2003.06.30 09:49
Szerző: Anonymous
Sziasztok!
Megint itt vagyok, sajnos nem jutok mindig számítógép közelébe.
Egyetértek a revansról alkotott véleményetekkel, én úgy vagyok vele, hogy bármikor megtehetném, mert szerencsés helyzetben vagyok a gyerekeket most már rá tudnám bízni a mamákra, de ezt mondtam a férjemnek is, hogy ez alapvetően hozzáállás és a számunkra elfogadott erkölcsi norma kérdése. Én nem lennék képes ilyet tenni!
Visszatérve válaszolnék, és elmesélném a tisztánlátás érdekében, hogy mi és hogyan történt.
Az, hogy mi miért történt azt tisztáztuk. Az az igazság, hogy amikor hozzám kellett volna jönnie a problémáival, akkor a másikhoz ment, és ez miért is ne pont egy időpontra esett azzal, hogy otthon voltam egy újszülöttel.
Érzésem szerint az egész sztori igazán akkor kezdődött, amikor felmerült a "második gyerek" téma, hogy én mennyire szeretném. Ő nem volt felnőve hozzá, tökéletesen be volt rendezkedve egy gyerekre. Aztán terhes lettem, a terhességet végig veszekedtük, bár néha voltak szép perceink, majd megszületett második pici LÁNYUNK. Lány. Hát igen, ez is probléma volt , nekem volt emiatt is lelkiismeretfurdalásom.
A másik nő pedig tökéletesen kihasználta az adott helyzetet, hogy én kicsi baba mellett igazán csak anya voltam, nem pedig feleség.
Ez is nagyon bánt, hogy amikor a legnagyobb szükségem lett volna arra, hogy valaki mellettem álljon, akkor történt ez az egész.
A férjem azt mondja, hogy ő csak belefolyt ebbe az egészbe, mert a nőt már régről ismerte, de mivel nálunk a helyzet szerencsétlenül alakult, éa a másik nő részéről a kártyák jól lettek keverve, belekerült a mókuskerékbe és nem tudott? kiszállni.
A legbosszantóbb, hogy ebből én mit sem vettem észre.
Hogy idegesebb volt, nem ért haza időben azt a munkájának tulajdonítottam.
Az életben nem gondoltam volna, hogy velem ilyen megtörténhet.
Az ágyban pedig isteni volt - és ma is az - annyira jó, hogy az már szinte nem is igaz.
Hogyan derült ki? Egy nagy veszekedés után végső kétségbeesésemben megnéztem a telefonját. Hát mintha leforráztak volna.
Számonkértem, tagadott, majd harapófogóval sikerült csak pár mondatot kihúzni belőle. Azt mondta befejezi.
Rá fél évre még mindig éreztem, hogy valami nem stimmel. Rákérdeztem, mint már addig annyiszor, a válasz: ha nem hiszem el amit mond, hívjam fel a másik nőt. Felhívtam. Tanulságos volt. Megbeszéltük, hogy mi nők is leülünk megbeszélni.
Otthon kibújt a szög a zsákból, "bevallotta", hogy volt közöttük szexuális kapcsolat, de nem volt jó.
Lehet, hogy azt mondjátok, hogy hülye vagyok, de minden apró részletet elmeséltettem vele.
Az az érdekes, hogy azt, hog nem volt jó a szex el is hiszem, mert a nő sem áradozott ezen a téren.
Lényeg a lényeg megmondtam a páromnak, hogy nem hagyom el, még egy esélyt kap. Ha nem él a lehetőséggel, szemrebbenés nélkül fogom elhagyni.
Azt mondja, hogy most egy teljesen új embert kaptam, aki végre őszinte, felnőtt ahhoz, hogy neki családja van, és képes felelősséget vállalni.
Igaz, most időben haza tud találni, minden szabad percét velünk, velem tölti, a gyerekekkel türlemes, engem a tenyerén hordoz, elhalmoz mindennel, amire csak vágyom, főleg a figyelmével. Végre eljutott a tudatáig, hogy hajszál híjján elvesztette a családját, és az egyetlen embert, akire az életben számíthat.
Egészen más a légkör itthon, akár egy mesében. Úgy is mondhatnám túl szép, hogy igaz legyen.
Lefogytam ez alatt az idő alatt több mint 10 kilót, most 52 körül vagyok, külsőleg teljesen megváltoztam, szánok már magamra időt, pénzt, energiát. Sokan mondják, hogy teljesen kivirultam. Csak tudnák, hogy jutottam el idáig. Néha mégis elkap az érzés, hogy rosszul döntöttem, el kellett volna menni.
De igazad van BT, hogy az egyetlen, ami segíthet, az idő.
Bocs, hogy ilyen hosszan írtam, de talán kijött minden, ami bántott. Ez a dolog teljesen a padlóra küldött lelkileg, és azóta sem tudom magam összeszedni igazán.
Lia