Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!

Teljesen megértelek,én ugyanilyen tesztellövős típus vagyok..egyébként nézd csak meg a babás göbémet(fentebb feltettem)a 27.nap teszteltem és csont nega lett,úgyhogy no para!!!

Tényleg ki az az Ancsa??Sztem nem ide akartad írni,nem Kriszti??

Erika!

Az ,hogy egy tizedet lement,az semmi rosszat nem jelent,ennyi ingadozás belefér,főleg ha tényleg az éjszakai felkelés miatt volt.
Örülök hogy a cilus.hu is akkorra tette a pé-t!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
De,hogy ide akartam irni,de örömömben irtam félre!!!!!
Szegény csaj még lett volna ideje,de bement ma uh-ra és a doki rögtön észre vette,hogy a baba nem hizik a placentával volt gond és rögtön megcsászározták!!!!
De jól vannak mind ketten!!!!
Képzeld az első topik babánk!!!!!
Szerintem nálunk te leszel az első!!!!!
Milyen öröm lessz itt ha megszületik az első topik baba!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
Panni!
Egy év után,még reménykedhetek????? :roll:
Hihetetlen lenne!!! :roll:
Egy másik jó hirt olvastam a megint megjött-be,hogy Gyugyi is két csikost tesztelt!!!!!
Nem tudom valakinek ismerős e????!!!!!
Vendég

Igen,nekem ismerős Gyugyi a " na megint megjött" topicból,olvasó üzemmódban szoktam ott járni.Úgy izgulok ott a csajokért,annyira várja ott mndenki a babát és mind megérdemli.Nagyon klassz!!! :lol:
És Pandát nem ismered?Ő is volt a "na megint megjött"-be,meg a 2008-ban szülünk(meg még sok helyen)szal neki meg a 26 héten(múlt héten)méhkeményedései voltak,de nagyon durván és most jelen pillanatban a szülöszobán van infúzión és küzdenek hogy benntartsák a babát :cry: Sajna rövidült aq méhszáj,de zárt!!

És te meg hogyne reménykedhetnél??!!Ne mondj ilyet!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én leszek az első topic babás??De jó!!Talán Judylenne,csak ő már nem ír ide...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Persze tudom,ki Panda!
Tudom róla is a legújabb infót!
Már leveszik az infúzióról és szurit kap és gyogyit!2000-es a méhszáj!!!!!
Én is sok helyre járok csak olvasni!!!!!!
Hát igen!Judy lenne az első,de mivel nem ir??!!!!
Igy Te!!!!!
Nem tudom Nikivel is mi van és Andival!!!!???????????,
Mindenkinek irtam az iwiwen de nem reagálnak rá!!!!
Hát gondoltam,ha nem,hát nem!!!!!!!
Igy tényleg Te leszel az első!!!!!!!!
Hát,tudod nagyon reménytelen az én koromban már a babásodás!!!!
Későn gondoltam át a dolgokat!!!
De hát ez van!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme

Panni!
Pandáról újabb hirek!
Kihúzták az infúziót és beindultak újraa fájások!!!!
De ha érdekel valakit a Szülészetek,kórházak ,Kaális babavárók topikba,folyamatosak a hirek!!!!
Úgy látszik az a Dóri baba nagyon megakar születni!!!!
Drukkoljunk nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krtiszti!

Igen én is hallottam sajna a legújabb híreket Pandáról :cry: én a 2008-ban szülünk topicban követem figyelemmel.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

De jó sokat írtatok! :D

Nálam annyi a hír, hogy 36,8-ra fel"ugrott" a hőm, szóval tiszta kacskaringós a görbém. Most lett volna a peteérésem?! A 16. napon? Hát mindegy, mi nem lustálkodtunk az este :oops: rajtunk nem múlott. Persze hajnalban megint ébredt a fiam, már 4kor fent voltunk, de nem keltem fel és csak 6-kor mértem hőt, közben többször visszaaludtam, hát nem tudom, hogy ér-e így valamit ez a hőmérőzés.

Erika,
az egy tized szerintem se vészes, nem kell attól megijedni! Én is hónaljban mérem. Már az első két gyereknél is így mértem, és az első félidőben 36,5 körül volt, a másodikban 37 körül (hónaljban!). Ez aggaszt engem is, hogy mostanában miért ennyivel alacsonyabb a hőm. Ha most nem megy 38 alá akkor örülök, de ha megint cikk-cakkban megy, akkor megőrülök.

Edit,
nagyon esélyes vagy! :wink:

Kriszti,
pedig már bíztam benne, hogy kitartassz! :lol:
Szerintem még egy hetet "nyugodtan" várhatsz! Én meg a másik véglet vagyok, mindig csak halogatom a tesztelést... De ha most a 16. napon volt csak peteérésem, akkor alapesetben is csak a 30. napon fog megjönni! :roll:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Nyáriorgona!
De jó neked,hogy megtudod álni!!!
Hát én nem erről vagyok hires!!!! :lol:
Miről beszélsz te????
NEM SZABAD MEGJÖNNIE! :lol:
DRUKK HEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ja,nekem a pé-m a tojcsiból és az ovu fájdalomból megitélve kb a 11 és 13 -ik nap körül volt!!!!
Vendég

Istenem, csak egyszer sikerülne! Én lennék a legboldogabb ember a világon! De már akkor is, ha Nektek sikerülne! Már olyan régen volt, hogy utoljára zebrásat tesztelt valaki! Remélem ebben a hónapban lesz valaki. Emlékszetek, amikor majdnem egy hónap alatt hárman is babásak lettek? (Panni, Niki meg Brigi??? Már nem tudom pontosan.) Na, most ebben a hónapban is így legyen!!! Ezt kívánom! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!!!
Alig gyözök visszaolvasni,annyit irtatok! :)

NYáriorgona

szuper a hőd!!Ha tegnap nem lustiztatok,akkor eséllyel indulsz az ujabb" hármas körre" :wink: (hogy hárman is babásak legyenek)

Kriszti

én is halogatos tipus vagyok,hisz ismersz! :wink:

Panny

oké,akkor nem izgulok.
HA meg leesik holnapra mondjuk akkor megjön aznap?VAgy hamarosan???Hogy van ez??
MA viszaolvatam a nyári bejelentkezésed a nyaralásbol!!!Milyen jó hirrel ugrottál be!!Pedig ténylge ugy mentél el hogy uj ciklus vonalzot is csináltál,mert barnáztál 5 napot!!
Vendég

A Panda nevű csajt én is olvastam.Istenem!!Csak maradjon bent az a baba!!! :roll: :!: :!:
Vendég

Erikám!
Igen ismerlek!!!!!
Se ovu tesztelés se korai HCG tesztelés!!!!
De nektek van igazatok!!!!!
De egy csöppet sem lepett meg a nega tesztem!!!!

Nyáriorgona!!!!
Biz,ám milyen jó volna,ha most mindenkinek sikerülne!!!!!
Milyen boldog karácsonyunk lenne!!!!!

Én is azt kivánom mindenkinek,hogy 2 csikosat teszteljen minnél hamaráb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet már nem jövök!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Erika!

Ugye-ugye milyen reménytelennek tűnt nekem aza bab....és mégis :lol: Remélem ezután hisztek nekem,nem csak a levegőbe beszélek :lol: :D :wink: Szal most komolyan,milyen vesztésre látszódott helyzetből forítottam :wink:
Bízzatok ti is!!!!

Nyáriorgona!

Hónaljban ilyen magas??Ez nem semmi :wink:
Miért írtad hogy 38 alá??Az nagyon magas lenne,nem?!Vagy 36,8-ra gondoltál,ugye?!

Nem lehet hogy most ugrott vissza a beágyazódás után??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

Olyan jó hogy ilyen pozitiv vagy!!! :wink: Tartsd csak bennünk a lelket!!

Kriszti

Ne menj sehova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is tezsek-veszek közbe idenézek!! :wink:
Vendég

Na most olvastam a Pandás topicot!!Lafi jól helyre tette őket!! :shock:
Vendég

Erika!
Én nem mennék,de a párom,mindjárt jön haza melóból,egésznap nem ült gép elé és most ilyenkor ő bitorolja, a másikon,pedig Dávid ül!!!!
Azt meg nem lehet lerobbantani ,egykönnyen!!!!!

Panni!
Igen is hiszünk és bizunk!!!!

Megjelentek a ragyák az arcomon!!!!
A jobb petefészkem ahol volt a tüsző elkezdett kicsit fájni!!!!
Érzem a hasam alját!!!!!
Hát nem túl biztató!!!!!
Vendég

Na,én itt vagyok!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti
Nekünk is emiatt lett két gépünk!!Igaz ezt Réka kapta még,de nem igazán köti le!!Igy én bitorlom!! :wink:
Kriszti beágyazodástol is lehet fájdalom nem?És terhesen is én tiszta ragya voltam! :roll: Szal ne keseredj még!
Nekem is fájdogál ma ahasam,de nekem még ez korai lenne!!
Vendég

Sziasztok!

Olvasgatlak ám benneteket. De mostanában mindig itt kell hagynom a gépet idő előtt, mert vagy a párom, vagy a húgom ül ide.
Azért adok életjelet magunkról. Jól vagyunk. Fiúk szépen gyógyulnak. Én csak fáradt vagyok, ezenkívül semmi bajom.

(leendő) Babások! Nekem sem volt könnyű az a sok hónap, és mégis lett eredménye. Tessék bízni magatokban. Én nem csináltam semmi extrát, aztán csak jött. Sok akció volt, szinte minden másnap. Én még mindig küldöm nektek a sok poz energiát.

Jó éjt!

(ha már nem vagytok itt)

Kép
Kép
Kép
britta

Nem keseredek el,de mindenre felkészültem!!!! :roll:
Már mint a 2 csikost jobban elviselném,mint pirit!!!! :lol:
A párom még sehol! :evil:
Már rég itthon kellene lennie!!!! :evil:

Jaj,Istenem ezek a tünet együttesek!!!! :lol:
Kiboritóak!!!!!
Csak tudnánk mi mitől van!!!!
Mert ilyenkor már mindig arra gondolunk,hogy biztos azért fáj,mert..........!!!!!
Vendég

Brigi!

Örülök,hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!!!
Csak pihizz sokat!!!!!!!!!!!
Bizunk,mi addig mig piri nincs,aztán kezdődik előről!!!!
JÓ ÉJ!

Köszönjük az energiát!!!!!!
Vigyázz magatokra!!!!!!
Vendég

Brigi

köszi hogy nem felejtesz bennünket!!CSak gyere!!
Köszönjük a biztatást!!
:wink:
Gyerekeknek további javulást!!Te meg pihizz amennyit birsz(és tudsz :wink: )
Vendég

Az ember még sehol!!!
Kezdek ideges lenni! :evil:
Már rákellene csörögni!!!!!
Vendég

Kriszti!

Nyugi, az nem tesz jót a babának.

Jövök én, amennyit csak tudok. De mondom néha, kitúrnak a helyemről.

Erika!

Köszi, már nagyon jól vannak, mert egyfolytában rosszalkodnak.

Kép
Kép
Kép
britta

Oké!Nyugi van!!!!!!

Jó éjt!!!!
Vendég

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Hát elmentetek mire én megérkeztem?! Helyes!! Normális ember ilyenkor már alszik! :lol:

Panni, persze elírtam: 36,8 alá.

Kriszti,
neked muszáj ebben a hónapban bebabásodnak, különben nem lesz igazunk az akció utáni fekvemaradást illetően! :wink: Ne tessék itt mensis előjeleket produkálni! :evil:
Tehát kis türelem, aztán majd pár nap múlva hozzál zebrás tesztet! :lol:

Jóéjt!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Na, én ma jó korán jöttem. Az a helyzet, hogy apuka már elment dolgozni, én pedig nem tudok aludni, úgy fáj a torkom...

Pedig ha sikerült is volna, ez most tönkretehet mindent.
(Pedig a cicim ugyanúgy fáj, mint egy hete, ezt én jó jelnek tartottam... Eddíg. :cry: )
Volt egy kicsi hőemelkedésem is az este, de nagyon nem szeretnék beteg lenni!!!!!!!! :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Na, végre mától itthon vagyok!!! 6 nap!!! jaj, de jó!
Kép
A hőm továbbra is 36,9........a hasam nekem is fájogat, hát remélem hogy attól fáj..........!!!!!!!!! Bár nekem mindkét terhességem úgy indult, hogy azt hittem, meg fog jönni!!! Totál mensis tüneteim voltak! Még a barnázás is megvolt, és most visszaolvastam Pannit, ő is barnázott és mégis!!! Szóval reménykedjünk!

Panny :)
Nálad mikor jelentkeztek az émelygés, hányinger ilyenek? Ha voltak egyáltalán.......

Kriszti :)
Húha, te már nemsoká tesztelhetsz! Hát én még eddig nem sokat pazaroltam el tesztet! Én szeretek tutira menni! A két gyerekkel is egy hetes késéskor teszteltem, és egyszer csináltam még, mert azt hittem igen, de ennyi volt életemben! Összesen három!
Párod végül hazaért???? :lol: :lol:

Mária :)
Torokfájás.......... :cry: :cry: Próbáld magad kúrálni, extra adag c-vitamin, mézes tea! Nekem be szokott jönni!

Britta :)
Nekünk is 2 gép van, de néha még így is civakodás van rajta!
Ti mennyi ideig próbálkoztatok, míg öszejött?

Na megyek, Veronika felébredt, kiszolgálom, mert követelei a kakaóját!

Pussz, Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Mária,
a torokfájás hogyan befolyásolja a teherbeesést?
Nagyon szorítok, hogy ne legyél beteg!!! Nekem nagyon sokszor fáj a torkom, ilyen "típus" vagyok... :(

Ditta,
a 36,9 nagyon jó! :D Ez hanyadik napod? Nem akarsz ciklus-vonalzót is csinálni? Én is összesen 3 tesztet csináltam, pont mint Te. Kettőt a gyerekeknél (kb. egy héttel a mensi időpontja után) + egyszer, amikor már azt hittem...

Nálam jó hír: 36,8 + még jó hír, hogy végre hatig alhattam, igaz jó későn feküdtem le.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Jó reggelt mindenkinek!!!

A torokfájásom elmult, kösz a jókivánságokat.A köhögés viszont nem akar elmenni... :roll:
na megyek mert vár az ablakpucolás...kiabál már... :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!!

Márti
ovatosan azzal az ablakpucerával!! :roll: Köhögsz is!Nehogy mégjobban megfázzál!! :?

Edit

nekem is tegnap fájdogált,meg kicsit érzem méga hasam.Remélem jót jelent!!
Amugy nekem is volt mensis fájásom Petrával(Rékával már nem emlékszem :oops: )azt vártam hogy megjöjjön.Emlékszem mindennap betéttel mentem melozni! :lol:

Nyáriorgona

jól fent van a hőd!!! :lol: :shock: NAgyon izgi lesz a végére ez a hónap!!!!!!!!!!!!!!!
Asszem most miondannyian a maximumot hoztuk ki magunkbol!!Szal sokunknak sikerülnie kell!! :wink: :lol:

Kriszti

igaza van NYáriorgonánka,most össze kell jönnie,hisz utasitában csináltada büdösbogár pózt!!! :lol: Nincs akadálya a fogantatásnak! :wink:
Hogy vagy ma,?
Fiad jobban van??

Mária

miért tehet mindent tönkre a torokfájás???
:shock:
Megsugom én 8 hetesen bent feküdtem tüdőgyuszival a kórházban!!
Erősek ezek a bbák kibirják!!És vannak gyogyszerek amik nem kárositják a babát,és Te is meggyogyulsz!!Szal ne izgulj!!Persze nem kivánok Neked tüdőgyulladást!!Inkább gyogyulj meg gyorsan!!!++++++++++++++++++++++

Az én hőm ma ugyanannyi mint tegnap:36,5.De egy orával előbb mértem mert Petra kukorékolt ma!! :?
Vendég

sziasztok!

köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok velem, és bíztattok!

Nyáriorgona!
Tudom, hogy a torokgyuszi nem befolyásolja a teherbeesést közvetlenül, de én ilyen aggódós vagyok.
Mert ha torokgyuszi, akkor=láz. És az én kis pöttyöm akkor nem tapad meg.....

Szóval biztosan túlparázom, de akkor sem szeretnék beteg lenni.
Mellesleg régebben én is rettenetesen nyavajás voltam e téren, de már bíztam benne, hogy elmúlt. :(
Hát nem! :twisted:

És ti?
Vendég

Tájékozatásul közlöm mindenkivel, hogy nekem is össze kellene jönnie mindenképp, mert nem hagytunk ki egyetlen alkalmat sem, ill. minden más praktikát is bevetettünk az ÜGY érdekében.
:oops: :oops: :oops: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Este a párom haza jött,volt egy kis elintézni valója /maszek munka megbeszélés/
A fiam jól van!Vettem ma neki a gyógyszertárban,torok fertőtlenitőt,viaminokat,neo-citrán van otthon!!!!
Reméllem ezzel rendbe tudom hozni,hogy nekeljen dokihoz vinni!!!!

Én jól vagyok,azonkivül,hogy parázok!!!!!

Sok drukk mindenkinek!!!!
Hőtök szépen alakul!!!!!!
Itt mindenkinek bekell babásodni ebben az évben!!!!
Punk-tum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jól mondom???!!!!!!

Délután jövök!!!!
Addig is puszi mindenkinek!!!!

Babások! Vigyázni magatokra ebben az időben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja!Andi irt az iwiwen végre!!!!
Nem tud mindig gép előtt lenni!
Jól van,most a héten vagy jövőhéten készül dokihoz!!!!
Vendég

Kriszti! No para!!!!!!!!!!!

Edit! Tavaly nov óta próbálkoztunk. Danival nem volt ily hosszú az idő. Előbb összejött, mint vártuk. Ja, nekünk csak egy gép van, ezért van a "csata" néha.

Mária! Gyógyulj meg és ne aggódj annyira, nem tesz jót.

Többieknek is szép napot. Bocs, hogy nem írtam mindenkinek külön-külön.

Kép
Kép
Kép
britta

Hello csajok :lol:

Hát tényleg rég volt már ilyen,hogy ennyien ilyen jó esélyekkel néztek az előttünk álló napok elé :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek szépen alakul a hője,aki méri!!! :lol:

Edit!

Nekem a rosszullét úgy emlékszem kb. 6.héten kezdődött és kb.13-14.-ig hétig masszívan kitartott(itt a lányok emlékeznek is a síránkozásaimra.. :? :wink: )

Tőled is megkérdezem,ha nem vagyok indiszkrét,te hol méred a hődet??

Mária!

Ha netán nem vagy jobban,ajánlok neked bármilyen homeopátiás készítmányt,teljesen veszéltelen,természetesen terhesek is 100%-os biztonsággal szedhetik.Én a Márknál lettem influenzás a 7.hétben és ezt szedtem(nem igazán akartam mást beszedni).

Erika drága,sose tudom hol is tartasz pontosan..nem csinálsz egy vonalzót??
A hőd klassz,mert ugyebár én hozzáadok 3-4-5 tizedet a hónaljmérés miatt...

Kriszti!

Nagyon izdulok most érted!!Bírd ki hogy nem csinálsz még tesztet,mert az csak fals eredmény lenne és letörnél...majd sztem legkorábban csüt.vagy péntek,nem?!Addig kérd meg a férjed vagy a gyerekeket hogy dugják el előled... :lol:

Nyáriorgona!

Még hogy hatig alhattál és az jó hír..?De mikor feküdtél le...?!Neked se jut túl sok alvás,látom?! :?
A hőd szuper!!! :lol:

Brigi!

Örülök, hogy te mit eddigi sorsotársam jól vagy!! :lol:
Lehet ,hogy írtad már......érzed már a babucit??

Nekem már egyre többször focirangadó van odabennt :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Én még nem vagyok biztos benne, hogy néha őt érzem. Majd kiderül.

Kép
Kép
Kép
britta

Nyáriorgona!

Írod, hogy volt olyan hónap, hogy 3-man lettek babások. Lehet, hogy van valami időjárás/bolygóállás szerű valami, ami ezt befolyásolja... akkor viszont lehet ebben a hónapban akár mindenki babás :D Álljunk hozzá pozitívan... ez az a hónap, amely rendkívül kedvező a piciny életek megfoganásának, mert (fogalmam sincs, hogy állnak, vagy állnak-e a bolygók) a vénusz a mars, meg a Hold remek pozícióban kerülgeti egymást. ;)
Vendég

Gira!

Úgy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Gira!
Amen!!!!!!!!!!!!!!!

Rik: megvagyok az ablakpucolással, de segitsetek elhessegetni a felhőket, ugyanis mindig amikor ablakot pucolok tutira eső lesz utána :(
Én inkább a kieséstöl félek, nem a megfázástol, ugyanis 7. emeleten lakunk :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Panny

inkább megirom mindennap hoyg hányadik napon vagyok,oké??
Ma a 22.napon.Azaz van 2 napom a mensiig.Mostanában egyre jobban beállt erre,ugyhogy nem is várom(nem várom ) előbb
Focirangadó??Egy lány csinál ilyet??:D

Brigi

szerintem tuti érzed mára babádat,csak még nem hiszed el,hogy Ő az!! :lol:

Mária

Persze hogy számitásban vagy Te is!!
Ne is gondold az ellenkezőjét!!
Babásak leszünk most egyhamar...TOPIC ÁTNEVEZÉS KÖVETKEZIK!!!
:lol: :lol:

Gira

bolygóállás az van biztos,reméljük kedvező is!! :lol: :lol:

Kriszti

No PAra tudod!!Pozitivan!!nincs előjel igaz??Már mér lenne???Hülye a kérdés is!! :oops:
Andinak ha irsz,ird meg neki hogy gondolunk Rá és a babájára!!

Márti

Anyum is a 7.en lakik,el tudom képzelni mit érzel egy ablakpuceránál!!Uj ablakotok van már??
Azt a régi szétnyitóst nem kivánom senkinek!!JAjajajjaa!!
Én csak a 3.on lakom,de itt is van bennem para.Pláne hogy 11 évet földszinten laktunk!

:shock: De nem kivánom vissza,mert igaz hogy a gyerekek labdázhattak,motorozhattak a lakásban,de hideg is volt a járolap!!
Most meg a parkettán mezitláb mászkálunk! :wink:
Vendég

Panny

2 napom??6 napom van mensiig!! :lol: :lol: Jaj nem akarom az ördögöt a falra festeni!! :!: :!:
Vendég

Dicsekedni nem tudok azzal, hogy már jobban érezném magam, de ígérem, a pozitív hozzáállással nem lesz gond!
Csak reggel beparáztam egy kicsit...

Egyelőre a facsart citromleves mézes teánál tartok, remélem segít.

Már alig várom azt a topic átnevezősdit :lol: !!!
Vendég

Rik:

Régi szétnyithatós ablakaink vannak még, sajna :( én inkább a balkonablakpucolást rühelem...brrrr nem lehet mindenhol kinyitni, és ki kell jol hajoljak, hogy elérjem.Olyankor mindig a torkomba a gyomrom....
Igen, anyos is földszinten lakik, hát nem a legmelegebb, főleg télen.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Gira!

Te hányadik napon tartasz??
Ja a bolygók....ja-ja-azok most jól állnak úgyhogy hajrá... :lol:

Erika!

De miért írtózol a vonalzótól?Babonából??Na jó nem froclizlak
vele... :wink:

Márti!

Hú..akkor vigyázz azokkal az ablakokkal... :?

Brigi!

Sztem is érzed már csak még nem hiszed hogy őt érzed...(na ezt jól leírtam... :? .)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Délután írtam, és elszállt..........!
Kép

Panny :)
Hát reméljük, hogy a csillagok állása is nekünk kedvez!
Én egyébként a szájban mérem, nyelv alatt, és közel azonos időpontokban!

Era, nyáriorgona, Mária (remélem nem hagytam ki senkit)
Mi most nagyon együtt haladunk, kiváncsi vagyok ki lesz a befutó!!! :lol:
persze mindannyian azok leszünk, csak hogy ki jelenti be elsőnek.........

Ablakpucolás........... :evil:
Én holnap takarítom a konyhát, a lakás többi helységével már kész vagyok, de ezt hagytam legutoljára, mert ezt utálom a legjobban!

Csajok, ti mit vacsoráztok??
Én gondoltam sütök palacsintát, vagy gofrit, ezek nagy kedvencek!
Kép

Pusz, Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

A délelőtt még nem volt semmi bajom!!!!!
Dél fele kezdtem érezni,hogy elkapott a gépszij!Kapar a torkom,fáj a fejem szédülök,egyszóval mindenem fáj!!!!
Reggelre tuti még sz@rabbul leszek!!!!!
Még csak ez hiányzott még ráadásul,halottak napja is van!!!!!
Na,most ezért parázok,itthon leszünk 4 napig,jó nézek ki,hogy beteg leszek,igy pedig utálok főzni is!!!!Pedig igen csak kell a 4 nap!!!!

Tesztelést betartom!
Most jelenleg nem fáj semmim a mensivel kapcsolatban!!!!!

Drukk özön MINDENKINEK!!!!!!!

Este még jövök ha tudok!!!!!!!
Lefekszem minnél hamarább!!!
Nem akarok beteg lenniiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?