Új privát üzeneted érkezett!

Reni!

Szívből gratulálok!

Megértelek, hogy még nem mondod el mindenkinek, én is úgy izgultam, de titkoltam egy darabig, amíg minden biztos nem lett. Én csak akkor mentem dokihoz, amikor 2 hetet késett a mensim, de már a mensi előtt csináltam tesztet, ami pozitív lett. Szóval több, mint 2 hétig lekkett titkolnom, de amint a doki rábólintott, el mertem mondani mindenkinek.

Mirama!

Pestre megyek a Lotz Károly u.-ba. 4Dgenesis a neve. Itt a fórumon nagyon dícsérik őket. Majd meglátjuk.

jutiboszi

Sziasztok!

Reni-gratulálok!!!! (Kálmánnak mondhatom?)

Kriszti-köszi, hogy feltetted a listát, én ehhez túl béna vagyok... :? Nem tudom, mi van a Nivea csomagban én is kíváncsi vagyok. Azt írták, 1 hónap is lehet, mire kiküldik :shock:

Katus-mini cooper oké! Felírtam, úgyis egy cég, majd a rendelésnél szólok :wink: :lol: .

Húúú, fognyaki tömés volt, eddig 4, jövő héten és azután még a többi :evil: . Iszonyatosan nézek ki az érzéstelenítőtől :x :x , de legalább nem fájt! Nyuszi addig apjánál rohangált az irodában és haverkodott a betoppanó emberekkel :lol: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Gyors bekukk!
Egész nap meg se állok,rámjött valamiféle takaritási ,sütési mánia!!
Petra meg egész nap nem aludt! :evil:

És mire jövök!!!!!! :lol: :lol:

Reni!!!
NAgy-nagy gratula!!!!!

Tudod barátok közt vagy itt elmondhatod! :wink: És jól is esett hogy elmodtad!!
Egyre több a kismami!!Ujra babázunk!!!De jóóóó!!

Amica
jó a kép! :wink:

A nyerteseknek gratula!!!!!! :D
Vendég

Nercsi

én hittem hogy megbántottalak(hogy megtudtam a titkod!,azóta is szánom-bánom!! :oops: ).Szóval örülök hogy minden rendben. :wink:
Vendég

Csak egy gyors kukkra jöttem és milyen jó hírre!! :lol: :lol:

Reni!Hatalmas nagy gratula nektek!!
Kép

Kép
dzsezmin

Esztermami

hogy Neked milyen szépen beszél a fiad!!!Gratulálok hozzá!!! :wink:
Vendég

Reni!!!!!!!!!!
Gratula nektek!!!!!!!!! Úúúúúúúúúúúúgy örülök!!!!!!!

:P :P :P :P :P :P :P :P :P

Cajok,
had legyek pofátlan, szavazzatok kicsit Dorkára, ha van időtök.
www.minisztar.hu
Fent a "Verseny"-re klikkeljetek, ott a "Pincurka" kategória, és a keresőbe lehet beírni, hogy Hegykő, Dorka. Asszem pár percenként lehet szavazni, ez vhol le van írva, na de hát nem kell ám egész nap ezen az oldalon ülni. Meg van sms is, de azt meg pláne ne, én is csak egyet küldtem. A jelenlegi elsőnek több mint 12 ezer (!) szavazata van, nem valószínű, hogy még ebben az életben beérnénk... :x :wink:

Köszíííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P

Addig kutakodok kicsit, hátha fent van valamelyik itteni szépeséges gyerkőc is... :)

KépKép
viol81

Szia Erikaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P

Örülök, hogy jól vagytok! :P
Hűűű, emlékszem, amikor az egyik uccsó UH-on voltál és találkoztunk bent a kórházban - asszem akkor voltam bent pár napig - mekkora nagy hasad volt!! :shock: :wink:
Növöget már most is, igaz? :)
Az olyan csini vékony anyukákon, mint Te, Katus, Reni, már bizti tök hamar meglátszik! :wink:

KépKép
viol81

Viol! :D

Ott mi is fent vagyunk! :lol:

Én azt olvastam ki a szabályzatból, hogy az első három akire a legtöbben szavaznak, mindenképp ajándékot kap, a többiek között viszont sorsolnak. :lol: Szóval nem gond ha nem vagyunk az első háromban. :wink:
Jah, és 20 percenként lehet szavazni.

Reni!
Én is nagyon gratulálok neked!!! :) :) :)

Nah, repülök, mert ablakcserénk volt és takarításban vagyok tegnap óta.

Sziasztok!

Kép
wirág&

Gyöngyi,
áááááááá, akkor megkeresem Adélt és szavazok! :P

KépKép
viol81

Viol, Wirág!

A feltöltéshez regisztrálni kell, ugye? Mert én elkezdtem regisztrálni és a végén nem írtam be 5 embert ismerősnek. Ezt muszáj? Nélküle nem megy a regisztráció?

KépKép
KépKép
mirama

Wirág,Viol

szavazgatok!! :wink:

Csajok

hogy tellnek napjaitok ebben a hülye álmositó időben??
Én azt veszem észre magamon,hogy türelmetlenebb vagyok!!Van valaki igy??? :shock:
Vendég

Rik!

Hasonlóképpen érzek! A nagytakarítástól meg aztán végképp kivagyok.
Kismamák, ti hogy bírjátok?

Na, dobok be egy kis vidámságot is! :lol: :lol: :lol: Kép
Jó éjt, mindenkinek!

Kép
wirág&

Sziasztok!

Én sem bírom ezt az időjárást! Bár az én problémám nem hiszem, hogy az időtől függ. Sok lett a gyomorsavam, és nem hagy aludni. Fent érzem a torkomban. Ááááááááá....nagyon rossz. Háztartási keksz csodát tesz, kb. 10 percig, aztán megint sav. Mit lehet tenni? Ötlet? A Rennie-t próbálgatom, de ha kettőt beveszek kihányom, egy meg semmit sem ér.

Amúgy jól vagyunk, babóca mozgolódik, csikizi a hasam odabent. Olyan cuki. Meg néha úgy megbök, hogy szinte fáj.....ó én szegény, hogy sajnálom magam.... :lol: :lol: :lol:

Wirág!

Nagyon tündéri ez a fejhallgatós kép. Tényleg vidámság!

De hogy őszinte legyek, az összes kép nagyon édi, akikről itt láttam. Édes drága babócák, meg tüncimünci testvérkék. Én is tenném már fel a képeket a gyerekekről, de még várni kell....

Majd jövő héten teszek fel 3D-s UH képet! Remélem jól fognak sikerülni. Bár miért ne sikerülne?! Legyünk optimisták.

Na, most megyek aludni. Megint késő van, de a gyomorsav az oka, hogy még fent vagyok. :lol:

Sziasztok!!!

jutiboszi

szioka!

Lanyok köszi Mindenkinek a gratulaciot.

De kerlek meg ne mondjatok senkinek. Majd ha nov.7-en minden rendben lesz, akkor mar nem titok. :wink:

Aniko!
Kerlek meg Kalmannak se! KÖszi

Kép
Kép
reni76

Na sziasztok egy gyors és uccsó bejelentkezés holnap költözünk elvileg hétfőn már lesz net!
Legyetek jók és vidámak kismamák vigyázzatok magatokra!
Sok puszi nektek!! :) :)

Kép
dzsezmin

Jó reggelt!!

Dzsezmin
nincs jó időtök költözni!! :(
NAgyon várom az uj házból való bejelentkezésedet!! :wink:

Reni

Én tuti nem szolok senkinek :wink:

Juti

Nagyon sajnállak ezzel a gyomorsavval kapcsolatban.(pénteken nekem is ez panaszom volt,hogy mi a fenétől??? :roll: )
Rékával való terhességem alatt nekem is sok volt.Akkor Almagélt adtak.Ez olyan mentolos lötyi,és jó volt!!

Gyönygyi
kislányod egyszerűen tünemény!!Kérünk még... még .... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Iszonyat ez az idő! :evil: :evil: :evil: Én is sokkal türelmetlenebb vagyok :? , és fáradt is....Mikor jön el az az idő, mikor Kincső az ilyen esős-nyálkás napokon csöndben olvasgat mellettünk a kanapén???? (Vagy a szőnyegen, az ágyán, az asztalánál....)

Gabó-jó költözést! Ott is esik?

Wirág-szuper a kép! :lol:

Reni-akkor hallgatok.... :lol:

juti-gyomor :cry: :cry: , nincs ötletem, én Rennie-t szedtem (rengeget) , nekem bevált.

Napfényt!!!!!!!!!!!!!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Viszont tegnap este szuper volt! Színházban voltunk (A pillangók szabadok), nagyon jó előadás volt és még egy pohár pezsgőt is ittam :oops: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Bocsi, hogy most nem írok, ma jöttünk haza.....voltam pénteken uh-n és a lényeg, hogy egy ujjabb nem szégenlős kisfiúnk lesz aki rögtön a kukacát mutogatta, akár annak idején a bátyuskája :lol: :lol: :lol:

puszi

katus78

Katus!!!

ÉRezted Te ezt!!! :lol:
Gratulálok!!Apának is!! :D :wink:

Anikó

Ne is mond.A mai napom egy rétesre hasonlit,amit nyujtanak,csak nyujtanak! :?
Lesz ám még olvasgatós kisnyuszitok is!!MAjd ugy kell kilőni a lakásbol!!! :lol:
Vendég

Sziasztok Cajok!
Hűtlen lettem látszólag hozzátok de azért van akivel e-mailezünk vagy éppen összefutunk az utcán.

Reni!
ÓRIÁSI GRATULA AZ ÚJABB BÉBIHEZ!Irigyellek nagyon. :D
Én is akaroooook!

Katus!
Veled úgyis értekezünk.Szonja Mátézni akar a jól sikerült fogócska óta.
GRATULA AZ ÚJABB FIÚCSKÁHOZ!!!!
Neve? :D

Eszter!
Jesszusom,mekkorák már a gyeremekeid!Látom elhagyod Sopront. :(

Drága Csilla!
Mi újság veletek?
Nem jutottunk fel Pestre ahogy megbeszéltük mert építkezni fogunk és kell a lé.
HIÁNYOZTOOOOOOK!(Péter különösképpen :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Senki ne értse félre,főleg Csilla Te ne!!!!)Jöttök valamikor Sopronba?

Viol!
Írtam e-mailt.

Gabóca!
Mi van veletek?beköltöztetek már az új házba?
Mikor jössz Sopronba?

Rakok fel pár képet.
Szonjával:

Kép

Kép
Szona és az új háziállatunk:
Kép

Kép
Szonja és Iván
Kép

KépKép
eszti76

Rik!
Megtaláltátok álmaitok otthonát?
Jól vagytok?Új bébi lesz-e? :wink:

KépKép
eszti76

Katus!

Akkor most már semmi kétség! :lol: Néven már gondolkoztok?

Jaj csajok! Holnap megyünk tornára.Már előre parázok megint. Sztem ezért kukorékolok még mindig fent. :shock: Persze semmi változásról nem tudok majd beszámolni, dehát TÜRELEM!!!.... Ugye?

Kép
wirág&

Jó reggelt!

Eszti!

De jó, hogy írtál! :D
Nagyon jók a képek, Szonja irtó nagyot nőt és még mindig gyönyörű. :D
Iván is hatalmas, lett és nagyon helyes!!!!!!! :D
Megbeszélhetnénk egy újabb fogócskát :wink:

Wirág!

Elhiszem, hogy izgulsz, de fel a fejjel!Nemsokára rohanhatsz utána! Én is izgulok a duma miatt :( már a vedőnővel is beszéltem....
Írd majd meg mi volt!

Dzsezmin!

Költözés?????

Rik!

Milyen rétes volt??? Azért az fontos! :wink:
Ma mi a program?

Mindenkinél sikeres volt az orra átállítás? Máté már hat óta fent van :?
Szép napot!

katus78

Katus, nálunk is fél hatkor kezdődött a nap :roll:

Új kisfickót Isten hozta :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Katus-gratulálok!!! :lol: :lol: Neve?

Rik-aromaterápia már elmúlt? Én már csokis-narancsos pudingot is főztem este, hogy jobb legyen a hangulat! Kincső lecsapott a lábosra és együtt nyalakodtuk ki a maradékot :oops: apa méltatlakodott is (mert az eddig az ő privilégiuma volt)....

Wirág-türelem, ne izgulj! Mi 7.-én megyünk vissza gyógytornára, mert Kincső járását meg kell mutatnom.

Mi egész jól bírtuk az óraátállítást :shock: , csodáltam is: ugyanúgy 19kor van vége a napnak és 7kor kezdődik. De Nyuszi nagyon sokat szenved ezzel a fogával :cry: , nem akar kibújni, csak duzzad, fáj, dörzsöli és nyálpacákat hagy maga után, amerre jár :?

Ma már sütött egy picit a nap :lol: :lol: :lol: Láttátok? :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Szia Eszti!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

De jó hogy irtál!!!!!
És milyen szépek vagytok!!!!!! :D
Hol fogtok épitkezni?Apuddal??(bocs ha nem akarsz nem válaszolsz!)
A mi lakásunk szuper nagy végre,de persze az lenne a tökéletes ha családi házba mehetnénk!Azért ezt egyszer le szeretnénk cserélni.Eddig mindig 5 évet laktunk mindenhol:Torna utca,Heimler,Most itt.Szal van 5 évünk aztán meglátjuk :wink: lehet aztán bilibe fog logni a kezünk!! :lol:
Iván "bébi" hatalmas lett!!Jól vannak???
Ujabb bébi nálunk sajna még nem kopogtat,de rajta vagyunk az ügyön!!Ja és januárban Petra ovis lesz,én meg elkezdek dolizni. :(

Anikó

" NYálpacák" ez tetszik!!! :lol: :lol:
Réka nyálzott ennyire.Aztán ahogy kibujt az uccso foga teljesen elmult!UIgyhogy kitartás már nem sok van hátra!!

Gyöngyi

irj majd hogy viselte Adél a tornát!Kivi leszek!! :shock:

KAtus

ne aggodj azon hogy Néma Leventéd van!!Ha megért mindent akkor nincs baj,beindul a folymat és le se fogod tudni állitani!!
(hányszor de hányszor mondom az enyémnek hogy legalább picit maradj csendben,mondjuk egy hirnél :arrow: erre odajön és belesúgja a fülembe.a mondoandóját.... :lol: )

Amica

ENyémek se érezték meg.Ugyanakkor fekszenek,kelnek! :roll:
GYerkőcök jol vannak??
Vendég

cajok,
nekünk nincs gépünk, döglött, most polg.mest hivatalban vok, onnan van net, majd jövök, ha meggyógyítják miénket

katus
gtarulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

esszti,
majd írok!!!!!!!!

KépKép
viol81

Aniko!

Nyugodtan elmondhatod Kalmannak,mert mas is olvasta a babanetet es ö mar elmeselte a fel varosnak. :? Ugyhogy nincs titok! :shock:

Eszti!

Örülök, hogy irtal. :)
Epitkezes?

Gabo!

Remelem sikerült a költözködes. Varom majd a kepeket!

Mindenkinek szep napot!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Látom, zajlik az élet!

Nálunk bébivel minden okés, csak most én fáztam meg elég kegyetlenül. Én is legszivesebben mindenhol "nyálpacákat" hagynék, mert már unom az állandó orrfújást, meg ilyeneket.
Attól függetlenül jól vagyok-két tüsszentés meg két orrfújás közöt...
Van valami otthoni ötletetek, hogy jobban legyek? Eddig kamillateát ittam, sok mézzel, frissen csavart citromlével, meg mellé citromlevet ittam, csak úgy natúr, ahogy a citromból kijött. Az elég hatásosnak tűnt, mert jól éreztem magam tőle tegnap, de mára megint végem.
Sok folyadékot iszom, meg mindjárt lemegyek a boltba, csinálok gyümölcssalátát, hogy még több vitamin legyen bennem.
Egyéb gyógyterápia?

Na, akkor most megyek is, aztán majd jövök is!

Pussz

jutiboszi

Juti,
1000mg-os C vitamin és grapefruitmag csepp.

Kép

Kép
ábibaba

Köszi a tippet!

Most voltam lent a gyógyszertárban, és kaptam homeopátiás bogyócskákat. Sokan ajánlották, kipróbálom. Nem is tudtam, hogy itt a jereváni gyógyszertárben is vannak homeós gyógyszerek. Tök jóóóóó! Már azt hittem, hogy a városba kell bemásznom, ha valami kell.

Akkor megyek gyógyulni!

Pussz!

Jut

jutiboszi

Gyöngyi,
Adél gyönyörűűűűűűű!!!! :)

Kriszti,
nem kötelező megadni emberek nevét, ez nem feltétele a regisztrációnak, csak egy másik sorsolásban is részt vehetsz.

Katus,
milyen duma miatt izgulsz??? Jah, már sejtem. És ki döntött úgy, hogy megérdeklőditek, hogy mi van? Vagy védődő javasolta? Mi az a kor, amikor már foglalkozni kell a dologgal?
Óóóóóó, és tényleg, mi lesz a neve a kissebbik királyfinak? :wink:

Gyöngyi,
ne aggódj, nem lesz semmi gond!! Majd mesélj!!

Juti,
jobbulást!!! Vigyázz magatokra!!!!!!

Gabó,
ááááá, mizújs veletek? Bent vagytok már? Milyen?? Jah, és te se feledd, tudod, minden helység minden sarkában huncutkodni! :wink:

Eszti,
na Szonja is de sokat nőtt, de kis csini!!
Ivánka meg!! :shock: Milyen kis szőke!! Veroval egyik nap Tesco parkolójában futottunk össze, de mindketten már kocsiban voltunk és gurultunk.
Majd írok mailt, odáig még nem jutottam el...

KépKép
viol81

Cajok!
Szonja és Iván nevében is köszönöm a dícsérő szavakat. :oops: :D

Rik!
Nyugodtan kérdezz.Én is kérdeznék magamtól a helyedben. :D
Isten ments,hogy az apuval. :o
Szonja apukájával(és a sok segítő emberrel akik felajánlották,hogy mellettünk lesznek az építkezés alatt.)
Említettem már egyszer régen(amikor még mindennapos vendég voltam a babaneten :D ),hogy van egy gyümölcsösöm a Potzmann dűlőben.Oda húznánk fel egy 2szer 36m2-es téglaházat.Jelenleg a papírmunkákat intézzük aztán talán jövő nyáron elkezdődhet az építkezés.Minden a hivatalok gyorsaságától(vagy inkább lassúságától :evil: )függ.
Várja már a kisasszony az ovit?

Reni!
Azt mondják,hogy egy építkezés írtó nagy nyűg és sok bosszankodás.Igazuk van?Ti,hogyan éltétek meg (túl) ezt?
Neve van már a pocaklakónak?

Katus!
Holnap viszem Szonját dokihoz mert nagyon köhög.A randink attól függ,hogy mit mond majd az orvos de amint lehet már repülünk is.

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Juti-az én receptem: apa által készített friss limonádé sok-sok mézzel :lol: , nekem akkoriban az segített :wink: , és a grapefruitmag csepp!!! (Most isteni forralt borral kúrálom magam, szopi időszak után ajánlom :oops: )

Katus- mit mondott a védőnő a beszédről? Kincső csak halandzsázik...

Képzeljétek: annyit lestem Kincső felső ínyét a nyálpacák és fogas nyűglődés miatt, erre este éreztem, hogy orvul alul bújt ki a fogacska :roll: :lol: Viszont, ma elrontottam az ebédeltetést :oops: . Mert azt elfogadtam Nyuszitól, hogy tegnap csak a tápit és tonhalas falatokat evett, de hogy ma se akarjon ebédelni, azt már nem :? . Úgyhogy a földön, törökülésben egymással szemben (közöttünk a tányér) etettem meg a pörtköltes borsófőzivel :oops: :oops: , így megette, de az etetőszékben nem volt hajlandó :evil: :x . Remélem, holnap azért újra úrinőként az asztálnál ebédelünk 8) .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!
Mi Szonjával a legkülönbözőbb helyeken és helyzetekben ettünk mert ő sem volt hajlandó asztalnál vagy etetőszékben enni.Játék közben szoktam belecsempészni a szájába a falatokat.A vacsorát pl a mai napig a kádban adom neki mert kölönben elszaladna és nem enne. :D
Persze nem azt mondom,hogy ez követendő példa de én már elszúrtam. :oops: :D

KépKép
eszti76

Eszti!

Köszi, akkor majd figyelek! :lol: A vacsi már az etetőszékben volt. Olyan idegesítő, ha nem esznek :? :? Elhiszem, hogy mindent bevetsz!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Eszti

Akkor Ti ujra együtt!! :wink: :lol:
Bocsi hülye kérdés következik!!Egymáson lesz az a 2-szer 36 nm,vagy külön külön??? :shock:
Szonjusnak jobbulást!!!!Oviba még minig Kópházára jár??
Petra várja is meg nem is.Szerintem baj lesz,mert anyás.NAgy sirások elé nézek.
Ma éppen libikókázás közben ecsetelte,hogy azt fogja mondani az óvónéninek,hogy "hol van az anyukám???"-pesrze sirva. :? Szal a kiscsaj tudja már most a dolgát!És hogy felfogja!!! :roll: :shock:

Viol

Mizujs a gépetekkel?Virus??
Jaj képzeld ma egy egér nézett szembe velem a tárolonkba!!
Belemegy az mindenbe?BAbakocsi,ülés ilyesmi???
Mit ajánlasz ellene?? :shock:

Anikó

A kis drága!!
El tudom képzelni ahogy ott ül a nappalitok közepén törökülésben!!Olyan kis okos!!!Tud irányitani!!!! :lol:
Nem probáltad meg még kisszékre ültetni kisasztalhoz?Vagy nagy szék elé a kiszsék??Nekem ez beválik ha nem akar enni a nagyasztalnál!! :wink:

Reni

ennyien olvasnak minket??Nem is gondoltam..
Akkor a város előtt zajlik az életünk! :roll: :shock: :?
Sajnálom!!!!Anyud nem tudta meg??
Vendég

Anikó!
Én a mai napig azon csodálkozom,hogy Szonja növekszik. :D Amennyit eszik az nem nagyon indokolná.
Amikor elkezdtem neki főzőcskézni volt olyan,hogy 3 félét is csináltam egyszerre és mindet kiköpte.(képzelheted mennyire jól esett)Ugyanígy kiköpte az üveges kajákat is.Persze a sütőtököt 2 pofára tömte de attól meg sárga lett. :D
Szóval ha lesz még egy gyermekem azt kívánom-amellett,hogy egészséges legyen-,legyen jóevő.Egyser kipróbálnék egy olyan picit is. :D

KépKép
eszti76

Rik!
Együtt de külön.Szóval nem költöztünk vissza Kópházára(azért sokat vagyunk itt(most is) :D )de ÚGY együtt vagyunk.Így most nagyon jó.Megvan a szabadságunk is de közben tudjuk,hogy vagyunk egymásnak.
Egymáson lesz a 2szer36m2.1212m2 a gyümölcsös de annak csak 3%-át lehet beépíteni és a magasság is meg van szabva.
Édes kis Petra,már most tudja,hogy sírni fog.Remélem azért hamar beszokik majd.

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Rik-az biztos, hogy nagy machinátor a kisasszony! :lol: De Petra se semmi!!! Olyan kis okosok, furfangosak :wink: , mi lesz velünk???? Valami esti buli valamikor??? Minden titkunkat ismerik...

Eszti-én nem voltam ilyen sokmindent föző neki :oops: , ha nem ette meg ebédre, akkor később adtam oda, előbb-utóbb megette... Aztán nem főztem neki azt a kaját hetekig-hónapokig (pl. karfiol, brokkoli). A sütőtök, répa nálunk is oké, néha iszonyat sárgás az orra :shock: , de a réparágcsálás most jó az ínyének. (Én meg szedegetem utána a sárgarépaforgácsokat, meg az elhagyott répadarabokat a szekrényből, fiókból, DVD-k közül......) Most az idegesített a legjobban, hogy a jollyjoker banán se kellett :? :?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!
Teljesen megértelek mert én is sokat aggódtam a nemevés miatt.Ilyenkor a védőnőm mindíg azt mondta,hogy a gyerekek mindíg tudják mit és mennyit kell enniük.Úgy ahogy mi,felnőttek sem eszünk mindíg ugyanannyit úgy a picik sem úgyhogy nyugodjak már meg.Nem ment! :?És azóta sem megy! :? Csak abban bízom,hogy úgyis szól ha éhes.
A nagyobb gondom jelenleg a nemivás.Az oviban 2 pohár vizet adnak nekik ami akárhogyan is számolom nagyon kevés.Aztán én este nem győzök"rátölteni"(hogy meglegyen a napi adag)emiatt pedig szegénykém éjjel WC-re jár.Ha nem dolgozom itatom ezerrel.Már szóltunk páran az oviban,hogy ha vinnénk ivólevet,ásványvizet adnának e nekik többször?Nem kértek belőle! :x :evil:

KépKép
eszti76

Eszti-két pohár víz????? Jesszus, az kevés (szerintem), Kincső már 1 liternél tart napközben lassan, plusz a tápi... Fura ez a rendszer. Jövőre bölcsis lesz, ott is ezt várhatom?

Jaj, mennem kell, vasalás :evil: :evil: :evil: :evil:

Anikó

Kép[/url]
quito

[quote]M írta:i Szonjával a legkülönbözőbb helyeken és helyzetekben ettünk mert ő sem volt hajlandó asztalnál vagy etetőszékben enni.Játék közben szoktam belecsempészni a szájába a falatokat.

Anikó,
na ez nálunk detto, szóval vannak ilyen különleges csodagyerekek, én is bosszankodom néha miatta, de már feladtam, inkább egyen itt, ott, amott, minthogy hisztizzen és rúgkapáljon. Az sem megoldás. :?

Erika,
köszi, megvan a gép, nem vírus volt, a nettel nem volt gond, hanem az operációs rendszer. Hűűű, de király vagyok már ezekben a dolgokban... :D Szóval a Windows nem indult, így semmi sem indult. De 2 és fél ezer pénzért megjavult. Nem vészes. Csak ne csinálja túl gyakran!
Egérrel mi nem találkoztunk anno.
Báááááár, egy alkalommal fent a lakásban!!! :shock: Valami speckó ragasztóanyagot kent apu egy lapra, becsúsztattuk a hűtő alá - ott volt az egér - és hát ő beleragadt...

KépKép
viol81

Anikó

ha gondolod!!!tőlem szerdátol vasárnapig oké!!!

Eszti

aha értem!!!Az akkor tényleg jó lesz!!
Férjuraddal meg csak jól alakulnak a dolgok!!Szülőktől távol....
Visszavontad a válást is??
(ha nem akarsz nem válaszolsz! :oops: )

Viol

huh,és honnan vetted észre hogy ez a baj?? :shock: Mármint az operácios rendszer??Már ilyan jól megy??? :wink: :shock: :D
Vendég

Erika,
onnan, hogy nem indult el maga a windows. :P A gép igen, csak a windows nem. Elkezdett betöltődni, aztán leállt, újra lehetett volna indítani, meg is próbáltuk, de mindig ugyanoda tért vissza. De most már OK!

Na, Cajok, hol van az a Pinokkió bolt, ahol meg tudom nézni a rajztáblát?
Meg asszem a Plazaban is van, ott is van egy játékbolt, amikor moziünnep volt, és két film között ott lófráltunk, bementünk oda is.

KépKép
viol81

Viol!

A plázában néhány napja én is láttam. Ha jól emlékszem akkor kb.3800ft körüli áron. Persze lehet hogy rosszul emlékszem. :oops:

A Pinokkió játékbolt a Rákóczi Ferenc utcában van. Kb az utca közepén. Majdnem mellette van a Hírsztár.

Kép
wirág&

Sziasztok!

Eszti!

Jobbulást Szonjának!

Viol!

A védőnő azt mondta ne izguljak, minden rendben Mátéval, értelmes, és ők 3 éves korig nem szokták sehová sem küldeni a gyerekeket. Nem hiszi, hogy bármi lenne....
Suli?

Wirág!

Mi volt tegnap?????

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?