 8) Emili még mindig alszik :shock: fél 1 óta!!És de. is aludt másfél órát!Biztos ez az esős idő...

Kép
pankaa

Köszi Evi! :D Pont egy masik topicban is azt tanacsoltak, hogy a korhazban probaljam majd ki csak fogalmam sincs, hogy ki lehet-e de majd megtudakolom. :D

Panka :D

Köszi, örülök, hogy tetszik! :D Harom reszböl all, az egyik amit kb.2-3 honapos koraig hasznal a baba gondolom az a mozes. Amit regen melykocsinak hivtak. Aztan van a sportkocsi resze amit nagyon sokaig hasznal a baba, az teljesen eldönthetö. Labzsakot külön lehet venni hozza. Jar hozza autoba szerelhetö gyereküles is, amit a vazra is fel lehet szerelni es kb. 9 honapos koraig tudja hasznalni. Ja, es pelenkazo taska is a szett resze.

Nagyon köszi amit a mellszivorol irtal, most gyüjtögetem a hasznos infokat. Lehet, hogy tenyleg en sem veszem meg elöre legfeljebb kinezem aztan ha nagyon kell majd elmegy a ferjem megvenni.

Orülök, hogy Emilinek ilyen jo most az alvokaja! :D

Ezek szerint otthon esik. Tegnapig itt is esös idö volt de ma szerencsere süt a napocska.

Lanyok,

Azt nem is irtam meg, hogy mult het pentektöl hetföig otthon volt a ferjem. Vadaszaton a barataival. Nagyon fura egy helyzet volt. En itt O meg Magyarorszagon. Az en Magyarorszagomon...Ekkora hassal mar nem akartam utra kelni meg amugy is nyügös vagyok, egyfolytaban pisilek stb. De szerencsere hamar eltelt az a par nap feltalaltam magam itthon. 8)

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok csajok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem toltam ide a képemet, de Dani mellet....
Ráadásul megkezdtük apával a babaprojectet, és azt hittem majd jó hírekkel jöhetek újra...
De, nem! Ma megjött, így ez a hónap, nem a mi hónapunk volt. Sebaj, majd legközelebb!!
Most mennem kell, mert szokásunkhoz híven elutazunk a hosszú hétvégre! De ígére utána jövök és az eddigiekről részletesen beszámolok nektek + visszaolvasok és írok is, akinek csak tudok!!
Sziasztok!

Andy

Kép
oriandy

pankaa
hát egyenlőre, de..bár néha a tűzoltó is bejön. de inkább rendőr. minden kocsira szirénát kell ragasztani. :)
JÓ UTAT

pupy
:) köszi a képeket. de csinálok folyamatosan, meg videót is csak új a gép és még nem tom, h. kell képet a gépre tölteni.
na hogy áll a piskótád? az enyém kész. annyira jól néz ki...:) majd teszek képet.

jajj dorci de édes :) nem is láttam élőben.

Jucmuc
Várjuk a képeket :)
Jajj ezt mindig eljátszák :) velem is ezt csinálták :) Szuper a kocsi, itt nem is lehet ilyet kapni. Sztem várd meg, hogy kell e. Ha kell Avent Isis-t vegyél, ez még
mindenkinek bevállt.

Heni
Nagyon szurkolok. Minden rendben lesz!!!
De róla is teszek hamarosan :)

Évi
Én is erre tippelek, de még mindig van, de kevés. :( a gyermekágyi már a 2. héten elmúlt.

Ezek szerint mindenki utazik :) minden utazónak nagyon kellemes időtöltést.

Márti
Nekem csak az gyanús, h. már nem volt semmi. A szülés után 2 héttel elmúlt. És aztán eccer csak lett. Neked is ilyen hamar...hmm. És már bocs, hogy
ilyet kérdezek, de az rendes volt, mint előtte?
Télleg :) na nézem is ....11:50-re.
Véletlenül nem tudod, hogy a Gyártelepi szakrendelőnek mi a pontos címe. Az asszisztens pórbálta magyarázni, hogy a plusznál így meg úgy, de nekem ez nem volt elég
kielégítő :) inkább térképen megnézem :).
Jajj tiszta izgatott vagyok, majd mesélek. Még sütit is sütöttem :)

Ne mááá nem akarok mensit, tök nyugiba voltam, hogy most kb fél évig nem lesz :).

Andy
Rá se ránts, legközelebb sikerül. :)

Na mi is utazunk, de csak 1 napra.
Ma a lánykám 5 órát fent volt egyben :shock: 7-12 ig, de utánna se aludt olyan sokat. Most kicsit nyűgi is.
Viszont este meg 19:00-2:00 ig aludt tegnap, kár, hogy én nem aludtam el vele rögtön, mert először nem voltam álmos aztán apát vártam, de még így is sikerült 3 órát aludni :) mielőtt először kelt :)

KépKép
KépKép
fleur

Heni!

Nekünk eddig mindig a 2. hónapban fogant meg a bébi, bár a második baba előtt szintén a 2. próbálkozós hónapban volt egy nagyon korai, uh.-al ki sem mutatható vetélésem, csak pár nap késés után egy halvány pozitív teszttel megjött, nagyon görcsölt a hasam, meg jóval erősebben véreztem mint máskor. Doki bácsimat felhívtam, aggódott és csinált egy uh-t, majd azt mondta, mivel semmi beavatkozásra nem volt szükség, próbálkozzunk nyugodtan tovább. Rá 2 hónapra pedig megfogant a kis Lehel :lol: !

Fleur!

Na, akkor majd picit hamarabb megyünk, nekünk 12.40-re van időpontunk, hátha összefutunk, jó?
Nekem Berci után jött meg így, ahogy Te írod, bár csupán néhány napig tartott, de normál erősségű volt. Egyébként 6-8 hétig akkor is normális állítólag, hogy visszatér, ha már egyébként elmúlt, elég, ha kicsit jobban elfáradsz vagy nehezet emelsz, esetleg megütöd a hasadat. Nálam ez utóbbi volt, 4 héttel szülés után Lehelkém teljesen véletlenül, de teljes erőből beleszaladt fejjel a hasmba! Na, akkor megijedtem, nagyon fájt a pocim és másnap már véreztem is, még a 6 hetes kontrollon is érzékeny volt a méhem, doki vissza is hívott, hogy rendbejött-e, de addigra már minden ok volt, hála Istennek!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Pupy
Háát, nagyjából berendezkedtünk már, de igy is van még vagy 6-7 zsák...
Szuperek a képek egyébként :)

Syry
Hát igen, úgy tűnik én leszek a következő, be is vagyok picit tojva már...
Amúgy párom szerint nem húzzuk ki végig, előbb meg lesz Marci
Na, majd meglátjuk!

Heni
Nagyon nagyon nagyon drukkolok nektek!!!!

Tina
Csini a pocakod!
Szupi a kiságy és a babakocsi is! :)
A Dávid nagyon szép név ám! Mi is gondolkodtunk rajta, de az öcsém is Dávid!
Ráadásul, most, hogy összeházasodtunk, a párom az én nevem vette fel. Igy az öcsémet és a fiamat
úgyanúgy hívnák...

Évi
Drukk a következő ciklushoz!!!!Remélem beköltözik a tesó a pocakodba!! :)
Szép kis karácsonyi ajándék lenne!

Niki
Hihetetlen, hogy Zalán milyen nagy fiú már!!!
Utólag is Boldog Szülinapot neki!

Norwell
Nagyon édes főkostolód van!!!
Hu, hogy mekkora már a pocakod!!!!

Eszter
Akkor most már jöhet a pocaklakó! :)

Jucmuc
Hát nektek sem lehetett egyszerű a költözés így pocakkal!
De legalább ti jól haladtok! :)
Ugye milyen jó érzés, amikor rúg a pici? :) Én is imádom!
Csak néha már úgy érzem, hogy mindjárt kirúgja a ház oldalát!
Tök jó a babakocsi, amit rendeltetek!

Lányok!!
Én is dilemmázom a mellszívó dolgon, de amin még jobban, és nem tudok dönteni: Milyen pelenkát vegyek???
Mert elvileg kell bevinnem a kórházba... és hát fogalmam sincs, mi alapján döntsek?! Ötletek????
Előre is köszi!

Szisz

szisszka

Jajj, és annyit ígérgettem már a pocakos képet...
Hát most itt van, igaz nem túl jó minőség, mert webkammal készült, másképp most nem tudtam csinálni... :(
De jobb mint a semmi :wink:

Kép

Kép

szisszka

Szisszka!

Pelenkából most- ritka alkalom- egyformán jó a Pampers és a Libero, a Huggies, bár a legdrágább, nekünk nagyon nem jött be! És ajánlom, hogy bármelyiket is választod, ne a newborn (1) méretet vedd, hanem a minit (2), az biztosan jó egy 4kg körüli babára is, és az én 5 éves tapasztalatom szerint jobban felszívja a nedvességet is. Ha nem akarsz annyit szemetelni, a Babyshop-ban lehet kapni kukoricacsuhéj alapanyagú eldobható pelust, ez lebomlik, miután kidobod, viszont ezt nem ismerem, én is mostanában akarok termékmintát szerezni belőle, mert már lelkiismeretfurdalásom van, hogy az elmúlt 5 évben mekkora szeméthegyet gyártottunk a pelusokkal! Ja, egyébként árban ott van, ahol a Pampers és a Libero!

Márti
borossné becz márta

Fleur,

Köszi szepen a kocsi dicsit! :D Orülök, hogy tetszik! Elöben meg szebb. A szine narancs-szürke. De nem az a rikito narancs, olyan matt szerü. Na, ezt jol elmagyaraztam. Szerintem lehet otthon is kapni, mert most, hogy a ferjem otthon volt jol bevasaroltattam kepes ujsagokbol es kismama magazint is vetettem.
Abban lattam az enyemnek a negykerekü valtozatat. Meg a szine is ugyanolyan.

Szoval ha harom orat sikerül aludni az mar jo. :shock: 8) :lol: Hat igen, keszitem mar magam elöre. :D

En is pont ezt az isis-t talaltam a neten es az nem is olyan draga. Mindenesetre meg varok vele, aztan majd meglatjuk.

Szisszka,

Nagggyon csini a pocakod! :D Hat igen, mar kicsit nehezebben mozgok. Söt ugy erzem hetröl-hetre kevesebb az enerdzsi.. 8)
De valoban igaz, amikor erzem a mocorgasat, rugdosasat, minden nyüg semmisegnek tünik. Meg persze amugy is.
Ha belegondolok sokkal nehezebb dolgokon mentem keresztül azert, hogy terhes legyek, ez mar semmiseg. :D

Ja, jut eszembe. Van valakinek ujjzsibbadasa? Pontosabban a jobb kezemen levö ujjbegyeim zsibbadnak mar jo ideje..Tök furcsa erzes.

Jo pihenest mindenkinek!
Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Marti,

A pelus info nekem is jol jött, mentettem! :D

Kép
Kép
jucmuc

Szisz! Jucmuc!

Mivel úgysem tudjátok milyen lesz a baba, hosszú vékony, duci, ugrabugra (mondjuk első napokban nem jellemző :twisted: )
ezért érdemes a minta alapján venni egy zacskó pelust, és a kórházban cserekereskedelem keretében kipróbálni a többit. Nálunk sokáig a Huggies volt a favorit törlőkendőt is azt használjuk. :-) Egyébként én asszem sokat kaptam és egyedül a Babylove nem jött be, mert Kinga túl kicsi volt bele, elcseréltük.Egyébként a kórházak zömében a Liberot adják rájuk.

tjuca

Sziasztok!

Köszönjük a sok gratulációt és jó kívánságot :D
Máté baba egyszerűen fantasztikus :D eszik-alszik.
Fantasztikus érzés anyának lenni, nem is gondoltam volna, hogy ekkora boldogság.
Próbálok vissza rázódni, de nem olyan könnyű. Igyekszem jönni majd és írok.
Kép Kép Kép
Napról napra változik a drágám :D

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Ági!
Nagggggyyyon éééédes!!!!Kis cukipofa, sok puszika neki!
Visszarázódn??? :wink: Nekem azóta sem sikerült :oops: :lol:
Nekem kb. 3 hónap kellett hozzá. :roll:
Hogy telnek egyébként a napok?Máté baba sokat eszik?Éjszakák?Csak szopizik?Apuka hogy éli meg az apaságot?
Tényleg fantasztikus érzés az anyaság, én sem tudtam addig elképzelni(mert nem is lehet), és az sem, hogy ez még csak fokozódni fog, az a mérhetetlen szeretet, amit a babáink iránt érzünk!

Sziszka!
Csini a pocak! 8)
Pelus:mi is a Huggiest használjuk, és mivel a kicsi mérethez volt mindig törlőkendő is, így abból is azt, de nekem nem is tetszett más márka, ez ami pzs-hez hasonló, tehát nem műszlsas érzetű,és elég nedves, de nem habzik. :roll: Viszont a DM-ben mostanásg akciós, a legdrágább azt hiszem most a Liberó.Az is tetszik, a Pampers nem, az le is csúszik, meg olyan formátlan Emilin, kivéve az Aktiv fit nevűjét, de abból lehet nincs kicsi méret.Igen, szerintem is vegyél olyat, ami 3 kg-tól van a mérete, mert ha nagy, jó lesz később is, de ha kicsi, akkor az használhatatlan.Alana nevű DM-ben kapható pelus a bio, lebomló, bár annak sem gumis a dereka.Fogsz kapni majd mintákat is, meg a DM-ben van a saját márkájának mitapelusa, 2 db. egy csomagban, aztis ki lehet póbálni, de az sem tetszett, mert csomósodott benne az anyag a pisitől.A Tescossal is ez a gond, kijön belőle a zseléanyag, ha pisis lesz.Nekem ezek a tapasztalataim vannak.De majd kitapasztalod, elsőre szerintem vegyél Liberot, vagy Huggiest, aztán majd látod. :wink:
Csak ne tankolj föl! :wink:

Mellszívó:az Aventes nekem be sem szívta a cicit, de Kacsának bevált :roll: Szóval ezt sem lehet tudni előre. :roll:

Jucmuc!
nekem is zsibbadt néha az ujjam, majd elmúlik, ha nagyon zavar, említsd meg a dokinak.Az én bal fél talpam most is el van zsibbadva, hogy miért nem tudom :roll: Majd egyszer eljutok azzal is dokihoz... :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de nekem most nincs gépem, most is az öcsémhez pofátlankoztam be, hogy megírjam mi a helyzet.

Szóval drukkok nagyon ideértek, mert 9 petesejtet sikerül csütrötökön leszívni.
Tegnap telefonáltam, és három termékenyült meg és még úgy néz ki lesz negyedik is, de sajnos icsivel lettek ezek, de lényeg, hogy lett. Ami ivf lett azok nem indultak el (4 db).
Jól vagyunk, a tesóm nagyon jól viselte jobban mint az elsőt, és sokat pihatn utána, mert ha valamit elkezdett csinálni elkezdett szédülni, de amit tudtam segítettünk neki. Azóta már semmi még a hasa fáj egy picit, de az is egyre jobb.
Nekem hétfőn lesz a beülti, de még holnap kell telefonálni, hogy hány órára menjek. Mindenképpen hármat kérek vissza, ezt már megbeszéltük a dokimma.
A hugom nagyon meg volt elégedve Krizsa dokival, egy tündér volt vele.

Ági:
Máté egy tündér baba

Bocsi, hogy most őnző voltam, de jövök még bővebben.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Húú, e jóóóóóó! 8) Akkor hétfő a nagy nap?akkor is drukkolok majd!Most sikerülni fog meglátod!!!!
Tesód nagyon rendes, hogy mindezt végigcsinálja Értetek!Büszke lehetsz rá!

Kép
pankaa

Ági
de jó hogy raktál fel képeket. Nagyon édi -bédi Máté. :lol: És a druszája puszit küld neki :wink: :lol: (mármint az én Mátém.) Tényleg fantasztikus az anyaság. az örömöd és hogy nem tudsz betelni vele, csak hónapról -hónapról növekedni fog. (és ha már bölcsiben-oviban-isiben lesznek nem fogunk tudni ennyi időt velük tölteni mint most.) ha lesz pici szusszanásnyi időd, írj hogy telnek a napok. :wink:

SzHeni
örülök, hogy jól haladnak a dolgok. Hetfőre megy a drukk. Meg utána 10-12 nappal is, hogy + legyen a teszt. :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek tegnapelőtt 1 napra Bécsben voltam. Egy barátnőmmel, aki szintén babyszatyor volt kint és ott ismerkedtünk meg. Máté itthon maradt, mert folyik az orra. :( Apával voltak itthon. ez volt az első olyan nap, hogy egy egész napot távol voltam. (reggel 7kor indultam és este 10-re értem haza. szerencsére, nem volt gond, de tudtam, hogy így lesz, mert apával mindig jól megvannak. pár órára, fél napra már hagytam őket egyedül.) a barátnőm viszont hozta a 6 hónapos kislányát ő még szopizik is... szóval voltam a családnál, ahol dolgoztam. 4 gyerekük van. 1 fiú, aki akkoriban 6,5 éves volt, most meg már majdnem 18 éves, az ikrek 5 évesek voltak és most már 16 éves kész hölgyek, és nagyon arik lettek, a legkisebb 3 hónapos volt, mikor eljöttem tőlük most meg már elmúlt 10 éves. Nagyon jó volt, felidéztük a régi eseményeket, és még emlékeztek a dalra, amit magyarul énekeltem nekik. :wink: :lol: szóval nagyon klassz volt. sőt még a Nagymama is ott volt, már 80 on felül van, de ugyanúgy néz ki mint 10 éve, ugyanolyan energikus. Elnézést, hogy itt áradozok, de számomra nagy élmény volt.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés lesz, elnézést! Szüléstörténetet később részletesen leírom:)

Angie: köszön Kép Kép Kép

Köszönjük a gratulációkat!:)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nahát, ma mindkét újdonsült anyuka küldött képet, de jó!!!!!!

CsHeni
Nagyon helyes a kisfiad, mégegyszer gratulálok és sok boldogságot nektek.
:lol:

Megyek a viasat3on négyesikrekről lesz doku.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Kicsit el voltam veszve, bocsi!

Még nem is gratuláltam a 2 újdonsült Anyukánknak! De most is miattuk néztem be, hátha van fotó a bébikről! És láss csodát! :)

Ági! Heni!

Nagyon sok boldogságot a tündi-bündi kislegényekhez!
Sok fini tejcsit, nyugodt éjszakákat és sok-sok boldogságot Nektek!

kacsa14

Sziasztok!

Syry!
Elhiszem, hogy nagy élmény volt!Nyugodtan áradozz csak. :wink:
Máténak jobbulást!Apuci ügyesen levezényelte akkor anapot. 8)

Heni!
De jó, hogy Te is jelentkeztél!Nagyon éééédes a kicsi Fiad!Ha lesz időd gyere mesélj, és persze fotókat is kérünk. :wink:

Kép
pankaa

Ági, Heni!

Milyen szépek a kislegények! Nagyon gratulálok Nektek és boldog, nyugodt babázós éveket!

A Huggies törlőkendő tényleg nagyon jó, nekem is nagy kedvencem, de akinek van a közelében Schlecker drogéria, annak nagyon ajánlom a saját márkájú vastag törlőkendőjüket, nincs 400.-/80db, nagyon jó az illata és ugyanolyan vastag és pamutos hatású mint a Huggies! Érdemes kipróbálni!

Fleur!

Na, mit szólt apukád? Lilla hogy bírta az utazást?

Heni!

Neked nagyon-nagyon drukkolok holnap! Pihenj sokat!

Márti
borossné becz márta

Lányok!
Bocsi, most egy kicsit sodor az élet, de minden rendben velünk. Olvasni szoktam, mert a hirek nagyon érdekelnek!

Szisz!
Szerintem a babád testalkata fogja eldönteni, hogy melyik pelus lesz jó rá. Én is azt javaslom, hogy vegyél kisebb kiszerelésűt mindegyikből, és kisérletezz. A korházban pedig szerintem mindegy, milyet viszel. Lehet, hogy ott adnak majd. Nekünk a Pampers vált be. Sziszkó ducika, és róla nem csúszik le. A Huggiesnak tényleg jó az anyaga, de az nekünk valahogy kicsi, még a nagyméretű is kicsinek tűnik. Majd kitapasztalod.

Ági!
Nagyon cuki Máté. Formás, helyes kis pofija van. Kapunk szüléstörténetet. Panka kérdései az enyémek is. Érdekelnek a dolgok :)

CsHeni!
DEEE édes kis hajasbaba Alexi!!! Megoldódott az mms probléma? Milyen otthon? Éjjszakák?

SzHeni!
Remélem, ez a diagnózis nem igazolódik be nálatok, és eredményes lesz a beültetés. Hétfőre mennek a drukkok! A tesód hihetetlenül fantasztikus, hogy ilyen testi áldozatokat hoz, hogy te is megtapasztalhasd az anyaság érzését.

Évi!
Neked is mennek a drukkod a köv ciklusra.

Virág!
Nagyon cuki a kis Lilla. Látom, nagyon szereted szépen felöltöztetni. Én is a kisfiamat :) Tejci, szopizás, hogy mennek? Pocifájás van még?

KanciNiki!
De jó, hogy jelentkeztél. Sokszor eszembe jutsz. Zazi nagyon helyes. És már milyen nagyra nőtt, már egy éves!!! Jó, hogy néha azért benézel.

Bocsi, hogy nem tudok mindenkinek irni. Van dolgom bőven, épp a sütő jelez, hogy vegyem ki belőle a husit :) ....................
Vendég

Sziasztok!

Vége az utazgatásnak. Elmentem a párommal Bukarestbe, oda vitte a motyót németből. Hát, elég kiábrándító volt. A táj nagyon szép, a többit inkább ne ragozzuk. Megnéztük, hogy mi van albán brekkencs valaga alatt és felett. :D Svédbe ezért visszamennék, egész már világ az ottani.
Titababa jól van, rosszullétek egyáltalán nincsenek. Egész nap tudnék aludni. Vérvétellel futnom kell pár kört, főleg úgy, hogy melóhelyen mindig nem álmodták meg, hogy mi legyen velem. Ami tuti, nem éjszakázok.
A fényképek még a rossmannban vannak, holnap délután megyek értük.
Vendég

Juca,

Köszi Neked is a tippeket! :D

Heni, Agi!

Gyönyörüek a babak! Oröm nezni a kepeket! :D

Panka,

Szoval nem vagyok egyedül a zsibbadassal... :D sogornömnek is volt ilyen, pont tegnap mondta. De, hogy a talpad is zsibbad. :shock: 8) Biztos semmi komoly, de majd az orvos ugyis megnyugtat. :D

Sz. Heni!

Nagyon drukkolok a mai beültihez, tesod tenyleg egy hös! :D
Miert nem icsiztek mindet? Lehet akkor több baboka lett volna. Persze egy is eleg. :wink:

Syry,

Orülök, hogy jol erezted magad Becsben! :D Teljesen erthetö a boldogsagod! :P

Angie,

Mar az csoda szerintem ha gyerek mellett az embernek jut ideje netezni! Orülök, hogy jol vagytok Szilard babaval! :D

Maci,

Orülök nektek is, az elsö par honapban en is mindei aludtam volna, majd elmulik meglatod! :D

Szep napot lanyok! :D

Kép
Kép
jucmuc

Evinek akartam meg irni, mert most vettem csak eszre a mellszivo elötti hsz-odat. :D Mindenkeppen rakok majd kepeket mindenröl, es köszi! :D

Mikor lehet majd elkezdeni a drukkolast?

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Szisz!

Dórival mi újszülött (2-4 kg) Pampers pelussal kezdtünk, mert a 3-6-os a hónaljáig felért :) Mikor egyre izgágább lett, akkor váltottunk Liberóra a gumis derék miatt, bár ha nagyon akar, akár abból is ki tud folyni a kaki :)
Nagyon szép pocakod van, és milyen nagy már!

Jucmuc!

Tényleg nagyon szép a babakocsitok! Én nem zsibbadtam, de a barátnőm is panaszkodott rá, de neki az egész karja zsibbadt. Gondolom nem lehet túl kellemes, de nem hiszem, hogy baj.
Kb. november vége felé lesz az inszem.

Ági!

Máté baba egész egyszerűen kis tündér. Gyönyörű, és formás :)

SzHeni!

Megvolt a beülti? Nagyon sokszor eszembe jutsz ám! Lehet, hogy már nekiálltak szépen berendezkedni a kölköcskék, hiszen hosszú időre kell megágyazniuk :)

Syry!

De jó lehetett újra látni a családot, akiknél voltál :) Máté hogy viselte a távollétet?

CsHeni!

A te kisfiad is gyönyörű! Még egyszer gratulálok hozzá!

Fleur!

Hogy sikerült a kiruccanás? Sikerült meglepnetek apukádat?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat pelus ügyben!
Minden infót jóóól elraktározok! :)
Jaaa, és ha már igy belejöttem a kérdezésbe, akkor feldobom a következőt is :D Mit tegyek a kórházi motyóba??? Mert addig ok, hogy hálóing, meg papucs, törölköző, tisztálkodó szerek, iratok... Nektek volt vmi amit betettetek és nagyon jól jött???

Jucmuc
Ééés szerintem csak egyre nehezebb lesz a mozgás! Én is nagyon könnyen fáradok, és sokszor bosszant is, hogy nem tudom elvégezni azokat a teendőket, amiket arra a napra terveztem magamnak :( De ha nem megy, hát nem megy :D
Hú, Marci akkorát rúg már, hogy néha picit fáj is. A héten megyek dokihoz, csütörtökön vagy pénteken, akkor sztem kapok beutalót uh-ra. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mekkorát nőtt a fiam :D

Ági, Csheni
Gyönyörűek a fiúk!!! Csak ámulok!
Még egyszer gratula nektek! :)

Szheni
Nagyon nagyon sokat gondoltam ma rád, és nagyon drukkoltam/drukkolok, hogy minden rendben menjen! Majd mesélj!!

Maci!
Az jó, ha megúszod rosszullétek nélkül! Mondjuk én sem voltam sokat rosszul szerencsére! Engem is inkább az álomkór gyötört. Képes voltam majdnem az egész napot végig aludni :D

Évi
Köszi a pocak dicsit :D
Juuuj, november végéig már nincs is sok! Dejó! :) Már előre küldöm a drukkokat!!!

Szisz

szisszka

Szisz!

Hálóing olyan, amiben tudsz szoptatni.
Ami bejött: popsitörlő saját részre (mosogatás helyett SOS, gátsebre mint wc papír stb.). Bugyi helyett tena bugyi, gyogyótárban lehet kapni, egy hálószerű cucc. És Kofa minden nap behozta a babanetes cuccot kinyomtatava. Keményebb irodalmat nem bírtam volna, a Story nem műfajom, így ez pont jó volt.
Ja és aranyérre kenőcs, plusz székletlágyító vajákok, mint szilvalekvár, vagy müzli.

tjuca

Szisz!

Wc ülőke-takaró papír nekem nagyon jól jött. Meg a bimbóápoló kenőcs. Melltartóbetét még nem kellett, de a bizti kedvéért dobjál be azt is. De izgi ez a készülődés :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Most megint csak magamról egy pár sort, aztán igérem holnap válaszolok mindenkinek.

Szóval szombaton miután elküldtam a hsz-t hívtak a kaáliból, hogy vasárnap kellene mennem a beültire. Ugyhogy tegnap megtörtént a dolog, most itt vannak mind a hárman a pocimban és vigyázok rájuk és növesztem őket.
Jövőhét pénteken kell mennem vérvételre. (12. napon)
Ma még pihizek, csak kész lett a gépünk és gondoltam írok pár sort.

Köszönöm a drukkokat.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket a koszorúk és Csipet nevében is! :)

SzHeni!
Fúúúúúúú, rettentő sokat gondoltam Rád!!! Izgatottan várom a vérvételedet!!!!

Szisz!
Lehet, h Neked egyértelmű, én anno elfelejtettem vinni, de a tusfürdő altájon bizony csípett, úgyhogy másnap apát ugrasztottam intim lemosót venni... :twisted: :D Ja, és a pelusról még: nálunk a Liberót adják a kórházban, abból is a 3-6 kilósat, mert ugye vannak 4 kiló fölötti babák, akikre a 2-4-es már nem igazán jó... Csini pocóóóóóóó!!!! ;) :D

Csheni!
Gyönyörű a kisfiad, nagyon gratulálok Hozzá!!!

Ági!
Szintén szépséges babád van, sztem itt a topikban csak gyönyörű babák születnek! ;)

Tina!
Szép nevet választottatok a kicsinek, és még Kende is ki tudja mondani... ;) :D

Évi!
Ilyen :oops: a fejem, h elfelejtettem a muffinreceptet (köbö három napig gondolkodtam azon, kinek ígértem meg, h leírom :twisted: ), íme: 20 dkg étcsoki, 25 dkg liszt, 10 dkg porcukor, 1 sütőpor, 17 dkg margarin, 1 ek. instant kávé (sztem az se baj, ha nincs benne kávé, de én kb. egy adagnyi feketét szoktam bele rakni, az instantot nem szeretem), 1 dl tej, 3 tojás, 5 dkg mazsola. A csoki felét, a kávét és a margarint a tejben felforralod, kihűtöd. Összekevered a lisztet, a cukrot és a sütőport. Amikor a csokis massza kihűlt, belekevered az egész tojásokat, hozzáadod a lisztes keveréket, beleszórod a csokit meg a mazsolát és sütöd. Issssssssteni... :wink: :D Ja, és én erről az oldalról is szoktam mazsolázni: http://www.hoxa.hu/?p1=recept_lista&kerestxt=muffin

Jucmuc!
Nagyon szuper verdája lesz a csöppödnek! ;)

Maci!
Még jó, hogy nem éjszakázol... Úgy tudom, nem is kötelezhetnének rá. Nem mégy uh-ra??? Most lesz a 12 hetes vmikor, ugye?

Nálunk mostanában egész jól alakulnak a napok, kivéve, mikor azzal kezd, hogy fellocsolja olajjal a konyhámat... :twisted: Az éjszakák is jók, Kende úgy döntött, hogy még Csipet megszületése előtt hagy nekünk egy kis pihenőt, és átalussza az éjszakákat. Este 8-ra legkésőbb kidől, és reggel fél hét körül kel, van eset, hogy megébred, de simire vissza is alszik. A héten már kétszer is végigaludtam az éjjelt!!! :P :D Meg voltam róla győződve, hogy ez majd csak a nirvana után következik el nálunk... :twisted:

Na ennek örömére megyek is, hátha most kiabáltam el a jó világomat.... :twisted: :lol:

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?