Sziasztok!
Vagyok én is, igaz csak nagy ritkán..
De, azért olvasni sűrűbben olvasok
A betegeknek és sérülteknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnálom, hogy kimaradtam a buliból
Mi jól vagyunk. Pocaklakó növöget. Rosszullét múlóban, de 50 fokban még mindig fázom
)) és nagyon rossz az emésztésem
Martin "dühöngője" lassan elkészül, még hiányzik a fűtés, parkettaszegély, némi festés-lakkozás-dekor illetve a berendezés.
Igaz, már a játékok nagy részét felköltöztettük, ezzel együtt Martint is. Imádja....
Néhány fotó:
Az elmúlt hetekben, sokat csavarogtunk.
4 barátnőm szült, 4 barátnőm szintén babát vár, + a sógornőm is, aki 1 hónappal később fog szülni mint én, és itt laknak a közelben.
Én még vállalok rendezvényeket, addig, amíg sikerül eltakarni a pocakomat.
))) Remélem, még a decembert kihúzzuk, mert ekkor van igazán sok meló.
A céget ahol dolgoztam, beperelte egy konkurens cég..., ide jövőhéten mehetek tanuskodni
Voltunk a Martinnal, casting-on. Egy bank reklámfilmjébe kerestek, 1,5-2 éves babákat és anyukájukat. Remélem, Martin bejutott én nem szeretnék szerepelni
. Kiderül a jövő héten.
Az önkormányzat 2 hét múlva tart valami bulit és meghívtak, hogy szeretnénk megajándékozni a védőnői szolgálat nevében, mivel a kerületben, én voltam az egyetlen a tavalyi évben, aki anyatejet adott le.
Néhány Martin fotó:
Imádom a citromot...
DISNEY HERCEGNŐBÁL - Martin ennyire élvezte...
SKANZEN:
FŐVÁROSI ÁLLATKERT:
2 mai kép:
Bocsi, egy kicsit sok voltam.
Kiságy:
Martin még a kiságyában alszik, de nálunk is ki van szedve 2 db rács. Igy, önnálóan közlekedik, kb 3 hónapja. Néha, hajnalban odajön mellém, az ágy széléhez és elkezd puszilgatnil addig amig fel nem ébredek (mintha nem lennék fent, csak élvezkedem
) és akkor meg kell ölelgetni és magunközé venni. Elterül, mint a nagyalföld és alszik tovább.
Ivás:
Martin is sokat iszik, főként este, elalvás előtt. Igy reggelre , szép nagy a csomag..., de nem ázik át
Jó éjt!
Era