pimpoka: megpróbálom felidézni:)
- Alma (legnagyobb lyukú reszelővel lereszelve mert darabosan törik) - vagy simán negyedelem és megpárolom (nem főzöm!)
- rizspép (vízzel vagy anyatejjel felfőzött rizsliszt)... ezt olyan sűrűre főzöm, hogy megálljon benne a kanál - általában a reszelt almához keverem, hogy ütősebb legyen
- sütőtök - imádja!
- biokrumpli (egészben, úgy harapja mint az almát)
- biorépa (egészben, ezt is imádja)
- cékla - na ezt főzöm és lereszelem mert olyan puhára nem tudom főzni, hogy ne törjön darabosan. Ezt is a létező legnagyobb lyukú reszelővel
- köles (benne pl. kukorica egészben, zöldborsó egészben) - hagyom, hogy kihüljön mert akkor nagyobb darabokba tapad össze és úgy könnyebb megfogni
- banán (na azt többet nem kap 1 éves koráig az ekcámája miatt)
- jó puha barack (azt se kap már mert nincs hazai)
- körte - ha van puha. Ha nincs, akkor lereszelve
- cukkini - simán megpárolva (olyan 2-3 centis zéles, hosszú csíkokra vágom, hogy jól meg lehessen markolni különben csúszik)
Asszem kb. ennyi.
Most jön majd a hajdina, a kukoricadara, még több köles (pl. anyatejben főzve vagy édesen pl. almával)...
Lassan vezetem be az új dolgokat, de eddig az égvilágon mindent két pofára falt
Mondjuk azt nem szereti (tűri), ha én etetem, max. annyira hajlandó, hoyg elveszi tőlem a telepakolt kanalat - hogy aztán ő tolja be a szájába. Amikor éhes akkor meg el is dobja a kanalat mert kézzel enni sokkal haladósabb
(nem tudom, hogy ezt a képet felpakoltam-e már... )
(most sajna tiszta foltos az arca mert ma reggelre jól beekcémásodott... állat... remélem csak a foga jön és azért)