Sziasztok!
Amire még nem reagáltam:
Ildi, nagyon szépek vagytok így hármasban! És Petike mekkora! Sokkal nagyobbnak néz ki így a képen a koránál!
Katlina, Robika is nagyon édes, és gyönyörű szemei vannak!
Dorka, fantasztikus jó a hapsikád szerelése
Hol vettétek? Vennék egyet ajándékba...
Képzeljétek, a férjem unokanővérének a kisfia úgy született, hogy a jobb lába befelé fordult. Kinn Romániában pár hónaposan megműtötték, de nem javult semmit.
Átjöttek ide a SOTE-ra, hitelt vettek fel (mert ki kell fizetni a műtétet és az ott tartózkodást). Közben egy másik unokatestvérénél vannak Gyálon, hogy könnyen elérjék a kórházat.
Na, csütörtökön megműtötték, kiderült, hogy Nagyváradon fordítva rakták vissza az izmokat, Achilles-t és nem is mondták, hogy a bokájával is baj van. Több, mint 2 órás műtét volt, de azt ígérik nekik, hogy bár hosszú folyamat lesz, de teljesen tökéletesen fog járni. Nagyon megszenvednek vele, már 1 éves a kisfiú, mászik, állna fel még gipszben is
És akkor ami hihetetlen: A nagyszalontai polgármester felhívta egy pesti politikus ismerősét, és ez a fickó kifizeti az egész műtétet!!!! Benn volt a kórházban még mielőtt ők bementek volna, beszélt az orvossal, utána bement a feleségével meglátogatni őket, minden nap telefonál, hogy hogy van a kicsi... Szóval az anyuka szóhoz sem tud jutni, fogalma sincs, hogy hálálhatná ezt meg!
Nekem ez olyan, mint a mesében, egy csoda... És annyira jó, hogy ilyen emberek még vannak!
BBJ, hogy ébredt Letti?
A kórházi élményekről annyit, hogy nyugodjatok meg, nem sok minden fog még megmaradni nekik ekkora korban. Csongi két évesen volt kórházban, 40 fokos lázas állapotban kivették a kezemből, nem lehettem mellette, lekötötték, infúziózták. Életemben annyit nem sírtam. Mikor mentem látogatni ütött-vágott, anyukámhoz meg hozzábújt. Majd megszakadt a szívem. Azt hittem mély nyomot hagy benne, de miután hazajött pár napon belül rendeződött a kapcsolatunk (persze kerekre nyaltam a fenekét) és mostanában ha kérdezem, SEMMIRE nem emlékszik.