Új privát üzeneted érkezett!

KarmenKép
Csak a karbantartás miatt gondoltam, hogy nem tudod holnap megirni az eredményt de nagyon jó lenneKép
SashaKép
KösziKép
doris

Doris! megirtam a többi forumba is, te ma 3x olvasod Kép

A mai Uh. A petezsák 3 nap alatt is nött, 14mm-röl 20mm lett, most már tisztán látszik az alján a szikholyag és a baba, sajna a szivét még mindig nem tudta befogni. Nekem a méhem adottságai miatt amugy is nagyon nehéz UH-t csinálni. A lényeg, 1 hét mulva menjek a régi orvosomhoz (csüt) és majd másnap hivjam fel öt is hogy mi volt. De szerinte nem kell aggódni, mert fejlödik a baba is.
Én is igy gondolom, hogy mindig nö, igy gond nem lehet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Semmi gond, csak légyszi a frissben olvasd el a válaszomat mert oda irtam elsőkéntKépNe izgulj minden a legnagyobb rendben megyKép

Puszi: Doris
doris

Köszi.

K.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok
Már kezd a régi lenni a kedvem. Holnap megpróbálom megtudni hogy állnak a leleteim.
Remélem mindenki, kismamák, kispapák és pocaklakó manók is jól vannak.
Pusz Sac
sackamac

Hello Lanyok,
Bocsanat, hogy eltuntem, de nemi regeneralodasra volt szukesegem. Tul vagyok a vizsgakon, igy mar tudok csak a Babara koncentralni. Jol vagyunk, nem voltunk vizsgalaton azota, jovo heten felkeresem az uj dokit. Szeretnek en is feltenni kepet, de a scannerunk rakoncatlankodik.
Emi,
Nagyon drukkolok neked! Meglatod, minden jol fog menni!
Sac,
Orulok, hogy mar jobban is vagy! Remelem, a leleteid jok lesznek, es indulhat a program. Nagyon-nagyon szurkolok neked is, mert igazan megerdemled, es sikerulni is fog!
Karmen, Doris,
Latom, ti is rendben vagytok! Nagyon helyes! Kép Karmen, ne aggodj, minden OK a babaval, szepen novoget, az a lenyeg! Mindenkeppen vidd be a parodat is az UH-ra, az enyem is annyira elvezte!
Nekem is van mar hasam, mar nem tudom a nadragokat begombolni, csak behuzott hassal, ugy meg kenyelmetlen.
Mindenkinek puszi, mega-drukk,
Bella
bella

Málna! Sikerült az inszem?? Mikor derül ki?

Émi! Neked is lassan itt a punkció, tudom ritkán tudsz jönni, remélem lassan beszámolsz a tüszökröl, vagy a petékröl.

Bella! Gratula!! Nekem most is adtak képet, de azt mondták a Terhesdiagnosztikén már nem adnak. Barátnöm mondta kifizeti, akkor se kapott. Lehet hogy nekem se lesz több képem Kép

Többiektöl elnézést nem a szivüket akarom fájditani, de csak meg kell kérdeznem.

Doris, Bella! Tudtok arról, hogy akinek nincs hányingere (mint nekem) az lehet attól, mert alacsony a progi, és a 10-12. hét között ha ez igy van vetélés szokott lenni. Csüt. rákérdezek, de most ott tartok, akkor tp-re megyek 2 hétre inkább. Legalább pihenek hátha segit. Utrot szedem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Nem tudok ilyesmiről de a táppénzet akkor is javasolnám tekintve, hogy picit bizonytalan az orvos is a babát illetően. Gondolom ezt abból, hogy ilyen gyakran rendelnek vissza UH-ra. Az Utro-t nem 3x2-es adagban kapod? Csak azért kérdem, mert ha dolgozol akkor a napközbeni kúpot vagy fel sem tudod tenni, vagy nem tud felszivódni mert nem fekszel. Egyszóval ne idegeskedj, van akinek nincs hányingere de én azért a helyedben rászánnám magam a pihenésre...persze én elég betoji vagyok és szeretek biztosra menni mert attól nyugodt a lelkiismeretem. A melegben egyáltalán nem árt, ha nem mászkálsz annyit és pihizel inkább a lakásbanKép Gondold megKép
SacKép
Örülök, hogy jobban vagyKépCsak igy tovább, sikerülni fog és irj meg mindentKép
BellaKép
Vegyél fel kényelmes holmitKép

doris

Karmen,
En sem hallottam ilyesmirol, szerintem ez megint valami kitalacio. Azt tobben is mondtak, hogy a hanyinger-hanyas osszefugg a hormonszinttel, de ez nem jelenti azt, hogy akinek nincs, azzal gond van. Akik pl. aggodosak azoknak jo, mert mindig van visszajelzes. Mindenkinek mas a szervezete, maskeppen reagal dolgokra. Nagyon sokan vannak, akik nem ereznek semmit es meg sincs problema. Sokan eszre sem veszik, hogy terhesek, csak par honap utan, mert nincs tunet es meg a verzesuk is megjon. Ne stresszeld magad ilyesmivel! Az a legegyszerubb, hogy megbeszeled a dokival, csinaljanak egy vervetelt es kiderul. Abban egyetertek, hogy pihenj minel tobbet. Az Utrot en is 3x2-es adagban kaptam egeszen a 7.hetig, a 8.-tol 2x2.
Ami a kepet illeti biztosan adnak, sot ha viszel kazettat, videofelvetelt is kaphatsz.(Megkerdeztem a dokitol.)
Doris,
Kivancsisagbol felprobalgattam a nadragokat es egyetlen egyet tudok meg osszegombolni. Kép Olyan derekban megkotos, vaszon anyagut szeretnek venni, abba nohet a poci.
Puszi,
Bella
bella

BellaKép
Pont ilyen gatyókat szereztem be én isKép Érdemes elmenned egy piacra vagy Kinai boltba ha van felétek ilyen, mert nagyon jó, vékony anyagú nadrágokat vettem 1500,-FT-ért darabját. Meg vettem én is laza fazonú vászon gatyót normál boltban 5000,-Ft-ért viszont a nyarat kihúzom velük. Most már csak egy két lenge ruha kellKép

doris

Kedves Doris!

Igen, nekünk is ikreink lesznek. Tudomásom szerint a két baba minimális eltéréssel egyforma méretű. Jelenleg a 14.-hétben vagyunk, utoljára 2 hete láttuk Őket Uh-n. Csodálatosak és a doki - Dr. Krizsa, Kaáli - szépen fejlődnek. Többé már nem kell a Kaáliba menni, sajnos.
Azt nem tudom, hogy mikor lesz a következő UH.

Puszi, Tamás.
Névtelen

Sziasztok!
Kösz a bitatást.
Sikerült telefonálnom Kép ,azt mondta a doki, hogy már látta a leleteimet,többet sajna nem árult el, holnap megyek hozzá. Szorítsatok, nagyon izgulok.
A párom szóban megkapta a szabit, írásban még nem, de talán nem változtatják meg a véleményüket a fönőkei.Tehát megyünk nyaralni. Kép
Hányingere nincs minden kismamának, egyén függő, bár népi bölcsességek szerint a gyerköc neme is kikövetkeztethető - ez persze csak találgatás.
Karmen bátran beszélj és kérdezz az orvosodtól, Az alacsony progeszteron szintnek tudomásom szerint érezhető tünete nics, de elméletileg okozhat vetélést.Ha kapod az utrot, akkor tuti nem lesz gond. Ami a pihenést illeti, egyetértek, a nyugodt pihenésből baj még nem lett. Ha babás leszek én otthon maradok az első 2-3 hónapban, van aki szerint ez túlzás, de én már nem kockáztatok, és imádok otthon tenni-venni.
Bella gratula a vizsgákhoz.
Émi megy a drukk.
Pusz
Sac
sackamac

Sac! Jaj de izgulhatsz már, nagyon szoritok jó hireket mondjanak.

Bella,Doris,Sac! Utro napi 2-1-2 kell betenni, de igaz hogy nem mindig szivodik fel. Már bocs, de van hogy kifolyik. Ezért is gondoltam jobb lenne a pihenés.

Holnap megyek UH, megbeszélem a dokival. Amugy csak ha nincs gond, akkor még a jövö héten dolgozok. Ciki, mert kolleganöm terhes, nemsokára szül, én megigértem 2 hónapja, hogy leszek sokáig, igy én kaptam meg a munkáját. Most majd 2 ember helyett kell valakinek ugy dolgoznia, hogy fogalma sincs mit kell csinálni.
UH azért volt sürün, mert a doki is akarta már látni a szivét, amugy szerinte is minden rendben van, meg biztosra akarta látni, hogy nem méhenkivüli. A baba folyamatos, normális ütemben nö, igy baj nem lehet.

Akkor hétfön közlöm a fönökkel, gyorsan elmondom valakinek a dolgokat én megyek pihenni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Saci!
HAJRÁ!!!
De ezt persze csak mellékesen jegyzem meg, hiszen most nem is ez érdekel, hanem a nyaralásra koncentrálsz, NEM???
Kép

Nyaraláshoz sok napsütést, felszabadultságot, minden jót!!!
(hátha hárman jösztök vissza...Kép)

Nyaralás előtt, vagy után találkozunk?

Snoopy
snoopy

Sziasztok!

Karmen!
Nincs összefüggés a hányinger és a baba között. Van aki hajlamosabb rá és van aki nem. DE ha elmúlik a hányinger a 14. hét környékén (nálam így volt) akkor jön az igazi paraKép A 20. héten éreztem először a baba mozgását és mivel molett vagyok a pocim nem is látszott. Gondolhatod. Semmi jel nem utalt arra, hogy valaki lakna a pocimban. Néha totál olyan volt, mintha nem is lenne baba, ez persze állandó aggódással vegyültKép

SacKép
Gyomorégés?Kép Én úgy tudtam, hogy azoknak ég a gyomra akiknek nagy hajú lánybabájuk fog születniKép Na nekem az utolsó 5 hétben olyan gyomorégésem volt, hogy napi 2 liter tej fogyott egy pár doboz savlekötő... Ennek ellenére kopasz fiam születettKép
Drukk megy!KépKépKép

Doris!
Nincs semmi baj a picivel!Kép Csak le van maradva. Lehet, hogy meg akarta magát gondolni, de mikor szrevette hogy hogy szeretnéd őt mégis maradt!Kép Tudod, csak pozitívanKép Meg lehet, hogy az egyik, pl a kisebbik kislány, és ezért a lemaradás. Ezer és ezer oka lehet, hiszen nem vagyunk egyformák, a babáinktól sem várhatjuk el.

puszi
sasha

Kép
sasha

TamásKép
Szivből gratulálok Nektek is és ha időd engedi esetleg jelentkezzetek majd be a Friss kismamik topikjábaKépÉN árválkodom ott ikresként egyedül...KépKépVigyázzatok nagyonKép
SacKép
Megy a drukk ezerrel de jelentkezz hamarKépÉs érezzétek nagyon jól magatokat a szabi alattKép
KarmenKép
Nagyon is jól teszed, hisz ha kifolyik a kúpod akkor semmit sem ér. A tájékoztatóján is rajta van hogy pihenni kell vele... Ird meg mi volt az UH-onKép Tudod a mobilomat? Bocsi, de inkább megadom mert én már csak holnap leszek és kiváncsi vagyok nagyon mi van Veletek: 06-30 9306 577. Ha nem gond küldenél sms-t?
SashaKép
Köszi, igy van biztosKép Hétfőn már kukkolhatom is ŐketKép

doris

Doris! Nem tudtam, este irok. Csak külföldni számra nem tudok küldeni, a kártyám se engedi. Este lesz UH. Néha de nem reggel van enyhe hányinger, akkor gyorsan bekapok valamit és el is múlik.

Lányok, nem képzelegtem, orvosi cikk van a neten, ott irták, hogy akinek nincs hányingere, lehet progihiány, és azoknál a 10-12. héten gyakori a vetélés. Nem én találtam ki. De.
Hétfön megmondom fönöknek hogy még 1 hetet melozok, utána 4 hét tp. A 9,5 héttöl kezdem.

Doris! Kaális doki irta fel Utrot és tudta melozok. Ö mondta nem kell ezzel feküdni. Kép

Drukkoljatok adjanak ma képet, végre látszana is már valami. Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Ha még este tudsz irni, akkor mindenképp tedd meg mert nagyon várom és ha az egy hónap alatt bármi van Veletek akkor küldj egy sms-t és hivlak ha tudlak jóKépÉn nem gondoltam, hogy képzelődsz de erről a dologról még tényleg nem hallottam... A Kaáliban normális életmódot mondtak nekem is, viszont az Utro papirját böngészve azért kiderült számomra, hogy reggel minimum egy órát feküdni kell még a kúppal és napközben is feküdni kell vele hisz kifolyik igy a munka sajna nem nagoyn fér bele ebbe a körbe. Az esti kúp már nem gond, mert akkor bebújik az ember az ágyba és fel sem kel reggeligKép Ne izguljKép

doris

Lányok! Végre megvolt az UH, a doki is nagyon örült a babának, amikor megtudta miért mentem. Azt hittem látni fogjuk majd a szívét, hát én nem láttam, de szerencsére hallottuk verni. Apuka is bejöhetett, mialatt vártunk már sokkal idegesebb lett mint én, de most ö is nagyon boldog. Ami érdekes, most meg a 7+6 helyett 7+1 számolt a gép. Mindig mást mondanak. De nem ez számit, hanem hogy jól vagyunk. Ja és még nagy öröm, hogy a doki kérés nélkül is adott egy végre jól látható képet (tessék megnézni!Kép)
3 hét múlva kell menni újra. Adott tp-re is javaslatot, igy már csak a jövö héten dolgozok. Aztán 1 hónap pihi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Gratulálok és vigyázzatok nagyon RáKép Végre beláttad, hogy jobb egy kicsit pihizni otthonKépMost végre 3 hét nyugi jön Nektek isKép

doris

Doris! Köszi. 4 hét. ja ide is megirom, a baba 11,2 mm, a petezsak 37,1 mm. Jo ütemben nö nem mondom. Neked remélem jól telik majd a szabi, ha van valami hired irj! A többieket is érdekli.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Lementettem a mobilod számát, akkor ha nem gond, majd Rajtad keresztül üzenném meg a hétfői UH meg egyéb leleteimetKép

doris

Doris! szerintem ennek mindenki örül ha hallunk Rólatok!! Dehogy gond, ne vicceljKép

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Köszi, hogy szorítottatok, jó is meg nem is a hírem.
Van immunológiai eltérésünk, ami következtében a szervezetem nem alakít ki védőburkot a magzat köröl és ezért az immunrendszerem idegenként ismeri fel és kilöki (hasonlóan, mint veseátültetés során a donor vesét).Stimulálás októberben indulhat, mert a Fülöp Főorv. (Szabolcs u.-ai doki) aug., szept.-ben külföldön lesz és akkor lehet csak a stimulálás, ha Ő itthon van, mert plussz injekciókat és gyógyszereket kell kapnom a stimulálás első napjától, a beültetést követő napon pedig be kell feküdnöm a kórházba. Szép kis móka lesz szuri itt, szuri ott, Uh a Kaáliban, infúzió a Szabolcs u.-ban "pók a falon, tűpárna popsival, narkós vénákkal" - ez leszek én októberben. Bárcsak már október lenne. A júl.- gyorsan elszalad a nyaralással, az aug.-t csak túlélem, szept. már fogigátló - ha nem jön közbe semmi.Meglepően jól viseltem a tegnapi napot, talán picit megnyugodtam, hogy kezelhető a probléma és van konkrét időpont, amit várhatok,bár kicsit távoli.

Snoopy
majd hétfőn megy e-mail., szerintem Sipivel aug.-ban tudjuk összehozni a látogatásotokat, de majd próbálkozom.

Jó hétvégét mindenkinek
Pusz
Sac
sackamac

Sac! DE az jó hir, hogy végre kiderült mi is a gond. Akkor erre van valami szuri? Meddig kell majd bent feküdnöd?

Émi! Veled mi van? Mikor kell tesztelned?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SacKép
Sajnálom, hogy még az egyébként sem könnyű lombik tortúrát is megspékelik, de bizzunk benne, hogy végre sikerrel jártokKépSürgetem az időt októberig jó?

doris

Sziasztok
Karmen
Nem tudom még mennyi időre kell befeküdnöm, még pontoson azt sem tudom milyen szurikat kapok plusszba, véralvadásgátlót biztos és még valamiket.
Doris
Köszi az idő sürgetést, igyekszem magam elfoglalni, és így is gyorsabban szalad az idő.

Most egy hétig nem jövök, mert holnap reggel elutazom a csipke táborba. Kép

Mindenkinek jó pihenést, kellemes hetet.
Pusz
Kép
Sac
sackamac

Sac! Tök jó lehet ez a tábor, teszel fel majd képet saját munkáról. Én szivesen megnézném.

Doris üzent, hogy ma volt vizsgálat, jól vannak, az egyik baba kicsit kisebb, de ezt tudta, viszont azt is megmondták (igaz nem kérte) hogy az egyik fiú lesz.

Én ma haza kellett jönnöm, mert nagyon fájt a hasam. Most se jobb, csak ha fekszek. Megyek is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a bíztatást, egyelőre minden rendben van velem!
Szerdán, a 11. napon meg volt a punkció, 11 tüszőből 11 szép petesejtet tudtak leszívni, 7 szabályosan megtermékenyült, egy még egy kicsit gondolkodik, de lehet, hogy az is meg lesz!
Pénteken, vagy szombaton lesz a visszaültetés, a dokink 2-t javasolt első körben, a többit fagyasztásra. Majd holnap eldől a nagy kérdés!
Lányok nagyon izgulok.
A stimulálásom rövid, kevés szurival a doki szerint nagyon jó eredményt hozott, bárcsak sikerülne elsőre megtapadniuk a kismanóknak!
A beültetés után meddig kell feküdni, egyáltalán mit lehet csinálni? Mi az általánosan elfogadott tapasztalat?
Bár ritkán tudok jönni közétek, lélekben veletek vagyok, mindenkinek szorítok, és természetesen végig olvasom ki hol tart, mire készül!

Puszi mindenkinek: Émi
Émi

Hello Lanyok,
Emi,
Ez eszmeletlenul jo! Nagyon ugyes vagy! Meglatod, sikerulni fog!
En ket hetig fekudtem, utana is eleg sokat, ahogy tudtam tanulas es vizsgak kozben. Szerintem mindenkeppen megeri a pihenes. En azt tanacsolom, hogy maradj otthon, amennyit csak lehet. A dokim nagyon hangsulyozta, hogy az elso par het milyen veszelyes.
Sac,
Biztos, hogy nem lesz egyszeru, de meg tudod csinalni! Es sikerulni fog! Drukkolunk majd nagyon!
Karmen,
Remelem, jobban vagy! Lattam, hogy a masik topicba is irtal, majd elolvasom. Te is pihenj sokat, dolgozzon mas! Kép
Mi jol vagyunk, ket het mulva 12.heti UH! El sem hiszem, hogy mar itt tartunk.
Puszi mindenkinek, megprobalok gyakrabban jonni ezentul.
Bella
bella

Lanyok,
Feltettem az egyik UH-s kepet a profilomba! Ekkor 7+4 napos volt a Mano, 12mm.
puszi
bella

Sziasztok!
Megjöttem. Nagyon jó volt a tábor, sokat csipkéztünk, a tüllcsipkét tanultuk. Sajnos nics scannerünk, így nem tudok feltenni képet. De ha Budapesten jártok augusztusban, pontosan aug. 17.-én és 20.-án a várban leszek a mesterségek ünnepén, csipke bemutatózok (az árkádok alatt), akkor megláthatjátok a szebbnél szebb csipkéket. Ez még messze van, addig még beszélünk.
Karmen,
Remélem jobban vagy, izgulok értetek.
Bella
Tök,jó, hogy már a 12 héten tartotok, hogy szalad az idő.
Émi
Pihenj sokat, megéri.

Puszi Mindenkinek
Sac
sackamac

Sziasztok!
Tegnap írtak egy része módosult: Az augusztusi vábani csipke bemutatózáson nem leszek ott. Sikerült egy általam készített csipke képét felraknom a profilomba, a párom digitális fényképezővel lefotózta és így sikerült áthoznom, sajna csak egy képet lehet felrakni, ez a legszebb, a Soproni Múzeumban kiállított egyik kendőszél mintája. Jövő héten felteszek egy képet, amin a most készülő, hasonlóan gyönyörű csipke van, még a párnán tele tűvel és orsókkal.
Pusz
Sac
sackamac

Sziasztok!
Nagy a csend. Nálunk még tovább bonyolódik a helyzet. Ma beszéltem a Szabolcs u.-ai dokival, a maradék leletem is elkészült és nem csak az a bibi amit, a múltkor már tudtunk, hanem még egy antitestem sok, mely a véralvadás rendszerbe zavar be, ezért ezt előbb le kell kontrollálni (sajna csak szeptemberben mehetek kontrollra, mert a laborban szabin vannak), ha a kontoroll is magas, akkor még a tervezett kezelés és lombik előtt más kezelésre is szükségem lesz, de ehhez Debrecenbe kell leutaznom,
Bella, így, lehet hogy találkozhatunk.
A végeredmény, hogy most már fogalmam sincs mikor lesz a stimulálás és még mit találnak nálam.Szeptemberig nyugi van, mert addig már nem beszélek a Dokival.
Pusz
Sac
sackamac

Sziasztok LányokKép
A Páromat mégsem engedték el szabadságra igy péntekig én is kijöttem HozzáKép Velünk minden rendben vanKép
ÉmiKép
Gratula a 7-8 petesejtecskéhezKép Nagyon drukkolok és feküdj amennyit jól esikKép
BellaKép
Gratula a ManócskáhozKép
SacKép
Sajnálom ezt a következő akadályt...nagyon nehéz lehet Nektek de kitartásKép Meglesz az eredményeKép
Azonnal szaladok és megkukkolok a fotótKép

doris

SacKép
Gratulálok, nagyon ügyi vagyKép

doris

Sziasztok Lányok!
Négyen vagyunk, három kismanót kaptunk vissza, az egyik olyan sok sejtes állapotban volt már, hogy nem lehetett megszámolni, teljesen összemosódtak a sejthatárok már (állítólag ez nagyon jó), a másik picur 7, a haramadik 6 sejtes volt, de talán ők is jól érzik magukat a pocimban, és behozzák a testvérüket! Fagyasztásra nem került sor, bár mindegyik sejt osztódásnak indult, de a biológus kevésnek találta a sejtek számát a fagyasztáshoz!
Pénteken tesztelhetek, már nagyon izgatottak vagyunk!
Szombaton és vasárnap pontban öt órától egészen elalvásig émelyegtem, hányigerem volt, egyébként jól vagyunk. A melleim kiteltek, nagyon érzékenyek, de sajnos lehet ez a menstruáció közeledtének a jele is! Az émelygést sem kiabálom el, mert ha nagyon izgatott vagyok máskor is előfordult már, hogy akár több napon keresztül rosszul éreztem magam, bár ez a délután öt órai dolog érdekes, igaz, hogy reggel kellene rosszul lennem! Kiváncsi vagyok, hogy ma is érezni fogom e délután?
Lányok nem lehetne egy kicsit előbb tesztelni?!
Annyira szertném, ha csatlakozhatnék hozzátok Bella, és elsőre sikerülne! Neked voltak a várandósságra utaló jelek a tesztelés előtt?
Lányok ne haragudjatok, hogy csak magammal foglalkozom, de nagyon nagyon izgatott vagyok!
Émi

EmiKép
Gratulálok a kis soksejtes babókhozKép ÉN a coriogonin nevű szuritól amit a beültetés után kaptam néhány nap alatt bevizesedtem de hihetetlen mértékben igy a beültetést követő 10. és 12. napokon vissza kellett mennem a Kaáli intézetbe, hogy infúziókkal elvezessék a folyadékot a szervezetemből. A 12. napon csináltak vérvizsgálatot is és akkor mondták, hogy terhes vagyok, gratulálnakKépKép Én másnap a 13. napon csináltam meg otthon a tesztet és elég halovány volt a második csikocska pedig ikreket várokKépKépÉN azt gondolom ki kéne birnod a beültetéstől számitott 13. napig, hogy feleslegesen ne idegeskedjKép Nekem semmilyen tünetem nem volt a 6.hétigKép

doris

Kedves Doris!

Köszönöm bíztató szavaidat! "A lombik gondok leküzdésé"-ben olvastam a történetedet, hát megkönnyzetem, bámulatos, és csodálatos lehetett a nagymamád!
Biztos, hogy ennyi szeretettből, amit kaptál tőle bőven jut a gyermekeidnek és az unokáidnak is!
Puszi: Émi
Émi

Lányok!
Most olvastam egy másik topikon, hogy Karmen kórházban van?! Tud valaki valamit róla, mi történt vele?
Karmen, remélem nincs semmi gond, nagyon szorítok érted! Jelentkezz, ha tudsz!
Émi
Émi

Émi!
Csak így tovább. A tesztet szerintem se csináld meg hamarabb, mert a túl korai tesztelés akkor is lehet negativ, ha terhes vagy és csak fölöslegesen keserednél el, mert-hogy tuti sikerült.

Ma elfelejtettem elhozni a másik képet, amit megigértem, de holnap igyekszem feltenni.
Én most a nyaralásra koncentrálok, az őszre nem szívesen gondolok, olyan zűrösnek tűnik.

Puszi
Sac
sackamac

ÉmiKép
Nagyikám nevében is köszönöm a biztató és elismerő sorokatKép Valóban Fantasztikus volt ŐKépKép
Én irtam Karmenről...Két hete nem tudok Róla részletes infot mert kevés egység volt a kártyáján és nem akarta fogyasztani én meg külföldön vagyok. Pénteken már hivom ha hazaérekKép Utolsó infom szerint Ő is és a Baba is jól vannakKép Nagyon remélem, hogy ez mostanra is igazKép

doris

Sziasztok !
Karmen kórházban van, szigorúan feküdnie kell. Augusztus elejéig biztos, hogy bent kell lennie. Utánna majd jelentkezik.

Karmen férje

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kedves Karmen FérjeKép
Kérlek add át üdvözletünket Karmennek mert már nagyon sokan aggódnak értükKép ÉN két hete beszéltem Vele utoljára, akkor mindketten jól voltak és remélem ez most is igy vanKép Nagyon drukkolunkKép

doris

Sziasztok!
Karmen
Nagyon szorítok! Kép

Sikerült felraknom a másik képen, melyen láthatjátok, hogya készül a tüllcsipke.

Doris, Bella
Mikorra vagytok kiírva?

Mindenkinek szép napot, vigyázzatok magatokra!
Pusz
Sac
KépKép
sackamac

Sziasztok!

Kedves Karmen férj! Köszi, hogy írtál nekünk, kérlek add át üdvözletemet Karmennek, nagyon szorítok értük!
Sac! Nagyon ügyes vagy a kép alapján borzalmasan bonyolult lehet ez a kézimunka! A nyuszik is tündériek!
Doris, lelkiekben én is ikrekre készülök, bár tudom, hogy még korai álmodozni, messze van még a péntek is , nem, hogy az uh, ha sikerült!
Bella, mi van veletek, jól vagytok?
Émi

Sziasztok

elnezest azert hogy nagyon Off leszek ebbe a topicba. De Sarolta tudomanyat latva muszaj megkerdeznem ot.

Sarolta

Nagyon jol nez ki ez a csipke amit epp kesiztesz.
Hol tanultad a csipkekeszites ezen modjat? Nagyon szeretnem megtanulni en is. Ilyen orsokat kesziteni kell az embernek sajat maganak , vagy letezik olyan bolt ahol arulnak ilyeneket? A csipke mintakat valahol be lehet szerezni vagy neked kell elosszor lerajzolni oket? Egyenlore csak nagy csodaloja vagyok ezen csipkeknek. Szerintem fantasztikus amit alkotnak ezzel a technikaval azok akik kesiztik ezeket a csipkeket.

Napocska
napocska

SacKép
Ez fantasztikus...Kép Nagyon ügyes vagyKép Én minden alkalommal máskorra vagyok kiirva. A terhesség normális idejét számolva dec.12 körül, a legutóbbi UH-szerint dec.6 és a valóság az, hogy nagyon szeretném november eleje-közepéig elcipelni minimum a 36. hétig a KismanókatKép
ÉmiKép
Az álmok visznek előrébb MinketKépKép Drukkolok nagyon péntekre csak az a baj, hogy én már nem foglak olvasni, mert akkor megyünk haza...Azért valahogyan megpróbálom átvészelni a dolgotKép Lélekben Veletek leszekKép

Puszi:Doris
doris

Örülök, hogy tetszik Nektek a csipkekészítés.Nem annyira nehéz, mint amennyire elsőre tűnik, türelem és logika az egész.

Émi!
Kettőt alszol és itt a péntek, sajna én se tudlak már olvasni, mert elutazunk két hétre, de remélem mire visszajövünk, csupa jó hír vár engem.
Sok-sok Drukk és Sok-sok +++++++++++++++++++++

Doris!
Gyönyörű Mikulás és Karácsonyi ajándékotok lesz.
Annyira jó, hogy jól vagytok.Megnéztem a manócskáitok képeit, nagyon édik.

Napocska!
Örülök, hogy tetszik, remélem egy új csipkést köszönthetünk köreinkben.
A tanulásra több lehetőség is van. 2-3 éve csipkézek, de az alapokat szívesen megtanítom Neked, és utána ha tetszik a dolog lehet fejleszteni a tudást autódidakta módon, illetve "öreg" csipkésektől tanulni - azért "", mert van nálam fiatalabb csikés aki már 16 éve csipkézik és az Iparművészeti Múzeumban dolgozik.
Külföldön minden kelléket lehet kapni, nálunk nem olyan nagy a kinálat.A csipkeverőpárnát, mely lehet henger, vagy lapospárna, mindenki maga készíti. Azt osókat asztalos készíti, van egy Békéscsabai bácsi aki utánvét is küld, de most nincs nálam a címe. A cérnát, gombostűt Röltexben vesszük, ill. külföldről hozatjuk.A mintákat egymásról másoljuk, ill. fénykép alapján szerkesztjük milliméterpapírra. Augusztusban a Budai várban a Mesterségek Ünnepén lesznek csipkések is, ott is bátran érdeklődhetsz, köztük is biztos találsz olyat, aki tanítana.
Ha komolyan érdekel a dolog, írj az e-mail címemre, és kitalálunk valamit, most két hétig nem leszek ugyan elérhető, de aug.-ban már igen.

Mindenkinek Pusz
Sac
sackamac

Lányok,Lányok,Lányok!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++
Persze, hogy nem bírtam ki, ma reggel megcsináltam a tesztet, teljesen egyértelmű két csík látható!!!!!!!!!
Elmondhatatlanul boldogok vagyunk!!!!!!!!!
Émi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?