Most mindkét gyerek beteg, csorog és köhög. Nem a legnyugisabb napok. Szabinak kijött a két alsó foga, hát ez sem dobja fel. Ráadásul most küzd a mászással, ami csak hátrafele megy. Na ez a legrosszabb, mert nagyon frusztrálja. De olyan aranyos!
Tv: Nati nem néz mesét, mást sem. Nálunk most Annipanni a favorit és egy állatos képeskönyv. Ezzel is úgy vagyok, mint a csokival. Tiltás két éves korig, aztán én úgy maradtam.
Csucsu,
A patkóbélgyulladás nem okozhatja a tüneteket? Vagy a tünetek a gyulladást? Mi a következő lépés?
Ildikó,
Szerintem egyáltalán nem kell a tv elé ültetni, csak azért, hogy mesét nézzen. Miért is kéne?? Fura védőnői hozzáállás. Amikor ennek az életkornak a szabadon mondott mese felel meg leginkább.
Szegényke, jó, hogy már gyógyulófélben. Ha teljesen rendben van, biztos gyorsan visszaszedi a kilóit.
Az antibigyót végig kell szedni, még ha tünetmentes is akár már másnap (ami azt jelenti, hogy felesleges volt elkezdeni). Mert úgy lehet szép ab rezisztens bacikat kinevelni, hogy a kúrát elkezdjük, az elpusztítja a bacik nagy részét, részrehajlás nélkül jót is és rosszat is. Csak a legerősebb marad, a rosszabb fajtából. Azután, amikor idő előtt abbamarad, a fennmaradt hely remek táptalaj és jóóóól elszaporodnak.
Sima színes Tesco pelust próbáltál? Nekünk pont olyan jó, mint a Pampi.
Karácsony:
Még nem tartunk ott. Majd olyan 20-a körül, akkor van apuci szülinapja. Télapót nem tudom, hogy ünnepeljük. Csokit azt nem kap.
Gonosz vagyok, azt csak én eszek.
Betsy,
Kitartás
Szerintem az első két hónap volt a legrosszabb, de azon már rég túlvagytok. Fél év után meg kész díszmenet.
Igaz, hogy még most is vannak húzós pillanatok.
Nati egyszerre kinőtte az összes harisnyáját.
De legalább vehettem neki egy csomó újat.
Ráadásul amit Angliában vettem, 98as és kicsi.
Meg tegnap még kapott 3 pár kesztyűt is. Már van 3, de mindig csak felek vannak meg, ahogy beindul a szezon. Egyik a fregolin, kimosva, a másik jó esetben a sarokban, koszosan. Volt vagy június, amire azt a hármat össze tudtam párosítani.
Nem vagyok egy rendmániás.