Sziasztok!
Mi pár éve lakunk Kispesten, de a munka, barátok máshová kötnek minket, nincs sok ismerősünk erre, ez csak a játszóteres, bölcsis időszakkal enyhült.
Két gyerekem van, Brúnó három és fél éves, hellyel-közzel ovis (Napraforgó). Mira három és fél hónapos. Mindketten gyönyörűek és okosak.
Helyesek a gyerekeitek! Vica, gratulálok a pocaklakóhoz, küldök neked privit is.
Bölcsi: a Zalaegerszeg bölcsit (azt hiszem, Harangvirág néven fut) nagyon tudom ajánlani. Kedvesek a nénik, tiszta, világos, jó hangulatú a hely, csendes, védett helyen van. A létszám nagyon barátságos, sokat foglalkoznak a gyerekekkel, nagyon-nagyon jól főznek. Brúnó kétéves korától járt oda fél napra, nagyon megszerette, bár nehéz volt a beszokás, nehezen engedett el.
Ruhavásárlás: én a kispesti piac hátuljában levő gyerekturkálót használtam, de bezárt, illetve a Fő utca lakótelepi részén a Blue Kids-et. (Itt használt és új cuccok is vannak.) Mikor utoljára jártam arra, az sem volt nyitva, remélem, nem zárt be. Tud róla valaki valamit?
Láttam, hogy nyílt egy új gyerekruha turi a Templom tér sarkán is, de még nem jutottam el oda. Arról tud valaki valamit mondani? Az Üllői úton, a Fő utca végén van egy gyerekruhás, de méregdrága, a piacon is van egy kifejezetten gyerekruhákkal, játékokkal foglalkozó bolt, az még viselhetőbb.
Viszont az Üllői úton, szintén a Fő utca végénél, a fa bódésoron van egy játékbolt, az nagyon jó. Rengeteg dolog van bezsúfolva, kérdezni kell, de eddig gyakorlatilag mindent ott kaptam, amit a fél világon kerestem és egész elviselhető áron.
Baba-mama klubba, játszóházba nem jártunk, mert a későn kelő-későn fekvő típusba tartozunk, így viszont a gyerekek az apjukkal is elég sokat tudnak találkozni, nekünk ez vált be. Viszont így a legtöbb ilyen jellegű program idején alszunk vagy eszünk. Szerencsére a játszótéren mindig akadt egy-két hozzánk hasonló késői madár.
Na megyek etetni a kisebbet.
Tünde