Új privát üzeneted érkezett!

Majdcsak nem még!!!
Teszek fel Grétiről képet! Kép Kép Kép
Vendég

Lili nem biztos, hogy az:) a utsó harmadban is lehet hányinger amennyire én tudom.Nekem is volt meg áll. hasmenés így mindig azt vártam (mert persze fájáseim is voltak...20-30 percesek amik elmúltak 5 után)mikor megyünk szülni.Más nincs?
Várjatok még picit, pihenj, nem tudsz segítséget kérni a végére,??
Magnéziumot szedtél?

Dora?? Te hogy vagy?

sokat gondolk Rátok, mert nemsoká 2 ygerekes anyucik lesztek Ti is YIPPIÉ :P

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Lina- Tényleg ne keseredj el! Menni fog a dolog!
Termékenység tea recept: palástfű, orvosi zsályalevél, cickafarkfű, málnalevél tea :) Hátha segít!

Adrienn21- Veronika? Melyik csoprtba jár? Az én csoportomban nincs Veronika. Még a Lánchídon volt egy Veronikám (Faragó). Egy tündér!
:) De ő már iskolás.

Mestermoni- De szép picilány! Ezek a hatalmas, huncut, kék szemek! És az a mosoly! :D Gratula!

Hajni- Ez tök jó, hogy újra megcsapott a "Babát szeretnék" szele! Hát akkor rajta! :D

Lili- Ezek már lehetnek jelek? Én nem tudom... :? A tapasztaltabbak majd válaszolnak. De még nem hiszem!? :shock:
Peg Pérego babakocsit vettünk. Valakinek van ilyen? Tapasztalaitok esetleg? Remélem beválik!? :)

Kép
estelle26

Mestermoni, gyönyörű Gréti! :)

Kezd múlni a hányinger. :D Fú, megijedtem. Tegnap én is sokat kakiltam....ma meg pisiltem.

Éva, most én is Peg Perego kocsit vettem Botinak. Sztem a legjobb döntés. Plikot vagy Pramettet vettetek? Vagy mást?
birolili

Kép
Eladó ez a Toma márkájú babakocsi!
Több méretben dönthető,fordítható a tolókája,2 féle tálca van hozá,Két féle lábtakarója,sportkocsis+mélykocsis!Esővédő.Semmi hibája sincs.Megkímélt!Már egy éve sport babakocsink van.Alig használt.
Nem használtuk,mert ha mentünk valahova autóval mentünk,így hordozóban vittem!
Iá:30.000ft
Vendég

moni-szep a kiscsajod.Latom mar jelentkezik nalla az anyai oszton. :wink:

lili-nem hinnem,hisz nekem valtozo volt.Az elejen nagyon hanyingeres voltam.A vegen meg a kulonbozo szagoktol fordult fol a gyomrom.Nem kell megijedni.Idoben jon a kiscsavo. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Lili
nem tom,nekem nem volt hányingerem a végén,csak sürün jártam kakilni,egy nap múlva megszültem.Hát azért mostmár készülj fel rá lelkiekben,hamarosan babázhatsz.Sokat gondolok rád és Dorára. :lol:

Moni
naon szép a kislányod,büszke lehetsz rá. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Estelle
még nem vállalok babát,húgom májusban szül,elkél neki is majd a segítség,majd utána lehet.Most Barnizok,kielégíti a babás vágyaim egyenlöre. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajni-akkor te most meg jovore is maximalisan kibabazod magad.Aztan annyira belejosz,h.neked is kelleni fog,hisz nagyon meg fogod kivanni,meg hianyozni fog. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajni
Ha úgy érzed valaki üldöz, az a hálám ne ijedj meg
Igen nő a pocak rendesen. Fáj is a derekam ha túlterhelem magam, de nem bírok egy helyben ülni, feküdni meg pláne.

Ez durva volt! Szabad országban élünk és szólásszabadság van! Syg nem mondott semmi olyat ami kompromittáló lett volna. Inkább „ nem részletezte”.
Egyet értek Bepával és még hozzáteszem h ahol én szültem ott az egész osztály rooming-n rendszerben működik és tökéletesen. Ott csak 2 csecsemős van minden műszakban (esti fürdetésnél is! Ahol anyukákkal együtt fürdetnek) + orvos+ szülésznő. A császáros babák is addig voltak csak a csecsemősöknél, amíg nem kelhettek fel az anyukák. Bejárhattunk hozzájuk ha gondunk volt és segítettek (pl aki ha el akartunk menni fürödni, v a látogatóinkat akartuk lekísérni a 7.-ről, bevihettük a babát megőrzésre). A korababákhoz meg bármikor bemehettek az anyukák, hisz a babának ez nagyon sokat számít. Nem értem h ezt itt miért nem lehet megoldani? Személyzetbővítéssel nem jár, csak egy kis átszervezéssel és sokkal jobb szájízzel távoznának az anyukák a kórházból. Arról nem is beszélve h nálunk senkinek nem volt gondja a szopival, az itt szült ismerőseim zöme meg szopizavarokkal kűzd és hamar a tápszerhez nyúl.

Most ezt kifejezetten a doktornőnek írom le.
A kislányom sima szüléssel (se érzéstelenítő, se oxitocininfúzió) jött világra minden gond nélkül 2 kg 90 dekával. Lássuk be ez nem egy nagy súly és mindössze 6 nappal a kiírás előtt, tehát nem volt korababa. 2 nap alatt 21 dekát fogyott, tehát már nagyon közeledtünk a 30%-hoz ami után valamit csinálni kell. Nem stresszeltek minden kajálásnál a mérleggel!!! Már az megnyugtató volt h az első napi 13 dekás fogyás után csak 8 dekát fogyott. (Itt a barátnőmnek 8 óra után megetették a babáját tápszerrel, holott a tej csak a baba ingerére indul be, 2-3 nap alatt min, és a jóllakott baba már nem szopik olyan intenzitással). A 3. napon a lányom nem fogyott nem hízott, tehát beindult a tej, pedig ő aztán elég aluszékony volt….Volt egy kis élettani sárgaságunk, de hazaengedtek 4 napra. Ezek után heti 25-30 dekákat hízott.
Én nem akarok senkit megbántani, sem pocskondiázni, de elgondolkodtató a sok panasz és kritika.

Borsika
Mindez nem Neked/Nektek szól! Ne vedd magadra. TE csak azt csinálod amit mondanak Neked és amit a rendszer Rátok kényszerít. Biztos vagyok benne h amit a körülménykhez képest módodban áll az te is megteszed.

Seriff
Édes a kis Hanna!

Timci
Tök jól néz ki az overál! Mennyiért adod? Van több ismerősöm aki most fog szülni, hátha kell valakinek.

Gadevi
Üdv itt! Gyere bátran! Még nem ettünk meg senkit J

Még valami a porfelhőhöz. Gyopika is 10 után született, mégis reggel 5-keltettek minket h tegyük magunkat rendbe, mert jönnek a babák enni. ( még a vajúdóban voltunk, mert az osztályon tele volt a frontok miatt)Sztem a szülés óta őt sem látta orvos….

Moni
Gréti Csodaszép!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok :)

Seriff
Nagyon édes Hannácska és hatalmassat nőtt :) A haja is milyen hosszú :shock: gyönyörű :)

moni
nagyon szép a kislányod :) micsoda szemei vannak :)

lili
ne aggódj :) mindnen rendben lessz Én is a szülés előtti napon hénytam és ment a hasam de ez még nem jelenet semmit a 3 ból csak 1szer jött be hoyg tényleg másnap reggelre meg is született Niki ... :)

syg
huu micsoda különleges név Kendra,
nagyon tetszik :) Elhiszem, hogy Leonát megviselte a távolét szopit kéri Ő is most ?

hajny
ez ám a baba dömping :)

dóra
Te/ Ti jól vagy ?

Geli
régen hallotunk rólatok minden ok ?

judit
az az audit spray ( ha jól tudom nevét ) Nekem is a gyógyszertárban ajánlották nem vettem végül de lehet hogy még is csakszükség lesz rá, Nikinek már volt egyszer orrmandula és fültubus műtéte mert rrettentően lesűrűsödött a trutyi a fülében, sokt volt beteg és sokat fájt a füle is és most is sokszor 3-4 pálcikával tudom csak kitisztitani a füléből a trutyit olyan sűrű sárga és megint sokat náthás ... tehát valszeg migint ugyan az a baj hoyg visszfertőzi a füle . Egyébként mi megkérdzetük az orr-fül-gégészeten és azt modták, hogy lehet használni a pálcikát na jó nem napi rendszerességgel ..

donoé
Lehet hoyg lemaradtam de most ti elköltöztetek ? :oops: Vagy hol festettek ? lehet hoyg irtad de átsiklottam felette :oops: :roll:

mindenhol ovi szünet van most ? Vagy csak nálunk ? Ákos ment a bölibe mert ha most ezta 3 napot sem ment volta akkor megint tuti sirva ment volna bölibe a következő héten és már olyan jól megszokta . Miko rreggel bevitte az apja "sirt" ( azért irom idézőjelben mert könynek nélkül "sir" csak hangal .. ) egy picit aztán ahoyg meglátta a reggelit rohant az asztalhoz :)

Egyébként egyettértek syg.-el a gyors szüléssel kapcsolatban Ákos is igy születtet hoyg kb 6 fájás volt és már kint is volt de utánna volt is mit stoppolni rajta jobb egy ilyen 3-4 órás szülés :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Móni:
Gréti nagyon szép kislány!(én már meglestem az iwiwen :wink: )

Évi:
Nem dolgozol?Neked is szünet van?

Lili:
Jól vagy?Én szülés előtt 2napal ill. előtte nap hánytam.remélem még bent marad 1picit Boti.Pihenj sokat! :)
kazi

Sziasztok!

Roz
hát anyám most tökre boldog,van unoka már. :lol:

Thymi:
nem üldöz semmi,nem tom,miért is kellene?A szék miatt?

Dettus
ti is jól vagytok?

Erszényes itt ül mellettem,kicsit eleresztettük magunkat,a rossz idő ellenére naon jó a kedvünk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hali!

Na akkor már írok én is ha így belekezdtünk...

Lili: remélem azért még Botika bent marad egy ideig, Fő a nyugalom! Nekem csak hasmenésem volt szülés előtt és 20 perc mulva elfolyt a magzatvizem... :)

Geli: tényleg nagyon el vagy tűnve... Hogy vagytok?

potyka: te is rég voltál, mi újság veletek, milyen az anyaság?

Móni: nagyon szépa kislányod! :wink:

thymi: Gyopi hogy bírja a bentlétet ebbena rossz időben?? És te? Ugye aktív a pocaklako? Széket vettetek végül?

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy gondoltok ram! Egyelore Andris jol erzi magat odabent, en mar kevesbe. Leginkabb lelkileg nem vagyok a toppon, meg sikerult nekem is lebetegednem.

Majd jelentkezem, ha van valami tortenes, addig nem hiszem, hogy jovok a forumra. :roll:

Mindenkinek szep napokat!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme

Köszi lányok, jól vagyunk. Bár már olyan torz az arcom.....kezem..... remélem ezt a hetet még kibírjuk. (Aztán túlhordom. :D)
birolili

Sziasztok!

Borsika,
a pótlás dolgot én már lezártam magamban, hiszen már úgyis mindegy, 2 dolgot viszont megjegyeznék.
1. A kolléganőd -akinek szóltam- nem azt mondta, hogy eddig sem kapott pótlást, hanem fel volt háborodva, h nem adhatnak neki. Ebből én arra következtetek, h előtte kapott.
2. A főorvos azt mondta vas. délben, h "tegnap du. 4 óta éhezik a gyereke". Ebből is arra következtethetek, h kapott 4 óra előtt.

Utána valóban nem kapott, szopizott is este - 20 g-ot mondtál éjjel, ha jól emlékszem. De már úgyis mindegy, csak épp a tápszer sokkal rosszabb volt neki, mint az anyatej lett volna és remélem nem lesz allergiás és hasfájós, mert mindkettőhöz hozzájárul a tápszer, még ha nem is csak az az oka.

Mellesleg most már végképp nem értem, miért én voltam hibás a 100 g-os fogyásért, mikor nem volt gyakorlatilag velem a gyerekem és nem engedtek be hozzá...

Azt mondod, ha én bemehetek, akkor más is menni akar. Máskor azt mondjátok, h nem akarnak az anyák roomingba menni. Gondolod, h azok az anyák, akik nem a roomingot választják, fel akarnának menni 2-3 óránként szoptatni? Kétlem. Esetleg az a néhány anya, aki roomingra vár, de még az sem biztos. Nem hiszem, hogy olyan sokan követtek volna. Egyébként Ti tudjátok, milyen gyakran kérik ezt az anyák, én nem.
Az anyakönyvi kivonatért legalább 6-an álltunk sorban, mikor elhoztam. Az nem volt gond.

Abban igazad van, h előítéleteim vannak, a baj csak az, h ezekre nem tudtatok rácáfolni. Ezek után lehet, h nem is előítéletek azok az előítéletek?

Kedvemre tenni se nagyon kellett volna, 1 kérésem volt gyakorlatilag, hogy szoptathassam a gyerekemet. Abba már bele se mentem, h az Eü. tv. is előírja, hogy FOLYAMATOSAN a kiskorúval lehet egy szülő.
És mégegyszer leírom, nem napokról van szó, hanem az első 38 óráról, utána semmi gond nem volt.

A következő dolgok nem a Te hatáskörödbe tartoznak, de csak Neked tudom elmondani.
1. Az nagyon nagy baj szerintem, ha hibás a zárójelentés. Bármi probléma lenne Ricsivel, ami a terhességhez, perinatális történésekhez köthető, ezt a dokumentumot kérik tőlem. Nem mindegy, hogy koraszülött vagy pedig újszülött diagnózis szerepel rajta! Ezt nem lehet, nem szabad elkódolni.
2. Ha koraszülött, akkor miért nem vizsgálja meg orvos 10 órán keresztül?
3. Ha koraszülött, miért nem közölte velem 3 orvosból 1 sem, akikkel beszéltem?
4. Nem hiszem, hogy egy orvos egy nyilvános internetes fórumon adatot közölhet a gyerekemről, ráadásul olyat, amit addig senki. Titoktartási kötelezettség?

Egyetlen dolgot jegyeznék még meg. Sokan reagáltak erre a témára, csak el kellene olvasni, hogy nagyon hasonlóak a vélemények (és a tapasztalatok, akik itt szültek). Egy ember elindította a lavinát, és még mennyi csatlakozott? Ez véletlen lenne?(Borsika, erre ne válaszolj, légyszi', költői kérdés volt)

Kép
sygnum

Sziasztok!

Thymi
nem kaptam ám meg a pü-t.Megírod újra? :lol: Nem kell ám,úgyis tom kb. mi állt benne.

Ser
nem voltatok még betegek az oviban igaz?Vírus van,hányásos,hasmenéses.Mindenki vigyázzon,mosson soxor kezet mindenki.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Syg!

Remélem, hogy sikerül hamarosan túljutni ezeken a problémákon, bár tudom sose lehet az első pár napot elfelejteni, de az idő megszépíti azt! Kendra..nagyon szép, de a Richárd igazi kisfiús név.Én nagyon örülök, hogy megint itt vagy kicsit Velünk, és ha esetleg későbbiekben is lesz időd, akkor emeld a fórumunk szinvonalát jelenléteddel.
Nagylány Leona változott? Nekem nagyon nehéz volt az első pár nap lelkileg, mert imádtam Levit, de láttam Benedeket kissé frusztrálja az új jövevény a családban(azóta mindig keresi hol van ha nem látja)

Moni! Nagyon szépséges lányod van!!! Igazi "anyuka" lesz egyszer
:)

Roz! nálunk is szönet van az oviban(unokatesótól tudom)

Ha minden igaz ma megint bővül a család: sógórnőm épp szülni készül(vagy túlvanmár???)

Ebből az egész kórházas storyból nekem csak az ciki, hogy Borsit leptük el a panaszainkkal, és mit tehet Ő aki amúgy télleg maximálisan segít amiben tud. De amint egyik írásából kivettem, kibeszélte magát és jól van.
Én most is azt mondom a rooming megoldana sokmindent itt is (ha más kórházakban az működik...)
Nos ezzel én is lezártam magamban a témát!

Lili! azé' szólj ha szülsz

Még valami : ma igen erősen elgondolkoztam kicsit feldobom az itteni légkört és játszóházat indítok heti 1 alaklommal. Ha összejön meglátogattok minket (nagyon terv, majd meglátjuk mi sül ki)
..és végre voltam fogorvosnál:)

Gabi
bepagabi

Bepa, szólok! :) Lelki oldalától tartok én is jobban....tuti nehéz lesz. Imádom Zsófit (is).
Mi volt a fogorvosnál? :wink: nekem is kellene mennem 30-án, hogy az amalgántöméseimet kicseréljék, mert nagyon szuvasak alatta, de sztem nem megyek.....még ott megszülnék. :shock: És 3-at akar kicserélni. :? :shock:
Gratulálok sógornődnek! :)
A játszóház tök jó ötlet! :) Sok sikert hozzá!
birolili

Lili!
1 tömés 1 hózás(rámfeküdt a hölgy, bölcsességfog)
Szerdán megint megyek....sok a munka a számban(meglátszik, hogy nagyon félek a fogorvostól...mert egyszer elájultam)
Sztem Te hagyd, majd mégy ha már kinn lesz Botika:)
Még sztem nincs meg a baba(Kecskeméten szül :) Ő is)

Gabi
bepagabi

Donoé, ez igen! Kész felújító brigád vagytok! :wink: 8) Ügyesek vagytok, gratulálok!
birolili

juj Lili! és ha jól tudom Te is munkádból fogva ismersz jó játékokat (közösségi), és ovónéni Évi is (vagyis estelle)
majd segítetek ötletekben :?

Thymi! köszi...pocak???

Gabi
bepagabi

Bepa, ajjaj......elárulom, mikor Zsófival mentem fogorvoshoz, ugye kötelező elvileg, akkor csak a fogkövemet távolították el, de én is 3* :shock: :shock: :shock: elájultam!!!!!!!! A doki csak nézett. Alig bírtak összeszedni...... most is leszedték a fogövemet, meg átvizsgálták a többi fogam, de most megúsztam ájulás nélkül. :roll:
birolili

Bepa, könyveket tudok jókat ajánlani, Évi is sztem. Sok jó benti, körjáték-énrekes, fejlesztőjáték van. Az alap könyv sztem a Komámasszony hol az olló című. Abban sokminden benne van. Évszakonként is vannak könyvek, azokban is vannak mondókák, énekek, játékok......
Éva tuti többet tud, hisz ő dolgozott is benne, tudja, h. mi működik. Én csak fősuliról tudom. De a komámaszonyt ott sokat használtam, arra emlékszem, és sok könyv van a főiskolán belül, amik nagyon jók. Nem tudom oda bárki bemehet? Éva?
birolili

Lili- Minden rendben lesz! Hidd el! De Te legalább már tudod nagyjából, h. mire számíthatsz! :) Bár minden szülés más! Állítólag... Szorítok! :D A fogorvost már ne erőltesd!

Kazi- Dolgoztam ma. Elvileg végig dolgoztam volna szerdáig, de mivel két skarlátos gyerek van a csoportomban, így holnaptól nem megyek nehogy elkapjam. Majd hétfőn rákérdezek, hogy van e még megbetegedés, és ha nincs, akkor már hétfőn megyek! Persze nem tapsoltak a kolleganők, hogy helyettesíteni kell! De mi a fontosabb? Nekem a babám! Nekik más. Tudod, minden nézőpont kérdése! :?

bepagabi- Én nagyon szivesen segítek! Ha majd aktuális lesz szólj! :)

Kép
estelle26

Lili- A fősulis könyvtárba sajnos mi is már csak olvasni vagy fénymásolni mehetünk be. Kölcsönözni csak hallgatóknak lehet.
A pedagógiai könyvtárban még nem voltam, az ottani szabályokat nem tudom. De a Megyei Könyvtárban is elég sok könyv megtalálhtó. Nem szakkönyvek, hanem a gyermek részen sok ötlet a fejlesztéshez.

Kép
estelle26

Lili,
ne ájulj el, de én kiidegeltettem 3 fogamat injekció nélkül. Valahogy nekem a fogas dolgok nem fájnak. Csak ne adjanak injekciót, az a lényeg (mert aztán attól én is rosszul leszek), és csinálhatnak, amit akarnak.

Bepa,
ha egyszer újra én is itthon leszek, akkor ezer örömmel megyünk játszóházba. Bár ugye Lili már ovis...

Ma megint nincs lányom, először életében a tesóméknál alszik, mert anyu sincs itthon. A baj csak az, hogy nem akart elengedni, elaltattam, és úgy jöttem el. Jobban szerettem volna, ha még ébren van, és úgy enged el. Remélem minden ok lesz holnap, már alig várom a holnap estét, hogy tudjam, minden ok. És még a jövő hét is ilyen lesz. Na ezért nem szeretek dolgozni jáni, nem a munka miatt, hanem azért, mert amiért én dolgozom, ezért Lili van ide-oda rángatva.

Dóra,
mikorra vagy végül kiírva? Gondolok rád majd nagyon!

Estelle,
köszi a teareceptet. Ezeket csak összekutyulom, és iszom? Mikor, mennyit? A baj mondjuk csak az, hogy nem feltétlen a termékenységgel van a baj, hanem az, hogy vannak betegségeim, sajnos nem is egy, ami nem kedvez a kisbaba megfoganásának. Úgyhogy most vagy 3 féle gyógyszert szedek... :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Már annyira lemaradtam mostanában, hogy nem is tudom, el tudok-e mindent olvasni.

láttam vannak újak a csapatban, nekik üdv.

Roz, Erszényes, és akik még hiányoltak,

Köszönöm megvagyok, csak valahogy nagyon telik az idő, mindig pakolok, főzök és estére holt fáradt vagyok. Gergő nem akar tudni kimászni egy megfázásból, így megint nagyon anyás, pedig már több doki is rám szólt, ne emelgessem annyit. Babó jól van, ami kissé aggaszt, hogy sűrűn keményedik a pocakom. Gergővel nem volt ilyen. Remélem azért a 38. hetet megvárja odabent és stramm kiscsajszi lesz.

Skarlát,

Ez most elég nagy járvány a környéken, mert a szüleink lakóhelyén is skarlátosak agyerekek az oviban, ezért nem is mertem lemenni hozzájuk, de ha már Kméteni s vannak ilyen betegek, akkor igazából mindegy.

Syg,

Még nem ismerem az egész sztoridat, de amit ezen az oldalon olvastam is nagyon rossz volt. Én már gondolkodtam azon, hogy megírom vagy kérdezem vkitől, hogy nem lenne-e könnyebb, minden ágyatr baba-mamássá tenni, mint ahogy Szolnokon és Szentesen van. mindkét hely, SOKKAL bababarátabb, mint Kecskemét. Pedig ez a város elméletileg megyeszékhely. Hallottam, hogy vannak tervek, egy új épületre a Nyíri úton, ahol majd minden szuper lesz, de mire az felépül, miért kell egy csomó anyukának szenvednie ettől az elmaradottságtól??? Ez is költői kérdés volt. Remélem hamarosan túl tudsz lenni lelkiekben a kórházban történteken és ezek után sok-sok boldog perced lesz a kisfiaddal.

Próbálok visszaolvasni, de nem tudom győzöm-e.

Sziasztok.

geli08

No, az utsó hsz-em óta elolvastam mindent. jegyzeteltem, de már nem tudok tovább ülni. holnap leírom őket.

Csak egy fontos infó, ahogy láttam érdekelt többőtöket (de fura ezt így leírni). Szóval, ahogy Kazi is írta, a Kukucson találkoztunk, tök jó volt látni a csajokat élőben is, tényleg gyönyörűek. Szóval 20 perc volt az egész mondókákkal, dalokkal, középen egy házikóval, ahová a két szereplő bebújt és kikukucskált, pontilyen kicsiknek való volt. A végén egy kosár labda gurult ki, erre minden gyerkőc megrohamozta a háza és bújkáltak ki meg be, és a labdákat dobálták mindenhol, ajtón ablakon. Kicsi fiam annyira élvezte, hogy alig tudtam haza hozni, szerintem ő volt az egyetlen, aki hisztivel jött ki, ezután az udvaron talált újabb labdás játékot, ahonnan megint el kellett jönnünk hamarabb, mint ő szerette volna, mert az unokahugi már nagyon fáradt volt. Így a Ciróka előtt földre vetette magát, hogy nem jön. Szóval, ő még maradt volna. Azóta megnéztük a Pöpöpapát is, azt is végig bírta.

A LÉNYEG, amiért leírtam: dec. elején, sajna pontos dátumra nem emlékszem, megint lesz KUKUCS, de már most telefonáljatok a jegyet lefoglalni, mert nagy az érdeklődés. Van 9:30 és 11-es előadás. mi a 11-re megyünk újra. (Lili, remélem te erről örömteli események miatt, sajnos le fogsz maradni, no, de majd jövőre együtt Botival és Zsófival, ti is jöttök apástól. :)
Ja, és a belépő: 400/felnőtt;350/gyerek volt.

Estella,

Üdv itt. Én jan. 17-re vagyok kiírva a lánykámmal. Bár a 38 hetet céloztam meg, azt azért, ha lehet várja meg, de tovább ne nagyon maradjon, hogy meg tudjam szülni. Gergő 38+1=3900g volt.

geli08

linacska-Szivesen a receptet. Igen, egyenlő arányban összekevered és napi egy litert meg lehet inni nyugodtan. Ha megfogant a kis drága, akkor csökkentheted, de ez a keverék egyébként nőgyógyászati bajokra is jó. Cisztára is van receptem. Nekem 50 mm-es cisztám szívódott fel... gyógyszer nélül. Akkor amíg gyógyszereket szedsz nem lehet próbálkozni?

geli- én jan 20-ra vagyok kiírva. Hát igen, azt mondják, hogy inkább kint gyarapodjanak a csöppségek, hisz kívül tágasabb! :lol: Az én babámra is azt mondják szép szál legény. De sokan mesélték, h. nekiki is azt mondták, hogy nagy baba, és mégis picurka lett... :? Akkor mi majdnem egy időben szülünk. Kecskeméten szülsz?

Lili- Hogy vagytok? Izgulok Értetek!

Kép
estelle26

Sziasztok csak két gyors kérdésre jönnék :)

1. Valaki megtudná nekem mondnai annak a Nagykőrősi homeop.dokinőnek a számát aki itt az SZTK .-ban nyitott most rendelőt plusz esetleg tapasztalatot ha volt már nálla valaki . Köszi

2. Játszó csoportos bölit keres az egyik barátnőm a kisfiának márciusban lesz 2 éves a kisfiú és neki kelle, vagy estleg olyan játszóházat ahol ott lehet hagyni hol vannak ilynek meg mennyibe kerülni köszi ha tudtok segíteni most rohannom kell.

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, Zsóka néni új játszóháza a Hoffmann János utcában..... 700/óra, de ha bejelentkezel, akkor 350.

Éva, köszi, jól vagyunk. Bár akkora az orrom..... :(
birolili

Sziasztok!

Roz
homeósban nem tok segíteni.
Láchíd utcai böliben van játszócsoport,idöpontot kell kérni,és ha jól tom akkor 250 / óra.Fel lett újítva a böli nyáron,szép.

Geli
elég szép súllyal született Gergö,ez igen.A pocaklakó se maradjon el sokkal. :lol:

Lili
szerintem ha nem fáj a fogad,akkor ne menj.Csak nehogy Karácsonykor elkezdjen,én így jártam. :lol: De nem vészmadárkodom,legyen minden szupi.Hányinger nincs már?

Bepa
hol lenne az a játszóház?Tök jó ötlet!
Sógornódnek gratula,hátha idöközben meglett a baba.

Lina
szegény Lili,naon anyás mostanában mi?Hát kevesebbet lát,én is ettöl félek ha vissza kell mennem teljes müszakba melózni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Mi tegnap este értünk haza. csak a Bükkben voltunk, de egy több mint 4 órás rémálom volt a hazaút. :(

Roz
Dr. Poncsák Máriára gondolsz? Mi hozzájártunk. Írj ha kérdésed van. :)

Remélem később jövök :)

KépKép
KépKép
nana09

Köszön a válaszokat

nana
mi volt abaj az uttal ? dugó, baleset, vagy csak fiúk bírták rosszul az utat ?
öszintén szólva nem tudom hogy ki az a doki Én csak hallottam róla hoyg Nagykőrőrsről jött egy dokinő és azt rendel ott a sógoromnak kellene Ő akar elmenni . Kérdések pl. tapasztalat hoyg milyen a dokinő? Mennyibe kerül .... telfonszáma... amit tudsz róla, bármi ..

Kép

Kép

Kép
roz23

Hat csajok,megbotranykoztato az amiket a korhazrol irtok.Mint ahogy mar irtam,en nem panaszkodhatok,csak az az egy dolog miadt.Egyebkent rengeteget koszonhetek Borsikanak,ha O nem lett volna,en telyesen elvesztem volna.O mondta,h.mik azok a pris potyok is a fejecskeje tetejen,meg,h.be van picit sargulva.Maskep valoban nem tudtam volna en se meg semmit,ez szar ugy valoban.Hisz,mit kerdezzel,ha nem is tudod,h.kerdezned kell,vagy lehet.En meg azt sem tudtam,h.ejjelre le lehet kerni a babot szopizni. :shock: Ha tudtam volna,tuti lekertem volna.Vagy,h.meg lehet oket latogatni,azt sem tudtam. :shock: Ehhh...en nem tudom,de remelem mire jon a kis teso minden maskep lesz. :roll: Es akkor persze csaszart kerek elore,beprogramalva,en nem fogok meg egyszer azon a torturan atesni,meg aggodni,h.most bezoldul a magzatviz vagy nem,hogy most lesz e valami baja vagy sem. 8)

Syg-nek kivanom,h.minnel hamarabb tulessen ezeken a rossz emlekeken.A baba elfelejteti,gondolom.

En meg mai napig visszagondolok azokra a szornyu percekre,amiket a korhazba toltottunk,mikor kivizsgaltak,h.vajon mitol is lazas a kicsi szivem.Ott sirt,mig beleszurtak a kezebe az infuziot,mert a fejen nem talaltak az eret.Engem meg kikuldtek.En is sirtam kint a z eloterbe,most is konnybelabad a szemem,ahogy ezeket a sorokat irom.Szoval borzaszto,h.valaki miadt 2 ember szenved,mert neki pont akkor volt kedve csak megcsaszarozni,mikor mar az utolso percek voltak...Szoval...nem mondok inkab semmit.Oulok,h.ep es egeszseges a kicsi fiam,es azota hala Istennek semmi baja nincs.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Tud vki vmit Dóráékról? Nem tudom elérni őket telefonon. :shock: Lehet, h. megszületett Andris? :roll:
birolili

Nem született meg Andris, mot hívott Dóra. :) Én meg már azt hittem. :D
birolili

Estelle,
pont azért szedek gyógyszereket, hogy megfoganhasson a tesó. Ha majd összejön, akkor egyik elmarad, másikból még több kell...

Nana,
mi volt a gond?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni!

Akkor nincs is szükség a munkámra,ha te is festesz? :cry: :lol:

Roz!

Nem siklottál át felette,egész okt. elejéig úgy volt,hogy költözünk,de úgy döntöttem,maradunk(hallottam,ahogy Zoli szívéről le esik a kő :lol: :lol: :lol: )neki amúgy sem volt kedve,csak nekem,de 5. emelet,lift nélkül :roll: s itt a 2.em.-en tudom milyen iszonyú bevásárolva törpökkel,így ezt tovább újítgattuk,eddig is sokat csináltunk,még tudnék mit csinálni,de már félek Z. elválik tőlem :lol: :lol: :lol: így most kicsit csendben maradok :lol:

Lili!

Köszi a dícséretet,aranyos vagy :D hányinger,nekem még mikor Noémivel mentünk éjjel szülni,akkor este is volt,egész terhesség alatt :shock: Fogdoki:Helyedben most kihagynám,mert adrenalint tartalmaz a fájd.csill.,ami be indíthatja a szülést,nektek még pár napot ki kéne bírni egyben :D én 30.héten voltam,majdnem rosszul lettem,akkor mondta ezt a dokim.
Vendég

Roz
Azt sajnos nem tudom, hogy Kecskeméten hol rendel, de szerintem Ő az. :)
Kedves, túl sokat nem tudok róla mondani. Mindenesetre a férjemnek azóta csak dísznek van az asztma disk-je. kopp-kopp. :)

Roz, Lina
Füzesabonynál kellett (volna) átjönnünk az autópálya (fölött), de a baleset miatt a felüljárót is elzárták a forgalom elől. Eltereltek Miskolc felé, de nem tudták megmondani hogy, merrre tudunk majd átjutni az autópályán és érjük el a főutat.
Közben totál dugó lett a környező összes úton. Mi letértünk (mások után) homokútra, aztán helyiek elírányítottak eldugott településekre, hozzátették akármi van ne álljunk meg, mert az X településen 3 fehér ember lakik... és nem túl "barátságosak" a helybeliek :shock:
Közben persze Boti is egyre nyügösebb volt. Sírt..már semmi nem volt jó neki... megállni nem mertünk... Aztán még Cegléd után is volt egy baleset. :(
Hálát adtunk mikor végre hazaértünk!

Lili
Dóri jól van? és Te? hányinger?

KépKép
KépKép
nana09

Nana, de ott jól éreztétek Magatokat?

Hajny, köszi , h szóltál! kopkopkopkopkopkopkop nem még

Timci, azért nem gondolom,h a doki kedvén múlott,h nem császározott meg hamarabb!

Lil, fogad?

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
nincs mit,nem akarom elkapni én sem,sem senki.

Don
ha akarod,segíthetsz majd.De már csak tavasszal.Szólok neked,festeni is kell a konyhát,a folyosót.....
:lol:
Mikor költöztök?Vagy majd ha Zoli akar?

Nana
nem semmi volt ez az út nektek.De remélem kárpótolt az együttlét,az ott töltött 3 nap.

Kazi
hogy telnek az ovis napok?Van sírás anyának?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Na,én mondom hogy vírus van,vigyázzon mindenki,erre hozom haza Annát a böliböl ma,csúnyán köhögött.Estére be is lázasodott,39 fokos láz,gyors csillapítás,de sikerült levinni a lázát.Holnap doki ha lázas lesz reggel.

Erszényes
lehet ugrik a pancsi csütkön. :( De hátha összejön.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser, köszi, jól vannak a fogaim. Egyébként most jöttem rá, h. 30-a ma volt.... :D És ma kellett volna mennem....de nem baj, h. kiesett, úgysem mentem volna.

Timci, sztem sokan aggódnak szülés előtt ezeken....és ha vkit császároznak,annak sztem nyomós oka van. Nem csak kedv kérdése.

Don, köszi, így már tuti nem megyek fogorvoshoz. :) Szerencsére jobban vagyok, így marasztalom Botit még 1-2 hétig. :) Már csak úszkál, alig van helye. Olyan puklikat csinál. :D

Nana, nagyon sajnálom az utatokat! Ez tényleg rossz lehetett. Mikor Kolpingba mentünk, mi is arraflé jártunk, ahol nem szabd nagyon megállni, sőt átmentünk azon a falun is, ahol agyonverték a tanárt, mert egy kislányt elütött, akinek nem lett semmi baja. A tv-ben is volt erről szó......elég rossz érzés volt. :(
A kikapcsolódás azért jó volt?
Köszönjük, jól vagyunk, Dóra is. Már alig szuszogunk néha. És ezen jókat rötyögünk. :D MA is pont akkor hívott vissza Dóra, mikor tolta a babakocsit, és szegénykém alig kapott levegőt. Azt mondja, h. gondoljam el, ha Katika motorozik, és "fut" utána. :D Én már nem engedem Zsófit mototrozni, alig totyogok már. :D

Lina, én nem bírnám fájdalomcsillapítás nélkül a "fogbaszirgát". APa pedig azt mondja, h. mi rosszabb egy szülésnél fellépő fájdalomnál????? Ha azt túléltem fájdalomcsillapítás nélkül.....
birolili

Hajni, jobbulást Annának!
birolili

lili-tudom mire gondolsz,de nekem a nyomos ok,az a nem kinlodas.es tudod manapsag penzzel mindent lehet. :wink: Tuti,h.csaszarral fogok ujra szulni.Nem akarok megint 22 orat vajudni.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci
nem úgy megy ám hogy te azt gondolod császárral szülsz.A föorvos dönti el hogy nyomós okod van a császárra.Így járt a tesóm is.De általában aki elsöre császár,a második is az.Nem kell ezen agyalni,még ráér.
:lol:

Erszényes
remélem Jana nem beteg.A pancsi meg estére kiderül,lesz e.

Thymi
széket kaptatok?Gondolom volt még belöle mire odaértetek.Bízom benne.

Kazi
????

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?