Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

látom termeltetek, képtelen vagyok visszaolvasni, most is csak beugrottam, csak kérdezem, hogy lédi összejött-e az állás??

jó hétvégét
becsi
Iklad

Helló!

Linda, hát sajna elkottyintottam valamelyik hozzászólásomban, hogy a szülinapom apropójából voltunk vásárolni. :oops: :oops:

Az öltözködés...hát igen...az gáz, még most is nekünk is. Van hogy menekülés közben sikerül csak. Szonja már le tud mászni az ágyról pikk-pakk, és nincs sehol, meztelen futkos a lakásban... :oops: :lol: Viszont van egy csomószor, hogy megkérem, feküdjön le légyszi, mert most viszont be akarom kenni a popsiját. Lefekszik. HA pedig kimegyünk, a kabát cipi témában nagyon együttműködő. Cuki. :D A harisnyát és pelust rühelli. :(

Pilla kössz :wink:

Ma jönnek anyuék vendégeskedni. Olyan finiket főzök, sütök! Pozsonyi kifli már pihen. Aki szereti nyissa az ablakot! Küldök fény-post! :wink: :wink: :lol: :lol:

Majd este jövök

thenus

Sziasztok!
Képzeljétek el, bekentem magam mandulás testápolóval és kicsapta a Didri arcát. Nem nagyon, csak olyan aprócska pöttyök lettek rajta, mint amikor rajtam a mogyorós csokitól van, ha sokat eszek belőle. Pedig annyira lütyő vagyok, mert direkt vettem gyógyszertári testápolót, ami minden mentes, erre meg a mandulásat használom, áááá...
A vasalást is újrakezdtem, az elején még vasaltam mindent, ami az ő dolga, aztán kicsit lazábbra vettem, de most újra elkezdtem, hogy nehogy gond legyen. Na, így jártunk.
Tegnap kint volt a kertben két órát képzeljétek el. Annyira jól aludt kint, hogy nem volt szívem felkelteni. Nálunk nagyon szépen süt a nap reggeltől estig és annyira jól elvolt, hogy az hihetetlen. :) Én meg már alig vártam, hogy felébredjen, annyira megszoktam, hogy a 24 órából csak annyit nincs velem amíg fürdök, vagy eszem, vagy wc-re megyek, hogy annyira hiányzott! :) Most ébredezik, ilyenkor annyira édes! :)

Ja, egyébként már rég el akartam mesélni:
amikor találkoztam a Pilláékkal, képzeljétek el, Laura annyira aranyos volt. :) Anyukája mondta neki, hogy tapsoljon, erre földöntúli mosollyal összecsapkodta a tenyerét, naggggyon édes volt! :):):) Remélem, Pilla egyszer felveszitek videóra. :)

Nircee:
biztos szép lehetett, megnéztem a képeket. :)

SZép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Tüccs!
jobbulást neked!!!!!

Linda!
a szülinapokat az IWIW-en is megtudod nézni! :wink:

Öltözködés!
Zsani mostmár nem sír öltözködésnél,de kb úgy 10 hónapos koráig állandóan sírt az esti fürdésnél!Mára már megszokta gondolom,hogy bárhogyan is ellenkezik úgyis az van amit én szeretnék!Amikor a kabátot vesszük fel akkor az ölemben van és úgy öltözünk!Gyorsnak kell lenni szerintem ez a titka!!!!! :!: :wink:

Piroska!
szerintem nem a testápoló ütötte ki Didrit!egyszerűen tejkiütése lett neki,ami tök természetes,majd elmúlik!!!!! :!: Persze aztán lehet,hogy neked van igazad!!!! :? Én tapasztalatból beszélek!!! :!:

Henus!
jó kis programotok lessz akkor ma!!!Jönnek a nagyszülők!!!De jó!Én is amikor anyuék jönnek úgy szeretek nekik főzni fincsi kajcsikat!Szeretem kényeztetni őket!!! :D :wink:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Nircee!
még neked akartam írni,hogy naaaaaaaaagyon jó!Én bevallom,hogy még nem láttam őket,de nekem nagyon tetszik a stílusuk!a zene,a tánc minden nagyon bejött nekem!!!!!Írigy-írigy!!!!!!!!!!Élőben meg még jobb lehetett! :!: :P

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Levi végre elaludt,ma reggel fél6 óta fent van és kiabál nekem,hogy nyanya,nyanya :wink:

Délután megyünk az Auchanba,megvesszük Levinek az elektromos kismotort karácsonyra (pontosasbban azt anyósomék veszik) én meg kinéztem 1-2 FP játékot,mot tényleg jó olcsók! :lol:

Na,el is kiabáltam magam...felébredt a fiatalember... :wink: :evil:

Kép
mano83

haho..

jó reggelt mindenkinek!!

Kérdés:
Szerintetek a sóskától lehet székrekedése Natinak ? Hétfőn, Kedden kapott egy kis kóstolott belőle és azóta nincs kakija, pedig kapott már öszi+szilva gyümi kombinációt is, tegnap este egy kis Laevolacot és még mindig semmi (4napja) plusz még szerdától áttértünk Humana2 tápira, de csak 150ml-t ivott belőle minden nap (ráadásul arra rá van írva, hogy probiotikus : tehát segíti az emésztést, jobban tud kakilni)! :shock: :shock:

Tiop, Többiek is:
Tudom, hogy iwiw-en meg tudom nézni a szülinapokat, de erről a fórumról senki nincs bejölve, mint ismerős és csak azokét láttod akik az ismerőseid... de arra gondoltam hogy szívesen bejölnék mindenkit ott is , aki elküldi privibe a nevét... ha nem vagyok túl személyeskedő....

Plusz kérdeztem már, de senki nem válaszolt GIGÁVAL mi van?????

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Ja és ezt akaratm még az öltözködéshez felrakni. (ne nézetek komplett idiótának, légyszi.... :lol: :lol: )

de nem tudok olyan gyors lenni, hogy egy pelenka csere közben ne fordulna vagy 5x hasra, ezért már minden hülyeséget ki szoktam találni:

Kép

Szantre:
hát nálunk is van a fürdéses öltözködésnél egy kis hiszti és mindig ugyan annál a ruha darabnál, de nálunk csak addig van ez míg befejezem az öltözködést utána mintha misemm történt volna...
hmm.. ki tud rjatuk néha kiigazodni????

TIOP BIZTOSAN TUDNÁ!!! Igaz????? :lol: :lol:

ja az éjszakánk elég kemény volt, 22.00 kor, 02.00kor, 4.30kor keltünk mert annyira sírt és vissza kellett ringatni, kajával is probálkoztam, de csak nyamogott, lehet a pociját csikargatja a kaki????

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Linda,
Giga jól van, csak pénteken költöztek új lakásba (nagyobbra cserélik a régit, mert jön a Kistesó), és valószínűleg most nagy pakolásban vannak, lehet hogy még nincsen bekötve a net sem. De azt ígérte, hogy ha tudm akkor jelentkezik: és küld képeket a pocijáról és az új otthonukról is :lol: :lol: :lol:

Lányok, én is szívesen bejelölnélek benneteket az iwiw-en :roll: Ha nem gond?? :oops:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Henus,
BÓDOG SZÜLINAPOT!!!
Nekem jöhet a pozsonyi kifli, imádom..... :lol: :lol: :lol:

Linda,
szerintem a sóska nem okozhat ekkora székrekedést. Én inkább a 2-es tápira gyanakodnék mégis, mert hiába probiotikus, akkor is más az összetétele. Több benne pl. a keményítő.

Engem nyugodtan be lehet jelölni az iwiw-en, Méhes Andrea néven vagyok, a kép pedig ugyanaz, mint itt az avatar. Sőt, Méhes Boglárka is fenn van már az iwiw-en... :wink: :D

Sok játék van akcióban az Auchan-ban? Mert nekünk kivételesen nem hoztak az újságból. Amúgy meg állandóan tele van a postaláda minden izével. :x

Képzeljétek, milyen egy szemtelen nagylányom van: felkel reggel (hajnalban), szépen átsétál hozzánk, és megkeresi a lábamat a takaró alatt, és elkezdi csiklandozni a talpamat. Ráadásul még kuncog is hozzá! Fú, nagyon begurultam rá ma!!!

Hófordulósoknak millió pusszantás!!!!

Üdv mindenkinek!
andibab

Linda,Szantre és aki még nem ismerősöm az iwiwen,
enegem is nyugodtan bejelölhettek iwiwen
JÓNÁS KATALIN
MONOR LEVI MEG SIMON LEVENTE MONOR

Kép
mano83

Kép
Kép
ancsa81

Henus
Sok boldog szülinapot kívánok!!! :lol:

Tüccs
Jobbulást!!

Becsi
Köszönöm kérdésed, IGEN, SIKERÜLT, FELVETTEK!!!! :shock: :shock: Jövőhéten hétfőn kell menni intézni az orvosi papírokat.

Detti imád öltözködni, :lol: sosem sír miatta, inkább fordítva, hehhehe........

Bejelölhettek engem is, Szaknyériné Gyurkó Zsuzsanna vagyok!!!!!

Pusszantás

Kép
Kép
lédi

ANCSA, KÖSZI!!!
:D :D :D

Már meg is találtam Boglárka "Fittipaldi" ajándékát!!! Veszek neki egy kormánykereket az autóba, remélem lesz még, mire odaérünk, mert állandóan autót akar vezetni.... Már attól félek, hogy a párom kap egy komoly büntetést, ha meglátnak a zsaruk. A nagylányt ugyanis mindig előre kell venni a vezetőülésbe, ha hazaértünk és befordultunk a lakótelepre, és ő vezet! Komolyan! A kereszteződések előtt kiabál, hogy "ÁLLJ" aztán szétnéz, közli, hogy "Autó nem", és akkor lehet menni. Ha jön a keresztutca, ahová be kell fordulni, akkor indexel - bár néha a másik irányba sikerül :oops: - és tekeri a kormányt. Már a beparkolást is gyakorolják az apjával.... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Pápá!!!
andibab

Ja, még annyit, hogy LINDA, eszméletlen, miket ki nem találsz!!! Tök jó ez a frizura-virág. Meddig tart amúgy az érdeklődés iránta? Sikerül befejezni a pelenkázást?
:lol: :lol: :lol:
andibab

szia Mindenkinek,

Lengő bölcső témában érdeklődnék, van valamelyikőtöknek? Saját gyártmány, vagy vásárolt? Venni hol lehet? Plusz bármi idevágó tapasztalatot megköszönök...
Remélem, szép a napotok!

Jutka
Kép
jutka78

Sziasztok!
Linda!
tök jót kitaláltál pelenkázás közben!Na azért mindenre én sem tudom ám a válszt!De én ha már nagyon nem bírok vele,akkor a kezébe adok olyat amit máskor nem szoktam megengedni!Pl:popsikrémes tubus,stiftem,testápoló,stb...!Addig szépen elvan vele amíg pelenkázom!!Utánna meg elveszem és oda is adja szépen! :D :wink:

aki akar nyugodtan bejelőlhet az IWIW-en:Gyurik Tiborné/Mogyoród.
Fent van apa is és Roli is!!!!!!!Két csajszi még hátra van! :wink: :D

lédi!
Gratula!!!!!!!!! :D :D

Andibab!
Hát a csajok már csak ilyenek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot ,sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Lédi!
Te miért nem mondtad,hogy ismersz engem??Én meg itt kinlódtam magamban,hogy honnan is ismerlek már!!!!!!!!!!!!!!Nem ééééééééér!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :P

Kép
Kép
Kép
tiop

Ez egy továbbított üzenet!!!

Kérlek benneteket hogy segítsetek! Tegyétek ki az üzenőfalra az iwiw-en, illetve más közösségi portálokon, ahol tagok vagytok, hogy minél többen láthassák! Köszi!

Eltűnt egy 12 éves békéscsabai kislány. Csapó Anita szombaton délután fél háromkor ment el otthonról egy piros-kék mountain bike kerékpárral és azóta nem tudnak róla. A 160 centiméter magas, vékony testalkatú, vállig érő világosszőke hajú, kék szemű diák eltűnésekor fekete farmernadrágot, fekete, rózsaszín mintás cipőt, sárga színű, piros mintás, fényvisszaverő csíkkal felszerelt kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki látta, vagy tudja, hol tartózkodik Csapó Anita, jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányságon, hívja a 06-66-523-700-as, a 107-es vagy 112-es számot.
andibab

Sziasztok,

na csajok én eddig mindenkit bejöltem... egyébként én :
Kuska-Ujvári Melinda vagyok...

Szantre:
téged nem tudtalak, mert nem adtad meg a neved, úgy hogy jelölj be te engem :lol: :lol:
köszi a Gigás infot...

Lédi:
gratula a melohoz, de azért ne feljesd el megkérdezni a szülőnős témát... ok????

Andibab, Tiop:
Hát ........... szoktam sapkában, napszemcsiben 8) , búvár4 szemcsiben, akkor én is oda szoktam adni az összes létező krémet ami van éppen, hát mikor nagyon AKTÍV akkor semmi sem jó, ilyenkor szoktunk a földön lent átöltözni... :lol: :lol:

Ja és volt KAKANCS (bocsika)!!!!

ja és Anidbab én is az új tápira gondoltam, de most akkor mit csináljak ne adjam neki?? pedig nem is evett belőle sokat, vagy majd átáll??????

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Linda, bejelöltelek. És a többieket is!
Szerintem próbáld csak kóstolóba az új tápit. Kapja a régit, csak napi 1-2 adag legyen az új, aztán fokozatosan növelve az új tápi adagját!
(Én csak akkor jöttem rá a pelusozós kép apropójára, mikor Andi felhívta rá a figyelmemet :oops: Hát nem semmi ötleteid vannak :shock: :lol: :lol: )

Lédi, gratulálok az álláshoz!

Andi, eszméletlen a nagylányod!!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Tele van a hócsukám... Ma is bejártuk Tolnát-Baranyát és a háztartási helységbe még mindig nincs meg a járólap és a csempe. Ami tetszett az drága volt, vagy nem volt belőle. :(

Piroska, hol vettétek a falra a kőburkolatot (azt hiszem az előszobába van olyan Nektek)? Ma olyat is néztem, de nem találtam. :(

Iwiw-en én is fent vagyok, (Péter Mónika, Csömör) és Laura is. :)

Holnap még van egy menetünk a Media Markt-ba és az Obiba, ráadásul Laja kinőtte a szandálját, úgyhogy abból is vehetek egy újat. :cry:

Szóval, TELE VAN A HÓCSUKÁM! :evil:

Lédi, de jó, hogy sikerült a munka! Hurrá! Ügyi vagy!
Vendég

Sziasztok!

Ma végre hazajött a fiam anyuéktól :lol: ott volt már múlthét csütörtök óta. Jó volt a nyugi, de már nagyon hiányzott. Mikor beszéltem anyuval telefonon a gyerek mindig lerázott, hogy nem akar beszélni most :wink: mindegy tudom, hogy jó helyen volt és jól érezte magát :D

Engem is bejelölhettek az iwiw-en Rácskayné Czakó Tímea és a két gyerkőc is fenn van Rácskay Bence és Rácskay Bernadett :wink:

Olyan jó idő volt ma is, hogy miután anyuék elmentek elmentünk még a játszótérre hintázni, élvezte mind a kettő nagyon :wink: Hugi hazafelé el is aludt.

Linda ha Andi nem írja fel sem tűnik, hogy a hajadban van a virág :lol: tényleg jó ötleteid vannak :wink:

Lédi örülok, hogy sikerült :D és tényleg kérdezzd meg a szülésznős dolgot :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok! Nekünk is tegnap temetőjárás volt vidéken - a szép időben persze babakocsiztunk! Meg meglátogattuk Lolo dédimamáját is, nagyon meghatódott!!!!

Ma de. zenéltünk egyet, aztán az udvaron játszottunk egy hatalmasat, aztán bevágta a szunyát a babakocsiban a csajszi.

Képzeljétek, most tartunk ott az úszásban, hogy vezényszóra (merülünk), már teljesen magától bukik le a víz alá, és megy le, egész mélyre! Teljesen meglepődtünk, mert eddig is szeretett merülni, de mindig le kellett nyomni a víz alá (persze kellőképp felkészítve), de most már egyedül csinálja, nagyon édes! :)
Vendég

Semmi lengő bölcsős tapasztalat? :shock: Ne hagyjatok válasz nélkül plíííz!!
köszi

Jutka
Kép
jutka78

Jutka, nekem nincs ilyenben tapasztalatom, nem is gondoltam ilyenre, hogy Lellének lengőbölcsője legyen. Túl ingatag :D. Nem tudom, hogy milyen lehet.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Az a gáz, hogy a Bence oldala sz.rakszik és nem enged belépni sehogy, ezért neki szeretnék majd egy másik oldalt csinálni, ezért ha nem akarjátok ne jelöljétek be, majd szólok ha meglesz az új oldala :?

Timi
Kép
Kép
czakoca30

mi az a lengőbölcső :shock: még nem is hallottam róla

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Olyan, mint a rendes bölcső, azaz a baba mozgásával együtt mozog kissé. Csak ez nem lábakon áll, hanem fel van függesztve, ezért egy irány helyett két irányba mozog.
Hm, azt hittem, népszerűbb, mert én már többször belefutottam... Persze csak a hirdetésekbe :-) Hús-vér embert kersenék, aki már használt ilyet :-) Csatolok egy képet is!
Kép lengő bölcső

Jutka
Kép
jutka78

Ez a bölcső nagyon jó lehet, csak gondolom hamar kinövi a baba. Mennyibe kerül?
Vendég

hát ez az. 89 ezer!!!! szerintem marha sok. Én arra gondoltam, home-made is meg lehet csinálni, édesapám el is készítené, de azért szeretnék véleményeket begyűjteni előtte... Intuícióm szerint jó lehet...

Amúgy igen, viszonylag hamar kinövi, 6 hónapig ajánlják, mint a rendes bölcsőt. Addig, amíg csak mocorog, de nem áll fel, az ugye nem túl jó ötlet a mozgó bölcsőben :-)

Jutka
Kép
jutka78

haho,

szantre:
visszajelöltelek...

pilla:
mi anno Vácot vettük a csempéket és járólapokat, Irisz csempe Kft. nézd meg neten van honlapjuk, mi is bejártuk ungot-berket anno és itt találtuk meg, pedig akkor még csak egy kis üzlet volt, most meg már bemutató terem is van, meprobálok egy-két képet felrakni neünk milyen van:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

hát akkor még elég üres volt a ház....... :lol: :lol:

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

nagyon jól néz ki, de azért igen húzós ára van és úgye ahogy írtad nem is sokáig lehet használni, bocsi de én akkor inkább már kombi kiságyat vennék ennyiért (a miénk 69 e volt) és azt évekig nyüstölheti a gyerkőc :oops: :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Linda gyönyörű lehet a házatok a képekből ítélve, gratula hozzá :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Czakoca, mi az a kombi kiságy? amit a rácsos után átalakítasz rendessé? Ja, igen, az okos dolog.
Ez a bölcső más kategória, nem alternatívája a kiságynak, ha jól tudom, ez nem is alvásra való, (bár ezt is megkérdezném már valakitől, mert ilyet is hallottam, hogy lehet benne altatni éjjel is, bár én sztem ezt nem merném) hanem nappali lébecolásra (már csak emiatt is tartom nagyon soknak az árát ennyiért.)
Nekünk kétszintes a lakás, és fenn lesz a gyerekszoba, abban a kiságy, és lentre is kell valami lébecolós, amiben nappal lehet a bébi, hogy együtt legyünk. (én is lent, ő is lent)
Az áron amúgy már túltettem magam, mert szerintem ha magának megcsinálja az ember (vagy az ember apja), akkor 10-15 ezernél nem kerülhet többe.
No, mindegy, akkor feladom itt a kérdezősködést :-) Én eléggé beleszerelmesedtem, úgyhogy fél év múlva hozzám irányíthatjátok az érdeklődőket - akkor már majd tapasztalatból beszélek :-)

Linda, tetszik a kicsi fürdő elrendezése,tök praktikus megmondanád, hogy az hány négyzetméter, légyszi? És mennyire vált be, nem csap ki a víz? Mi is házépítés előtt (jócskán előtte :-) ), de azért már gyűjtjük az ötleteket...

Jutka
Kép
jutka78

Linda, köszi a képeket! A mi füdőnkbe is pont ugyanaz a bordó csempe és padlólap lesz, mint a Tietekbe. :)

Jutka, 89 ezerért tuti, hogy nem éri meg, de ha az édesapád meg tudja csinálni Nektek, akkor szerintem miért ne? Jó ötletnek tartom. Én anno az utazóágyban ringattam Laurát. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Majd mindjárt bejelölgetek az iwiwen.

Linda,
szuper az ötleted!!!! Jót nevettem rajta! :lol: :lol: :lol:

Jutka,
én sem tudok segíteni a bölcső ügyben, de szerintem - így ránézésre - nagyon jó, hiszen a ringatás igen jót tesz a babáknak, nemcsak nyugtató, hanem az agyát is serkenti. Nálunk nincs ilyen ügyes férfi, venni meg túl drágának találtam, pedig szerettem volna, mondjuk nem lengőt, hanem hagyományosat. Végül is régen csak bölcsőt használtak. Úgyhogy, ha van rá módotok, nyugodtan csináljatok házilag, de venni ennyiért én sem vennék. Nekünk is kombi kiságyunk van, mi 50ezerért vettük.

Linda,
hű, de szép házatok van!!!!!!! Az öltözés nálunk is kisebb közelharcot jelent, mi leginkább már az ágyon öltözünk-pelenkázunk, mert életveszély, milyen gyorsan mozog Marci a pelenkázón. Csak kakikor csinálom ott.

Lédi,
jaj, de örülök, hogy felvettek!!!!! Gratula!!!! Kívánom, hogy érezd nagyon jól Magad ott!!!!!

Kép
Kép
nircee

Tüccs,
jobbulást!!!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Pilla!
Mozaikos nem tetszik???????? :?: :wink:Mi Gödöllőn vettük a Mozaikos csempét és a járólapot is!!!Mutizzak képet??Na gyorsan lekaptam én is a fürdőt!A nappaliban is ugyan az a járólap mint a fűrdőben!

Linda!
Nagyon szépek a képek!!!Tetszik a lakásotok!! :!: :wink: :D

Jutka!
Nagyon szép az a bőlcső de,én sajnálnám rá a pénzt,és szerintem egy 6 hónapos babát nem igen lehet már beletenni!!!!!szerintem!!!!egy akkora babának már sokkal jobb a járóka!!!!! :wink:

Kép
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Jutka ezen a két képen látszik a leginkább az ágy, igen később átalakítható rendes ággyá, alul van két hatalmas fiókja, a pelenkázó részén pedig három, ezt később csak le kell venni
viszont ha apukád ilyen ügyeskezű akkor én is azt mondom, hogy miért ne és arra hogy napközben veled legyen tökéletesen megfelel :wink:

még a Bencével
Kép

itt már a Hugié Kép

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Na mire megírtam addigra Pilla te is megírtad,hogy a fűrdőtökben más lessz!Na mindegy!!!!! :oops: :? :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop

Mindenkit bejelöltem, Kéri Nóra vagyok. :wink:

Kép
Kép
nircee

Jutka, én is szerettem volna ilyet, mert nagyon jót tesz az idegrendszer fejlődésének - főleg a mozgásfejlődésnek. Nálunk sajnos nem fért volna el a hálóban (szerintem alvásra is kitűnő lehet). Végül olyan kiságyat vettünk, aminek az aljára szerethető a bölcső-ív (vagy minek nevezik azt :? ), de azt szinte egyáltalán nem használtuk/juk, mert az sem fért be a hálónkba, és egy kicsi antik kovácsoltvas ágyikóban alszik Márk még most is közvetlenül a mi ágyunk mellett. A rendes kiságyban a plüssállatok alszanak a babaszobában :wink:
Pedig jó lett volna ringatva altatni a picit, mert így kénytelenek vagyunk máig kézben ringatni.. :roll:
Engem is érdekelne majd a saját tapasztalatod a bölcsővel kapcsolatban, ha megcsinálja apukád - és kipróbálja Villő :wink:

Ilyen az antik kiságy (Márk dédije is ebben feküdt babaként!!)

Kép
Kép

Linda, hatalmas házatok van, úúúúúgy irigyellek :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Tiop, én is most csináltam a képeket, mert hirtelen nem találtam olyat amin jól látszik a kiságy :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre,
milyen édes ez a kiságy! Nekem nagyon tetszik!!! És az külön csodálatos, hogy Már dédije is ebben aludt! Ahogy a férjem mondja: "tele van álommal az ilyen ágyacska".
És ha van gyerekszoba, akkor hogyhogy nem ott alszik Márk? Vagy nem akartátok, hogy külön aludjon?

Kép
Kép
nircee

Köszi a válaszokat, apukámat már izzítottam is, aki mellesleg imád így dolgokat készíteni, és neki is és nekem is sokat jelent, ha azt használja majd a kicsi, amit ő készített neki.

Tiop: Igen, a 6 hónap a határ, addig ajánlják max, de előtte okés, amíg csak fekszik

Czakoca: köszi a képeket az ágyról, hát igen, mi ezt méretek miatt kénytelenek vagyunk kihagyni, pedig szerintem is praktikus. Mondjuk a gyerekszobában van már egy komód, amit Villő meg is kap. Azt hiszem olyan kiságyra rátehető pelenkázót veszek majd, plusz kiságyat.

Szantre: kösz a biztatást, majd akkor beszámolok, hát, azért az odébb van egy kicsit... az meg különösen, hogy a mozgásfejlődéséről is referáljak :-) De én is hiszek a jótékony hatásában. Viszont - nagggyon naggyon tetszik a Márk kiságya, így gyerekkel különösen :-) Nagyon jó érzés lehetett, hogy a dédi is ebben aludt, Te magad is?

Amúgy meg ma egyre jobban belemélyedtem a mosható pelenkák elméleti tanulmányozásába - nekem az is nagyon tetszik, és majd azt szeretnék használni. Bőség zavara van, de már egy ideje nézegetem őket a neten, így kezd tisztulni a kép. Van köztetek, aki ilyet használ? Mondjuk erről nem kell meggyőzzetek, mert már meg vagyok győződve :-) :-) szép magyarsággal. Csak kíváncsiságból kérdezném.
Ja, és szívesen győzködök én magam is, ha valakit érdekel :-)
Jó éjt!

Jutka
Kép
jutka78

"tele van álommal..." ez nagyon tetszik... :-)

Jutka
Kép
jutka78

Nircee, tényleg találó ez a kifejezés! :)

Apai ágon örököltük a kiságyat, de a párom aludt benne.

Márk azért alszik velünk, mert míg pici volt, nem szívesen hagytam volna egyedül a másik szobában, és nem is volt egy jó alvó, úgyhogy kényelmesebb is volt magam mellett tartani. Most pedig, ha lehet még rosszabb alvó, úgyhogy főként kényelmi szempont, hgy még most is a mi szobánkban van - de fájna is a szívem, ha át kéne költöztetni :cry:
Pedig nemsoká' kinövi az "örökséget", így muszáj lesz dönteni, hogyan tovább....

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

A nátha csak rosszabb lett, de azért még élek. :(

Lengőbölcső
Nekem kicsit életveszélyesnek tűnik, ráadásul Dóri sosem hagyta magát ringatni. Szerintem gyerekfüggő ez is, ki szereti-ki nem. Azért kiváncsi leszek a tapasztalatokra!! :D

Iwiw
Czuri Erika vagyok, jelölhettek engem is. Én is igyekszem kimazsolázni benneteket. :D

Szantre!
Édes ez a kiságy, de Márk nem forgolódik benne??? Dóri néha keresztbe-kasul jön-megy a kiságyba. :lol:

KépKép
tüccs

Szantre,
Marci az első perctől kezdve a saját szobájában alszik,a mi szobánkkal szemben, és nagyon jó alvó volt mindig is (kivéve fogzás vagy nátha természetesen). Úgyhogy ne fájjon a szíved, nyugi, nem lesz semmi baja!!! Először biztosan szokatlan lesz Neki is, és Nektek is, és lehet, hogy nem fog zökkenőmentesen menni az átszoktatás, de meg fogjátok szokni. Nem lesz semmi baj, nyugi!

Kép
Kép
nircee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?