szia ppetike!nekem debrecenben fejetzék be a terhességet. kegyetlen hét volt! ellenségemnek se! te meg tudtad szülni? nekem négy nap után műszeresen fejezték be, mert leszakadóban volt a méhlepényem és rengeteg vért vesztettem, menteni kellett. nem tudtam olyan szintre tágulni se, hogy megszüljem. (részletek a 2008 januárban szülünk topikban volt felrekva Hannára már az angyalok vigyáznak címen.)
most annyira azon dilemmázok, hogy mikor kezdjük neki az új babaprojektnek. neked mikor jött meg utána először? már 4 hét telt el a műtét óta, 2 hét múlva megyek kontrollra.
ha megjön majd rendesen, akkor valószínű 3 rendes menszit megvárunk minimum, de azt viszont nem tudom, hogy utána hogy merjek úrja belevágni! annyira félek! és ha bizonytalan leszek továbbra is, akkor a nyarat még biztos kivárom. bár nem tudom, mikor esélyesebb teherbe esni újra, mert sokan azt írják, hogy a megszakítások után szinte azonnal teherbeestek.
mindenesetre párom nagyon szeretné, ha úja neki kezdenénk, de azt mondta, hogy nem sürget egyáltalán, amikor úgy érzem, hogy igazán akarom, majd akkor elkezdjük! egyenlőre még a közeljövőben az a cél,hogy egyáltalán újra együtt tudjuk lenni!
félek, hogy nehezen fog menni, mert én majd szétszakadtam. sokáig még ülni is nehéz volt.