Szia Zsuzsi!Momentán ráérek,már felporszívóztam ,rendet raktam,gyerek oviban,most egy kicsit pihenek ,mert szurkálgat a hasam.A náthám javulgat.Jobb mint tegnap.Holnap megyek uh-ra én is 11.30-ra.Most megyek először mióta tudom a jóhírt.Én 31. éves vagyok,egy kisboltban vagyok eladó,pénztáros,boltvezető 1 ben.Most éppen szabadságon vagyok.De ha lehetséges nem szeretnék vissza menni,sokat kell cipekedni,ami nem tesz jót a babának.A kisfiamat Dominiknak hívják,január11.én lesz 6 éves. Kicsit sok lesz a korkülömbség de hát igy alakult.Vele 5 hetes terhesenen bevéreztem,1hétig kórházban voltam,és még az ötödik hónapig mindíg vérezgettem.Miután megszületett,vízsérve volt a heréjében,a kitolási szakaszban leálltak a fájások Domi feje félig kinn,kiderült azért nem bírtam nyomni mert a keze is jött a feje mellett.Na erre a szülésznő úgy meghúzta,hogy a jobb karjának felkarbénulása lett.Ennyi jó után a 4. napon hazajövetel helyett fizikoterápiára mentem a 4 napos fiammal. Ő a függony egyik oldalán ordított,én meg a másikon sírtam. Majd egy darabig ide-oda küldözgettek minket,semmi javulás miután ezt megelégeltem kértem beutalót a Svábhegyi gyermek neurológiára.Ott 3 hétig feküdtünk bent,de szerencsére javult a kis keze.Mi Pesttől kb 100km-re lakunk ,és egy héten 2x még kellett járni áramos kezelésre,ez mellett itthon 6x tornáztatni.Hála az égnek most már jól van ,nem is látni hogy baj volt a kezével.Eleven ,okos kisfiú.Na jó sokra sikerült a beszámoló!!!
Más is írjon magukról.Sziasztok!