Sziasztok!
Kamillás gőzölés bejött, bár előtte csepegetettem a nózimba rendes orrcseppel, szerintem az hatásosabb volt. De attól függetlenül nagyon jól esett a gőzőlés is, a szemenek is, meg mindennek.
Na, haladok a napirendemmel. Ugyan a reggeli kimaradt, de a tízórai (1 tál gyümülcssaláta) és az ebéd (húsleves, krumplistészta)
sikerült. Mindjárt jön az uzsonna, ami megint gyümisali lesz, mert olyan finom. Vacsi meg vajaszsömle, paprika, paradicsom, felvágott. Aztán szerintem pontban lefekvés előtt még eszem egy kis háztartási kekszet, hogy ne legyen gyomorsavam. Tegnap nagyon jól aludtam, és ma 9.30-kor keltem. Haladás az eddigi délutáni ébredéshez képest!
Voltam háziorvosnál. Meghallgatta a légzést, belenézett a torkomba, aztán nem írt fel semmit a baba miatt. Kamillát javasolt, meg gőzölést, meg ilyeneket. Ja, és képzeljétek, azt mondta, hogy kérdezzem meg a nőgyógyászomtól, hogy szedhetem-e a homeopátiás gyógyszert. Mondom neki, hogy a patikában kaptam, és ott azt mondták, hogy lehet szedni terhesen is. Aztán a betegtájékoztatón is rajta van, hogy terhesség és szoptatás alatt is szedhető. Erre azt mondja a dokinő, hogy ráírkálnak mindenfélét, csakhogy mindenki megvegye. Hát ez aranyos.
De meg sem kérdezem a dokimat, mert semmi olyan anyag nincs benne, ami ártalmas lehet. Már 3 hónapos csecsemő is kaphat ilyet. Nem értem ezt a dokinőt. Úgy látszik, ő nem híve ennek a homeopátiás újdonságnak.
Bettó!
Ne foglalkozz vele, hogy letoltak a súlyod miatt. Szerintem rendben a hízás. Ha a cukorterhelés jó, akkor nagy gond nem lehet! Meg eddig nem is híztál sokat összesen, nem? Én 11 kg-nál tartok, de az elejétől hízok. Nem zavar, mert nem voltam sose kövér, most is csak a poci növöget inkább. De az mondjuk megindult a mostani hetekben rendesen. 20 nap alatt 3,1 cm. Vagy az nem sok? Mindegy, gömbölyödik szépen.