Új privát üzeneted érkezett!

csajok, ne haragudjatok, nem tudtam jönni, megint elkaptam egy újabb betegséget kedves kollégámtól....egész héten feküdtem, és párommal döntöttünk: többet nem megyek dolgozni.
visszaolvaslak majd benneteket!

reni, láttam a bűbáj képeket, nagyon csodálatosak, teljesen jól kivehető a kicsi leány arcocskája, és gondolom azóta is nagyon -nagyon örültök, hogy lányka lesz :lol: gratulálok nektek :!: :!: :!:

Kép
kicsiboris

matyika 79!

Telefonálnom azért kell, hogy megkérdezzem mikor kell UH-ra és vérvételre mennem. Én messze lakom Tapolcához, ezért nem tudok minden nap menni. Ott ez egy bevált dolog. Soha sem volt semmi gondom. Nekem csak a Closty van 5 napig. Utána az UH eredmény fényében megmondják, hogy mikor kell beadatnom a Decapeptyl injekciót és rá két napra megyek inszemre. Az inszem után pedig Utrogestant kell "szednem" 3X1-et. Az inszem után a 10. napon kell visszamennem hcg vérvételre és UH-ra. Ha alacsony a hcg szintem akkor abba kell hagynom az Utrogestant és utána pár nappal megjön a mesim.
Egy meddőségi központba járok, úgyhogy az összes kellő vizsgálatot megcsinálták. A vérvételből néznek prolaktin szintet is. De ha legközelebb megyek rákérdezek újra erre is.

Kép
macuska

matyika, szorítok+++++, és üdv itt.

macuska, akkor hajrá neked is nagyon szorítok.

kicsiboris, jól teszed hogy nem mész dolgozni kár feleslegesen kockáztatni. Jobbulást neked!

katata, biztosan nagyon jól beszélsz már franciául én a helyedben nem aggódnék annyira. És milyen jó hogy ilyen figyelemelterelő feladatokat adnak a suliban neked, akaratlanul is.
Ezzel az étrend dologgal én is kicsit szkeptikus vagyok, de mostanában annyi helyen olvasni erről a sav-lúg egyensúlyról, hogy talán lehet benne valami, ha már a talpam kínzását kibírom akkor ezzel is elboldogulok. Ki tudja hátha ez lesz a titok nyitja :wink:
próbáltad a léböjt napot?
bbilona

Matyika, szurkolok én is nektek!

Macuska, sajnálom, de majd a 4. inszem :lol:

Ilona, mikor mész a talpmasszőrhöz? Én is gondolkoztam rajta, de túl messze van, de ha neked beválik, akkor ráveszem magam.

Kata, nekem is sokat romlott a bőröm, néha elrettenek magamtól. És a plusz 2-3 kilo sem akar lemenni, pedig alig eszem...

Most ráadásul a petefészkeim is szétdurranak, attól tartok nem távozott megint az összes tüsző. Menstruációm az elmúlt két alkalommal alig volt, pedig előtte mindig sok volt. Kicsináltak a gyógyszerek, nem tudom, hogy hogyan folytassam :?

Kép
domo

Sziasztok!

Macuska kérdezz nyugodtan tapolcáról! Ha tudok, szívesen válaszolok.

Matyika 79 hajrá! Üdv itt köztünk!

Domo! Hát én is félek attól, hogy ha újra elkezdem magam hormonokkal lőni, akkor vajon milyen mellékhatás fog előjönni. A trombózisom miatt már eleve napi 2x1 clexant kell majd lőnöm plusz még a hormonok.

Ilona, sok szerencsét kívánok a talpmasszázshoz és az új étrendhez.

Kicsiboris, remélem, hogy meggyógyultatok! Vigyázz magatokra! Mindjárt mehetsz 4d-re!!! :lol: :lol: :lol:
tücsökbogár

domo, sajnálnám ha megint a tüsszőiddel lennének problémák. Szerintem szorgalmas Aviva torna segíthet rajtad. Persze tudom rajtam is segíthetne ha csinálnám.
Talpmasszőrhöz heti egyszer kell menjek, szeretnék szerdán menni másodszorra, ha lesz valami eredmény úgyis ti lesztek az elsők akik megtudjátok.
Milyen az új munkahely? Nem panaszkodsz, az ugye jó jel.

tücsökbogár, köszi a jókívánságokat :D
Le a kalappal előttetek, nagyon erősek vagytok hogy újra belevágtok a lombikba - a Jóisten adjon nektek sok erőt hozzá!
Lehet tudni valami közelebbit arról mikor vághattok bele?
bbilona

Ilona, a lombikot mindenképpen megpróbáljuk újra. Sajnos amíg syncumárt szedek, addig nem kezdhetem újra. A dokim jövő nyárig akarja, hogy szedjem, de én februárban szeretném abbahagyni. Nem tudom, mit fog hozzá szólni. :?
Addig pedig hajrá, örökbefogadás. Már megírtuk az életrajzokat, csak pár fotót kell hozzá csatolni és már küldöm is. Remélem, hogy ti is hamarosan megtehetitek ugyanezt a friss és ropogós határozatotokkal. :lol:
tücsökbogár

tücsökbogár, minden elismerésem. Hogyan lehet előbb abbahagyni, mint a doki szeretné? Ez a véralvadásgátló bogyó? Nem félsz, hogy valami baj lesz?

Na nemáááááá, hogy még fényképes önéletrajz is :shock: :shock: , ugye az alapítványnak kell, na hogy erre rájöttem meg is nyugodtam.
Végülis a Bölcsőnél próbáljátok?
bbilona

Ilona, igen, a bölcsőnél fogunk próbálkozni. Amúgy mindenre kíváncsiak éppen csak a lábméretet nem kell megadni - bár azt majd lehet, hogy személyesen veszik le. Na félre a tréfával, szóval nagyon kíváncsiak.

A gyógyszert persze csak úgy fogom abbahagyni, hogy a doki tudjon róla. Addig még meg szeretném győzni arról, hogy egy év kezelés bőven elég nekem.
tücsökbogár

Sziasztok!

Kata!
Remélem ügyi leszel! Az egyetemi előadás mikor lesz?

Domo!
Sajna a hormonok, minden szervezetből más-más reakciót váltanak ki. Remélem azért nálad minden rendben lesz!Munkahely milyen?

Boris!
Na végre, hogy jelentkeztél!
Gyógyulj meg hamar!És nagyon helyes, hogy nem dolgozol, most jön igazán a taknyos időszak. Ugye nem szeretnél valami csúnyaságot összeszedni?Örülök, hogy így döntöttél!Vigyázz magadra!

Matyika!
Üdv. itt köztünk! Szorítok, hog y az első sikeres legyen!

Tücsökbogár!
Szorítok nektek, hogy a következő lombik sikeres legyen! Fogad meg a dokid tanácsát és szed a syncumárt ameddig csak szükséges. Sajna apukámnak élete végéig szednie kell, így nekem ismerős a gyógyszer amit írtak neked.

Ilona!
Drága mizújs? Van már hír a határozatról?
Képzeld! Holnap vihetem Ágotát az orr-fül-gégére, mivel még midig köhög. A gyerek doki szerint nagyobb az orrmandulája. Minden esetre holnap kiderül.
Tamaráról tudtok valamit? Hogy vannak a picik?

Kép
sapé

Sziasztok!
Köszi mindenkinek, hogy gondoltok rám. Ma van a 21. nap szóval még nyugodtan pihikézhetek a jövő hétig, mert nekem 32. napon szokott megjönni.

Tücsökbogár!
Miért kell szedned a syncumát?
Bármilyen gyógyszert lehet helyettesíteni, hogy baba legyen. Ezt onnan tudom, hogy én szígyógyszert szedek(Pécsre a Szívcentrumba járok), és mikor szóltam a dokinőnek, hogy babaprojekt van Ő átállított olyanra ami nem káros a babára egyik szakaszban sem.
Matyika
matyika79

matyika, akkor most kell igazán szorítani.+++++Hajrá első sikeres inszemes még nincs a topikunkban!

sapé, reméljük a legjobbakat. Az én háziorvosom hajítófát sem ér, én már automatikusan a fül-orr gégére megyek a megfázással. Ágota, azóta sem jár oviba?
Munkafronton valami újdonság?

tücsökbogár, örülök, hogy sikerült a Bölcsővel "összebarátkozni". Ott milyen esélyeitek vannak?
Gyógyszer ügyben szurkolok, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd!
bbilona

Boriska,
nagyon jól döntöttetek!!! :lol:

Ilonkám,
dehogy próbáltam léböjt napot. :oops: Képtelen vagyok én ilyenre.Meg komolyan, rosszultudok lenni,ha éhezem. :?

Sapé,
nov.13-án adok elő...:)
katata

Jesszus,
most,hogy leírtam a dátumot, rájöttem, hogy lehet, hogy nem is tudom megtartani, mi van akkor lesz a beültim???? :shock:
katata

katata, persze mindent egyszerre :lol: Nem úszod te meg azt az előadás dolgot ilyen könnyen. bár egy légyott a leendő gyermekeiddel talán elfogadtható kifogás :wink:
Kezdődnek az izgalmak!+++++++++belekékülök úgy szorítok :wink:
bbilona

Ilonkám,
nagyon ari vagy, köszönöm a szorítást.
Látom a ciklusod végén vagy. Lehet még reménykedni a spontánban?
katata

Ilona!
Ágota jár oviba. Holnaptól nem fog járni, mert szünet lesz. A munkahellyel semmi sincs. A felmondási papírt november 30-ig kell átvennem.Jövőre kezdek keresni majd, ha lesz mit.

Kata!
Akkor hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
sapé

Sapé,
Ágota biztosan örül, hogy nem dolgozol,mert így többet tudsz vele lenni, mint ha egész nap dolgoznál. :D
katata

Sziasztok!

Tücsökbogár: Köszi, hogy kérdezhetek, ne haragudj ha esetleg hülyeségeket!
Fogorvoshoz fogok járni, hogy rendbetetessek minden fogacskámat. Azon gondolkodtam, hogy kihagyok egy pár hónapot az inszemek miatt, csak addig míg minden fogam kész nem lesz.
Nem tudom, hogy Tapolcán lehet-e ilyet csinálni. Most lesz a 4. inszemem, a maradék kettőt nem szeretném elszúrni.
Te hogy tudod, lehet kihagyni az inszemek között pár hónapot? Nem kell újra megcsinálni minden vizsgálatot?
Valahogy arra a következtetésre jutottam, hogy itt az inszemekkel nem igazán törődnek túl sokat. Mindenkit a lombikra akarnak terelni. Tőlem is a második insz. után megkérdezték, hogy nem akarom-e a lombikot.
Van valami tuti tippetek az inszemek után?
Van szerintetek lehetőség arra, hogy a 6 inszem után még továbbiakat csináljanak? Nagyon félek a lombiktól és már nincs túl sok esélyem az inszemre. Nem tudom mi lesz, ha mind a hat negatív lesz. Sokszor azon gondolkodom, hogy fiatal vagyok még és hátha spontán összejön valamikor. (Szép álom!)
Ne haragudjatok, hogy így össze-vissza írok, de úgy nyom minden. :(

Kép
macuska

Macuska!
Igen, én is úgy éreztem, hogy az inszemeket azért csinálják, mert kell a lombik előtt, de ők se nagyon hisznek benne. A lombiknál sokkal jobbak az eredményeik. Én azért próbáltam meg két inszem után a lombikot, mert én már az inszemekhez is gyakorlatilag lombik előkészítést kaptam - tehát őrületesen sok hormont.
Mi is hagytunk ki több mint fél évet a vizsgálati eredmények és a beavatkozás előtt. Nem kellett minden vizsgálatot újra csinálni, csak a nagyvérvételt, meg az apa spermavizsgálatot.
Időt egyszerűen ki lehet hagyni, csak azt mondod a dokinak, hogy legközelebb pl. februárban jössz, nem fognak ezen fennakadni, sokan csak minden harmadik hónapban inszemeznek. Úgy tudom, hogy akárhány inszemet lehet csináltatni, csak a hatodik után már fizetni kell érte.

Kicsiboris, szerintem jó ötlet volt, hogy otthon maradsz, pihenj sokat, vigyázz a kis babócádra. Jól gondolom, hogy holnap mentek uh-ra. Remélem, hogy tudsz majd képeket feltenni.

Matyika 79 - azért szedek gyógyszert, mert mélyvénás trombózisom volt. A kezelés megkezdésétől majd helyettesíteni fogom mással a gyógyszereket, de a dokim még nem akarja, hogy újra belevágjunk a hormonkezelésbe, mert valószínűleg pont az volt, ami a trombózist okozta.
tücsökbogár

Szasztok!

Tücsökbogár sajnálom ami történt, de ha jó dokik kezében vagy akkor biztos előbb vagy utóbb meglesz a várva várt baba.

Nem vagyok gyakorlott inszem, és lombik terén, de nekem is ua. csinálták illetve kaptam gyógyszereket, mint a lombikosok (50.000-be kerültek a gyógyszerek, meg a szurik).
Nálunk is a dokik mondta, hogy 3. inszem után tanácsolja a beültetést.
Egyébként drukk mindenkinek.
Matyika
matyika79

Tücsökbogár: Kösz az infót!

Kép
macuska

sapé, így már világos, miért nem írsz a nagy munkavadászatról. Megint jól félreértettem valamit. Kíváncsi vagyok mit mond a szakorvos a nagylány köhögéséről!

katata, még van remény :?

macuska, matyika valóban ugyanazokat a hormonokat adják inszemkor, de ha minden jól megy nem akkor mennyiségben, mint a lombiknál. Találkoztam olyan anyukával, akit inszemre kezeltek és lombik lett belőle, mert olyan sok tüszője érett meg. Ahányan vagyunk annyi féle lehetőség.

zel ha itt lenne, azt mondaná inni, inni, inni. Én azt mondom vizet, vizet, vizet, mert az édes lötyik nem túl szerencsések, ha másért nem mert savasítanak és az ilyenkor nem szerencsés. Egyébként meg szerintem nincs rá recept. pandácska szerint az agyat kell programozni.
bbilona

Most kérdeztem rá, hogy mikor kell mennem UH-ra és vérvételre. Pénteken! Szorítsatok nekem, hogy jó nagyok legyenek a petécskéim. Lehet, hogy már hétfőn inszem!

Kép
macuska

Sziasztok!

Ilona!
Na megvolt a nagy vizsgálat. És a lányom nagyon, de nagyon jól viselte. Nem sírt, nem hisztizett, hősiesen viselt mindent. A doktor bácsi nagyon ari volt, és ez a munkáján is látszott. Mindent megmutatott a gyereknek, és elmagyarázta, mit is fog csinálni. Szóval a füle, és a hallása rendben. A garatja vérbő, az orrmanduláját picit nagyobnak mondta, de szerinte még talán a korának megfelelő határon mozog a nagysága. Váladékot is látott, így valószínű innen csorog le a torkára, amitől is köhög a drágám. Véleménye az, hogy az ovi kezdéssel összefügésben lehet a dolog. Egyenlőre műtétet halaszthatónak mondta, és 3 hónap múlva kontrollra hívott vissza bennünket. Majd akkor meglátjuk mi legyen. Reménykedem benne, hogy nem lesz műtét belőle, nem szeretném kivetetni a manduláját. Trauma lenne a számára, ha kórházba kerülne, meg a fájdalom a nyüg amivel jár ez az egész. Mindegy a kontrollon majd meglátjuk. Aloe Verán gondolkozom, hogy elkezdeném neki, mert hátha segítene.

Kata!
Hát igen, szívesebben dolgoznék, de itthon vagyok. Most talán több idő jut magamra is.

Macuska!
Na akkor pénteken hajrá! Szorítok!++++++

Hát a többiek merre vannak? Haaaaaaaaaaaa- Hóóóóóóóóóóóó! Alig vagyunk páran!

Kép
sapé

sapé, ezek azért jó hírek, örülök. Aloe Vera tapasztalatom az 0, nem tudok hozzászólni, de rosszat még nem hallottam róla.
A többiek valóban jól eltűntek.

macuska, kívánok szép, fejlett tüszőket Neked!
bbilona

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Sziasztok!

Sapé, remélem, hogy a kontrollvizsgálatra összehúzódik kicsit az a mandula. Tényleg nem lenne jó ilyen pici korban a kórház. Még az én gyomrom is görcsbe rándul, ha be kell mennem a kórház, nem egy gyerkőcnek.

Macuska!
Pénteken megy a szorítás!
tücsökbogár

Macuska!!

Hajrá tüszőcskék!!!! :D

Ilonka,
nem gondoltál rá,hogy most már utána nézel, miért nem jön a határozat?? Sokszor nem árt, ha löksz a dolgon... :?
Engem ma éppen a szegedi örkonymáztanál akasztottak ki.Egyszerűen süt róluk, hogy közalkalmazottak és piszkosul nem akarnak dolgozni. :twisted: Tegnap is ma is leráztak, hogy intézik a dolgot, amit kéne. Holnapra nem jön mél, akkor nagyon mérges leszek és a vezetőt fogom hívni. :twisted: Egyszerűen képtelenek egy tök simpla kérdésre válaszolni, ami max.1 perc utánanézést venne igénybe.
Szóval szerintem kéne már valamit tenni neked is!! (nem mintha én elértem volna valamit,legalábbis eddig...)
katata

katata, két hete voltam bent a türelmemet kérték, tudod a számítógépek hibája miatt. Gondoltam kivárom a 60 napot, és ha akkor sem érkezik semmi, akkor lehet felemelem egy kicsit a hangom. Az az igazság, hogy nem vagyok tisztában vele hány napra kell teljesítsenek, 30 nap a megszokott ügyintézési idő, de infót erről sehol nem találtam. Szóval lehet, hogy egy birka vagyok, de várok még egy picit és közben azért remélek.
Ami igaz az igaz, van egy fajta munkatempójuk, én már csak tudom a kolléganőm is a közszférából pottyant ide, nincs összefüggően 1 hónap amit végigdolgozna, és közben sír hogy neki milyen sok munkája van. Meglepő ugye?
A vezetőnél a jegyzőre gondoltál, vagy az osztály vezetőjére?
Jut eszembe, nálunk a gyámhivatal vezetője intézi az ügyet :?
Kíváncsi vagyok mire jutsz! :shock:
bbilona

Ilonka,
és mikor telik le a 60 nap?
Én is dogloztam közalkalmazottként még nagyon fiatal koromban, de iszonyatos volt, hogy ha akartam, hogy haladjanak a dolgok,mások állítottak le, hogy nyugi már, ráér... Osztályvezetőt akarok hívni holnap. Az a baj, hogy a főépítész szabin van, mert őt hívnám. De ha az oszt.vezzel sem jutoksemmire, akkor őt hétfőn tudom hívni. Egyébként ő tök normális, beszéltünk már vele személyesen többször és mindig készséges volt, azonnal nézte a városrendezési térképet és még rajzolt, tervezett is nekünk. Szóval ő egy klassz csajszi, nem közalkalmazotti hozzáállással. 8)
Na majd meglátom mi lesz holnap.
Szorítok nektek a spontánhoz!!! Olyan jó lenne!!!!

Jucmuc, Dóri,Gigus,Nyunyi, Pandácska,Málna,Kabóca, Sonjus???????????? És még, akit most nem jutott eszmbe felsorolni
MERRE VAGYTOK?????
Újdonsült anyukáknak elnézzük, ha ritkán jönnek,hisz nem érnek rá!!! :lol: De azért ti is jelentkezzetek be!!! Na meg a régiek is!!! :wink:
katata

Sziasztok!

Nem tűnök ám el nagyon, csak izééééé....

Dolgozok végre és nagyon jó, csak rendesen kinyírom magam. Mert egészen "elszoktam" tőle az elmúlt majdnem egy évben. Annyit voltam itthon. nnna. Szóval furcsa, meg minden, de baromira élvezem. Megint magam ura vagyok, senki nem ugat, főleg olyan nem, aki úgy vette a bizonyítványát....

BBilona! Nem vagy birka! Teeee! Sőt valahol az ember még tart is attól, hogy helyretegye az x hivatalban dolgozókat. Nehogy már valakinek a jó vagy rosszindulata befolyásolja a papírmunka elkészültét. Sajnos a 15 30 vagy 60 napokat meg ki kell várni. Előbb úgysem hajlandók dolgozni...

Kata! Jajaaaaaajajajjjaj! Mindjárt véredet veszik és kezdődik!!!!! Juhéjjjjj!

Puszka:

Kép
Kép
Kép
zel

Jajjj, jajjj jajjjj! Én is hivatalnok vagyok és azért akadnak ám köztünk olyanok is, akik a lehetőségekhez képest igyekeznek segíteni - bár azt én is elismerem, hogy nem vagyunk túl sokan így ezzel. Én hivatalon belül sem tudtam a határozatot 30 napon belül elintéztetni....... :(

Info:
A 2004. évi CXL tv tartalmazza a közigazgatási hatósági eljárás általános szabályait. Ebben van benne az is, hogy 30 nap az ügyintézési határidő, de vannak bizonyos esetek, amelyek ezt meghosszabbíthatják (pl. hiánypótlás ideje és még sok más), de adott esetben maga a szerv is hosszabbíthat 30 nappal, de arról értesíteniük kell téged.
tücsökbogár

Jó reggelt Mindenkinek,
most munka előtt jövök, csak 9re kell mennem. Munka még mindig OK, de nem jön be, hogy ez eltereli a figyelmemet, arra mindig van időm, hogy arra gondoljak, amit igazán szeretnék :?

Kata, pénteken már konzultáció? Akkor lehet, hogy a jövőhéten visszakapsz két kicsi babát? Nagyon szurkolok neked!

Macuska, szurkolok a pénteki szép tüszőkhöz :lol:

llona, lehet, hogy átsiklottam felette, de mikor mész a talpmasszőrhöz? Van már időpontod, vagy már voltál is?

Kép
domo

domo, ugye nem olyan egyszerű az. Örülök, hogy az munkahely bevált :D
Tegnap voltam másodszor talpmasszőrnél, míg az elsőnél majd kiugrottam a székből, most a másodiknál mérföldekkel jobb volt a helyzet.

tücsökbogár, a jelenlévők mindig kivételek :wink: Köszönöm az infót! "Én hivatalon belül sem tudtam a határozatot 30 napon belül elintéztetni....... ", hát ez azért nem túl szép kollégák között, de akkor nagyon türelmes leszek. Mégis hasonló ügyintézőket kívánok nekik, kicsit lehetek én is gonosz néha.
Ja, nem elégítetted ki a kíváncsiságomat: Milyen esélyek vannak a Bölcsőnél?

zel, ezaz az ember tart a kiskirályoktól.
Nem írtad ki veszi át az igát, a beültetés után? Ki bírja még nálatok a családban ezt a pörgést?

katata, köszi a szorítást tényleg nagyon jó lenne!A 60 nap-ig még van 1 hét.
Mi történt, kaptál választ?
Ha nem jönnék a hosszú hétvégén, akkor is szorítok neked péntekre!

macuska, neked is mennek pénteken a szurkolások!

mágnes, csak nem költöztök?
bbilona

Ilona, sajna még most sem tudom kielégíteni a kíváncsiságodat. Eddig még csak annyi történt, hogy elküldtük az életrajzunkat, meg a szükséges mellékleteket. Szerintem majd csak a személyes találkozás után fogunk többet tudni. Egyenlőre úgy gondolom, hogy ha nem érkezik semmi válasz, akkor a jövő hét második felében érdeklődök telefonon, hogy megkapta-e az anyagot és hogy mi lesz a következő lépés.

Hát persze, hogy lehetsz kicsit gonosz néha!!! :lol: :lol: :lol:
tücsökbogár

Zel,
nekem is jó lenne egy ilyen pörgős munkahely, nagyon jótékony tud lenni.
Ti most mikor is kezditek a köv.lombikot????

Tücsi,
én is voltam hivatalnok és tudom,hogy nem mindeki ilyen, de azért a zöme sajnos nem akar dolgozni. :?

Ilonka
Választ még nem kaptam, egyelőre nem sikerült az irodavezetőt elérnem. :?

Domo,
hát nagyon úgy néz ki, hogy jövő héten kapok két babát. Már nagyon várom!!!!!! :lol:

Köszi,hogy szurkoltok!!!
Képzeljétek a drágám azt mondta, hogy kössek valamit a babának,hogy tudja mennyire várjuk. :) Általános iskolában kötöttem utoljára, de elővettem az emlékeimet és már kötöttem is egy kis sálat neki. Nagyon puha, szép kis színes fonalból. Majd pulcsit is fogok. 8) Ha pedig mindkettő ügyes lesz, akkor gyorsan kötök még egyet a másik babónak is! :lol:
Nagyon kedvet kaptam a kötéshez,iszonyú gyönyörű fonalakat lehet kapni! Vettem magamnak is sálnak valót,álomszépet!! Csak mégahhoz nem volt időm,de hamarosan azt is megkötöm.
Kitaláltam, hogy karácsonyi ajándéknak is milyen jó lenne kötni valamiket. Így anyumnak már kötöm is a sálat. 8)
katata

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem addig, csak pihengettem.
Kérdésem azokhoz akiknek már sikerült az inszem, hogy jó jel az, hogy minden nap görcsölgetek, és érzem az alhasamat :?: :?: :?:
Sajnos nem vagyok tapasztal , mert ez az első, és már kezdek kiváncsi lenni, ma vagyok még csak a 23. napon.

Macuska!
Szorítok a pénteki jó eredményhez :D :D :D

Katata!
Lombikos babákat kapsz? Nagyon szorítok, hogy bennmaradjanak.

A többieknek további szép napot. :D :D :D :D :D
matyika79

Sziasztok Lanyok!

Jo sokaig nem jelentkeztem nalatok, remelem jol vagytok mindannyian!
Mi vegre atköltöztünk az uj lakasba. Nagyon sokat dolgoztunk rajta es meg rengeteg tennivalo van de a nehezen mar tul vagyunk.
Kicsi fiam jol van, nagyon sokat mocorog. Tegnap delelött voltam terheleses cukor vizsgalaton, jövö kedden lesz meg az eredmeny.

Megrendeltük az agyat, a pelenkazot es a babakocsit is a babanak. Dec. közepen megyünk erte.

Most hirtelen mas nem jut eszembe majd irok meg! Addig is mindenkit puszilok!

Kép
Kép
jucmuc

Szia Jucmuc!
Biztosan nagyon szép szobája lesz a pici fiacskádnak.
Azért a nagy munka után pihengessél is!
Vigyázz magadra!

Kata!
Akkor a jövő hétre a másik babókának is kössél sálat, nehogy ő meg megsértődjön! :wink:

Matyika 79
Nem tudok válaszolni, mindenki máshogy reagál arra, ha történik valami odabent. Én például azon kívül, hogy a melleim fájtak - kb ugyanúgy mint egy menzesz előtt, semmit nem éreztem és mégis három babácska volt a pocakomban.
tücsökbogár

Matyika,
a fájdogálás jelenthet jót,nagyon is!! :wink: Sokaknak volt ilyen,mikor terhesek voltak. Pihengess!! Már nem sok van és kiderül.
Nekem nyár elején volt a leszívás, mert lombikoznunk kell. Le lettek fagyasztva az embriók, akikből már 2x2db babát visszakaptam, de sajnos egyik sem lett sikeres. Most is visszakapok 2 babát és nagyon, nagyon reménykedem!!!!!! Köszi,hogy szorítasz.

Jucmuc,
de jó, de jó, új házikó!!! Biztos nagyon szép lett!!! Babszoba fotód van? Mutasd meg nekünk légyszi!!! :lol:

Tücsi,
gondolkodtam rajta én is,lehet,hogy meg is kötöm,biztos,ami tuti!! 8)
katata

Katata!

Egyik ismerősömnek úgy jött össze, hogy csak feküdt!!! semmit nem is csinált a fürdésen kívül, és nagyon sok fehérjét evett. Naponta 1000grammot, ezt úgy érte el, hogy sok feér húst evett, és fehérje port ivott hozzá. Első beültetése volt 2 babát raktak vissza, és mind a kettő ott is maradt, azóta megszülettek, és most 6 hónaposak már. Remélem nálad is beválik. A lényeg légy nagyon nyugott, ne foglalakozz mással, és csak szigorú fekvés!!!

Helló jucmuc!
Szép lett biztos a babaszoba. Mikor érkezik pontosan? Pihenj sokat.
Matyika
matyika79

Sziasztok!

Tücsökbogár!
Teljesen így érzem ahogyan te, de szerintem a szülők nagy része így van ezzel.

Zel!
Kívánom, hogy gyorsan beleszokjál a munkamenetbe.Mai világban nagy kincs, ha valaki dolgozik!

Domo!
Örülök annak, hogy a munkahellyel meg vagy elégedve. Remélem tényleg beválik.

Matyika!
Én amikor a lányommal terhes lettem olyan érzésem volt mint amikor megjön. Ezt másképpen sajna nem tudom leírni neked. DE ez mindenkinél más, azt szokták a dokik mondani, hogy minden terhesség más és más tüneteket produkálhat. Én szorítok neked, hogy sikerüljön!

Jucmuc!
Ó, de jó, hogy írtál! Gratulálok az új lakáshoz, és kívánom, hogy jól érezzétek magatokat ott. A fiúcskáról valami fotó félét tudsz felrakni? Szeretnék irigykedni kicsit! :wink: Vigyázz magatokra!

Kata!
Hát én ilyenre nem is gondoltam, lehet, hogy kötögetni kellett volna az inszemek előtt, és után? Péntekre szorítok neked!Ügyi legyél! Mi a szülőkhöz utazunk holnap, nekem legalábbis kell egy kis kikapcsolódás, mert az itthoni dolgokból most elég. Így csak jövő héten leszek megint!

ILona!
Neked is jó pihenést a hétvégére!

Kép
sapé

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, kíváncsi vagyok, hogy mekkorák lesznek. De ha hétfőre teszik az inszemet akkor sajna nem fog összejönni a dolog, mert a Páromnak hétfőn kell mennie Pestre egy halaszthatatlan előadásra.
Én goblein-ezek. Még régebben vettem egy százegy kiskutyás goblein-t, nem nagy, de van mit öltögetni rajta. Remélem mire kész lesz addigra a baba vagy a babák már a pocakomban lesz(nek) és majd kirakhatom a képet a babaszoba falára.
Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
macuska

Tücsök,

Köszönöm aranyos vagy! :D Persze vigyazok magunkra nem is birok mar annyit mint regebben.

Kata,

De jo, hogy igy örülsz velem! :D A babaszobat meg csak kifestettük, a butorok ajd decemberben lesznek meg. De persze csinalok fotokat is es teszek majd fel. :wink:

Matyika,

Köszönöm! :D Januar 27.-en erkezik a fiam elmeletileg, amugy meg majd amikor O akarja. 8) :lol: Persze persze pihenek. :wink:

Sape,

Jaj, köszi nagyon jol esik! :D Vannak fotok a piciröl csak meg nem töltöttem at a PC-re aztan lekicsinyitem stb. de igerem hamarosan meglesz. Illetve most kapcsolok, hogy ami van az mar fenn van de lehet, hogy mar csatoltam ide. Azonkivül csak olyan kepek vannak amiröl meg mi sem tudjuk, hogy a feje-e vagy a haskörfogat? :lol:

De van egy olyan is ahol a fütyi latszik azt majd legkiözelebb teszem.
Pici lanyod jol van?

Ez a kep a 20. heten keszült.

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Emlékeztek még rám?! :)
Nyáron volt egy sikertelen inszemem, majd egy spontán terhességem, ami sajnos elment a 6. héten.
A vetélés után volt egy "üres" hónap, de a következő..., úgy tűnik, hogy sikerült, mert tegnap reggel megint pozitívat teszteltem :D :D :D Rögtön rohantam vérvételre, mert az előző terhességnél gondok voltak a hormonokkal, de most azt mondta a doki az értékek láttán, hogy tökéletesek :lol:
Én viszont oly idegbeteg vagyok, hogy vasárnap megismételjük a vérvételt, hogy lássuk a tendenciát! Annyira hihetetlennek tűnik, hogy nem kell ultrozni??? :shock:

Nagyon izgulok, hogy megmaradjon a picúr! :o :!: Amíg nem látok szívhangot addig tiszta zizi leszek! :shock:

Nem nagyon neteztem az elmúlt időszakban, de többször olvastalak titeket! Tamara, gyönyörűek az ikrek! :D
dóri797

Sziasztok!
Megvagyunk, csak Anyuméknál üdültünk a csajszival.
Ilonkám:
költözés..pff... Ha így halad, idén nem megyünk. Csigalassúsággal haladnak, de lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, mert már annyira várom. Minden esetre nov. 20-án jönnek a bútorok, aha addig nem készülnek el, berakom a kivitelező házába a bútorokat! :twisted:

Ráadásul tiszta ideg vagyok. 19-én kellett volna megjönnie, de eddig még sehol. Teszteltem egy jó nagy negát, így viszont tuti megint nem stimmel valami! Akkor meg hogy a fenébe reménykedjek, hogy spontán sikerülhet??Egyáltalán honnan tudjam így, mikor van peteérésem? Már ha egyáltalán van... Lehet, hogy fel kéne hívni a dokim? Nem tudom... Most voltam nála.

Na ha lesz időm, akkor vissza is olvasok.

Kép
Kép
Kép
mágnes

dóri:
Minden rendben lesz, meglátod! Nemsokára hallod a szivecskéjét, és akkor örömödben egy jó nagyot sírsz majd :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Tücsökbogár! bocsika! De sajnos az ember tapasztalatból általánosít. Ritka az olyan hivatal, ahol kicsit jobban fiyelnek az emberekre. Vagyis ritka az olyan hivatalnok. Tiszteet a kivátelnek! Mint te, vagy a férjem.....

Kata! Elméletileg 2 hét múlva jön meg a mensim, és akor kezdünk.... Ha csak az OEP nem köp valami rondát a levesünkbe..
Gyere nyugodtan segíteni. Itt aztán bepöröghetsz rendesen.

Mágnes! Persze, hogy neked lassan halad a meló. Én is nagyon várnám már a költözést. De nyugi.. Ami késik, az ... Pussz Cacának!

Sapé! Az még hagyján, hogy meló, de saját kis üzlet! A beszoktatással nincs gond, csak asszem kicsit el voltam kényelmesedve, lustizva.

Bbilona! Van egy csajszi, aki dolgozott egy ilyen üzletben már. Kicsit lassú, de majd megszokja. Meg ott van még anyukám, aki szintén be tud ugrani, meg anyósom is nagyon élvezte, amikor áruért mentem és ő vitte a boltot .. te ez még hagyján, nem tudom mondtam-e, hogy a kis épület két üzlethelységből áll, és azon gondokodtunk,mi lesz a másik helységgel. na most egybenyitjuk egy boltíves vagy sima ájáróval. Ott zöldséges lesz. Meg átmennek a tészták édességek, ilyesmik erről az oldalról és kicsit feltunigoljuk a készletet. Már megy az engedélyezés..
Remélem, most már kapsz végre határozatot. a jövő héten már tutti, megérkezik!!!

Dórika! De jó, halk gratula! Várom a szívhangos ujjongást! Ne idegbetegeskedj! Ártasz a minimanónak!

Szia Matyika! Drukk hegyek!+++++++++

puszika:

Kép
Kép
Kép
zel

Dori,
persze, hogy emlékszünk rád! Remélem most már minden rendben lesz! Fontos, hogy ne idegeskedj,mert az nem tesz jót.Tessék csak elhinni, és megnyugodni!!

Mágnes,
1 teszt, nem teszt! Próbálj egy másikat, vagy ha nem akarod, akkor szerintem mindenképpen menj dokihoz, mert ez túl sok késés, nem? Vagy a szülés után még nem állt be rendesen a mensid??

Zel,
na akkor már közeleg a nap,hogy végre újra belelendültök! :wink:

Én voltam vérvételen és konzultáción. Hogy mikor lesz a következő vérvétel, azt délután tudom meg. Képzeljétek, lesz egy kis plusz segítség, hogy sikerüljön a babáimnak megtapadni! :D Mikor felengedik a két embriót, akkor - az alábbi képen berajzoltam nektek hol - a biológus azon a négy ponton kilapítja a sejtet borító burkot, hogy lapos, éles legyen, ezáltal könnyeben be tudjon ágyazódni. Nem tudom mennyire tudtam elmagyarázni rendesen,mert én sem értek ennél többet. 8) A lényeg, hogy úgy tűnik ezzel segítséget kapnak és remélem így sikerül majd nekik befészkelődniük.

Kép
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?