Sziasztok!!!
Ibolya!!
Hát az én lányaim most már lenyugodtak, de félek elmondani, hogy mitől
Amikor már századszorra is ugyanazon a játékon veszekedtek, akkor megmarkoltam mindkettő haját (jól meglepődtek) és kilátásba helyeztem egy hidegvizes zuhanyozást, persze ruhástól!!!!Na, ez hatott, azóta szépen gyürmáztak, olvagattak, matricáztak, láss csodát együtt békességben. Csak tudnám miért kell ehhez ilyen drasztikusnak lennem
De valami velem is lehet, mert én is olyan szétszórt vagyok: cini előtt 3X kellett viszamennem, mert valamit otthon hagytam. Délután Tescóba indulva szintén vissza kellett tolatnom, mert otthon maradt a telefon. Egyedül a két gyerekkel, kocsival, nem merek telefon nélkül menni. Ha baj van másokét sem tudnám használni, csak a mentők számát tudom fejből
Még este be kellett ugrani a gyógyszertárba két üveg átmosó-folyadékért, kijöttünk, a kocsi előtt naná hogy az egyiket elejtettem
. Olyan szerencsétlen vagyok ma (is).
Szóval de jó, hogy vége ennek a napnak!!
Ja, és igen a jó éjszaka, most valóban jót jelent: nem kel fel egyáltalán a Sára, És 2 éjszaka a Marietta sem, tök jó
Ildi!!
Amit én vettem popsitörlőt az vizes volt!!! Én sem szeretem az olajosat. Csak már elfogyott, nem is tudom megmutatni
Nem láttál kialvatlanak??? Hát 4 év alatt bármihez hozzá lehet szokni!!
Mit gondolsz miért nem látsz írni engem soha 10 után???? Mert akkor már alszom. Na, jó mostanában már bírom tovább is!
Milyen nyelven értekezem?? Magyarul
, vagy nem?
Na jó kicsit angolul, de alig használom, igy szinte mindent elfelejtettem.
És ellent kell mondjak neked (Katust biztatandó
). Én alig vártam, hogy elinduljanak a csajok, attól kezdve lett nekem jobb!!!
Bár az enyémek sose voltak el egyedül, szorakoztatni kellett őket, és ráadásul tök keveset aludtak
Így nekem megváltás volt, hogy közlekednek és lefoglalják magukat, nem ordítanak, ha látni akarnak, hanem jönnek utánam. Persze, ezt egy olyan anyuka, akinek álomtündér lánya van, nem érti!! Igaz Ildi?
Azt írod, csak rosszabb lesz, és utána elárulod, hogy együtt játszik a két gyerek!!!
Hahóóóó!! Ez csak jobb lesz, hidd el. Egyre többet el tudnak majd játszani együtt, és netezhetsz, ha engedi a Dábid
Katus!!
Osztom Ildi véleményét (látod nem mondok mindig ellent
): jöhet a párod, de mivel mi nem szoktuk vinni apákat, talán kellemetlenül érezné magát. De ha nem , és kíváncsi ránk, minket nem fog zavarni
Jöjjön nyugodtan. Végülis azért a férjeink már ismernek mindenkit valamilyen módon, úgyhogy neki is meg kell ismerni minket valahogy (jaj, de bonyolult lett
)
Felüléshez gratulálok. !!! Amikor a Marietta még bizonytalanul ült, mindig ott voltam mögötte, szegény Sáránál ezt nem tudtam megtenni, esett is akkorákat, hogy na...Azon csodálkozom, hogy nem kapott agyrázkódást (vagy attól ilyen zizzent???)
A kilók: örök téma. Azt azért elfelejti mondani az Ildi, hogy mi segített a fogyásában!!! Kapott egy jó kis torokgyulladást és nem tudott enni!! Jól emlékszem Ildi?? Na nem akarom kissebbíteni az érdemeidet, csak arra akartam célozni, hogy piszok nehéz fogyni. Én is a szoptatás alatt híztam meg. A szülőszobáról szinte a terhesség előtti súllyal jöttem ki, de aztán.... ettem hogy legyen tejem
És bizony elmúltak egy évesek a csajok amikor kezdett leolvadni a túlsúly, és akkor tudtam erőt meríteni egy kis fogyókurához is (utálom őt, de nekem bejött a Norbi módszer) Lement valamennyi, és azóta válogatás nélkül eszek meg mindent, csak kisebb mennyiségben. Lenne még mit leadni, de minek, akkor nem tetszenék úgy azuramnak
Megyek , mert fürdünk
Jó éjt mindenkinek!