Sziasztok!
Anikó!
Jó utat nektek (bár valszeg már csak utólag olvasod), és jó pihit itthonra!
Ha sikerül Hajnival taliznod, fényképezőgépet mindenképpen vigyetek!
Juci!
Örülök, hogy Marci jól érzi magát a bölcsiben, és hogy ennyire jól eszik.
Annak nem, hogy Te még mindig hol így, hol úgy érzed magad, sokkal jobban hangzik, amikor azt mondod, hogy elmúltak a rosszullétek, fáradságok, és a toppon vagy.
Kívánom, hogy minél több ilyen legyen!
Totka!
Jajjj, a mindenit?? Hogy szedted össze a mellhártya gyulladást?? És azt hogyan állapítják meg egyáltalán ? Röntgenből azt is?
Most akkor aztán magadra is vigyázz ám, ne csak Pannira!!
Szegénykém, ismerem ezt az öklendezős köhögés, Gergő múlt hétfőn ugyanezt csinálta, csak épp sikerült is telibe hánynia apukámat
Márti!
Neked is kösznjük! Megkérdezhetem, hogy hol (és esetleg mennyiért) sikerült venni Bendegúznak a bakancsot??
Én tavaly vettem nagyon király hótaposót Gergőnek a Decathlon-ban, és nagyon jó ára is volt, valami 2.500 pénz ...
De esküszöm, hogy EGYSZER SEM volt a lábán, köszönhetően a hómentes télnek.
De azért valami jó kis melegebb lábbeli elkéne neki is.
Ja, és ha már itt tartunk! Kéne Gergőnek valami overáll szerű, ami olcsó, és tökéletesen megfelel arra, hogy bevigyem a bölcsibe, és ott azt adják rá, amikor kint vannak az udvaron.
Szerintetek, hol próbálkozzak ilyet keresni?
Lámpázás elég jól sikerült, tegnap mikor elaludt, tudtam lámpázni vagy 20 percet. PErsze, most még véletlenül sem háton aludt, hogy az egész arcát érje a fény, de mindegy, egy kicsit azért tudtam az egész arcát is.
Ja, és remélem, rosszat nem tettem vele, de a beteg fülét is célzottan meglámpáztam...
És felkeltem hajnalban, 5 órakor, mikor Robi elment, hogy ismét alvás közben tudjam infrázni.
Azt hiszem, marad ez a verzió. Most is, míg alszik, addig intéztem el a dolgot.
Holnap megyünk vissza kontrollra, kíváncsi leszek, hogy két nappal később mennyi javulást lát(hat egyáltalán) ....
Meg arra is, hogy ki, és mikor fogja kimondani, hogy mehet Gergő hétfőn bölcsibe, ugyanis azért kell holnap mennük, mert utána elutazik a doki.
Megann!
Még neked akartam írni, hogy vigyázz ám magadra, és hidd el, tényleg nincs fontosabb annál, hogy pihenj, és ne terheld magad. Tudom, Léna mellett ez nem mindig könnyű, de próáld kímélni magad.
A többivel meg ne is foglalkozz...
ÉÉÉssssss, annyira szeretnék látni pocakos fotókat!!!!!
Úgyhogy, Csikken, Andi, Márti, Bendegúz, Viki, tessék fotókat gyártani (Prüntyitől most láttunk, őt azért hagytam ki
)
Andi!
Esztinek is jobbulást!!!