Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Évu és Vano!

Nagyon gratulálunk Nektek!!!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Már rég nem jártam errefelé (olvasgatni azért szoktalak Titeket, ugye nem baj? :wink: ), de most olvastam a jó hírt!

Evu, szívből gratulálok és legyetek nagyon boldogok immár 3asban!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Drukk a finiselőknek, a többieknek meg kitartás!!!!! :wink: :D

Üdv,

Zsu
svs

Sziasztok Lányok!

Nem rég jöttünk meg UHról, ahol kiderült, hogy kisfiú lakik a pocakomban :) Egy héttel nagyobb a statisztikai átlagnál és kb. 290g.
Az AFPm is jó lett (MOM 2,2) és a genetekinai UH alapján is mindent rendben találtak. A placenta is már feljebb húzódott kicsit, a dokim szerint már csak 2-3 hét és akár még kismama jógára is mehetek :lol: Nem lenne rossz, mert már most sokszor nem tudok aludni a derékfájdalmaimtól. Most kezdek végre megnyugodni!!!

Éva!
AFP: nekem azt mondta a dokim, hogy jobb azt éhgyomorra csinálni, mint reggeli után.
A vizeletvizsgálat bosszantóan béna: elvben egy steril, vmi porral töltött, kb 1,5 cm átmérőjű tartóba kell belepisilni középsugárral és csak egy bizonyos jelig. Nem nő találta ezt ki, az már biztos. Ha beviszel mintát, akkor lehet, hogy érdemes megkérdezni a patikában, hogy tudnak-e adni vmi steril tartót.
Nekem még nem volt terheléses cukorvizsgálatom, így azt gondolom, az nem a 16. heti vizsgálat része.

Eszter

Kép
eszter.eu

eszter.eu: a kismama jógát nagyon tudom ajánlani, én is jártam és nagyon sokat segített. Nem tudom, hogy van-e már hely, ahova járni fogsz, de ha nincs akkor szólj - nagyon szívesen ajánlok egy szuper helyet az Astoria-nál, illetve egy nagyon jó kismamajóga oktatót :lol:
Írj és akkor elérhetőségét, nevét meg mindent szívesen átküldöm neked priviben :wink:

Kép
bogen

ISTEN HOZTA A KICSI VANÓBABÁT! SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKI, ANYUKÁJÁNAK ÉS APUKÁJÁNAK!!!

Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Isten hozott Vanó baba! Nagyon gratulálok evunak és az apukának, sok boldogságot és sok tejcit.

Edis

Kép
ediske

Gratulálok Evu, és üdv a nagyvilágba Vanóbaba!!!
Sok boldogságot!!!

Ági

Kép
cica_1

EVU NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK MIND A HÁRMOTOKNAK, ÉS CSATLAKOZOM MINDEN ELŐTTEM SZÓLÓHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Én olyan izgatott lettem ahogy olvastam a jó hírt, hogy még a férjemet is felhívtam, és szegény jól meg is ijedt mert olyan gyorsan hadartam hogy azt hitte hogy én szülök :D :D :D
De tényleg nagyon boldog vagyok!
Vanó baba az első kisbaba aki megszületett mióta köztetek vagyok. :) Ez olyan izgi! Már csak azt az egyet bánom hogy nem vagyok régebb óta tagja e becses társaságnak! :(

KépKépKép
szilvianya23

ZSÓFI: Köszi szépen azt a címet tényleg nagyon hasznos dolgokat találtam. :)

ZIZI: húh, hát ez egy teljes mértékben kimerítő magyarázat volt a méhszájról köszi szépen :)

Csajok én még mindig nem tudom mi az az EDA? :? Valaki megtudná nekem mondani?

KépKépKép
szilvianya23

Szilvianya: EDA= Epidurális érzéstelenítés (így már biztosan ismerősebb) :wink:
(Bocs, hogy beleszólok)

Zsu
svs

Sziasztok!

Evu szívből gartulákok Nektek!
Vendég

Kedves ZSU!
Nagyon szépen köszönöm, így mostmár tényleg ismerősebb szégyenlem is magam :oops:

KépKépKép
szilvianya23

Csak csatlakozni tudok minden előttem szólóhoz :
ISTEN HOZOTT VANÓ BABA !!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULÁLOK EVU! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZ EGÉSZ CSALÁDNAK JÓ EGÉSZSÉGET! SOK ÖRÖMET, BOLDOG BABÁZÁST KÍVÁNOK!
Kép

ESZTER!
Köszönöm a segítséget !
Neked pedig a kis kukacoshoz gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiába, a női megérzés itt is bejött :) . Akkor mostmár biztos, hogy Misu / Mihály/ lesz?
Jó lenne, ha én is tudnám már a nemüket. Én 2 fiúra és egy lányra számítok. A neveken még sok a vita, de még ráér.
Éva

Kép
évi_76

Lányok!

Ma Vandák születésnapja van!!! Nagy örömmel szeretném tudatni Veletek a mai napra szóló második csodás hírt, hogy ZIZI kislány Vanda is megszületett a mai nap folyamán. 3150 gr és 54 cm! Minden rendben velük is!

:lol: :lol: :lol:

Olyan jó érzés ilyen boldogságos hír hozónak lenni! :P

Szorítsatok nekem is, hogy én is mielőbb babókámat a kezemben tarthassam és minden rendben legyen velünk is, hiszen már "csak" én lógok ki a csapatból...így beelőztek a lányok, pedig arról volt szó, hogy "együtt szülünk"! Így beijesztettem a 2 ujjnyira nyitott méhszájammal, nem akart lemaradni senki?! :wink: :arrow:

Kép
bogen

Gratulálunk Zizi! S remélem megtaláljátok egymást Evu-val a kórházban ahogy azt megbeszéltük :wink:

Talán ha Balázskám is úgy akarja, még beérünk a napokban és akkor mi sem maradunk ki a nagy találkozásból... :roll: Remélem én leszek a következő :oops: Persze még semmi jelét nem érzem, csak reménykedem :?

Na, mindenkinek szép estét, s örüljetek velünk!!!!

Kép
bogen

Kép

ISTEN HOZTA MINKÉT VANDÁCSKÁT!!!!

Kép
bogen

NAHÁT 2 PICI VANDA BABA 1 NAPON!!!!! HURRÁÁÁÁ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zizi: GRATULÁLOK KISLÁNYOD ÉRKEZÉSÉHEZ!!!! SOK EGÉSZSÉGET, ÖRÖMET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!

Kép

Kép
viky30

Bogi: DRUKKKKKKKK ++++++++++++++++++++++++++++++++
Hátha 3-as szülőszet tali lesz.... :wink: :wink: :wink:

Kép
viky30

ZIZI: GRATULÁLOK VANDÁHOZ!!!!!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT EGÉSZSÉGET ÉS ÖRÖMÖT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!

[img]http://f.freeblog.hu/f/i/l/filek/files/baba108.jpg
[/img]

a 2 vanda baba :) :) :)

SOK PUSZI!
kerekpocak

Kép
kerekpocak

bogi +++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++

mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Gratula mindkét Vandához, Anyuciknak is minden jót kívánok a továbbiakra is!

Kép
babyteve2

Isten hozta a másik Vandát is!!! A szüleinek sok örömet, boldogságot, egészséges apróságot!!!

Kép [/b][b]

Petra és

Teri

KépKépKép
pruci

Bogi! Most már tuti te jössz!Nem tud beelőzni senki! :wink:
Nagyon drukkolunk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Boldog szülinapot Neked is, kis Vanda!!!

Jó eseménydús nap ez. Hiába, a hosszú hétvégéről senki nem akart lemaradni :wink:
Bogi! Mostmár Ti jöttök! Kitől kapjuk majd a híreket?

Éva!
Úgy néz ki, két keresztneve lesz a fiúnknak: Balázs Örs [/b]

Eszter

Kép
eszter.eu

eszter, akkor nem cseréled le a misire várva feliratot? a félreértések elkerülése véget?? :) :) :) :)

amúgy nekem tetszik mind2 név :) :)
kerekpocak

Hurrá, hurrá, két kicsi lány is megszületett ma!!! Jó egészséget, és sok-sok tejcit kívánok mindkét Anyukának!

Evu: én is biztos voltam benne, hogy az éjjel meg fog születni Vano baba!

Nelly

Kép
breeki

Zsu: Mi van veletek? Úgy eltűntél, olyan sokszor kerestelek!
Gyere, és mesélj, akár priviben is.

Nelly

Kép
breeki

Evu, Zizi,

nagy-nagy gratula Nektek és a kibővült családoknak!

Sok-sok boldogságot mindannyiótoknak,
üdvözlet és sok puszi Vandáknak!

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

ZIZI, NAGYON SOK ÖRÖMED,BOLDOGSÁGOD LEGYEN A KISLÁNYODBAN!! SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!

Kép

KépKép
logi

Jó reggelt, lányok!

Én még mindig egyben :roll: Ha ma sem történik semmi, meg éjjel sem, akkor holnap reggel 7-re kell mennem kontrollra az új dokibácsihoz! Remélem jó hírekkel fog szolgálni!

eszter.eu: Az én fiam is 2 nevet kap és ráadásul neki is az első neve Balázs, mint a tiédnek :lol: Balázs György lesz a mi fiacskánk, ha végre kidugja erre a világra a kobakját! :wink:
Kismama jóga érdekel az Astoriánál?! Meg tudom adni a kedves tancsi nevét, telefonszámát - máshol is tanít. Nekem nagyon szimpi, ha gondolod!!! :P

Hogy kitől kapjátok a híreket felőlem? Ez egy jó kérdés, Evu és Zizi telefonszámait tudom csak, dehát ha én is a napokban szülök, akkor ők biztos nem tudnak tájékoztatni titeket! Szóval a kérdés jogos, nem tudom! :roll:
Ha valaki nem zárkózik el a dologtól, akkor priviben küldje el a telefonszámát, és akkor tudok rá sms-ezni, ha "esemény" van! :wink: De majd valahogy biztos eljut hozzátok a hír, legkésőbb ha Evu vagy Zizi hazaér, hisz ők biztosan előbb otthon lesznek, mint én :lol: :lol: :lol: Na, még ezt addig kitaláljuk!

Mindenesetre minden nap bejelentkezem addig, amíg egyben és itthon vagyok - ha egyszer csak nem jövök az jót jelent :wink: :lol: :P :wink: :D

Kép
bogen

eszter.eu: Most jött át csak a privid, bocsi!!! Át is küldtem a jóga tancsi elérhetőségét priviben is meg mailen is! :!:

Kép
bogen

bogi, küldöm a számom!
kerekpocak

KEDVES EVU ÉS ZIZI!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK LÁNYAITOK ÉRKEZÉSÉHEZ! SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS ÖRÖMÖT KÍVÁNOK!

fatima

Kedves Evu és Zizi!

Gratulalok és sok egészséget kívanok nektek és a piciknek is! :lol:

Kép;

Kép
angyalka1

Szívből gratulálok a pici Vandákhoz, a szülőknek sok boldogságot kívánok!

Hajrá Bogi!!!!!!

KépKép
KépKép
nyuszi04

ZIZI! SOK ÖRÖMET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOGI! AZ ERŐ LEGYEN VELED! DRUKKOLOK!++++++++++++++++++++

Én sajna ma fölöslegesen mentem afp-re, mert az a mai napon elmaradt :cry: . Hétfőn megyek újra, a dokibácsi is megnéz majd , abban reménykedem , akkor már talán látunk 1-2 kukacot vagy nunit :roll:. A hosszúhétvégére megint elutazunk, a nővérem lányaira fogunk vigyázni. Szorítsatok, hogy ne legyen gond, elég eleven csajszik. A leglényegesebbet meg el is felejtem: azt hiszem megmozdultak a törpikéim tegnap délután! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ANNNNNYIRA JÓ ÉRZÉS!!!!!

Most elbúcsúzom, hétfőn jövök. Mindenkinek kellemes hétvégét!

Éva

Kép
évi_76

Húúúú, sziasztok lányok! Teljesen lemaradtam mindenről, kicsi párom úgy szétszedte a számitógépet, hogy használhatatlan lett teljesen már egy hete. Örjöngtem, és örjöngök a mai napig, mert otthon szenvedek és még netezni sem tudok. Most anyuéknál vagyunk a fiúkkal, itt jutok géphez végre. Hát először is:

GRATULÁLOK AZ ÚJ BABUCIKHOZ!!!!!!!! ISTEN HOZOTT BENNETEKET VANDÁK!!!!!

Közben voltunk dokinál hétfőn, minden rendben, pocilakó kismanó jól van, a barnázás is kezd alábbhagyni, már egyre ritkább, a pocak viszont szemmel láthatóan növésnek indult. Már néha érzek kis bökdöséseket odabentről, de még nagyon lágyak, alig érezhetőek.
Egyenlőre ennyi, mindenkinek pusz remélem, hamarosan lesz gépem.

Ági
Vendég

Gratulálok Evu és Zizi Vandájához, jó egészséget Mindannyiotoknak!

Bogi! Neked az utolsó napokra, esetleg órákra :lol: kitartást, Veletek is minden rendben lesz!

Mi lelécelünk vidékre az ünnepekre, mindenkinek kellemes hétvégét! Puszi!

Kép
Kép
meli30

Gratula Zizi Vandájához is :)))))

Éva, nekem jövő héten kedden vagy szerdán kell AFP-re mennem, de hol is van ez pontosan? A szülészet épületében a földszinten? Vagy hol? Ide is éhgyomorra kell menni, vagy ennek itt nincs jelentősége?
Alig várom már, hogy jövő hét, vagy azt követő hét legyen, és mehessek végre-valahára UH-ra :)
Tényleg Lányok, a genetikai UH-ot is csak a kórházban lehet megcsináltatni, vagy mehetek 4D-s genetikaira is - én döntöm el? Csak azért érdekes a kérdés, mert a 4D-sen talál könnyebben meg lehet állapítani a nemüket..... vagy sem? :)

Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kerekpocak; eszter.eu: Köszönöm a telefonszámaitokat; mindkettőt elmentettem, s amint van valami fejlemény írok nektek sms-t! :wink:

Persze, egyelőre még semmi! Ha ma éjjel sem történik semmi, akkor holnap reggel 7-re megyek kontrollra az új doktorbácsihoz :lol:

Kép
bogen

Bogi, kitartás, előbb-utóbb kibújik a baba :wink:

Lányok, az AFPt nem éhgyomorra kell levenni, a kromoszóma-rendellenesség valószínűségének nem sok köze van ahhoz, hogy mit ettetek aznap :wink: Ezen kívül voltam a Bolgárkerék utcában, négymarkeres Down-szűrésen, ahol délután kettőkor vették le a vért és külön a lelkemre kötötték, hogy eszembe ne jusson éhgyomorra menni 8)

KépKép
KépKép
nyuszi04

Kata!

Dokibá nekem azt mondta, jobb éhgyomorra menni, ha kibírom. Gondolom, nem a genetikai vizsgálatok sajátja ez, hanem az amúgy is pontatlan AFP-é.
2 vizsgálat lesz: az egyik az AFPs vérvétel a Szülészet-Nőgyógyászat földszintjén (kívülről is van külön ajtaja, asszem tini ambulancia a neve), a másik egy bakteriológiai vizeletvizsgálat, amihez szintén az AFPseknél fogod megkapni az idétlen kis steril tartót. Ha beletetted, amit kellett, ezt a laborban, a leghátsó ablaknál kell leadni.

Eszter

Kép
eszter.eu

Bogi!

Várom a mielőbbi smst :lol:

Eszter

Kép
eszter.eu

Hát Lányok, eltűnök pár napra és nézzenek oda mik történnek!

Vanda babák, üdvözlet a nagyvilágban!
Evu és Zizi, Nektek pedig nagy-nagy gratula!
Legyetek boldogok és csók a családnak!:)

Kép
niki30

Kedves Evu és Zizi! gratulálok Nektek babáitok születéséhez!!!
Sok-sok örömötök legyen a drága Vandákban :lol: :wink: :) :)

Anzsi szintén az anyukásból :)
mangó

ZIZI:
Én is csatlakozom minden előttem szóló jókívánságához!!! :D :D :D

Bogen: Neked pedig kitartást! :D Épp azon gondolgodtam ahogy átnéztem az üziket hogy utánnad a következő ÉN VAGYOK :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ajjajjjjjjj
Figyu az én fiamnak is hasonló lesz a neve mint a tiédnek azzal a különbséggel hogy ő Balázs György János lesz. Nekünk a vezetéknevünk a Balázs :D Szerintem nagyon szép név:)

KépKépKép
szilvianya23

Hát, lányok!
Ma is egészben ébredtem :lol:

7-re mentem a János kórházba az új doktor bácsimhoz, aki megvizsgált kétszer is, mert nem akart hinni az első vizsgálatnak ő sem. 2 ujjnyi helyett már csak 1 ujjnyira van nyitva a méhszájam :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
Nekem is kikerekedett a szemem ettől!
CTG-t is csinált ma, az is egész jó - 7-es értéket adott rá! Na, ez nem tudom mit jelent! :roll: :roll: :roll:

Aztán abban maradtunk, ha bármi van hívom telefonon és indulok a kórházba, neki kb 1 óra kell míg beér...ha pedig vasárnapig nem bújik ki Balázska, akkor vasárnap reggel 8-ra kell mennem megint. CTG és vizsgálat, aztán akkor majd annak fényében eldönti hogyan tovább! Vagy bentart akkor, ha van vmi előrelépés, vagy még hazaenged - de azt mondta, hogy a biztonság kedvéért már vigyem a kórházi csomagomat is :wink:

Kép
bogen

szilvianya23: tök jó, hogy majdnem ugyanaz lesz a gyerkőcünk neve! :lol: :wink: :D :wink:
Ami vicces, hogy nekünk a Balázs név mellett még az Árpád és a János futott nagyon sokáig - a György biztos volt, hogy az lesz gyerkőcünk második keresztneve - szóval névválasztás kapcsán nagyon egy húron pendülünk!!!
:wink: :wink: :wink:
S a haba tortán, hogy az én lánykori vezetéknevem Balázs 8) 8) 8) Szóval ritka alkalmak egyike, hogy fiú gyermek anyja után kapja a nevét :lol: :lol: :lol:

Na jó, bocsánat! Nem fárasztok tovább senkit!

Megyek ablakot pucolni és porszívózni, mert ma még azt az utasítást kaptam, hogy most már ne pihenjek ennyit - érezze az a babó, hogy ki kell lassan bújnia :!:

Kép
bogen

Sziasztok!

Évi, akkor én azt hiszem láttalak amikor az afp-re vártál, mert én a párommal akkor mentem vissza időpontot módosítani a ctg-re, mikor mondták neked, hogy elmarad az afp. Ha jól emlékszem és tényleg te voltál akkor hosszú összekötött barna a hajad??

Nekem eldőlni látszik a sorsom most már, mondta a doki, hogy kedden megyek fel utoljára, akkor vigyek cuccost is és az akkori állapotom és a ctg, UH alapján döntünk, hogy csaszi legyen -e, vagy esetleg megpróbálkozok a természetessel és közbe ő persze dönthet úgy ha úgy látja, hogy császár.

Sajnos tegnap estére már odáig fajult a gerincfájdalmam, hogy a wc-re sem tudtam kimenni a párom támogatása nélkül. :evil:
Már-már elviselhetetlen fájdalmam van még akkor is ha ülök. Borzasztó ez a kiszolgáltatottság érzés is, de persze a család igyekszik megnyugtatni, ha megszületik babucink, akkor a bélésem is szépen helyrejön, meg ezek a gerinckínok is megszűnnek.

Nagyon izgulok, olyan jó lenne, ha esetleg valaki tényleg akkor szül amikor én is, akkor nem kerülnénk el egymást!!!!!!!!!

Kedves ZIZI!!!! Fogadd nagyon-nagy gratulációmat a Te kis Vanda babádhoz is, kívánok Nektek sok-sok boldogságot!!! :D :D :D

Bogen, most már nálad is tényleg nagyon izgi a helyzet, hogy ennyire közel vagy, még én is tűkön ülök!!!! :)

Üdv mindenkinek!!!!!!!

Kép
bvica

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?