Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok! :D

Örülök, hogy ilyen lelkesen készültök a szombatra! :P

Ggabszi!

Nagyon szépen köszönöm! Szuper csaj vagy! :P :P :P :P :P

Koko!

Az az igazság, hogy a legutóbbi koncerttel kapcsolatban mindenkinek igaza van: valóban több, mint egy éve volt - mégis tavaly. :D :oops:
Másfél éve, azaz 2006. februárjában rendeztünk először ilyen gálát. A rákövetkező tavasszal - vagyis idén februárban - Zizit még kicsinek éreztem, hogy a szervezés miatt sokat hagyjam az Apjára, ezért telt el plussz fél év a mostani alkalomig.

Egyébként nem csodálnám, ha a lelkesedéseteket látva másoknak is kedve támadna eljönni! Nagyon szépen köszönöm! :D

A témához még hozzá tartozik, hogy egészen péntekig beszerezhetőek a jegyek az Operaház jegypénztáraiban, amik csak csütörtökön tartanak zárva.
Ez azért jó, mert a bankok ünnepi nyitvatartása miatt csak szerdáig lehet átutalással vásárolni. Utána még ott van a péntek, és az opera-pénztárak, végül a szombat! :P
A megmaradt jegyekért ugyanis beutazom majd, hogy elvihessem a helyszínre, ahol végszükségben az előadás előtt is belépőt lehet majd venni.

Köszönök mindent Lányok! :P

KépKép
amneris

Amneris!
Szandival én is ott leszek. Nem hagyom ki azt a felejthetetlen élményt amit a tavalyi adott nekem! :D
simineni

Sziasztok!

Lányok, ezt az index-en most vettem észre, ha már láttátok elnézést, hogy bebiggyesztettem ide, de a kisbabásokat hátha érdekli. Anyatejet kínál egy anyuka.
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=70352791

Tegnap kericsajoztam. Apukája reggel telefonált, hogy már megint egyfolytában azt mondogatja, hogy: "Megyünk a Keresztanyuhoz?" Szóval jöttek. Imádom és imádom. Olyan kis tündér volt. Nagyon jó volt, hogy ott voltak, mert ugye amióta bölcsis, egész héten nem találkozunk, csak hétvégén. Hát ez van! Nagyon hiányzott már. Aztán este amikor indultak hazafelé, eltört a mécses... egészen egyszerűen nem akart hazamenni. :?

Amneris, bocsáss meg nekem, de mi sajnos nem tudunk menni, mert a 4 napban családi összejövetelek sora és persze temetőlátogatások lesznek. Ez már hagyomány a családban. Tudod, nagyon szétszóródtunk a világban és ilyenkor mindegyik tesóm jön, mert sajnos van kihez menni a temetőbe. Tudod a szüleink és testvéreink is... Na, hagyjuk, a sírás fojtogat. Úgyhogy Drága Amnerisem bocsáss meg, talán lesz még alkalom, amikor hallhatom a gyönyörű hangodat. :roll:
kanga_mama

Sziasztok!

Sajnos mi sem tudunk menni, pedig tavaly ott voltunk (igaz, gyerekek nélkül és idén vittem volna Vivient). Számomra is felejthetetlen élmény volt, őszintén megvallva, addig semmit nem jelentett számomra az opera, de ott annyira jó darabokat hallhattunk, hogy férjem is és én is nagyon jól éreztük magunkat! El is határoztuk, hogy ezentúl egyszer-egyszer elmegyünk operaelőadásra!

Most hétvégén jön le hozzánk anyukám és a tetőt fejezik be a fiúk, emiatt nem leszünk sajnos ott! :( Keresem azokat az embereket, akik a mi jegyeinkkel el tudnának menni!
ildi_ko

Amneris

Mi biztos, hogy a helyszinen fogunk jegyet venni, kettőt légyszíves nekünk tartalékolni.

Puszi

Kép
tviky

Sziasztok! :lol:

Csajszikák (Diadella, Kkriszti, többiek, hol vagytok????????????)! :)
Nemsokára megy egy mail is, amiről beszéltünk Diadella...
Hogy telnek a napjaitok????
Várjátok már a karácsonyt? Hogy ünnepeltek akkor meséljetek!!!!
Nálunk most nagy gond lesz, hogy hogy is legyen a díszítés(mert az nálam kb. 3 óra.... minden rajta lesz a fán, ami csillog villog, arany és ezüst) :)
2 alternatíva közül egyik sem tökéletes:) vagy este, de reggel nem az igazi nekem (hozzávagyok szokva az estéhez) , ill. férjem szeretné ha együtt díszítenénk fel a Jézuskának a fát, mert később úgyis ki fog derülni, hogy mi díszítjük a fát...
Tavaly megoldottuk még aludt Norisz, ill. bennt volt a szobájában... De most nem lehetne ott tartani úgysem...
Meséééljetek :)))))

És hogy vagytok?
Nálunk meggyógyult Norisz, épp Diadellának meséltem, hogy 39,5 fokos láza volt... mindez 3 adag lázcsillapító után 2 órával... (persze gyermekadag...) és mindez hajnalban, tehát ő kelt fel arra hogy ennyire lázas... gondolhatjátok, hogy utána ott ültem mellette reggelig... Naggggyyyyon rossz amikor kisfiam beteg... Látni ahogy szenved... és én annyira de annyire eltűrném helyette a fájdalmat, csak hogy semmit ne érezzen belőle... :(
De most már jól van!!!! :D Csibészkedik, rosszalkodik és rengeteget beszéééééééééééééél :D :D :D
Úgy imádom ahogy kitalál dolgokat, új mondatokat tesz össze :))))
A kedvencem, vagyis az első gyerekszáj tőle:
- Norisz itt az ebéd, naaaaagyon finom! :) :) :) (ő éhes ugyan, de nem "kap" rá egyből, nagyon válogatós...)
Ezért én mondom neki, hogy jó akkor én megeszem, mert annyira finom... Számhoz emelem a kanalat, imitálom, hogy mindjárt megeszem.
Erre Norisz hirtelen, hangosan:
-Anyaaaaaaaa, neeeee, piszkooosz, fúúúúúúúúúúúúújjjjjjj :)))) (azért hogy nehogy megegyem előle :)) )
És így megeszi mindet, ha minden jól megy persze :D

Még jövök, most megyünk vacsizni :)
Addig remélem ti is írtok irgum-burgum :) Jönnék olvasni és nem vagytok sehol :(
Kép

Puszi mindenkinek!!! :wink:

KépKép
napsugaracska

Amneris: Mi is megyünk, úgy néz ki, Sziszit is visszük, tehát legalább 2 gyerkőccel gyarapítjuk a Nagy Csapatot. :wink:
Ha lenne egy babaszoba, annak nagyon örülnénk.... :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok Lányok!

Szia Kelimoni!

Igazad van ezzel a babaszobával! Hogy nem nekem jutott az eszembe... :oops:
Majd utánajárok - biztos tehetek még valamit ez ügyben!

KépKép
amneris

Szisztok!!

Napsi! Én már nagyon a Karácsonyt, ez látszik a vonalzómból is :)
Ez az idei Karácsony picit más lesz mint eddig volt, mert ezen a munkahelyemen ez az első Karácsony és mi minden nap nyitva vagyunk. De asszem bevállalom a de. 24-ét 8-12 ig, mert úgy legalább a Karácsony többi napja szabad.
Bár vannak olyan kolleganőim, akik úgy gondolják, hogy nekik aztán jár a szabadnap Karácsonykor és dolgozzon már, de ahhoz elöbb kell felkellniük, max egy napot vállalok, többet nem!! De érzem, hogy ebből még balhé lesz!

Egyébként nálunk úgy szokott lenni, hpogy 24-én reggel fa díszítés, ebédkészítés, kettecskén megebédelünk, ebéd után megajándékozzuk egymást és 15 óra körül megyünk anyukámékhoz, oda jönnek a hugomék is és ott töltjük a szent estét, ami nagyon szép szokott lenni!!!

A másik két napban pedig el szoktunk utazni anyósékhoz /ők elég messze laknak tőlünk/. Hát kb ennyi. De nagyon tudok ám készülni rá!!!

A Szilvesztert viszont nagyon útálom, akkor legszívesebben sehova se megyek, inkább hozzánk jönnek, de ahhoz se nagyon van kedvem..nem szeretem.
Vendég

Kedves érdeklődők!

Holnap 3/4 12-kor az INFÓ rádióban szó lesz a "MUZSIKÁVAL AZ ÚJSZÜLÖTTEKÉRT" jótékonysági koncertről és a Gólyahír Egyesületről!!! (15 óra körül ismétlik)
A helyszinen is lehet majd jegyet kapni, mert sajnos nagyon sok van még!!!
Gyertek el minnél többen, kérlek benneteket, akik olvassátok ezt a topikot.
nikinozso

Sziasztok!

Én is már nagyon várom a Karácsonyt!!! Olyan jó már a készülődés is előtte! Most meg már két szorgos kezecske is fog tudni segíteni! :lol:

Mi is már hetekkel előtte díszítünk, az egész lakást, és már a lányok ki is kérik maguknak, hogy az ő szobájukat IS! :) Persze mindig azzal kezdem! :)
Én már december elején kiválasztom, mi lesz a menü, és szépen lassan begyüjtök hozzá mindent.
Nálunk bevált már évek óta, hogy este díszítjük a fát, mikor már a csajok elaludtak. Oda készítünk minden ajándékot a fa alá, és reggelre van nagy öröm! :D

A lányok már a Mikulást is nagyon várják! :lol:

Teszek fel képeket a két évvel ezelőtti karácsonyunkról:
Kép
Kép

Jó várakozást!

kizsó

Nikinozsó és a többiek!!!!

Sajnálattal olvasom,hogy még nagyon sok jegy van még eladatlan a koncertre!!
Sajnos mink nem tudunk elmenni,mert egyrészt nagyon messze vagyunk,másrészt pedig nálunk Zolinak az egész november minden napja be van táblázva,ugyanis még hétvégén is dolgoznia kell!!
Már második hónapja sajnos nincs megállása!!Most tudott itthon lenni a hétvégén,mert esett az eső!!
Sajnos a mezőgazdaságban már csak így megy,amikor munka van,akkor mindig hajtani kell,amíg nem végeznek a földmunkával!! :cry: :cry: :cry:

Remélem,hogy a Pest megyei várakozók közül többen ott tudnak lenni,így nagy sikere lesz a koncertnek!!
Nagyon szorítok,hogy addigra sok jegy elkeljen!! :P :P :P

Sajnos sokaknak valóban a halottak napja miatt el kell utazniuk,és ezért nem tudnak részt venni az előadáson!!
De bízom benne,hogy még aznap is sokan vesznek majd jegyet,így teltházas előadás lesz!! :P :P :P

Puszillak benneteket:Kriszti
kkriszi

Én nagyon várom már a Karácsonyt!!
Az szerintem a legszebb ünnep az évben!!

Mi is már december elején díszbe öltöztetjük a lakást,és készülünk az ünnepekre!!
Előkerülnek az ablakdíszek,ajtódíszek,gyertyák,és csilloóvá varázsoljuk a lakásunkat!!
:lol:
Mi minden karácsonykor saját készítésű ajándékokkal is meg szoktuk lepni a szeretteinket,így már december elejétől kezdve nekilátunk az ajándékok készítéséhez!
Tavaly plédául gyertyatartókat,és adventi koszorúkat is csináltunk az ajándékaink mellé!!
Ezeknek a saját készítésű ajándékoknak nagyobb szerepe van,mint a vett ajándékoknak,mert ebbe a szívünket,lelkünket is beleadjuk!!

Amikor eljön deceber 24-e kettecskén feldíszítjük a kétméteres fenyőfánkat,amelyből a sok-sok csillogó villogó dísztól átváltozik egy gyönyörű karácsonyfává!!
Ekkor kb. 1 óra körüli idő van.Ekkor ünneplőbe öltözve elsétálunk anyuékhoz,ahol összegyűlik a család!!Megesszük az ünnepi menüt,majd átadjuk az ajándékainkat!!! :P :P :P
Ezután még lesétálunk anyósomékhoz is,ahol szintén megünnepeljük a szentestét!!
Majd 8 óra felé hazasétálunk!!
Akkor a legszebb,amikor esik a hó is,mert akkor olyan romantikus,ahogy haladunk hazafele,és arcunkba hullanak a hópelyhek,majd a házak ablakaiban már látni,hogy mindenhova megérkezett már a Jézuska,és ott áll a szépen kivilágított karácsonyfa!!!
Ezután otthon a karácsonyfa körül csillagszórót,és gyetyát szoktunk gyújtani,majd minden alkalomkor eddig megemlítettük,hogy :"De jó lenne,ha már a következő karácsonyt már hármasban tölteni!!!"
De ez eddig sajna mindig csak álom maradt,de ezután már minden egyes karácsonnyal közelebb leszünk a kisbabánkhoz!!!! :P :P :P

Karácsony első napján délelőtt lejönnek anyuék,és a bátyámék,majd elsétálunk mamihoz,ahol a karácsonyi ebéd vár,a finom tyúkhúsleves,töltött káposzta,sült hal,rántott hús stb....
Másnap pedig anyósóméknál fogyasztjuk el az ünnepi menüt!!!
Ott akkor Zolinak a tesói és a mama van ott!!!

Szóval nálunk ilyen hangulatban telik el a szeretet ünnepe!!! :P :P :P
Reméljük,hogy hamarosan már hármasban fogunk menni majd Karácsonyozni!!! :P :P :P

Puszillak benneteket!!!

Csodaszép éjszakát,és nagyon szép álmokat kívánok nektek!!!!
Kép
kkriszi

Kriszti!

Akkor nektek is gyönyörű Karácsonyotok szokott lenni!
Mi minden évben amikor a szüleimnél este összegyűlünk, mielött átadjuk az ajándékokat, lekapcsoljuk a lámpát, meggyújtjuk a csillagszórókat és körbe állva a Karácsonyfát közösen elénekeljük a "mennyből az angyal"-t. Ez így volt akkor is amikor még én 6 éves voltam és így van a mai napig amikor is már a keresztfiam 6 éves.
Gyönyörű szokott lenni.
Mindig megjegyezzük a hugommal, hogy nemrég énekeltük és már megint..azaz nemrég volt tavaly Karácsony..milyen hamar megy az idő...remélem ez az elkövetkező 3 év is ilyen gyorsan elrepül majd a számunkra, mert nekünk is az a legfőbb vágyunk, hogy a mi pici fiunkkal a karjainkban álljunk már a fa körül!!

Napsi! Norisz milyen kis cserfes...írjál még "gyerekszájat"..olyan jóóóóó!!! :)
Vendég

Ja és még valami! Szoktatok adventi naprárat készíteni??
Vendég

naprárat = naptárat :) :)
Vendég

Diadella!

Mi eddig nem készítettünk, de most tervezem, elég nagyok már hozzá a csajok!
Azt elfelejtettem írni, hogy amíg a lányok bontogatják az ajándékokat, addig halkan szól a karácsonyi zene a cd-n.
Kívánom a várakozóknak, hogy minél előbb megélhessétek azt a fantasztikus érzést, amikor látod a gyermeked arcán az örömöt, a boldogságot! Hogy mennyire tudnak örülni, a régen várt ajándéknak. Ennél jobb érzés nincs!!! :D

kizsó

Sziasztok!

Jó,hogy Kata vonalzóján mindig meg tudom nézni,hogy hány nap van még Karácsonyig. (Már nem olyan sok)

Az idei lesz életünk legszebb Karácsonya ,mert van Lauránk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krisziékhez hasonlóan valahogy Karácsonykor bennünk is még erősebb volt a vágy,hogy megérkezzen a babánk.És most már itt van velünk!!!!! :lol:

Szóval mi is díszbe öltöztetjük a lakást,Lauránk addigra majdnem kilenc hónapos lesz,hogy fog nézelődni,csodálkozni!!! :lol: :lol:

Kizsó:Annyira édesek a lányok!!! :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek,kibújt az első fogacska!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És Laura annyira hős,hogy észre sem vettük,hogy készülődik kifelé a foga.

Napsi: Nagy huncut ez a Norisz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kanga:Egy ilyen kericsajt lehet is imádni!! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Én tavaly az uramnak készítettem Adventi naptárat.
Annyira egyedit szerettem volna, hogy végül nem is naptár lett, csak kis csomagokat csináltam és kiraktam a szobába...minden nap csak egyet bonthatott ki, be voltak számozva...volt ám alkudozás, hogy csak mégegyet...csak mégegyet :)...mint a gyerekek!! :) :)

Nnnna lányok, indulunk nemsokára a pszichológiai vizsgálatra...drukkoljatok!!!!!
Vendég

Diadella!

Megérkeztetek már? Mi volt a vizsgálaton? Gondoltam Rátok! :D

kizsó

Jaj, Lányok! Úgy örülök ennek:

http://domesticgoddess.freeblog.hu/
ildi_ko

Ildi ko!

Ez mi? Vagy honnan? Miért? :oops: Bocsi, de nem értem! :oops:

kizsó

Kizsó: A blog írója a reklámból befolyó jövedelmét fel szokta ajánlani egy-egy szervezetnek, most a Gólyahír Egyesület lett a kedvezményezett! :) Aminek pedig szintén örülök, hogy feltette a blogjára a hangverseny hírét! Ez a gasztroblog nagyon nívós és népszerű, tehát bízom abban, hogy ennek hatására is mennek majd emberek a koncertre!
ildi_ko

Igen Kizsó, hazaérkeztünk. Köszönöm, hogy gondoltál ránk.
Egy nagyon kedves hölgy fogadott minket, egyáltalán nem éreztem, hogy bármitől is félnünk kéne, nagyon megnyugtató volt a számomra. Alig 10 perces elbeszélgetés volt, el kellett mesélnünk az önéletrajzunkat, kiskorunktól kezdve, kérdezgetett a családdal fennálló viszonyunkról, milyen gyerekkorunk volt, mikor ismerkedtünk meg /pontos dátumot kellett mondani/, hogyan ismerkedtünk meg, mikor házasodtunk össze, miért akarunk örökbefogadni babát, miért nem lehet vérszerinti gyermekünk ... Szerencsére nem kérdezgetett olyat, hogy első házasságunk e, nem szívesen beszéltem volna az ex férjemről. Aztán rátért magára az örökbefogadásra, de miután látta, hogy nagyon képbe vagyunk az egészből, nem is szaporította a szót, hanem adott egy-egy 300 kérdéses tesztlapot, ezzel át kellett vonulnunk egy másik szobába és ki kellett tölteni.
Hát mit mondjak...még mindig nem értem, hogy ebből mit lehet leszűrni, hogy tényleg számít e ez a teszt ahhoz, hogy valaki fel tudjon nevelni egy gyereket kétlem...inkább csak olyan csinálnikellvalamithátirassunkegytesztet szindróma. A leghülyébb állítás ez volt " Zavarja e önt, ha az utcán valaki a járdára köp" no comment. De voltak még cifra állítások, ilyenek pl, hogy "Egész héten égett a gyomrom" vagy "Székletürítési probléma lépett már fel életem során" hát ez utóbbin teljesen ledöbbentem...nem is tudom mi a helyes szó erre, mert szerintem a nagyonállatkérdés kategóriát is kimeríti bőven. Aztán volt még "Soha sem fájt még a tarkóm", "Az iskolában gyakran kaptam intőt" és "Sokszor zsibbad a karom" baromság is. Szóval kész agyrém. De mindegy, megcsináltuk, túl vagyunk rajta. Az eredményt nem tudom, fogalmam sincs, hogy alkalmasak vagyunk e vagy sem.

Hazafelé bementünk a / hogy kedvenc autoversenyzőm szavaival éljek/ fedeles búcsúba , szóval bementünk a Tescoba. Ki érti azt, hogy miért vitt a lábam a csecsemő cuccok irányába...de elég hosszasan elidőztem ott, a pici bady-kat, rugikat, és autosüléseket nézegetve. Ez utóbbira egyébként férjecske is rácuppant azt láttam :) Persze nem vettünk semmi baba dolgot, hisz még nagyon korai, csak kellett ez az önérzetemnek, a lelkemnek..annyira jó volt Majd ha kézhez kaptuk a jogerős határozatunkat és beálltunk az igazi várakozók sorába...azaz felkerültünk a nagy listára, akkor kap valamit a pici babánk, az lesz az első dolog amit veszünk neki!

Egyébként tényleg!!! Honnan és legfőképp mikor fogjuk megtudni, hogy mi lett a teszt eredménye? Ezt elfelejtettem megkérdezni! :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!!!!

Csak gyors bekukk,mert álommanó nagyon kerülget!!!! :lol: :lol: :lol:

Diadella!!!
Akkor Ti nagyon jól kifogtátok a pszichológust!!!Nem szenvedtetett meg Titeket,mint minket!!!
Biztos alkalmasok vagytok!!Erre nem is kell gondolni,hogy nem vagytok alkalmasak!!!
Egy lépéssel közelebb a babátokhoz!!!

Mindenkinek jó éjszakát,mert a szemeim már ólom súlyként nehezednek rám!!!Le-le ragad írás közben!!!

Na megyek is!!!!

Puszika mindenkinek!!!

Dotti!!!!Merre vagy?????

Kép
kkriszi

Sziasztok!

Teljesen új vagyok itt és még nem is tudom, hogy hogy kezdjek hozzá. Egyenlőre még nem döntöttünk az örökbefogadás mellett, de sajnos természetes uton nem lehet gyerekünk, és a lombikkal sem jött össze.
Elég friss még a lombikkudar élménye és talán még ezért is várunk az örökbefogadás elindításával, meg még van 2 fagyibaba a hütőben, szóval még róluk se döntöttünk, de kezdünk elgondolkozni, hogy mi is örökbe-babát szeretnénk. Bár kicsit félek még tőle, meg azt se tudom, hogy hogy működik, pedig már sokat olvastam, de valahogy úgy éreztem, hogy most irnom kell ide és Tőletek okosodnom.

Sajna azt se tudom, hogy ha Pesten élünk egy lakásban a férjemmel, de mind a kettőnk állandó lakcíme vidéken van és nem egy helyen, akkor hova kell forduni, hogy kell elindítani az örökbefogadást, mi kell hozzá meg ilyenek?!
Nagyon tudtalan vagyok még ebben a témában, de remélem Ti majd tudtok segíteni.

Nefke
nefke

Szia Nefke

Én egy friss lombik kudarc után ragadtam telefont, és jelentkeztünk Öf-ra. Életem legjobb döntése volt :):)
Én ma már mindenkinek azt ajánlom mivel a sor hosszú mind nyilt mind titkos Öf. esetén akár 3-5 év a várakozás , tartson több vasat a tűzben jelentkezen Öf-ra és max ha ugy érzi próbálkozzon mellette a lombikkal.
Addig is telik az idő és a sorból ki lehet állni, ha mégis össze jönne a baba :):)
De természetesen ezt mindenkinek magának kell eldönteni, és rákészülni, ez csak egy vélemény a sokközül.
Én a helyedben felhívnám őket.

BUDAPEST FŐVÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLATA

1081 Budapest, Alföldi u. 9-13.
Tel.: 06-1-3232-900

Max ha nem ők foglakoznak vele akkor megtudják mondani hova fordulj ki az illetékes Tegyesz.

Remélem tudtam segíteni

Üdv itt

Csajszik

Ti mivel készülődtök már a karácsonyra , D.. ugy beszél róla mintha már a fenyőfát válogatnák :):):)

Mi tavaly 13 nappal karácsony előtt hoztuk haza Zalánt igy a legkisebb gondom is nagyobb volt a fenyőfa állításnál. Meg különben is inkább a kicsimben gyönyörködtünk mint a fában :):):)
De idén már ki kell tenni magunkért az tuti hogy hogyan lesz azt még nem tom, de ugyi én még először az 1. szülinapi partin kell hogy törjem a fejem :):)
Szóval ötleteket szívesen látok mindenkitől majd csipegetek innen onnan. (Tetszik Kizsóék reggeli karácsonyozása is )

Diadella ez a cihológiai vizsgálat nem változottsemmit :( Nekünk is ugyanezeket a badarságkat tették fel .
Nem is értem ebből mit szűr le max a szélsőségesen gondolkodó embereket, hogy szépen fogalmazzak.

Naninga
naninga

Sziasztok!

Nefke:Először is üdv közöttünk! :D Másodszor csatlakoznék Naningához,én is egy lombikból lett méhen kívüli terhesség és egy nagy műtét után még javában táppénzen voltam,mikor elkezdtük az örökbefogadást és ma már boldog anyuka vagyok! :lol: :lol: :lol: Szóval én is azt gondolom,hogy érdemes belevágni már most, mert nagyon sokat kell várakozni.(de megéri,megéri,megéri!!! :lol: :lol: :lol: )

Naninga:Hihetetlen,hogy Zalán már 1 éves lesz! :lol: Nagy bulit szervezel? :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
csöpke

Sziasztok!

Nekünk 4. lejelentett lombikunk volt, összesen 5 beültetésünk, mivel volt fagyasztott embrió beültetésünk is.
A 4. beültetésünk sikerült is, valószinüleg ikreket vártunk, de sajnos az első uh előtt pecsételésem volt és az uh már csak 1 babát mutatott, de másnap el is vetéltem. nagyon megrázott, de még akkor is azt mondtuk, hogy próbálkozunk tovább.
A következő lombik most volt szeptember végén és túlstimuláltak, infúzióra kellett járni több mint egy hétig és az infúzió alatt kezdtem el vérezni, de még igy is volt hcg a szervezetemben. De akkor már kifelé ürült.
Ez elég nagy kudarc volt számunkra és ezért is döntöttem úgy, hogy nem próbálkozunk többet.

Kérdésem, hogy nyílt vagy zárt örögbefogadásnál mire kell figyelni, melyik miért jobb, mint a másik?!

Nefke
nefke

Szia Nefke!

Vannak köztünk titkosan és nyíltan örökbefogadók is,úgyhogy majd biztosan el is mondják a saját tapasztalataikat,de szerintem nézd meg a www.orokbefogadas.lap.hu -t ,ott nagyon sok mindent találsz a témáról.

Nagyon szomorú,hogy ennyi szörnyűségen kellett keresztülmennetek,de hidd el, egy nap megszületik majd a ti babátok.A műtét után én is nagyon padlón voltam és nekem rengeteget segített,hogy elindítottuk az öf-t,akármennyire és nehéz volt időnként a várakozás.

És a nap,amikor megszólal a telefon,hogy megszületett a kisbabátok,az felejtet minden,de minden szörnyűséget.
:D

Kívánok neked gyors felépülést,testileg és lelkileg is.

:)

Szép napot!

Kép
csöpke

Köszönöm a fogadtatást, nagyon jól esett! Csöpke már nézegettem azt az oldalt is, de nem igazán tudtam eldönteni, hogy alapítványhoz forduljunk-e vagy máshova, meg, hogy mi a menete, ezért is kérdeztelek Titeket. Lehet, hogy még ezt az évet megvárjuk és most még csak tájékozodunk és utána adjuk be a kérvényt az örökbefogadásra.

Olvastam Diadella hozzászólását és elgondolkodtam, hogy arra a kérdésre, hogy miért akarok anya lenni mit lehet válaszolni?! Ezt nem is értem, hogy ilyet, hogy lehet kérdezni?!
Belegondoltam, és nem tudom, hogy mit válaszolnék.
Elhiszem, hogy szükség van arra, hogy tudják, hogy jó helyre kerül a gyerek, de gondolhatják, hogy ha valaki eljut oda, hogy örökbefogadás, akkor az hatszor átgondolta és ha már családlátogatás is van, meg a munkahelyet megkérdezik, akkor miért kell ilyen kérdéseket feltenni.
Bár tényleg nem értem, hogy a székletnek is mi köze az egészhez.
Utoljára akkor kellett ilyen tesztet kitöltenem, mikor állást kerestem és fejvadász cégnél volt teszt, akkor se értettem és most se. Mit tudnak ebből kiszürni nem értem.

Azokat miért nem kérdezik, akik embertelen körülmények közé szülik a gyereket és még normálisan öltöztetni se tudják, cipőt nem tudnak venni a gyereknek, stb. Vagy eldobja a gyerekét.

Bocsi a kirohanásomért, de nem értem, hogy fáj ez a dolog eléggé az embernek, miért kell még ilyen hülye kérdéseket is feltenni?!

Mennyi időt kell várni, ha az ember beadja a kérvényt, mennyi az az idő ami alatt eldöntik, hogy megfelelsz-e vagy sem. Ezt hogy közlik, irásban vagy személyesen?
Utána kb. mennyi időt kell várni, hogy babát kapjál? Gondolom/tudom ez függ a baba korától is, de ha pl. 0-6 hónaposig akar az ember?!

Nefke
nefke

Kedves Nefke!! Nagyon nehéz feldolgozni egy sikertelen lombik programot. Nagyon nehéz túllépni rajta, mert ezt nem lehet fégőzzel csinálni, csak teljes odaadással. Ezért akkora hatalmas pofon a sikertelenség.Mi 1x próbálkoztunk a korom miatt sem lett volna szerencsés még , de a férjem azt mondta hogy nem engedi hogy még 1x átéljem ezt a kudarcot.Bízni aztán egyszer csak semmi.Mi is utána indítottuk az örökbe fogadást. Nekünk óriási szerencsénk volt, mert mi nagyon hamar megtaláltuk Becikénket. Alapítványon keresztül mi már nem kaphattunk volna picike babácskát.Bence most is itt ül az ölembe és segít írni. Én írok ő töröl vagy méggyorsabban ír :lol: :lol: egész tenyérrel :shock: :lol:
Naninga! Gratulálok Zalánhoz. Igazad van a világ összes karácssonyfája nincs olyan gyönyörű mint egy kicsi manócska .....vagy kettő vagy három :lol: :lol:
Szép napot mindenkinek!!!
Remélem holnap már mi is jobban leszünk. Bence kezdte a fülfájást utána a náthát ma már az egész familia beteget játszik :cry: Erős fickó Bencénk egy egész familit ki tud fektetni. Még apa bírja a legjobban. Ő erős és még talpon van, mi Petivel felváltvan fekszünk.Bence szerencsére nem hagyja el magát stramm "kölök" Baci mentes napokat mindenkinek :!: :P :P
Csöke édes lehet Laurátok!!

Kép
ibi01

csöpke! a csöke félreütés volt bocsi :!:

Kép
ibi01

Sziasztok

Csöpke

Bizony bizony egy gyönyörűséges baba többet ért akkor mint egy szépen feldíszített fa. :)
Tavaly csak feldobáltam a díszeket a fára és már mentem is babázni :):) Ajándékra sem futotta az időnkből igy vettünk egy csomó szép fényképkeretet, csináltunk Zalánról egy jó képet és mindenki azt kapott :):)
És mindenki boldog volt mert a kispasi volt a lényeg mindenhol és nem a fa és a meglepi :)

Mi kis bulit nem nagyon tudunk csinálni mert a szűk család is 20 ember . :lol: Bár nem tudom sokat gondolkoztam rajta hogy ez az első igazából nekünk nagy szó mert ő nem sokat fog érzékelni belőle még, habos babos tortát nemnagyon ehet tojás allergiája is van még szóval, ez olyan felnőttes szülinap lesz még amit inkáb magunknak szervezünk és mégis neki :):):) Remélem érted (titek) :):)

Tényleg Rvan mesélhetnél milyen volt a buli nálatok :):):)

Ibi
Köszi. :):)
Jobbulást nektek.
Mi is betegek voltunk a férjemmel úgy tünt a prücsök megússza , de nem akart lemaradni igaz ő nem megfázott hanem megcsípte egy szunyog (nem győzöm már szunyogírtóval) és úgy bedagadt a szeme hogy csak egy kis résen látott szegénykém :(:(:(

Nefke

A Titkosnál az állam bácsitól kaphattok babát ahol viszont az újszülött esélye egyenlő a 0-val. Nekünk évente küldtek infót a munkájukról átlagban egy azaz 1 csecsemő került általuk családba :(:(:(:(
Az alapítványinál viszont csak és kizárólag újszülöttek kerülnek családba, de az eddigi 2év várakozás már itt is 3év felett van.
Szóval én ezért mondom hogy mindenképpen érdemes elindítani minnél előb mert ugyan az alkalmasságot 3-5 hónap alatt meg lehet szerezni de utána a várakozás nagyon hosszú abba pedig még akár több lombik is belefér ha sikerrel jártok akkor kiálltok .
Az alkalmasságot irásban kapjátok meg egy ciho vizsgálat, egy tanfolyam és egy környezettanulmány után.

A miért akarok anya lennire talán annyit tudnék válaszolni mert nő vagyok.

Naninga
naninga

Szia Nefke!
Sajnálom, hogy ennyi szörnyűségen kell átmenned!!! Egyetértek a lányokkal, hogy érdemes lombik mellett elkezdeni az öf.-t, mert az idő csak telik és telik...
Mi a gond a közös lakcímmel? Csak okmányiroda???
Tegyeszt mindenképpen hívd fel, bármilyen kérdésed van, biztosan segítenek!
Mi is sorban álltunk a Tegyesznél is és a Gólyhír Egyesületnél is!
(egyébként ha szeretnél sok kedves emberrel találkozni az örökbefogadók közül, menj el egy szuper koncertre szombaton:
Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház - Bp. XXIII. kerület (Soroksár)
Szitás u. 112.
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini -A bohémélet, Gounod-Faust, Donizetti -A szerelmi bájital
és Donizetti -Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
"Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!"
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy az előadás előtt a helyszínen.)

Kép
kajla

Sziasztok!
Szóval itt már kezd karácsonyi hangulat lenni!
Emlékszem az első karácsonykor Regit csak a tűlevelek érdekelték a fán :lol:
A másodikat vándorlással töltöttük, nagyszülőtől-nagyszülőig!
És remélem, ez a harmadik egy meghitt, itthonülős, nyugis, szép ünnep lesz!
Képek:
2005.december
Kép

2006.december
Kép

Kép
kajla

Sziasztok!!!

Kriszti!!
OKé, nem is gondolok rá..., tényleg kifogtuk, nagyon kedves volt.

Nefke!!
Üdv itt köztünk, nagyon jó helyre kerültél, az már biztos.
Még én is elég új vagyok itt, az öf-ben pedig nagyon új.
Én két hónapig játszottam "férjpuhítóst", nem volt egyszerű, aztán egy Gólyahíres találkoz ó megtette a hatását, már másnap azt mondta a párom, hpogy fogadjunk örökbe egy babát. Na, azóta én a föld felett járok pár cm-rel. :) :)

És szépen alakulnak a dolgaink, tegnap voltunk a pszicho néninél, kb 2 hét hét mulva az első tanfolyam, rá egy hétre a másik, közbe remélem kijönnek környezetezni és aztán már csak a Gyámügy van hátra..és ha jól emléxem, akkor amikor már csak a Gyámügy van hátra, már lehet hívni a Gólyahírt. Ugye lányok jól mondom?

Ha bizonytalan vagy az öf-fel kapcsolatban, én ajánlanék neked/nektek könyveket, amiket a lányok is ajánlottak nekem amikor ide kerültem a fórumra, és meg is vettem, és milyen jól tettem.
Az egyik a "Gólyamesék" c. könyv, a másik pedig az "Örökbefogadás ajándéka". Aszem csak neten lehet megrendelni..az utóbbit biztosan.

Nem lehetett könnyű amin keresztül mentél m és érthető, hogy nem tisztult le benned még a dolog..de én is csak ajánlani tudom, hogy hívd fel a TEGYESZ-t minél hamarabb.

Ibi!! Jobbulást a gyönyörű kis Bencéhez!!!

Kajla! Regi annyira szép kislány!!

Naninga!! Hát könny szökött a szemembe, ahogy olvastam, hogy Karácsony elött 17 nappal hoztátok haza Zalánt .. de gyönyörű Karácsonyotok lehetett!!

Hol vagy Kangamama?? Dotti???
Vendég

Réce, ha olvasol, felhívnál?
Küldtem mailt, ott a telcsi számom, meg a táblázatban is...
Szívesen vinnék nektek valamit a koncertre, ha ott lesztek és elfogadjátok.
Puszi:
Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Lám-lám, elkezdődött a karácsonyi várakozás. :lol: :P A tavalyi karácsonyunk szörnyű volt, és a szilveszter tetőzte be. :? De az idei karácsonyt már nagyon várom!!! :lol: :P Kíváncsi vagyok, hogy Viki mit fog szólni a fenyőhöz. Bár azért sejtem, miként fog gurgulázni neki. :P :lol: Ez lesz a legszebb karácsonyunk mióta összeházasodtunk. :lol: :P Szóval lelkes készülődéssel várom, még akkor is, ha tanulnom kell. Mostanság fogok hozzá festegetni, hogy majd apródonként minden kész legyen a dekorációval. :lol: :P

Szia Nefke: Mi is egy friss lombik kudarckor ragadtunk telefont, épp csak annyira friss volt, hogy megcsináltam a tesztet, persze negatív volt, felhívtam apát, hogy most mi legyen, és azt mondta telefonáljak a TEGYESZ-hez, én megtettem, és fogtam az egycsíkos terhességi tesztemet, s rá rajzoltam pirossal a második csíkot. Ettől fogva várandós voltam, s bár hosszú volt az idő, a mi kis gyönyörűségünk itt huncutkodik mellettem. :lol:

Kajla: Annyira szép nőci ez a Regi! :lol:

Babás csajok: A rota elleni védő oltást ti beadattátok? :roll: Hányat kell megkapnia a picurinak? Most ezen gondolkozom, mert most küldtek papirost róla. Pénteken megkérdem a doki nénit. :roll:

Kizsó: Úr Isten! Mennyit változtak a csajok!!! :lol: :P

KépKép
ancsúr

Ancsúr!! Ez nagyon tetszett amitírtál, hogy rárajzoltad a második piros csíkot..ezt még nem is hallottam senkitől sem..de nagyon megfogott!! :)

A Rota elleni "oltás"-t két részletben kapják meg a babák.
Vendég

Ancsúr mi nem mert nekünk nem ajánlotta a doki néni.
Azt mondta ahhoz túl drága és rizikós mert ugye szájon át adják és ilyen korban még nem tuti hogy mennyit nyel le belőle lehet hogy csak kidobott pénz lenne :(((((((((((((((((((((((((((
Zalán ekkor már annyira nyálzott hogy több folyt vissza mindenből mint amit beletukmáltam :):)

Diadella

Pontosítok 13 nappal szent este előtt hoztuk haza, és válazoltam
naninga

Naninga!! Igen , köszi, na de azóta meg még kérdeztem :) :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ildi ko!
Köszi a választ! Milyen rendes tőlük! Szép gesztus! :D

Nefke!
Légy üdvözölve köztünk! Gyere bátran, ha tudunk segíteni valamiben! :lol:

Diadella!
Örülök, hogy végülis jó hangulatban jöttetek el a pszichotól!

Ancsúr!
Hogy mennyire is, íme egy pár kép, találtam egy dvd-t, amin régi képek vannak!

Kép Zsófi 3 napos

Kép Zsófi kb. 10 hónapos

Kép Kingus 3 éves kb.

Kép egyik kedvencem Kingusról

kizsó

Diadella

már arra is :)
naninga

Naninga!! Igen :) THX.

Csajszikák!!! Tök tudatlan vagyok gyerekülés ügyben. :oops: OKé, tudom, hogy még nagyon ráér, de nincs jobb szórakozásom, mint hogy a leendő kisfiunknak nézegetem a dolgokat :) és úgy látom, hogy az autos gyerekhordozók és gyerekülések 10 hónapos korig az autóban menet iránynak ellentétesen használatosak..ez komoly???

Na most amit én szeretnék...egy olyan gyerekülés, amit ha kiveszem a babát a kocsiból szintén ki tudok venni... de csak olyan létezik, hogy vagy az egészet kiveszem vagy semmit sem veszek ki?? Nincs olyan, gyerekülés, amiből ha kiveszek egy részt, akkor hordozóként használhatom?? Na jólmegaszontam..ember legyen a talpán aki ezt most érti! :) :)

De én olyan boldog vagyok..még mindíííííg!!!! :wink:
Vendég

Kizsó!! Jajj de kis tündérek a lánykáid!!!!!
Vendég

Didella! :)

A miénk is olyan volt, és természetesen Naniéké is :)

Kizsó!!!! :)))))))))

Háááááát ezek a képek :D :D :D
MÉG, még, még!!!! :wink:

KépKép
napsugaracska

Csajok!! Mi van Latimivel? Tudtok valamit róluk? Timi jelentkezz!! Ti már nagyon a finisben vagytok!! Két hete voltatok a 44. helyen ha jól emlékszem!!!
Vendég

Napsi!! akkor jó, mert ezek szerint létezik oyan.
Vendég

kizsó!! Gyönyörűek a kislányok444 :lol: :lol:

Kép
ibi01

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?