Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy ennyire ritkán tudok jönni,de 2 gyerek azért 2 gyerek:)
Főleg hogy képzeljétek 2 napja ettem egy kis ubi salit és a kicsit meg is viselte!Nem gondoltam hogy attól a kevéstől ennyit fog szenvedni!Alig ehetek valamit....elég nehéz így főznöm!
Amúgy meg nagyon jó baba,hiszen jól eszik,kakil,pisil meg minden amit kell a babáknak:)
Barni is egyre kedvesebb vele,igaz vannak kritikus pontok,de alapvetően egész jól megvannak!Voltunk már bevásárolni is 3-as ban,és amennyire féltem tőle annyira jól ment a dolog!Alíz az éjszaka is jól viselkedik,mert este mikor leteszem 8-9 között akkor szépen elalszik és most beálltunk hogy 1 órakor kel legközelebb,majd fél 5-kor és reggel 7-kor!És amikor felkel akkor sem ordít,csak alkan nyekereg:)
6 hetesen mennek át majd a bátyussal a gyerekszobába.Most még Barnit nem akarjuk átpaterolni,mert nem akarom hogy azt higgye hogy ki lett túrva!
A jövő héten vagy lehet hogy még most hétvégén tudok feltenni képet is majd!!
Judit ne keseredj el,hiszen bizti össze fog jönni nektek is a dolog!Egyébként meg nekem az a tapasztalatom,hogy minnél inkább görcsöl az ember a dolgon annál inkább nem jön össze!Mielött terhes nem lettem már a védőnőnek panaszkodtam hogy nem akar jönni sehogy sem a tesó és teljesen kétségbe voltam esve,aztán szépen lassanmegnyugodtam és már nem az járt szex közben a fejemben hogy biztos majd most!(csúnyán hangzik,de így volt)Aztán rá egy hónapra 2 csíkos lett a teszt!!Szóval kitartás és fel a fejjel!!!
Remélem a kismamik is jól vannak!
Beus!Most már lassan te is elérkezel lassan a végéhez!!Nagyon ari a kisfiad!Nem is emlékszem már hogy amikor beszéltünk akkor te mit mondtál hogy mit szeretnél!Mondjuk gondolom most már tök mindegy!!
Ágota,remélem jól sikerültek a vizsgáid!!
Judit én már leírtam hogy mi volt,keress vissza majd légyszi,mert nincs időm leírni ujra a szüléstörténetet.......de jó volt nagyon
Azt hiszem hogy most ennyire futotta és bocsi még egyszer hogy nem tudok jönni többször!Majd jönnek a képek is!!
Mindenkinek sok-sok puszi és ölelés!
Helga