Sziasztok csajszikak!
Gnesa,jaj, mar en sem birom olyan jol a takaritast
,de sajnos nem sok segitsegem van,igy szep lassan,de el kell vegeznem.A kedvesem szegenykem,ö estig dolgozik minden nap,igy nem akarom leterhelni,bar mondta hogy hetvegente ö tudna takaritani.Persze en meg nem birom ki hetvegeig,olyan kis telhetetlen vagyok.Tegnap pl kaptunk egy kis gurulos szervirozos asztalt,es amig ö rendet rakott a papirjai között,addig en nagy sohajok közepette összeszereltem az asztalt.Csak akkor latta meg hogy mit müveltem,miutan bejött a nappaliba.Olyan rossz hogy meg hajolni sem tudok rendesen,es ilyen hamar elfaradok.Raadasul a nagy takaritasok utan,ne is tudd meg hogy ereztem magam.Alig tudtam menni,ugy fajtak a csontjaim,es kb olyan erzes volt,mintha valaki jol fenekbe rugott volna.
Ez most nagyon elkeserit,mert amugy meg rendmaniakus vagyok,de nem baj,majd szepen meg kell tanulnom most hogy ez mar a multe,most mar nem rohanhatok a porszivoert ha egy morzsat latok a földön
Na meg a kis mano is biztos jo nagy rendetlenseget csap ha majd jarni kezd
Most ebben a honapban fogunk raadasul a felsö szinten parkettazni.Nem nagy helyen,de mar elöre felek...es meg a festes is hatra van.
Persze a kedvesem azt mondta hogy addig en pihenek amig ö mindent megcsinal,de ugysem birom majd ki.
Rendesen elkepedtem azon amit irtal,a buszos sztoryt...Olyan hihetetlen,hogy ekkora paraszt emberek vannak,en meg kis naiv meg azt hittem hogy az lesz a sztory vege,hogy helyet foglalt neked
En tegnap akadtam ki,de rendesen.A kedvesemmel elmentünk este meg a Mc Donaldsba,mert ki akart probalni egy uj menüt...a lenyeg,hogy nem akartunk beülni,igy a kocsis rendelönel vartunk.Kb 5 kocsi allt elöttünk,de meg sem moccant a sor.Kb jo negyed ora utan,ki akart hajtani az egyik kocsivezetö,akinek böven lett volna helye elmenni mellettünk.Elkezdett dudalni,es beintett nekünk.Erre en ugy felhuztam magam,hogyha nem hajtott volna el olyan gyorsan,esküszöm kiszalltam volna es fejberugom.Miert ilyen parasztok az emberek???Nem eleg egyet dudalni,hogy alljunk kicsit arrebb,muszaly meg mutogatni is?Szoval,majdnem felirtam a rendszamat,hogy feljelentsem.Kedvesem meg mondta hogy ne idegesitsem magam ezeken a bunkokon,de akkor is,milyen jogon mutogat???
Juti,de kar hogy most nem tudjuk a szamod,pedig en is szivesen kaptam volna hirt felöletek
Annak viszont mindenkepp örülök,hogy jobban vagy mar!!Hallod-e,szep nagy es formas a pocid
Juti,kepzeld megneztem azt a kinai naptart amit beraktatok ide a baba nemevel kapcsban...,es van benne igazsag szerintem.Legalabbis nekem kislanyt ir,es a doki is annak latta.Megneztem azt a naptart az ismeröseimnel is,es a legtöbbnek bejött amit ir.
Betto,teljesen bolond a vedönöd????5 kg egyaltalan nem sok,es amugy sem engedd hogy valaki idegesitsen a hülyesegevel.Az a legfontosabb hogy te jol erezd magad,es gondolj arra hogy taplalnod kell a babat.En eddig kb 8-9 kg-ot hiztam,es mikor raallok a dokinal a merlegre es elszörnyülködök hogy megint mennyit hiztam,mindig ö mondja hogy ne hülyeskedjek,a babanak nönie kell,kell a taplalek!
Ilyenkor mindig megnyugszom.Ugyhogy ne is törödj vele hogy mit mond a vedönöd, biztos vagyok benne hogy nagyot teved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A pocid pedig nagyon edike
Beirhatod a tablazatba a kislanyt,mert nagyon ugy nez ki hogy az lesz nekünk is
Adri,a vernyomid kicsit alacsony ,ugye?Az enyem ugy 117/70 körül szokott lenni.A doki azt mondta az enyemre hogy ok.Persze van mikor nekem is nagyon leesik.Ha ideges vagyok,akkor meg felmegy 132-re is...
En is rakjak fel kepet???Pill,most 2 napja keszült egy uj kep,rögtön megkeresem