Sziasztok!
Én még totál új vagyok és nem is vagyok egy nagy fórumos írómókus, de most mégis billentyűzetet ragadok.
Szeptemberben költöztünk Győrbe, amikor is megszületett a kislányunk, Anna. Úgyhogy most már 4 hónapos a kicsike.
Nagyon jól érezzük magunkat ebben a szép városban, csak egyetlen bánatunk van: Szeretném Annát vinni valami tornás-mozgós, babás jógás, vagy éneklős ... hasonló programra.
Nagyon sok helyen érdeklődtem és próbálkoztam már. Többször volt már olyan is, hogy mentem a helyszínre és ott közölték, hogy nincs meg a minimum létszám, ezért nem indul a dolog. Konkrétan babamasszás tanfolyamról és baba-mama jógáról volt ilyen élményem. (Amúgy számomra elég hihetetlen, hogy egy ekkora városban csak 5 anyukát érdekel a dolog és ebből csak 3 jött volna végül el. Talán az infoáramlással lehet a gond .
Légyszi, légyszi, ha tudtok hasonló babás programról, ami működik, írjátok meg. Nagyon köszi előre is.
Illetve, ha valakit érdekelne hasonló, és tényleg nem nagyon van ilyen Győrben, akkor én nagyon szívesen szerveznék babás-mozgós programot. Mivel már sok-sok emberrel beszélgettem a dolog kapcsán, tudnék helyszínt és "tanárt" is varázsolni, azt hiszem.
Ha valaki - hozzám hasonlóan - szeretne a babájával tornázni vagy ilyesmit, akkor légyszi írjatok és biztos tudunk valamit szervezkedni. E-mail címem:
andrejja@freemail.hu, szerintem hatékonyabb lenne e-mailen dumcsizni, hogy ne untassuk a többieket, akiket nem érint a dolog.
Minden jót!