Erika
,
gratulálok a fiadhoz! Sok tejcsit!
Kismókus
,
Örülök, hogy ilyen jól fejlődik Klári baba. Mit adsz neki enni, hogy javasolta a gyümit az orvos?
Bandika
,
tök jó húsban van Balázs!
Zsuzsi
,
Ha ilyen jól alszik Olivér, akkor már nincs is szükségetek a hintára? A miénk már nem használja annyit. Én mindig a helyére fektetem Olivért, mégse alszik többet!
Lányok, nem ám leszokni a képek felrakásáról, mert irgumburgum!
Szerintem nemcsak én imádom nézegetni!
Pompi
,
most megint nem írsz!
Zsú
,
a cumi nálunk is gyík, ezért alszunk együtt, így tudom dugdosni!
(Na nemcsak ezért, hanem mert én is így akarom! ) Olivér is elkezd sírni a hangos hangoktól. Más gyerekesekkel is azért nemigen szoktam talizni, mert ha sikít vagy sír a másik gyerek, akkor Olivér mindig rákezdi és sajnálom szegényt!
Kata
,
nekem ha elmegyek ide-oda szaladgálni, az már nagyonis sétának minősül!
Emma
,
nálunk is javultak a dolgok mostanában ijedés terén, de azért megnyugtató, hogy nemcsak az én gyerekem ilyen. Mindig azzal vicceltünk a hugommal, hogy Olivér olyan lesz, mint a Steven King Halálsoronjában a főszereplő néger fickó: óriás és nyámnyila, de azért remélem nem!
Orsi,
én azóta Olivér mozgásfejlődése miatt aggódom...
Most állandóan azon agyalok, hogy Olivér mindig csak a bal talpacskáját fogdossa, a jobbat meg sose. És már tök régóta, csak eddig nem foglalkoztam vele. Van ötleted, hogy kinek kéne megmutatni? Vmi ortopéd-orvosnak vagy neurológusnak? Van vmi ismerősöd esetleg?
Anikó
,
megrendeltük mi is, max. 2 hetet ígértek. Már alig várom!
Lányok, kérem mégis azokat a bőrgyógyász-kontaktokat. Ismét megvolt az újabb csalódás!
Eleve úgy kezdte, hogy ja, köröm, azt nem biztos, hogy tudja!
Azt mondta, hogy ez immungyengeség, kesztyűben mosogassak és pihenjek sokat.
Menjek majd vissza, ha nem szoptatok, akkor ad szteroidos krémet!
Olivér meg tök jófej volt, elkezdett köpködni - mindig ezt csinálja, ha már unja a dolgokat!