Új privát üzeneted érkezett!

Ja igen, evés, hát nálunk is megy minden.....rossz evő nagyon.

katus78

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Sziasztok!

Kösz a kajás infókat :lol: . Egyébként ma megjártuk a doktor nénit (helyettesítés :evil: ). Úgy látszik: 1 fog=1 betegség. Gyógyszert nem adott, mert ici-pici torokgyuszi van, Nurofen kell csak.

Ábibaba: Kincsőnél kockáztathatok 1 csepp grapefruitmagot?

Olvastam már Cebion cseppekről is, van róla tapasztalatotok? Jó az, kell egyáltalán?

Anikó

Kép[/url]
quito

Katus!

Kicsit könnyebb volt nekem, mivel kihasználtuk az őszi szünetet és apa el tudott kísérni minket. Adél, (talán emiatt is), egy kicsit könnyebben indított, kb 10 perc eltelt sírás nélkül. Aztán már nem volt mentség. Erőteljesen rázendített. Apa próbálta Adél figyelmét elterelni, de én már tudtam hogy olyankor képtelenség. :cry:
Gyógytornász azt mondta hogy ő már érez változást az izomtónusokban, de a mozgásban sajna ez még nem nyilvánul meg. Egyenlőre ő nem aggódik,én meg azzal vigasztalom magam, hogy akkor nekem sem kell. :roll:
Most elaludt, de az előbb még olyan kis magatehetetlenül sírdogált a szőnyegén. Én meg tudom hogyha felveszem, akkor megnyugszik, csak nem érünk el vele semmit. Szóval igyekszem hozzáedződni.

Viszont a jó hír az, hogy kibújt 2 fogacskája. :)

Kép
wirág&

Sziasztok!
ezer éve nem jártam erre és milyen jo hirek fogadnak :lol:

Tiszta szivböl gratulálok minden kismaminak a pocilakohoz!!!!

Most már több idöm van majd megprobálok gyakfrabban jönni és hozzászolni dolgokhoz :arrow: persze csak ha nem bánjátok!

puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
beus22

Katus,
köszi, megy! Már be is kapcsoltuk a gépet! :shock: :D Múlt héten. Most a gagyibb dolgok mennek, pl hogy kell bezárni egy ablakot, mi az a képernyőkímélő, stb... :lol:
Na, akkor még Máténak is van ideje, hogy rákezdjen a nagy dumára. Azért kérdeztem, mert itt állandóan anyám hujjogat, hogy mikor beszél már... :roll: :shock: Nem győzöm mondani, hogy ideje, mint a tenger...

Anikó,
jobbulást a nagylánynak!!!
Azokról a cseppekről nem hallottam...

Szia Beus!!!!!!! :P :P :P
Na, Vivinek tetszik még az ovi? Van már szerelme? :wink:

KépKép
viol81

Te jó ég, Vivi 3 éves??
Boldog szülinapot!!!

KépKép
viol81

Beus!

De jóóó!!! :D Jól vagytok?

Vivinek boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép
wirág&

Csajok!

Hátha érdekel valakit! Most olvasom, hogy a Panda játékboltban kiárusítás van. :D Nagyker áron lehet játékokat venni.
A bolt a Manninger utcában van. :shock: ( Amiről fogalmam sincs hogy merre van.)
Így kari előtt talán érdemes kihasználni. :wink:

Kép
wirág&

köszi a köszöntést.oktober elején volt a szülinapja Vivinek,csak még nem volt idöm uj szalagot csinálni.

Viol:igen Vivi nagyon szeret az oviba.alig lehet hazahozni,de ez talán a jobbik eset.aztan ki tudja mi lesz majd késöbb. :)

Gyöngyi:láttam Adél feláll,olyan édes,és nagyon ügyes!!!

KépKép
KépKép
beus22

Beus!

El ne hidd amit látsz!!! Apjával szórakoztak. Messze vagyunk mi még a felállástól...

Kép
wirág&

Gyöngyi:pedig totál azt hittem!olyan ügyin áll a képen!ne aggodj!!!!hamarosan futhatsz utánna!!!!! :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne foglakozzon velem.
Azért nem írok ide, mert sokminden nem tetszik, meg is változott a topik összetétele, és nem akartam felesleges vitát szítani, amiért sok-sok dologban különbözik a véleményem több itteni anyuka véleményével. Mivel látom a nem-érdeklődés egyoldalú (és akihez szól, az tudja magáról), akkor most jelezném, azért nem írok, mert sokminden nem tetszik, mitöbb némely dolgot butaságnak tartok. Ha ezzel most megbántok bárkit is, nagyon sajnálom, ez a véleményem, és igen vállalom. Nem kívánok beleszólni továbbra sem a topik életébe, örülök nektek, főleg a kismamáknak, de engedtessék meg nekem, hogy más legyen a véleményem.
Köszönöm a megértést! Nem akarok "téma" lenni, sem én, sem a gyerekeim, képen sem.
Köszönöm szépen mindenkinek, további minden jót, és gratulálok a kismamáknak!
Vendég

sziasztok,

megint jól lemaradtam!!!

Katus,
nagy gratuláció a legényhez!!! A legjobb barátnőméknél a 2. is fiú lett és ők azt mondják, egy nagyal!! :wink: kislegény is az lesz.

Gyöngyi,
mostanában olvastam egy könyvet, ahol az anyuka azt írta, hogy neki is kellett tornáztatni a babóját és ő szinte mindig végig sírt, de nagyon megérte, mert a baba nagyon sokat fejlődött és minden lemaradását behozta és valójában ő úgy érezte, hogy nem is haragudott érte, mármint a baba. de gondolom nagyon nehéz lehet babókát így hallgatni.
Ti is hamarosan szaladgálni fogtok!

Beus,
de jó, hogy írtál, pont a napokban jutott eszembe, hogy jól vagytok-e.

Eszti,
hahó!! jó a jóhíreket olvasni.

Viol,
egyszer kérdezted, hogy hogy bírok fennmaradni, nincs máskor időm, így marad az éjszaka... :wink:
néha azért nagyon kész vagyok.

megyek, janka felébredt

KépKép
KépKép
esztermami

Ja, még valami.
Ha ismételten úgy dönt valaki, hogy nem tetszik neki valami, akkor lesz szíves a SAJÁT nevével a VALÓS email címéről irogatni, ahogy én is teszem. Nem kérek névtelen figyelmeztetéseket többet.
Az én nevem és email címem is valódi, nem pedig yxz@izé.hu.
Nagyon szívesen tisztázok bármilyen nézeteltérést személyesen.
Köszönöm.
Vendég

Sziasztok!

Anikó!
Én 2 éves kora óta adom Szonjának a Cebion cseppeket.(vagyis folyékony "C"vitamin)Reggel 10 csepp Cebion+10cseppBéres csepp a kakaójába.Este ősztől tavasz végéig ismét 10 csepp Cebion.Lehet üdítőbe,kakaóba,teába,...csak natúr nem mert rettenetesen savanyú.Én ajánlani tudom mert igaz,hogy Szonja jelenleg köhög de állítom a "C" vitamin(és a Béres csepp) miatt nem keveredett bele jobban.

Wirág!
A Manninger utca a József Attila lakótelepre merőleges utcából nyílik a Schmidt borozó utcájával párhuzamosan.(Vagy a Schmidt borozó utcájában van,ezt nem tudom pontosan)De ha már addig eljutottál ott megtalálod.

Katus!
Bronchitiszes Szonja úgyhogy fogócska eltolva min. 1 hétre.Jól van,láza nincs csak köhög.Szobafogság!Szerintem az usziban fázott meg ahova megkíséreltünk járni.
:?

KépKép
eszti76

Anikó,
én 1-2 cseppet adnék neki, de szigorúan gyümölcslébe, mert különben keserű.
Ha torokgyuszija van én még Homeogene9-t is adnék neki.
Ábi Calivita-s C vitamint szed.

Szia Eszti,
örülök, hogy rendeződik a kapcsolatotok :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Hú, 16-án lesz Quimby a Lisztben. Valahogy el kell intéznem, hogy elmehessek. Nem szereti még valaki?
És az új Sziámi is megjelent, nekünk már megvan, nagggyon jó :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Ábibaba!
Köszönöm! :D Hát még én,hogy örülök. :D
Szép neve lett a kislányodnak.
Képet nem raksz a vonalzójára?

Juti!
Visszaolvastam egy picit és látom,hogy sok a savad.Rik ajánlotta az Almagélt de azt sajnos kivonták a forgalomból.Helyette van a Malox nevű folyadék ami szintén kicsit mentolos,tej szerű gyomorvédő.Én jelenleg is azt iszom ha sok a savam.Kérdezz rá az orvosodtól,hogy ihatod e mert ha igen az segít.

KépKép
eszti76

Gyerekek, mi folyik itt? Én csak lesek! Mi ez a hangnem? Levagyok maradva és csak pislogok.
Ez egy fórum, az ír aki akar. Én ha van kedvem írok, ha nincs, nem írok. Ennyi. Én sem értek egyet mindennel, de biztos velem se mindenki. De ez miért baj? Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja.
Itt nem barátnők leveleznek hanem fórumtársak. Nem kell mindenkit szeretni. Aki akar rak fel képet, azt is megértem ha valaki nem. /mivel sokan olvassák/
Olyan dologról sosem írok amit nem szeretnék szétkürtölni. A gyerekeimről meg ha írok az olyan amit nem szégyellek, nem baj ha mások is olvassák.
Butaságok? Persze, hogy vannak. De hol nem?!
Na mindegy, erről ennyit, lehet mivel ritkábban jövök valamiről nem tudok, mert értetlenül állok a dolgok elött. :shock:

KépKép
KépKép
mirama

ÁbiZsani! Nálunk van még egy Sziámi cd-d! Már nem hallgatom, úgyhogy visszavinném. :-)
Kivi vagyok az újra!
Én is szeretem a Quimbyt csak nem ismerem minden számát. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Szia Kriszti,
látszik, hogy alszik a pindúr, tudok netezni :lol:
Na végre talán ideértek hozzánk, ha visszahozod a CD-t :lol:
Átvehetem a Quimbyt is. Nem akarsz eljönni a koncertre?
A többihez no comment, én nem tudom miről van szó.
Egyébként teljesen igazad van.

Kép

Kép
ábibaba

Jesszus mi van itt Csajok!!! :shock:
Ki irt gonoszságokat Veronak??
Én igaz kérdeztem Esztitől hogy vannak Veróék,de mivel válasz nem érkezett nem is firtattam!!
Azért remélem nem bomlik fel itt ez a fórumos közösség,hisz jó csapat vagyunk nem???
:wink:
Mindenki mással van jóban és ez igy is van jól.Hisz nem lehet mindenki mindenki barinője!! :roll:

Ábizsani

Sziámit én is én is!!!!!
:lol:

Beus

szijjjja!!!!
Mekkora már Máté!!! :D Meg kell nézzelek bennetek iwiw-en,nagyon kiváncsi vagyok a gyerekekre!! :D

Eszti

látni milyen rég szültem Rékát,már a gyogyszer sincs forgalomba! :wink: :oops:
Vendég

Na, akkor mégegyszer:
[quote="vero"]( írta:veroés akihez szól, az tudja magáról )

[quote]N írta:em kívánok beleszólni továbbra sem a topik életébe, örülök nektek, főleg a kismamáknak, de engedtessék meg nekem, hogy más legyen a véleményem.
Köszönöm a megértést! Nem akarok "téma" lenni, sem én, sem a gyerekeim, képen sem.
Köszönöm szépen mindenkinek, további minden jót, és gratulálok a kismamáknak

Tehát: ez az üzenet valakinek szól, és az pedig, hogy nem kívánok téma lenni, egy kérés volt, kéretik tiszteletben tartani.
Mégegyszer tehát: nem szeretnék téma lenni SOHA TÖBBET.
Ha valakinek kérdése van, írjon nekem.
Vendég

Rik!
Az Almagél már az én terhességem alatt sem volt. :oops: Helyette kreáltak egy Antagélt ami rövid ideig élt és ezután lett a Maalox.Nagyon sokáig keresgéltem mire rátaláltam de tényleg jó!
A terhességem alatt is ittam de emellett a Renit tömtem ezerrel.
Most,hogy visszaolvastam picit láttam meg,hogy elköltöztetek.
Jól lemaradtam.Hova?Mikor?

KépKép
eszti76

Húúúú...ez " terhességem alatt is ittam"kicsit félreérthető volt.Szóval a Maaloxot ittam. :D :D :D :D :D

KépKép
eszti76

na látom én szitom most a tüzet,befejeztem,nevedet se veszem többet számra.

Eszti

megirom privibe!!
Vendég

Zsanett! Most már tényleg érik a tali! :D
Koncertre szerintem nem megyek, azért annyira nem vagyok nagy rajongó csak meghallgatnám. Kispál, Pál Utcai Fiúk....ezeket jobban szerettem. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Veroval kapcsolatban annyi történt, hogy mikor még abbahagyta az írást ide, akkor voltak olyan beszólások amikkel nem értett egyet, de nem akart vitázni. Ezért nem is írt többet. Máshol utalt rá, úgy hogy "okosság" és kapott egy névtelen figyelmeztető levelet. A névtelen figyelmeztetőnek írta, amit írt, nem a többieknek. Nem akar most sem vitát szítani, nem fog írni, annyit kér, hogy hagyjuk békén

KépKép
eszti76

Ezt értem Eszti, de akkor ezt miért nem privátban tisztázza a "névtelennel". Gondolom Ő tudja ki az.

ÁMEN!

:lol:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Tankcsapdára nem jön velem valaki? :wink:

Zsani-köszi a tippet, ezt a homeós bogyót kipróbálom holnap. Adtam végül cseppet a kölesgolyójára cseppentve (elfelejtettem, milyen keserű :oops: ), utálkozva kiköpte és sértődötten berohant a hálóba magára csapva az ajtót :shock: . Lassan tennem kell vmit, mert ez kezd szokássá válni, én ilyet csak 14 évesen kezdtem csinálni :shock: anno.

Eszti-veszek Cebiont is. Nem tudom, hogy lesz itt uszi, mindig közbejön vmi. Szonjának jobbulást!

Rik-nem tudom, mikor, de összehozzuk a talit, csak Kincső gyógyuljon meg!

Megint rettegős éjszakám lesz: Kincső 38.4gyel (Germicid) tettem le aludni, már fél 7kor... Muszáj volt.

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik!
Vero nem rád gondolt!Kedvel téged! :D

KépKép
eszti76

Rik!
ment a privi

KépKép
eszti76

Miért nem tudok magamtól privit küldeni(csak válaszolni tudok)?Elmesélné nekem valaki,hogy hogyan kell? :oops: :oops: :oops: Béna Eszti! :?

Kriszti!
Azt nem tudja,hogy ki a névtelen csak azt,hogy ki nem lehet.

KépKép
eszti76

íNa ne beszéljünk már Róla,hisz nem akarja!!!
Ámen!!!

Eszti
ugy tudsz hogy rákattintasz annak a pü feliratára akinek akarsz küldeni levelet! :D
Most még az Ibolyán laksz??
Vendég

Rik!
Írtam privit!

KépKép
eszti76

Hmmm, Csajok!

Kispál..., Tankcsapda......, de jól is hangzik. :lol: :lol: :lol:
Már az idejét sem tudom mikor voltam utoljára egy ilyen jó kis koncerten... :D
Még megboldogult lánykoromban. :) Azért majd nagyritkán, ha a kis törpilla engedi, talán majd "kilátogatok". :wink: :D

Kép
wirág&

Kriszti!

Ma Harkán járt a Habakuk? :wink: :lol: Tudom ám! Zoli vette fel kamerára, ugyanis készülőben van a következő Habakuk dvd. :lol:

Kép
wirág&

Anikó

Mi történt NYuszifüllel?????Van más "panasza" is??
Mielőbbi gyogyulást,és lázmentes éjszakát kivánokNektek!!
A tali ráér Kincső a fontos!!
Épp ma volt este a hiradóba(valamelyikbe :oops: )hogy jön Ausztia felől az infulenza!! :shock: :evil: Nem tudtam mi hiányzik a nyugis kis életünkből! :? :evil:

Gyöngyi

Ej de fiatalok vagyunk mi még!!CSápolni már igaz nem fogunk,de szeretem őket hallgatni!!!
Az én nagy kedvencem a DOORS!!!!
HA itt ülök ált. ezt hallgatom!!
Vendég

Rik-torokgyulladás, de nem kapott gyógyszert, mert csak pici gyulladás... Ma kibújt a 7. fogacska is. Nem tudom, mi lesz, tiszta para vagyok. Alszik, de lázas, fürdeni se merek, Kálmán meg ki tudja, mikor ér haza... Éljen a "kötetlen" munkaidő :evil: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Wirág! Igen, Mirának tök tetszett és mesélte, hogy felvették Őket.
Tudtam, hogy a harkai ovisok-isisek lesznek majd a közönség a köv. dvd-n csak azt nem tudtam, hogy ma. Meg állítólag holnap. Zoli lesz holnap is a kameramen?

Anikó! Javulást Kincsőnek! Szerintem a torokgyuszitól van a láz, remélem éjjel jól fog aludni.

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!

Igen, a Zoli lesz. Valszeg Lilla is megy. :) Talán Mirával még egymásra is ismernek. :wink:

Kép
wirág&

Anikó,
javulást Kincsőnek!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó,
jobbulást Kincsőnek!!! HOgy telt az éjszakátok??

Cajok,
tegnap vettem Dorkának egy téli sapit - Dorka nem volt velem - a méret szerint 2-4 éves korig jó. Ésssssssssss, Dorkának kicsi! :shock: :? Nem kell valakinek?
Eszter, Anikó, Gyöngyi, Zsanett? (Andi téged azért nem írlak, mert Ágnes és Dorka között kicsi a korkülönbség, így "fejben" sem valószínű, hogy nagy különbség lenne... :roll: :P )

Lefényképeztem, mellette van a vonalzó is, nem kell valamelyikőtöknek, vagy nem tudtok vkit, akinek kellene? 1000 pénz volt.

Kép
Kép
Kép
Kép

Ha kell vkinek, szívesen helybe viszem Sopronba jövő kedden vagy csütörtökön vagy azután bármikor bármelyik kedden vagy csütörtökön.

KépKép
viol81

Jó reggelt mindenkinek!

Viol!
Sapkák! :evil: Én minden évben veszek legalább egyet ami Szonjának kicsi pedig a méretezése szerint jónak kellene lenni.Tavaly kettő ilyen is volt.Igaz ugyanabból az alomból vettem kettőt.Nem kellett volna. :evil:
Hol vetted?

KépKép
eszti76

Eszti,
Tesco... :? CHEROKEE márka. Amúgy vannak jó cuccaik, ez is marha jó, úgy örültem, Dorka is odavan érte :lol: , de hát... ha kicsi, kicsi...
Komolyan mondom, nem ismerem a gyerekem méreteit... :shock: Vagy túl nagy a kobakja... :roll: :P Majd kerítek nagyobbat vhol. De ez meg ugye fölös, nem kell...

KépKép
viol81

Viol,
cseréld ki vagy vásárold le legközelebb a sapit. :P Persze számla kellene hozzá, de lehet, hogy mázlid van és nem.

Sziasztok mindenkinek! Megyek sok a dolgom.
Kedvem sincs olvasnivalót szolgáltatni idegeneknek akik néznek, és mint kiderült beledumálnak :(

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!

Kincsőnek, Szonjának jobbulást!

Kép

Viol!

Tök jól néz ki a sapi! Nekünk egyenlőre nem kell, majd talán pár év múlva jó lenne :wink: :lol:
Én meg tavaly elhagytam Máté sapiját, az volt a kedvencem, bosszantó :evil: milyen jó lenne a kisöcsinek....

Ja egyébként bosszantó a méretezés, mert a múltkor pont a tescoban vettem kabátot Máténak és még jó, hogy ott volt mert most 92-est hord, de a kabátból a 104-es volt jó.

Ja többen kérdeztétek, a nevét egyenlőre nincs még semmi konkrét...a választék, Márton :D Ábel :D Áron :D de még más is lehet....

Márton a legbiztosabb...talán.

Már vagy egy hete nem hánytam, erre ma megint centrizik a gyomrom! :roll: :evil:

Eszti!

Azért remélem majd valamikor tudunk talizni :D Jövő héten melózol már? Be kéne jelentkeznem hozzátok a kis könyvbe való pecsétért.

Wirág!

Ez jó hír ha a tornán azt mondják már javult, nemsokára hidd el te is észreveszed!

Gratula a fogakhoz! :D

katus78

Sziasztok!

Köszi csajok! Jól telt az éjszaka, Kincső szépen aludt, én nem :? . 2kor felkeltettem, mert nagyon meleg volt, adtam neki Nurofent és visszaaludt szépen . Reggel már nem volt semmi, most van hőemelkedés :evil: ...

Viol-én már Kincsővel vásárolok és próbálok rá, olyan furik ezek a számozások. Szép a sapi, de sajnos én már vettem neki télit.

Mennem kell, hiányolnak :) Még próbálok jönni.

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol!
Igaza van Andinak ha megvan a számla simán kicserélik.
Nem te nem ismered a gyereked méreteit itt óriási eltérések vannak a méretezésben.
Szonja 104-es de van olyan kabátja,nadrágja amiből 110-116-os jó rá.
Szóval tényleg a legbiztosabb ha előtte felpróbáltatja az ember,csakhát nem lehet mindíg ott veled... :?

Katus!
Köszi!Szonja ha nem köhögne észre sem venném,hogy beteg.
Folyamatosan harcolok vele,hogy ne futkozzon.Ja,és utálja az Augmentin ízét úgyhogy a bevétele is egy kissebbfajta harc. :?
Valószínű veled szolidarítok ma reggel mert az én gyomrom is szórakozik velem.Asszem le is iszom magam Maaloxal. :D
Kisfickó jól van?

Anikó!
Szonjának szokott magas és tartós lázzal járó torokgyuszija lenni.Teljesen átérzem a helyzetedet.Kitartás és javulás a picinek!
Egyszer amikor 40fokos láza volt azt kívántam,bárcsak átvehetném a kínlódását és láss"csodát"estére nekem is 40fokos lázam lett.Így már ketten fetrengtünk kínok között és anyukám jött ápolni minket de megtiltottam neki mindennemű"szenvedésátvételi"kívánságát tőlünk. :D :D (ja,és közben a férjem is belázasodott :? )

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?