Hajni!
A fütést nekünk nem mondták!
Azt a betétet ami ujszülötteknek van viszont mi nem kértük,hozzá!
Mi már nem tervezünk több babát!Igy ezt az ülést nálunk csak Ágolyo használja!
A fütéssel nekem csak annyi a problémám,hogy Ágoston ugyan olyan izzados mint Marcikám!
Szoval nekünk inkább ülés hütés kellene!
Nagyon ügyes vagy valami ilyen honlapra gondoltam amikor fel tettem nektek az oroszt!
Ha a német vonal nem megy szivesen megadom az olasz csaj számát!
Nekem is van egy jo börgyogyim(igaz megoszlanak a vélemények)de nekem bevállt már az évek alatt többször Dr.Stechlik Gábor.
Marcikám pigmenfoltos és gyönyörüen javitott rajta!És az én futoszemölcseimet sem kanállal szedte le ha nem ugy hogy egyik helye sem látszik!
Orsi!
Nekem Ágoston 3,5 hosan fordult hátrol hasra most már mind a két irányba forog huzgálja a lábait amibol késöbb a mászás lesz de itt megállt a tudománya!
Marcikám tul laza volt igy örültem hogy 5 hosan a kis fejét tudta tartani!
Wish!
Küldöm a privit neked!
Kata!
Igyál te baracklevet,és gyümölcsteákat!
Nálunk az tuti fosás!
Pézsé!
Már nagyon ügyesen kened-vágod a dolgokat!
A cékla szerintem is mehet!Nem hallottam ilyenröl,hogy szivproblémát okozna!
Csajok!
Ágoston csak ugy hajlando mindent megenni ha sinlac van benne!
Ha esetleg nem azzal keverem akkor be nem veszi a szájába!
A másik hogy én kicsit eltérek a hozzátáplálás menetétöl!
Ugyan is egy kaja van 10-11 körül én azt vagy gyümölcs vagy zöldség formájában adom vagy a kettöt keverem!Meg a 6 orás estibe is keverem azt ami délelött megmarad!Egyenlöre több étkezést nem akarok neki bevezetni hogy a szopi megmaradjon tulnyomo részben!Szerintetek baj ez igy?
Mert a "nagykönyvbe" ugy van hogy délelött gyümi aztán fözelék,utána gyümölcsös uzsi és fözelék vacsira!
Hát ez nekünk nem igy alakul!
És mit csináljak ezzel a sinlacos dologgal?
Tegnap répa+krumpli volt,hááát szegénykém csak pislogott,hogy mit akarok mert ö ebböl aztán nem eszik...!
Ja és még valami......
Nekem nem eszik meg ugy semmit ha anyatej van benne,tápszert nem adok neki igy mivel higitsam a fözeléket?
Sima vizzel?
Mert én sok mindent pároloba csinálok az alatt meg nincs viz amit hozzá tudnék a kajához keverni!
Hu kicsit elakadtam azt hiszem..........