Sziasztok!
Évi! a magyarorszag.hu regisztrációval (ügyfélkapu) meg lehet nézni, csak az ideiglenes regisztráció nem elég hozzá. Én is kíváncsi lettem volna, de csak ezért nem fogok bemenni az okmányirodába
Szilbee! Pihizz sokat, meggyógyulj ám mire jön a babuci!! Most már bármikor érkezhet...
Óraátállítás: ma már 8-ig aludt Marcika. De olyan rossz, hogy már 4 órakor tök sötét van. Lehangol...
Katlina! Nagyon igaz amit írtál! Nekem is olyan jó érzés, amikor vadidegen emberek mosolyognak ránk, mikor meglátják Marcit. Nagy csibész, de se perc alatt leveszi a lábáról az embereket.
Ma bementünk a városba, mivel nekem az optikába kellett mennem, utána meg odamentünk kicsit a tiszaparti játszótérre.
Találkoztam Ildivel az optika előtt, elsőre fel se ismertem, mert úgy megnőtt a haja! A kislányát meg most láttam először élőben, nagyon szép kis csajszi!!
A játszótéren meg Lettivel találkoztunk, hát elsőre őt se mertem megszólítani, mert nem voltam biztos benne, hogy ő az..
Ő meg levágatott a hajából... Jól vannak, csak mondta, hogy elég fáradékony most még a pici miatt!
Holnap utazunk a Dunántúlra, majd csak hétfőn jövünk vissza. Addig is mindenkinek kellemes hosszú hétvégét!!
Készült pár jó fürdőzős kép, teszek fel párat:
MARCI és