Új privát üzeneted érkezett!

Jutka,
Köszi, tudom, hogy sokban minket "tükröznek le" a gyerekek, de én tudatosan viselkedem úgy, hogy nehogy bárki bármi negatívumot észrevegyen a családi alkalmakkor. Még maga a "néni" sem.... Ráadásul szándékosan soha nem beszélek Bogi előtt az anyósomról, nehogy bármiféle negatív hangvételt észrevegyen.
Sőt, magával az anyósommal sem szoktam beszélni, azt hiszem sokat elmond az ilyen nagymamáról az, hogy célzottan engem kábé 3-4 havonta egyszer hív fel :!: , de nem kérdi soha, mi újság a Bogival - sőt mostmár ugye a Ronival. Engem 3 okból hív csupán. 1) áll a buszmegállóban és unatkozik mert késik a busz, és senki nem akar vele beszélgetni. 2) a férjem nem veszi fel a telefonját többszöri megcsörgetés után sem, mert épp pl. tárgyalása van, vagy ilyesmi és tudni akarja, hogy miért nem akar beszélni vele a kisfia. 3) a sógorom telefonja ki van kapcsolva és így nem tudja utolérni - képtelen felfogni, hogyha szolgálatban van a srác (a reptéren dolgozik), akkor tilos magánál tartania a telefonját, le kell azt adnia a szolgálatvezetőnél - és ő tudni akarja, mi a baja a kisfiának, miért nem beszél az anyjával. ŐRÜLET, HIDD EL! Az anyósom dolgainál jóval kevesebbért is öltek már embert....
andibab

Andibab
Ez a felsorolás naggggyon LOL volt!!! :lol: :lol: Még Detti is jót nevetett rajta!!!! Mármint anyósod hülyeségén :D

Kép
Kép
lédi

Andi,

Abszolút megértelek, mert én is éreztem már hasonlót. A sógornőmmel nem voltak jó érzéseim az elején, és akkor a legjobb barátom, panaszkodásaim kellős közepén félbeszakított, hogy ez mind OK, de objektíve nem tudok változtatni a dolgokon, viszont az indulataimon igen.
Abban a pillanatban nagyon dühös voltam a barátomra, hogy mennyire nincs empátiája, meghogy végig kellene hallgatnia stb, stb. Ma már hálás vagyok neki, mert úgy érzem, elindított egy úton, ami nekem bevált - a változást magamban keresni és az indulataimat feloldozni. S ad absurdum, objektív változásokat is vélek felfedezni a kapcsolatunkban!! :-)
Persze vannak emberek, és kapcsolatok, ahol a változás egyáltalán nem remélhető - de magadban talán igen.

Egy másik idevágó élményem, hogy a saját anyósom, akivel én jól kijövök, hasonlóan írja le az ő anyósát - azaz a férjem nagymamáját. Mi tagadás, nekem sem a kedvenc rokonom a nagyi, és nagyon is el tudom képzelni róla a dolgokat, amiket az anyósom mond. Hangulatában a Te elbeszélésedhez hasonlít... Meglepetésemre, az anyósom marha jól veszi az akadályokat, és nem látok benne indulatokat a nagyi felé. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy ezt hogy éri el?? Erre ő azt mondta, hogy végül is ez a nő szülte és nevelte fel azt az embert, akit ő élete párjául választott... (S aki sajnos 13 éve már meghalt...)

A tudatosságról pedig annyit, hogy a gyerekek - és sokszor a felnőttek - is magasról xarnak erre. Ha mondasz valami rosszat, ha nem, ő érzi a lényeget. Veled nem volt még ilyen? XY mosolyog rád, meg szépeket is mond, de mégis nyílik a bicska, libabőrözik a hát...

Ha nagyon sokat foglalkoztat a dolog, tudnám ajánlani a pszichodrámát vagy más önismereti módszert. Ismered ezt? Gondoltál esetleg már rá?
J
jutka78

:-) megcsináltam!

Jutka
Kép
jutka78

Van olyan itt fent ,hogy KERESÉS:segédletek,GYIK,keresés,Profil,taglista
Na ide kell a profilodra kattintani és egyszerűen kitörlöd ami az aláírásodban van! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Jutka!Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop,

köszi a segítséged :-) végül már kattingattam mindenhova, és random eljutottam ehhez, amit legutóbb írtál :-)

Jutka
Kép
jutka78

Nagyon szívesen!!!!!!!!!!!!! :D Most mennem is kel!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Jutka,
a helyzet az, hogy az anyós nálunk általában szóba se kerül, mert a saját gyerekének is megvan a véleménye róla: "Anyám szőke, nem tudok vele mit csinálni!" :shock: Így inkább nem is emlegetjük, de kikerülni sajna nem lehet, hogy a fia időnként ne vegye fel a telefont...
Az indulataimat pedig nagyon jól kezelem, hisz még nem ütöttem meg... :wink: :lol: :lol: :lol:
A pszichológia oldaláról meg aztán tényleg tudok eleget, tanultam három suliban is, a pszichológia 3 különböző ágát súlyzottan, 3 szigorlattal, mind kiváló lett... Tudom, hogy nem bennem van a hiba, a családból - úgy értem, az EGÉSZ családból - senki sem tud kijönni a drága mamával, se a testvére, se a sógornői-sógorai, se a felmenői, se a fiatalok, az összes szomszéddal összeveszett már, barátnői sincsenek, egy se!
Egyébként velem könnyű jóban lenni, rengeteg hülyeséget tudok tolerálni, de a szándékos rosszindulatot, rágalmazást, gusztustalan viselkedést és beszédet nem vagyok hajlandó elnézni senkinek. Ja, és a lelkészünkkel sokat beszélgettem a témáról egy időben, meg is mondtam neki, hogy én valszeg baromi rossz keresztény vagyok, mert a megbocsátás keresztényi erénye valahogy kimaradt belőlem... C'est la vie... :D 8) :D
andibab

Jutka,
Még annyit akartam írni, hogy OLYAN SZÉP NEVET VÁLASZTOTTATOK A PICINEK!!!! Nagyon tetszik!!!!
andibab

Andi,
Köszi, nekünk is nagyon tetszik a Villő név. Az döntötte el a dolgot, amikor megnéztük, hogy mit jelent: Telet elűző tavasztündér.
Mikor ezt olvastam a neten, bennem eldőlt a dolog... Kis téli baba, aki elűzi a mi telünket :-)
Amúgy marha érdekes, de addig a Bogi is benne volt a fináléban, 4 név között! :-) Boglár változatban. Te Bogid Boglár vagy Boglárka?

Anyós témában meg igen, én is látom, hogy vannak emberek, ahogy Te is mondod, akikkel a környezetük nagy része nem jön ki. Az ilyeneket sokan kikerülik... De Te sajnos nem tudod, és mivel a véleményünket kérdezted, az én személyes tapasztalatom az, hogy tudok valamit kezdeni a dologgal - magamkban. Nekem könnyebb lett az életem, amióta ezt tisztán látom. Lehet, hogy nem ez a Te utad, de a forrongó indulataid miatt előhívódtak az én emlékeim - és reméltem, hogy hozzá tudok tenni valamit ahhoz, amit átélsz, hogy megtaláld azt, ami neked a legjobb megoldás ebben a helyzetben. Ott mindig érdemes kutakodni, ahol sok az indulat! Érdekes dolgokra bukkanunk... :-)

Jutka
Kép
jutka78

Andibab: Anyós: hát igen. Hidd el, hogy tudja Bogi mit miért csinál, ne kavarj bele a dologba. Mondd meg az anyósodnak, hogy most ilyen korszakot él, ha a feje tetejére áll, akkor is néni lesz.

(engem ma kapott el az anyósom... direkt kerülőúton mentem a bankba, nehogy összefussunk... erre szó szerint összefutunk... én épp a zebrán mentem át a zöldnél és néztem, ki ez a baromarc aki alig akarja nekem megadni az elsőbbséget... aztán nagylelkűen átenged... na ki volt az???? Le is késtem a Ringatót, csak a 4-es órára értünk oda amire Lilla már hulla fáradt volt... Mndjuk megnyugtatott, ogy épp ma akart lerohanni otthon csak nem tudta mikor jöjjön - naná... soha nem veszem fel a telefont ha ő hív mert annak mindig lerohanás a vége...)

Piroska: Én nem bízok meg egyetlen orvosban sem. Alaptulajdonságom. (hehe:) anno Toldi dokival is megbeszéltük ezt a témát, szerencsére nem vette személyes támadásnak... (Egy orvos meg nem orvos... ugyanazon intézményen belül meg sok orvos sem orvos hála a protokollnak meg egymás hülyítésének... több helyre kell menni, több orvossal beszélni... na az már TALÁN orvos...)
Vendég

Jutka, ez lesz majd a kistesó lánynevünk... gyönyörű! A Lellét mi is jelentés és történet alapján választottuk, lélek a jelentése.

Csakegy, lécci írjál már nekem a darabos kajáról, hogy Lilla miket eszik.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

pimpoka: megpróbálom felidézni:)

- Alma (legnagyobb lyukú reszelővel lereszelve mert darabosan törik) - vagy simán negyedelem és megpárolom (nem főzöm!)
- rizspép (vízzel vagy anyatejjel felfőzött rizsliszt)... ezt olyan sűrűre főzöm, hogy megálljon benne a kanál - általában a reszelt almához keverem, hogy ütősebb legyen
- sütőtök - imádja!
- biokrumpli (egészben, úgy harapja mint az almát)
- biorépa (egészben, ezt is imádja)
- cékla - na ezt főzöm és lereszelem mert olyan puhára nem tudom főzni, hogy ne törjön darabosan. Ezt is a létező legnagyobb lyukú reszelővel
- köles (benne pl. kukorica egészben, zöldborsó egészben) - hagyom, hogy kihüljön mert akkor nagyobb darabokba tapad össze és úgy könnyebb megfogni
- banán (na azt többet nem kap 1 éves koráig az ekcámája miatt)
- jó puha barack (azt se kap már mert nincs hazai)
- körte - ha van puha. Ha nincs, akkor lereszelve
- cukkini - simán megpárolva (olyan 2-3 centis zéles, hosszú csíkokra vágom, hogy jól meg lehessen markolni különben csúszik)

Asszem kb. ennyi.

Most jön majd a hajdina, a kukoricadara, még több köles (pl. anyatejben főzve vagy édesen pl. almával)...

Lassan vezetem be az új dolgokat, de eddig az égvilágon mindent két pofára falt :) Mondjuk azt nem szereti (tűri), ha én etetem, max. annyira hajlandó, hoyg elveszi tőlem a telepakolt kanalat - hogy aztán ő tolja be a szájába. Amikor éhes akkor meg el is dobja a kanalat mert kézzel enni sokkal haladósabb :) (nem tudom, hogy ezt a képet felpakoltam-e már... )

Kép

(most sajna tiszta foltos az arca mert ma reggelre jól beekcémásodott... állat... remélem csak a foga jön és azért)
Vendég

Csakegy, nálunk is a sütőtök a kedvenc, úgy szoktam, hogy megsütöm és csak a tálcájára teszem, de most már annyira szétkapja, hogy a héjját is próbálta megenni. Én még adok Lellének brokkolit, karfiolt.
Most már a tápon kívül, csakis a darabos kaják érdeklik, semmi pépes, a kölest is úgy fogom adni, hogy kihűtöm és rudacskákat vágok. Lelle az almát csakis egyben hajlandó enni, megtisztítom neki és ő farigcsálja a fogával és csakis ő foghatja.
Én egyébként nem gondoltam, hogy ez így megváltozik egyik napról a másikra.
Ja és a husit milyen formában adod? Mert én azt is csak kicsibe felkockázom és úgy csipegeti.
Tök jó, hogy Lilla megtűri az előkét, Lelle semmit, így 3-4 garnitúra ruha naponta, de már gondoltam rá, hogy egy nagy pólót adok majd rá.

Reggel megyünk Vizsolyba a szüleimhez, kéne pakolászni...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpoka: Lelle tudja, mi a jó móka :) Egyedül enni és mindent megrágcsálni, egyenként érezni az ízeket ezerszer érdekesebb mint amikor pépessel etetik az embert.

Persze ez is gyerekfüggő. Lehet, hogy a következő babánk csak pépeset akar majd enni:)

Előke: az előke nála egyenlő a kajával ezért szereti:) Ez a békás meg extra jó - főleg amióta rájött, hogy ő is kiszedegetheti belőle a belehullott kaját. Mondjuk ő még pici, lehet, hogy ezért tűri ilyen jól.

Brokkolit is vettem (bio) csak a szüleimnél van a fagyasztóban és mindig elfelejtem hazahozni... kéne venni frisset is de bio-ból 700 Ft egy kiló... vagy még több, máshol meg már csak import van, import kaját meg nem kap Lilla... úgyhogy majd jövőre bővül nála az étlap...

Foga még nincs, nála ezért neccesek a nagy darabokban, éles kemény falatokban törő dolgok (pl. alma) bár ha teljesen egészben adom neki megpucolva akkor ő is faragja (csak alig halad vele fog nélkül így az max. szórakozásnak és ínymasszázsnak jó, nem kajának)...

Húst még nem kap, szerintem 9-10 hónapos kora előtt meg se próbálom...

(végülis csak 1,5 hónapja eszik mást is a tejen kívül, nem rohanok sehová... nálam most az a lényeg, hogy egyáltalán szeressen enni)

Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!
Vendég

Póló: amikor Lilla született kaptunk Felicitaszos csomagot, abban volt Hipp kupon - na abban a csomagban volt Hippes póló ... azt is használtam már előkének :) A legjobb előke viszont a sima textilpelenka... én szépen rákötöm a nyakára és hagy szóljon... (na jó, erre jön még a béka)
Vendég

pimpoka, tudod vannak ilyen hosszú ujjú előkék,olyan, mint a blúz, próbáljátok ki azt, hátha be lehet vele csapni Lellét.

Egyébként ahogy olvasgattam itt most a bejegyzéseket, konstatálnom kellett, hogy nem csak az én lánykámban van akarat. :D Szonja egyre durvább. Elmentünk ma vásárolni. Ma van a szülinapom, és a párom elvitt shoppingolni. Egy fehérneműboltban, Szonja lepakolt egy sor melltartót, én vissza, majd indultunk volna kifele, és ő mindenáron hozni akart egy melltartót. Ordított....én meg égtem. :oops:
Ugyanez a kajával. Ha valamit kigondol, és nem úgy van, inkább nem eszik tovább. MOndjuk én kanállal szeretném, ő kézzel. Vagy én kissebb darabot adnék, neki csak a nagy kell...stb, stb... :roll: :)
Kicsit vigasztal, hogy vannak még rokonlelkek.... :lol:

Csakegy teljesen egyet értek, több dokit meg kell kérdezni, hogy nagyjából képben legyél...sajnos :?

A neten direkte nem olvasok orvosi cikkeket, mert a nagy része, nem mindig fedi a valóságot, és attól, hogy oda van írva, hogy a cikk szerzője Dr Akárki, még nem jelent semmit.

Szonja is sárga volt, mikor hazajöttünk még akkor is. Én is csak szopiztattam. Azt nem tudhatom, hogy ha vizet is kap előbb vagy később múlt volna el neki, mint ahogy Piroska sem tudhatja, hogy ha csak szopizik Didri később múlik el, mert nem próbálta.

thenus

Bocsi Csakegy, elfelejtettem, hogy Lilla szerencsés baba, és 6 hóig csak anyatej volt. Én sem rohanok, csak Lellét már 4 hós korától hozzátáplálom, most már egyre több mindent próbálunk ki. Nagyon érdelki a mi kajánk is, így próbálok olyat főzni naponta, hogy hasonló legyen a miénkkel. Ma pl. petrezselymes krumplit evett csirkemájjal. Evés túlzás, 4 falat krumpli, 2 falat máj. De nem hiszem, hogy baja lenne, ha néha egy kajcsi helyett még mindíg tápot kap. Leginkább akkor, ha egyszerre éhes és álmos, de tudom, hogy a fél-egy órás csipegetős kaját nem bírná ki, ilyenkor még kap tápit.
Nagyon aranyos Lilla a képen, szép szeme van, és huncut tekintete!
Én is bio zöldség-gyümit vettem, de sajna nagyon drága és a félkosár zöldség-gyümiért 6000 Ft-ot soknak találok, így áttértünk a nagyi, vagy dédi kertjére valamint magyar dolgokra, import kizárt. Akkor inkább már fagyasztott.

Na, jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Henus BOLDOG SZÜLINAPOT !!!

már próbáltam olyan előkét, igaz csak két-harmados ujja volt, amikor kötöttem be hátul, már nem tetszett és amikor beleraktam az etetőszékbe, csipkedte magán, húzta le.

Mi ma voltunk meggondolatlanul Tescoban, az emberek ölték egymást a bevásárlókocsikért, mindenki tolongott mindenhol, mert egy napig nem lesznek nyitva a boltok, aztán úgy be kell vásárolni, hogy ihajjj. Na mindegy, a játékosztály üres volt, csak tőlünk _Lelle és én voltunk ott_ zengett. Olyan jó játékokat láttam, szerintem el is kezdjük a beszerzést, Lelle meglátta a sok játékot és veszetten mutogatott mindenre, ordibált, sikítozott, mutogatott hevesen, nevetett olyan édes volt, pedig itthon is ezer játéka van, de azok jobban teszettek neki, kellett is adnom jónéhányat neki, de hát azért mindegyiket nem vehetjük meg, így szép sorban pakoltam kifelé, tudom, bunkóság nem a helyére visszatenni, de mindíg beleraktam egy kosárba, ha visszamegyek vele, nem szabadulunk onnan soha.

Na tényleg megyek, Apa még C64-ezeik, előszedte valahonnan... és meséli, hogy 3-4 évesen mikkel játszott, én is, hogy játszottam ugróiskolát, meg bújócskát, meg sarat dagasztottam, még a számológépről sem tudtam, hogy mi az, azt meg végképp, hogy létezik C64 is...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

pimpoka: A tej sajna azt hiszem nagyon mázli kérdése. Az elején én is úgy voltam vele, hogy csak még egy hétig legyen, csak még egy hétig legyen... kínlódtam veszettül... aztán lett tejem. Nem sok, ml-re annyi ami kell. Mondjuk ez tök kényelmes mert azóta megint tudok a hasamon aludni :))))

Ez egyébként tényleg olyan vicces.. egy napig nincsenek üzletek és kitör a pánik :))))) (megjegyzem mi semmit se vettünk... lényegében semmi kaja nincs itthon...)

C64: fú de régen volt :) nekünk még VC20-asunk és plusz4-esünk is volt:) 1-2 éve elkezdtek árulni valami 64-es játékcsomagot (mint egy joystick) jó kis pálcikaemberkés játékokkal :) Szerintem tök jó lehet :)
Vendég

Henus,
én próbáltam csak anyatejjel, de amikor ott tartottunk, hogy csak úgy tudtam felkelteni, hogy ráztam a két kezénél fogva és a Didri lógott a kezemen, a feje lógott le, valami horror, ahogy kinézett a dolog, ezért úgy döntöttem, hogy hallgatok az orvosra. Előtte én sem vettem komolyan, de akkor nagyon megijedtem.
Amúgy meg BOLDOG SZÜLINAPOT! :)

Jutka:
nagyon szép név a Villő. :) Eddig egy lányt ismertem csak, akit így hívnak, akkor nagyon meglepődtem, hogy létezik ilyen név is, de nagyon tetszik, jó választás. :)

Jajj, lányok, Isten áldása ez a cickafarkfű tea! Három ülőfürdő és már nem sírtam a wc-n. Ajánlom figyelmetekbe, ha esetleg valakinek baja lenne az aranyerével, a legjobb gyógymód a földön. :) Ja és mindenféle sebre csak ráteszed és már másnapra bármilyen gyulladást leszed. Mióta ülőfürdőztem, már nem is vérzek, csak tisztasági betétet használok. Azért Achilles anyja tudta mit csinál. :) A monda szerint állítólag cickafarkfűteába lógatta a gyerekét, attól volt sebezhetetlen, csak a lábánál, ahol megfogta, ott nem volt az. :) Persze, ez azért túlzás, de tényleg csodákra képes ez a kis növényke. :)

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jajj, mindig elfelejtem, hogy az aláírásomnál már szerepel a nevem. Tiszta lütyő vagyok! :)
Annyira jó, hogy süt a nap, legalább kivihetjük a drágámat. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok, jó reggelt!

Andi sajnálom, hogy anyósod ilyen és hülye dolgokat kell eltűrnöd miatta, kitartás :wink: mondjuk az enyém sem jobb, állandóan beszól úgy, hogy észre sem veszi miket mond :evil: én meg csak nyelek, de egyszer tuti borul a bili és akkor nem tudom mi lesz :? :roll:

Henus "boldog, boldog születés napot, kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod" :lol: :lol: :lol: :lol:

hát igen ezek az egy napos ünnepek nagyon gázok, mert az emberek tökre bekattanak és felvásárolnak mindent :x nállunk is ez a helyzet, ha tegnap nem mentem volna le időbe a boltba tuti, hogy ma nincsen kenyér, mert hármasával vitték :evil: mi lehetett régen mikor vasárnap még zárva voltak a boltok :shock:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

azta Piroska mindjárt 1 hósak lesztek, most szűltetek :wink: :wink: :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Anyós témában én is jártas vagyok (sajna), vagyis az előző párom édesanyja maga volt a nyugati boszorkány. Piál és mellette nagyon vallásos. Mindenbe és mindenki életébe beleszólt.
Nekem nagyszerű anyósom van, azt sem tudja hol segítsen. Esküvő előtt annyira túlbuzgó volt, hogy mindent megakart szervezni, és mikor szóltunk neki, hogy mi szeretnénk, még ő kért bocsánatot, hogy nem akart tolakodó lenni. Csupa bűbűj nő.
Gyerek témában pedig majd meglátjuk milyen. De már most mondogatja, hogy vesz ő is egy kiságyat, mert ha valahová elakarunk menni, akkor csak beadjuk és mehetünk. 2 km- re lakunk egymástól.

Piroska: A cickafark fű tea nagyon sok mindenre jő, csupa női dolgokra. Én pl, ha érzem hogy felfáztam, már iszom is, és valóban hatásos. De az általad tapasztaltakat is megfogadom, mert még szükség lehet rá.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Timi:
ugye milyen durva? tényleg mintha tegnap szültem volna. :) Jajj, de imádom ezt a kis pelusost! :):):) Megyek és agyonpulszilgatom. :):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
én még most is úgy érzem 4 ill.1 év távlatából mintha tegnap lett volna és mlátod már mekkorák :D :D :D

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

asszem ha ilyen szép marad az idő kimegyünk és összehúzzuk a lavalaket, kell a kicsiknek is a friss levegő :wink: ki kell használni ezt a kis napocskát is :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

leveleket :oops: :oops: :oops: :oops:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Jó reggelt!

Kössz a köszöntést. :oops:

Annyira megörültem a jó időnek! de mi ma felkerekedünk, és elmegyünk a nagyszüleimhez, meg a temetőbe. Pedig én szeretek leveleket összeszedni, ráadásul most szinte egyszerre ledobták a fák. Olyan szép ilyenkor a színes avar!!! :D

Susy, az én anyósom még nem volt gyerek, teljesen normális nő volt. Aztán lehet, hogy öregedett is, (nem öreg,52 éves,nem úgy értem) meg a gyerek hozta változás, nem tudom, de nagyon megváltozott. Pedig, ő még a "jó anyós" kategóriába tartozik. Apró dolgok vannak csak amik idegesítenek, de ez legyen a legnagyobb baj. ( PL. úgy kiabál a gyerekkel alaphangon, mint egy osztállyal az iskolában -tanító egyébként. :lol: )

thenus

Linda,

Natinak boldog feledik szülinapot! :lol: :lol: :lol:

Hihetetlen, hogy már ő is fél éves..

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Henus, neked pedig boldog szülinapot!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Natinak a hajas babának :wink: boldog hófordulót :lol:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Henus!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
Kép

lINDA!
BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT NATINAK!
Kép

cSAKEGY!
Gyönyörű Lili-baba!Mekkora szemei vannak!!!!!!! :shock: :wink: Nagyon szép! :wink: :D

Kívánok mindenkinek nagyon békés megemlékezést a mai napra!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Jó reggelt!

Szívmelengető, hogy ilyen tetszetős a Villő :-)

Jaja, a tanárok, hát ők külön kategória. Foglalkozási ártalom náluk, hogy megmondják a tutit :-) Testvérem tanár, néha meg is ijeszt, hogy széjjelültet, ha rosszalkodom :-) Ja, és az emelt alaphang is ismerős!! :-)

Jutka
Kép
jutka78

Ti, figyuzzatok már légyszi, ez a vonalzó a jelek szerint nem számol, ma már csak 82 nap kellene legyen.
Mit csináltam rosszul, van tippetek?
Köszi.

Jutka
Kép
jutka78

:lol: átváltott! türelem rózsát terem...

Jutka
Kép
jutka78

Jutka!
Én mondtam,hogy számol!!!! :wink: :lol: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Csak új vonalzót dobtam fel én is. :oops:

Isten éltessen minden hófordulós babát!!!!

Gyönyörű szép napsütéses napot mindenkinek!

Márti :D
Vendég

Linda

Natinak boldog féléves szülcsinapot!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
lédi

Natinak boldog hófordulót! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!!

köszönjük a köszöntéseket, nem is olyan rég még azt beszéltük a párommal mikor lesz már féléves és TESSÉK, már itt is van.... lassan mehetek vissza melozni.... :cry: :cry:

rakok fel egy-két képet:

Kép

Kép

Kép

Mano:
Hát a doki az Kistarcsán a kórház mellett lakik, ezt biztosan tudom, mert ő mondta még anno, hogy ne aggódjak mert 1perc és itt van.... a kislány meg tutti, hogy Emese, mert a kersztlányom is az és ezt innen jegyeztem meg, vannak véletlenek!!!

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Sziasztok!

Natinak boldog fél évet!!!!

Henus, Boldog szülinapot!!!!

Lányok, a Babák egytől egyig gyönyőrűek!

Olyan szép nap volt ma, kimentünk, és tettünk egy jó nagy sétát. Reggel voltam a szüleimmel a temetőben, és épp azt mondogattuk, hogy már évek óta nem volt ilyen szép ősz. A fák hihetetlenül gyönyörűek!!!

Hű, láttátok az Auchan újságot??? A sütifaló bödön 4690 Ft!!!! Meg egy csomó FP játék nagyon akciós, köztük a felállós zsiráf is!!!

Na, voltunk tegnap a Cirque du Soleil-en. Jaj, nem akarom senki szívét fájdítani, de annyira szép volt!!!! Nagyon jól esett elmenni, kicsit kikapcsolni. Bevallom, azalatt a 2 óra alatt nem is gondoltam Marcira. :oops: Totál elvarázsolt. Akit érdekel, itt van néhány kép és videó róla:

http://www.cirquedusoleil.com/CirqueDuS ... _intro.htm

http://www.cirquedusoleil.com/CirqueDuS ... FEF05E2AMH

Anyós,
no comment... Nálunk is akkor kezdődtek a bajok, amikor Marci megszületett. Addig úgy éreztem, nekem van a legjobb anyósom a Földön... Na, ez 1 perc alatt megváltozot... :evil: :evil: :evil:

Én sem értem az embereket az ilyen 1 napos ünnepek előtt. Mintha nem tudnának pénteken, vagy a hétvégén vásárolni... Mi ilyenkor be nem tesszük a lábunkat sehova.

Most mennem kell, megyünk fürdeni.

Kép
Kép
nircee

Natinak boldog hófordulót!!Nagyon tuti a haja! Hogy a fenébe tűri meg a hajpántot, meg a gumikat???? Szonjának az az első, hogy kiszedi :(

thenus

Sziasztok!!

Henus:
Először is Boldog Szülinapot!! (bocsi, hogy pont tőled kérdezem, de honnan tudják a szülinapodat?? Valahol lehet látni, a profilban, vagy esetleg iwiw-ről?? :oops: :oops: )

Haj???
Hát lehet azért viseli el, mert 2hetes kora óta, 2naponta mossunk hajat , fésülgettem naponta többször...nem tudom, amit nagyon nem visel el az az öltözködés.
Már a reggeli pizsi cserénél eltörik a mécses, hát még mikor ki akarom vinni levegőre és be kell öltözni, ja és a SAPKA az a fő ellenség de szerintem sok kisbabó nem szereti..
Nem.............??????

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Nircee:
Én is láttam, láttam......és nekem is azon az oldalon akadt meg a szemem.. tök jók én mindent megvennék neki... :lol: :lol:

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

sziasztok!

Gyors beköszönés csak, mert lezúzott a nátha. Én nem tudom mi ez, de remélem holnapra kialszom. :(

A hófordulósoknak sok-sok gratula!

Csajok, a cickafarkkal vigyázzatok, terheseknek nem ajánlott a szoptatósokat nem tudom!! Nézzetek utána légyszi , nehogy baj legyen!! :?

KépKép
tüccs

Linda!
Nálunk is kész horror az öltözködés :roll:
Mondjuk reggel még általában jó kedve van, úgyhogy a pizsicsere még egész jó hangulatban telik, de este fürcsi után az öltözködés - pedig az is csak egy pizsi, nem több réteg - az valami kétségbeejtő. Úgy sír néha, mintha iszonyatos kínt kéne kiállnia. Van hogy annyira behergeli magát, hogy elvörösödik és alig kap levegőt annyira sír. Általában az evés megnyugtatja, de ha nagyon belelovallta magát a sírásba, akkor enni se eszik, és csak akkor hagyja abba, ha már annyira kifáradt, hogy elalszik.
Néhanapján azért vannak nevetős öltözködések is, olykor még fürcsi után is előfordul, hogy nevetgélve tűri a macerát :lol: :lol:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert ma sem lesz időm jönni.

Henus, utólag kívánok Neked BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Natinak Boldog Hófordulót!

Mindenkinek kellemes pihenést!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?