Új privát üzeneted érkezett!

Igen, én is elég rosszul vagyok a clostitól, de a cél érdekében :D
a 25. napon vagyok szurkál a hasam, szóval ma elkapom apát :oops:

Utánna olvastam és azt írják, hogy a ciklus első napjából -12 nap és akkor van az érés, 36 napos ciklusaim vannak, szóval, akár.... :roll:
aminella

Melcsi hogy szeded a clostit? 5. naptól vagy 3. naptól?
aminella

Dehogynem árnika.
Az szokott nagyon idegesiteni, hogy csomó olyan nőnek összejön aki, nem is akarja, vagy elhagyja, vagy megöli. Mi pedig ennyire szeretnénk, jó szülők lennénk és nekünk nem jön össze.

Azért rossz, mert mindenkinek más a véleménye mindenről. Valaki felvillanyoz, hogy ez jó hir, erre a másik közli, hogy az nem jó. Persze mindenki csak jót akar.

De a végén teljes káosz van a fejemben.

Hőmérözni és sem hőmérőztem, mert 4-körül kelünk a párommal és szerintem az nem igazán reggeli hőmérséklet. :?
Lehet tényleg el kell jutni oda, hogy beleszarni és akkor fog tuti összejönni. Csak nehéz idáig eljutni.
gmelcsi1

aminella, ha szurkál az nagyon jó, akkor tuti az van. :D Apára fel :D Te sem hőmérőzől?

Én a 2-6 cd napon kell szednem.
Én már nem tudom mikor van pé. Én is azt olvastam, hogy a -12 nap. Erre tegnap az 5. napon ez történt.

Mindegy kekszelünk apával, abból baj nem lehet. :D
gmelcsi1

lanyok nem szabad feladni,esetleg buskomornak lenni nehany napig aztan ujra fellani es menni tovabb.

nekem a feladom honapok(most nyar)sem jott ossze tahat en marnem hiszek ebben a feladom es akkor mjad osszejonbe.

g melcsi az nem szamit mikor kelsz a lenyeg hogy minimum 3 orat aludj es ugyanabban az idoben merj +/- fel ora.

Kép
monyo83

melcsi keptelenseg hogy az 5 ik napon legyen ped.
closty mellet a pe is fugg atool hogy hany naposak a ciklusaid.

Kép
monyo83

Akkor lehet elkezdem mérni.
Csak azt nem értem monyo, hogy akkor eddig miért volt páfrányos a ciklus közepén. Más napokon nem. Fél évig használtam végig.
Persze, hogy nem olyan pontos, mint a hőm. és lh, de saccra csak belövi?!
gmelcsi1

GAbi: nem kenődünk el, sőt!! Apára fel, babások leszünk, tele lesz a topik pozítiv tesztekkel! :D Egyébként nekem is volt "feladom hónap", de eredményt nem hozott :?
Én nem mérem a hőt, lehet, hogy kellene :oops:
aminella

GAbi: nem kenődünk el, sőt!! Apára fel, babások leszünk, tele lesz a topik pozítiv tesztekkel! :D Egyébként nekem is volt "feladom hónap", de eredményt nem hozott :?
Én nem mérem a hőt, lehet, hogy kellene :oops:
aminella

árnika én nem kapok szurit! ez még csak a 2. hónap clostim, előtte spontán voltunk
aminella

Aminella ez a hőmérés nekem is macerás. 2 naponta keksz, akkor elvileg egy nap sem marad kis. Tuti össze kell jönnie. Nem? :D

Na mindegy, lehet azért megpróbálom.

Árnika, sem adja fel, csak most kicsit besokalt. Előfordul. Ugye?
gmelcsi1

melcsi nem tudom mert volt pafranyos.

azert gondolom hogy nem lehett ped mert meg csak most vetted be az utolso clostyt az meg csak eztan fejti ki hatasat.
lehet hogy a closty zavart be a pafranyidba?
meg az is lehet.

Kép
monyo83

A következő hónaptól (amire ugye nem lesz szükség :D ) mérni fogom a hőmet, a www.ciklus.hu pedig felrögzítem és így nyomon tudom majd követni. Aztán kirakom és kivesézzük!!! :lol:
aminella

aminella ne legyen szukseg a hogorbed elemzesere de ha ugy alakul akkor szivesen latjuk.

Kép
monyo83

Ahogy mondod, arra már nem lesz szükség. :D
gmelcsi1

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Lehet kicsit most a hangulatom lent van a béka se...
Általában vidám vagyok.

Én is a cikluson jegyzem pirit, de azaz oldal tényleg csak ennyi
Én ha elkezdem mérni a hő, a www.babatervezok.otthona.net oldalra teszem fel. Az nagyon jó, ott tudnak segíteni is. ajánlom nektek.

Most akarok tesztet is rendelni onnan, még sosem teszteltem.
Lehet ma megrendelem, és amint megjön kipróbálom :lol:

jók legyetek, és a cél érdekében szeretgessétek apát :wink: abból baj nem lehet :lol: :lol:
árnika

Én is elovastam a PG/53 tájékoztatóját. Hát hormongyógyszer szedése melett nem alkalmazható. :(

Ugyhogy igazad volt monyo.
gmelcsi1

Hormongyógyszer mellett nem alkalmazható ezt én sem tudtam, mindig tanul az ember :oops:

Köszi, árnika akkor felmegyek és megnézem azt az oldalt is!
aminella

Sziasztok lányok!

A clostyt hol kell feliratni?Elég lemenni a körzeti nögyogyóhoz vagy spéci doki kell?Már hónapok óta tartó sikertlen próbálkozások után találtam rá erre a oldalra.Már van két gyermekem és a harmadik várat magára!Már aggódom!Ti biztos tudtok segiteni!
Köszi

MazsolaTádé
álmoska

Álmoska! A clostit nőgyogyi is kiírhatja, viszont jó nézetni mellette hormont, és Uh-ot.
Van olyan orvos aki akár ellenötzés nélkül évekig szedeti, de nagyon csúnya dolgokat is okozhat!!!!
Ezért szükséges néha-néha vizsgálat.

De nagyon sok mindenkinek meghozza a várt eredményt! :lol:

Vettem tesztet, nem tudom ellőjem-e??

jók legyetek
árnika

Árnika4
Köszönöm a gyors választ!

Ma vettem én is tesztet és egy gyenge pillanatomban el is löttem!
sajnos csak egy csik volt rajta megint.Szerintem próbld meg hátha neked sikerült!

MazsolaTádé
álmoska

Árnika, most milyen tesztet vettél, Terhességit vagy lh-t? :D

Szia Álmoska,
Szerintem olyan nődokihoz menj, aki ilyen esetekkel foglalkozik.
Lehet, hogy nem is kell neked closti. Csak picit várni kell. :D
Sima nőgyogyi lehet mást ajánl.
Az a tuti, ha meddőséggel foglalkozo orvos néz meg. Bár mióta próbálkoztok a harmadik babával?
gmelcsi1

Sziasztok!

Árnika teszteltél?

Álmoska, a closti szedése előtt azért van 1-2 dolog, legalábbis az én nőgyógyászom nem írta fel egyből. CSinált egy hormonvizsgálatot, rákszűrést, uh-ot ezek után kezdhettem el csak szedni a clostit. Nem árt, ha előtte kivizsgálnak.
aminella

Álmoska, nekem felirta egyből. sajnos.
És közben volt vérvétel, most megyek 2. uh-ra.
gmelcsi1

sziasztok!

Gabinak megy a drukk :D

Egyébként meg mindenkinek: Kép
aminella

Melcsi mikor mész uh-ra?
Majd az eredménnyel gyere! Kép
aminella

Sziasztok

Terhességi teszt. Még nem használtam el. Azt se tudom mikor érdemes. Még csak szemezek vele.
Tüszőrepitől számítva 10. napon vagyok.

Álmoska szerintem se kell még megijedned, és elég max. ha elmész az orvosodhoz.

Aminella closti mellé kapsz utrot, magy vmi mást?
árnika

Sziasztok!

A closti mellett szedem még a metfogammát (1 éve kb.).
Miért mit kellene mellette szednem?
Ez a 2. ciklusom!
aminella

Sziasztok.

Mi a negyedik gyerekkel próbálkozunk július eleje óta, eddig sikertelenül. 2 havi clostyt szedtem be, az első után 31 napra jött meg, a következő után meg 47 napra. Most hétfőn. Voltam uh-on is ahol 15 mm-es nyh volt látható baba nélkül , majd hétfőn nagy nehezen nagy hasfájással, darabos vérzéssel megjött.
Most megint elkezdem szedni a clostyt de a hosszú ciklusra való tekintettel, most a 4. naptól kell 5 napig 3x1-et, és jövő héten szombaton megyek uh-ra akkor leszek a 13. napon.
Remélem most ebben a hónapban össze fog jönni.

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok lányok,

Nekem hétfőn, azaz a 12. napon kell mennem uh-ra.

Aminella a metet mire szeded. Miért kell a closti mellé szedni még valamit?

Árnika,
Szerintem várj még pár napot. Szerintem korai még. Ha ellövöd idő előtt csak rosszul fogod érezni magad. Nem mutat ki semmit, közben pedig lehet, hogy ott van a babó, csak még korai.

Gabi,
Ez tök érdekes mert nekem is az első clostis hónap után 33 napra jött meg. A doki azt mondta vegyek tesztet, mert elméletileg a clostitól nem szabadna késnie. Olvastam a neten, hogy felirják olyannak is akinek a ciklusát akarják csak beállitani.
Megvizsgált. Biztos nincs valami más baj.
Egyébként biztos, hogy össze fog jönni.

Monyo, hol vagy már a hirekkel!!!!!!!!
gmelcsi1

Sziasztok!

Monyó csak holnapra igérte magát, de nagyon drukkolunk :D

Gabi szurkolok, hogy összejöjjön, biztos minden rendben lesz!

melcsi: a metfogammát már szedem 1 éve, policisztás petefészekre adják, szerintem nekem megelőzésre, hogy a closti ne okozzon bajt, azt hiszem :oops:
Kiváncsi vagyok a 12. napos uh-ra
aminella

Én is nagyon, tudom a multkor a 19. napon nézett és már nem látott semmit.

Meddig kell szedned a metet? Amig a clostit? mikor mész uh-ra? Vérvételed volt?
gmelcsi1

Aminella, amúgy te tudsz valamit a policisztás petefészek szindrómádról, ami miatt a metet szeded, mert az írásod alapján nem....Bocs. Ez ennél bonyolultabb, mint megelőzés,. ahogy te írtad....

olvasgass:

www.pcos.hu
Vendég

Sziasztok

Köszönöm a drukkot.
Remélem tényleg sikerül,de ha nem is akkor sem lesz ennyire hosszú ciklusom, mert ez a 47 napos ciklus elég idegörlő volt.

Kép

gabi1

Na azt még elfelejtettem mondani hogy elkezdtem inni a cickafarkfű teát is,eddig még sosem ittam. Hátha hatásos, után pedig a ciklus második felében a palástfű teát szándékozom inni.

És hőmérőzöm is.

Kép

gabi1

Sziasztok most ertem haza.

Nos.Holnap kezdem a clostyt.A doki rendes volt felirta.Arra hogy itt sehova nem lehetett vinni a spermat csak anyit mondott:hulyek!
Szoval most elorelathatolag 3-4 clostys kezeles(ezt majd meg meglatjuk)aztan valahogy apavizsgat elintezni,aztan laparoskopia amivel rendbetesz belul majd par honap spontan probalkozas,es ami a legmeglepobb azt mondta hogyha meg igy sem akkor megprobalhatnank az inszemet.
Errol meg nem dumaltunk komolyan mert ugysemlesz ra szukseg,de majd leestem a szekrol mikor meghallotam.
Szoval eleg jol sikerult a dokimmal az egyezkedes.

Kép
monyo83

Monyóka, annyira örülök,. nagyon drukkolok!
Vendég

Szia Monyo,

Már nagon vártunk. Nagyon örülök, hogy igy sikerült. Az inszemről kár volt beszélni, mert nem lesz rá szükség. :D

Gabi, kiváncsi vagyok mit mondasz majd a teáról. Én is gondolkozom rajta.

Képzeljétk már két hajnalban mértem a hőmet, 35,9. Lehet ki fogok hülni? :D
Tegnap este volt egy kis pirosas. :(
Egyfolytában érzem a hasom alul, mint mielőtt megjön.
Remélem nem csinált bajt a closti.?

Árnika, hol vagy? Holnap megcsinálod a tesztet?
gmelcsi1

Sziasztok!

Megint lenne egy kérdésem :) kicsit furán fog hangzani... Szóval -mivel nekem eddig nem igazán volt peteérésem, így clostit írtak fel. Most vagyok "a középidőben" és szurkál a pocim, tisztára úgy érzem, mintha a jobb petefészkem lenne. Valamint reggel, mikor mosdóban voltam, akkor a wc papíron enyhe halvány rózsaszínes nyák volt látható. Szerintetek ez normális/ovuláció jele lehet?[/img]
magdolnam

Szia Magdolnam,

Bizony az, apára fel. Tuti itt az idő.
Nem mérted a hődet? VAgy lh teszt?
gmelcsi1

Jaj Melcsi :D Soha nem volt még ilyen érzésem :( De mértem és leesett ma és tegnap 36,4-re (nekem mindig is kicsit magasabb volt a hőm)
Az Lh teszt nekem valahogy nem jön be. szinte semmi nem látszik, még az is iszonyat halványan, aminek kéne:( sőt a pg53 is furán működik.
Szóval azt mondod, hogy ez jó :)
magdolnam

Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ez a fájdalom kb mennyi idő után múlik el?
magdolnam

sziasztok.
koszi a szoritast,vegre en is hivatalosan "closty"szedo vagyok.
ma mar ketot bevettem meg van mara egy,nem erzem tole tul jol magam de ez van.

magdolnam addig tart a fajdalom amig meg nem reped a tuszo meg akar meg masnap is,legalabbis nekem igy volt.
Az jo ha leesett a hod,az jelzi az ovulaciot.Dokinal nem voltal UH-an?

melcsi mekkora adag clostyt szedsz?szerintem nem csinal bajt meg majd ugyis mesz a ciklus masodik feleben akkor megnezia dokid hogy megrepedt-e a tuszo.

Kép
monyo83

Szia Monyó!

Sajna a dokim nem néz ultrahangon, épp most cseréltem le a dokimat pont emiatt... Az új dokinál meg csütörtökre kaptam időpontot :( Ő azt mondta, alaposan meg fog vizsgálni :)
magdolnam

Magdolnam jol tetted hogy dokit valtottal.remelem ez mar alaposabb lesz.

Kép
monyo83

Sziasztok Csajok,

monyo 1,5 naponta. Most a 12napon megyek hozzá. Hétfőn, szoritson mindenki, hogy rendben legyenek a tüszők.
Monyo Te 3 szedsz naponta? Nem csodálom hogy szarul vagy tőle.
Ezt egyszerre kell bevenni, vagy reggel és este?

magdolnam, nekem is igy szokott fájni pár napig. :D
Remélem betaláltok apával. :D
A PG/53 nem lehet használni hormongyógyszer szedése alatt. Én is most olvastam el. Addig nézegettem serényen, és csodálkoztam, hogy egyfolytában páfrányos. :D
gmelcsi1

Szia Melcsi!

Nekem is mindig páfrányszerű volt. Képzeld, a javaslatodra elhasználtam 1 Lh tesztet és 2 db gyönyörűséges csík volt látható :D 7 hónap után végre láttam ilyet is!
Szóval max pár nap szokott fájdogálni :S

Bizti rendben lesz minden! Drukkolok!
magdolnam

melcsi majd nagyon szoritok hetfore.
Ja 3*1 et szedek,reggel 1 delbe 1 este1 .

magdolnam ez szupi(marmint az lh teszt)akkor mostantol 3 napig sex.sex,sex. :oops:

Kép
monyo83

Sziasztok

monyo én is ma kezdtem a clostyt és én is 3x1-et szedek belőle, nekem eddig nincs semmi bajom, talány annyi hogy hőhullámaim vannak, de kibírató.
Neked kell menned a közép időben uh-ra? én jövőhéten szombaton megyek, akkor leszek a 13. napon.

Általában mikor szokott closty után lenni az ovuláció? Én használok lh tesztet. a ciklus negyedik napján kezdtem azaz ma a gyógyszert a 8. napig.

Kép

gabi1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?