Új privát üzeneted érkezett!

Szisz!
Én is ügyeletesnél szültem, de egy doki vitte végig a terhességem.
Én szülésznőt választottam.
Az én szülésznőm telcsiszámát szívesen megadom, mert szupi és végig veled van, bíztat és minden alternatív módszert kipróbálhatsz! :wink:

Csilla!
nem gyűjtöm, de mától akkor félre teszem neked az üvegeket!

Zsuzsa!
Mikor kellett volna megjönnie?
Vagy mennyit késik?
Nekem sem mutatta ki a teszt még a 34. napon sem ,hogy terhes vagyok csak még öt napra rá!

Niki!
Igen feladom, de az tuti, hogy jól megjegyzem a nevét és nagyívben elkerülöm!

Encu!
Merre vagy??? :roll:
Csak nem babázol???

Móni!
És te hol vagy???

Kép
gabriel79

Szia Gabó

19 -22 volt a nagy nap akkor kelett volna megjönie ugyhogy ha 30 napa jött vona meg akor 22 én kelet volna ugyhogy most késik 7-9 napja

És semit nem érzek a derekeam fály néha de az egyébként is szokot mert nyavajás
anha

Gabónál a pont! :lol: :lol:

Köszönöm előre is az üvegeket, ha azokat összegyűjtöd, akkor már csak mézet és az üvegekbe valót kell beszereznem valahonnan! :lol: :lol: :lol: ... az anyós a múltkor ajánlgatott egy üveg mézet, lehet, hogy elfogadom és karácsonykor meg gyümivel töltve visszakapja! :oops: :oops:
rnecsi

lányok ezt nézétek meg

www.arzuhanas.com
anha

Zsuzsa!
Nem tudom miért, de nekem az az oldal olyan apró betűvelo van írva, hogy nem tudom elolvasni! Milyen érdekességet találtál rajta?

Csajok!
Hová tüntetek? A mai jelenlét elmaradt a szokásostól!

Encu!
... csak nem szülsz?
rnecsi

ezek tök olcson lehet jtékokat kapni
anha

Gabó!
Már kérdeztem, de még nem válaszoltál, hogy a Flóra rucija, az arany színű, vagy barnás árnyalatú, mert a kép nem adja vissza magát annyira. De amúgy tényleg nagyon szép. :wink:
Te milyen ruhát szeretnél, fehéret vagy vajszínűt?
Azért majd megnézhetlek ugye? :roll: Biztosan nagyon szép leszel!!!
Milyen tortácskát rendelsz Flóra szülinapjára?

Csilla én még nem tudok üvegeket adni, viszont nagyon fincsin hangzik, amit írtál! :D

Kép
niki+baba

Niki!

Taliztál ma Encuval? Aggaszt, hogy nem jelentkezett, és az SMSre sem reagál! :shock: :shock:
rnecsi

Niki!
Ne harizz, hogy nem válaszoltam, de talán elsiklottam! :oops:
Szóval ez olyan bronzos színű.
Persze én fehéret szeretnék és sokféle tetszik, de majd az a próbán derül ki, hogy melyik áll jól.
Persze, hogy megnézhetsz :lol:
Szeretnénk katicás tortát, de mivel egy prospiból lehet kiválasztani, így Flóráé a döntés lehetősége és lehet, hogy másra mutat! :?
Persze lesz egy belemászós tortája is amit szétrancsírozhat! :lol:

Tényleg mi lehet a baglyoggal?????

Kép
gabriel79

Sziasztok

biztos babázik már . vagyis most pihen a császi után
anha

Lányok

Momi az pesten van vagy volt tegnap irta is
anha

Lányok, én elvileg nem mondhatok semmit. :(

Szóval Encu bocsika!!!!!!!!! De mindenki aggódik érted!!!!!!!!! :roll:

Nem jött ma hozzám, mert bent van a kórházban, de azt mondta hogy nem mondhatok semmit, mert lehet hogy hazaengedik!!!

Én is írtam neki sms-t nemrég, arra még nekem se reagált.

De ha leharapja a fejem amiért kikotyogtam ti lesztek a hibásak!!!!!! :D

Kép
niki+baba

Gabó!
Már nagyon kivi vagyok rád! :wink:

Majd tegyél fel képeket Flóra szülinapjáról, biztosan nagyon jó lesz. Az első a legnagyobb élmény egy szülőnek szerintem. :D
Na és persze Flórának is. A tortábamászás a legjobb!! :lol:

Kép
niki+baba

Móni Pesten volt ez OK, de ilyen sötétben már csaknem járják a temetőket! ... bár sötétben a legszebbek, ha lehet szép egy temető!

Encu azárt aggaszt, mert írtam neki SusMuSt, de semmi reakció! Mit is mondott? Bent lesz vele a párja?
Remélem Niki még visszanéz, mert elvileg tegnap este abban egyeztek meg, hogy ma délelőtt találkoznak (ha jól vettem ki az írásukból)...
rnecsi

Köszi Niki az infót, majd titokban tartjuk, hogy elmondtad! :lol: :lol: De az jó jel lehet, ha már egyikünk SMSére sem válaszol, mert akkor vagy szül, vagy pihen valószinűleg! :wink: :wink:
rnecsi

Hali!
Még nem babázik Encu! Most írta, hogy majd ha lesz fejlemény jelentkezik! :wink:
rnecsi

Sziasztok!

Mi is megjöttünk :D próbáltam visszaolvasgatni, de Encunál elakadtam :D Nekem is írt, csak nem tudtam egyből jönni is írni Nektek, szintén azt írta, hogy jól vannak és várják a fejleményeket és bízik a mielőbbi császiban ha már egyszer bent vannak :D :D :D :D :D :D

Szóval most erősen szugerálni kell a dokit, hogy holnap tessék vágni :wink: :D :D

És Barbiékkal mi van??????? Ezek szerint még nem jöttek haza? Na, majd talán holnap :D :D

Most megyek visszaolvasni, jó sokat írtatok :o :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

szijjjjjjjja Móni!!!!!!!!! :D

Igen nekem is ugyanezt írta, hogy tegnap este már fájt a pocija, hat körül ment haza a párja most a kórházból és reméli ha már bent van akkor meg is szül. :D
De azt írta, ha nem akkor sem fog fejjel rohanni a falnak. :wink:
Pedig amilyen kis türelmetlen... :D

Móni, nálatok nagyon változott a napirend az óraátállás miatt?
Nálunk szerencsére nem igazán. :)

Kép
niki+baba

Hű Csajok, írnék egy csomót de folyamatosan Encun jár az agyam :oops:

Ugy izgulok értük...

Amúgy tudja valaki hogy miért mentek be a kórházba és hogy mikor? Niki, te tuti be vagy avatva, tessék csak írni :!: :D

Szóval bocsi, de minden gondolatom róluk szól, úgy várom már Kiskarcsit :D

Megyek is befekszem apa mellé az ágyba és percenként mondogatom majd neki hogy : mi lehet a Tesókával? :D :D :D :o :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Én is sokat gondolok rájuk!!!! :D
Meg Barbiékra is, ő is már jöhetne mesélni. :wink:

Kép
niki+baba

Niki!

Kizökkentettél az Encu-lázból :evil: :wink: :D :D :D

ŐŐŐŐ, csak +1 órával van előrébb a Ricsi, tehát már majd egy órája alszik és reggel is tuti előbb kel majd :? A téli időszámításos óraátálítás jól jött, mert túl korán aludt el a Ricsi anno este, és így kitoltuk a lefekvést +1 órával. Ezzel a helyzettel nem tudok mit kezdeni, hiába tolom a határidőket, előbb követel mindent. Hát talán lassan átálunk majd rá :shock:

Szóval fájt a pocija :D Remélem megcsászizzák, jó lenne ha már babázhatna, annyira szeretné :D :D kis türelmetlen :o :lol:

Bocsi Lányok, hogy nem reagálok másra, majd holnap, megyek most apa mellé. Ha valaki hírt kap, írja meg és ne titkolja!!! :wink: :D

Pusza :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jajjjjjj Móni ne haragudj, nem volt szándékos!!!!!!!! :D :D

Kép
niki+baba

Tudom, tudom :wink: :D

Megyek aludni, elfáradtam, sokat kocsikáztunk :roll:

Szép álmokat! :wink: :D

Tesóka!

Neked meg elfolyó magzatvizet :!: :D :D

Pusz :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt minden koránkelőnek! :lol:

Érdekes, eddig a Barbiék voltak a fő téma szülés tekintetében, most, hogy túl vannak rajta szerencsésen mindenki Encunak szurkol! Az én gondolataim is körülötte járnak, remélem ma túl lesz a dolgon és este már egy boldog anyuka fog jelentkezni a kórházból! :wink:
Szerintem Barbiékat ma vagy holnap haza fogják engedni, hisz jön a hosszú hétvége,amikor a fű sem nő! (Főleg hogy október utolsó napjaiban nem is jellemző a fű növése! :D)
Én már 4től nem tudok aludni, és most már nem is próbálkozok! Elindult dolgozni a párom, én pedig egyébként is kelnék egy óra múlva, mert megyek kozmetikushoz megszépülni az idei utolsó szülő látogatás előtt! :roll:
(A fiúk ma reggel különösen nembírják elviselni a pocakom környékén a gépet! :? )
rnecsi

Sziasztok

drukkkkkkk Encinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Sziasztok!

Na most aztán tényleg lerágjuk a körmünket Encuért!
Nagyon izgulok!!!!

Niki!
Nekünk teljesen felborult a napirendünk, sajna! :roll:

Megyek, mert manó nyűgi.

Kép
gabriel79

Sziasztok

Hát ez az órállitás téleg gáz
Zoé két napja tök hisztis mintha nem találná a helyét .
anha

Sziasztok!
Szép jó reggelt :D

Encu-láz folyt. köv. :D és várjuk Barbiékat haza :D :D :D :D

Megpróbálok mindenhez hozzászólni, de már most látom hogy elég darabos lesz, bocsi :oops: , de az előző oldalra nem tudok írás közben visszamenni és elfelejtem hogy mi van :shock: :roll: 8)

Gabó!

Nem semmi az a tesz-veszes csaj :shock: Azért remélem ha már leüzletelitek a dolgot legalább kifogástalan terméket árul :!:

Képzeld, mi meg eladtunk egy trikót egy csajnak, írtam hogy hova mennyit utaljon, erre tegnap jött egy levél és bele volt ragasztva a pénz, hogy küldte a pulóverre :shock: na ez sem kispályás csaj :D

Majd mi is meglesünk, ha nem gond :roll: :D :D :D
Csodaszép menyasszony leszel :wink: ez nem is kérdés, bármilyen ruhát választasz :D és akkor most fogyi ezerrel vagy megbékéltél a jelenlegi helyzettel?

Csónakház nekem sem jön be, már most ragaszkodom ahhoz hogy ne ott legyen pedig mi még nem is beszéltünk róla konkrétan. 8) Viszont az tény, hogy nem a helyszín teszi széppé és emlékezetessé az estét hanem a vendégek és a hangulat. Ahogy ismerlek, tuti szupi lesz :!: :!: :!: :!:

Zsuzsa!

Akkor most lehet izgulni megint, lehet túl korán mentél dokihoz? :D
Érzel is valamit vagy csak nem jött meg? A hátfájáson kívül? Annyira jó lenne, ha már végre összejönne Neked is, szép nagy család lennétek :D

Csilla!

A Ti szerelmetek amolyan tini szerelemként indult :shock: :D Ti aztán megismerhettétek egymást az elmúlt 10 év alatt :o :lol:

Jó szépülést :wink:
Ezek szerint akkor tuti mentek haza?

Jól emlékszem hogy holnap mész dokihoz? Vagy nem? Na akkor honnan szedem ezt :roll: 8)

Niki!

Szép nagy járókája lett Nonónak! A miénk kétszerese :shock: :D :D :D Az amolyan ikerjáróka, nem?

És egy kicsit sajnálom hogy nem voltunk azon az expon, kevesen voltak és szupi volt, kár volt kihagyni :x de általában ez szokott lenni, amire megyünk pocsék, amit kihagyunk szuper... már megszoktam :evil: Viszont Te megmondtad hogy jó lesz, majd a legközelebbi előtt is jósolj! :wink: :D

Szisz!

Írjál csak mindig jó sokat, szeretünk olvasni :wink: :D

Nem lehet könnyű most Neked, jó nagy pocival költözni aztán meg a pakolás :shock: :D De csak fő az optimizmus :wink: minden a helyére fog kerülni mire manó előbújik :D

Látom a Ti apátok is nagy jós, a pasik valahogy tudják hogy mi van a pocóban :roll: :D

Na regény befejezve, hív a Ricsi...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Momi

isten igazábol semmit

és tudod bután hangzik de nekem ez is jojel mert én mensi elött alatt elég szarul szoktam lenni és most semmi meg tudod az arcom alaba elég gáz mert csunya szokkott leni most viszot 2 honapja nem voltam kozmetikusná és egy hete kb észrevettem hogy tök kisimult lett a szemem alat a karikák is elmultak az a kis feketeég is elmult alola mintha kipihentem volna magamat pedig nem mert szarul alszom .

És lehet hogy nagy kop lesz de ugy érzem babo van .
anha

Jaj ugy izgulok énis encuér
anha

Sziasztok!

Déltől nem leszek, mert megyek Pestre fodrászhoz!
Ja és megint bedöglött a fényképezőgép, szóval megint irány az elektroword, komolyan mondom egy hónapja cserélték ki, de ez is sz.r. Szóval inkább levásároljuk más gépre. :?

Gabó!
Mi változott, hogy teljesen felborult? Minden egy órával csúszik? :shock:
Nálunk jobb is változott, mert így fél nyolckor már alszik, viszont negyed hétkor már fent van, leszámítva az éjszakai szopit. :)
De próbálom húzni, hogy nyolckor aludjon el, de nem tudom, mert úgy bealszik hogy nem tudom keltegetni. :D

Móni!
Én mondtam, hogy gyertek. :)
Hát azt nem mondták, hogy ikerjáróka, de elférnének benne bőven. :lol:
Én nagyon oda vagyok érte! :D

Csilla!
Jó szépülést!!!! :lol:

Én is szúrkolok Encunak, biztos csalódna azért, ha hazaengednék! Ha már bent van, tényleg legyen meg Kiskarcsika! :D :D

Kép
niki+baba

Sziasztok csajok!!!

Mindenkinek köszi a jókivánságokat, és nagyon aranyosak vagytok, hogy így izgultatok értünk :D

Tegnap dél körül értünk haza, csak teljesen kimerült vagyok ezért nem írtam. Jól vagyunk nagyon, Vince is szépen alszik most, remélem kezdi megszokni az új helyét :D
Szopizik szépen, csak még eléggé bedurrantak a ciciim...és meglepődött rajta, de szerintem egy hét múlva már jobb lesz.
A kórházban volt egy éjszakánk amikor kb 2 órát aludtunk csak, kicsit megijedtem, de itthon tegnap éjjel igazából éjfélkor, meg 4kor evett, meg egyszer hiányoztam neki, szóval jó baba volt.

Nagyon hasonlít a Szilárdra, csak barna hajú, szóval gyönyörű, majd rakok fel képet is. Szilárd egyébként nagyon aranyosan fogadta a kistesót, majd megzabáltam érte.
Már csak nekem kéne javulnom, mert mindenem fáj, kivéve a kezeim :oops:

Szóval Encu is lehet babázik már?

Majd csinálok új vonalzót is.
sbarbi

Szia Barbi

Hatalmas GRATULA : pihenj sokat Várjuk a képeket :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Meg próbálok képet feltenni nektek.
Kép

Kép

Kép
sbarbi

Barbi

Hát gyönyörü a vince téleg .

sirni szabad ugye?

és ha lesz idöd ij hogy zajlot a szülés
anha

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Szia Barbi!

Mégegyszer hatalmas gratula!
Gyönyörű babád van, Vince csodálatosan szép ! :D

Jajj, de szép... :D Örülök Nektek, jó hogy itthon vagytok és minden rendben van :wink: :D :D :D :D

Szilárd meg csodálatos tesó már most :D

Azt szokták mondani, hogy a második császi jobban fáj mint az elős. Szerinted is? :shock: Meg ugyan ott vágtak ahol az elsőnél?
Bocsi a sok kérdésért :oops: :oops: :oops: Ne is válaszolj, ha nincs erőd most ilyenekre :wink: ráér majd valamikor később is :D

Niki!

Jó sűrűn jársz fodrászhoz :D :D vagy én járok ritkán :roll: hát persze hogy én járok ritkán :oops: :D Akkor ez egy megszépülős nap lesz neked is :D :D

Bizti fog tetszeni Nonónak is a járóka, Ricsinek is bejött. Pedig a kiságyat egyenesen rühelte :o :lol:

Zsuzsa!

Úgy látszik akkor minden lehet :D
Nagyon szurkolok hogy holnap jól tesztelj :wink: :D :D :D

Gabó!

Köszönjük szépen!!!! :D

Remélem nem gond hogy nem mentünk veletek :roll:
Próbálom elaltatni a Ricsit de ő nem akar :shock: :D :D Keresztűl húzza a takarítós szándékomat :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nem elős hanem első, bocsi Barbi :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szijjja Barbi!!!!!!!

Mégegyszer Gratulálok Vince babához!!!
Nagyon tündéri!!!!!!!! :D
És van haja neki is rendesen. :lol:
Hány cm-vel született?
Írtam neked péntek reggel sms-t , nem tom megkaptad-e mert nem reagáltál rá!
Örülök, hogy minden ok veletek!!!!!! :D
Meglepődött, hogy bedurrantak a cicijeid, ari lehetett?! :D

Nekem éjszaka volt totálra bedurranva, régen volt már ilyen.Most pedig sikerült 190-et fejnem. :D :D Szóval most én is örülök. :)

És Szilárd nézegeti ezerrel, beszél is hozzá?

Kép
niki+baba

Most hivtam fel Encu edesanyjat.Azt mondta,semmi gond nincs,csak keresztbefordult a baba,de mostmar minden ok,es ma jonnek is haza.Encu telefonja le van merulve,azert nem jelentkezik.
Gondolom,ahogy hazaernek,mar itt fog csipocsavarokat dobigalni a kis kaloza. :lol: :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szia Timcike!

Te vagy a topik megmentője!! :D

Szerintem már mindenki frászban van hogy mi lehet Encuval! :shock:

Nagyon szépen köszönjük a kedvességed, és az infót!! Sok puszi érte :wink: :D :D :D :D

Tesóka!

Háááááááááááát nem tudom, hogy örüljek e vagy sírjak :roll:
Örülök hogy jösz hazafelé, de jobb lett volna ha már nincs 2in1 :?
Annyira szugeráltam a dokid, hogy vegye a kezébe a szikét :twisted: De sebaj, Kiskarcsi kezébe veszi a dolgokat és rúg egy bazi nagyot és csöp-csöp :wink: :D :D :D :D

Pusszancs :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szóval Kiskarcsi csak beijesztette anyát. :shock:
Már most nagy huncut ez a kissrác, milyen lesz, ha kijön!? :wink: :D

Na megyek készülődni.
Senki nincs?????? Hahóóóóóóóó lányooooooook!!!!!!!!!!

Kép
niki+baba

lányok

hát igen rafkos Srác lesz belöle

már most széditi a Csajokat :lol:
anha

momcsi-nagyon szivesen.En si aggodok am ertuk. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszönjük mindenkinek a gratulációkat!

Móni, igen jobban fáj még most is alig bírok felkelni, ha már felkelek akkor OK. De én is úgy emlékszem, hogy az elsőnél csak két nap volt rossz. Ugyanott vágtak bizony.

Zsuzsa szurkolok hogy pozitív legyen a teszt :)
A szülés végülis annyi volt,hogy a doki beküldött a kórházba, ott csináltak ctg-t, ami 6-8 perces fájásokat mutatott. És azon izgultam, hogy nehogy bent tartsanak, vagy ha bent tartanak, akkor legyen már vége. És úgy döntöttek, hogy műtenek. Így pontban este 8kor megszületett Vince :D Apa örült nagyon, mert kb 3/4 órát babázhatott. Én meg másnap dél körül babáztam először, és azóta is :D

Niki, ne haragudj, hogy nem válaszoltam, utólag bocsi :oops: De köszönöm, a sok tej bejött, szinte túlzás is :wink: Te hogyan fejsz, ha nem titok?

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi!
Üdv újra köztünk! :lol: Nagyon szép baba Vince, és ha olyan jó is mint ahogy leírtad, akkor egy kisangyal! :lol:

Encu!
Sajnálom, hogy még Kiskarcsi a pocakodban lesz mikor hazajössz! :roll: De bízzál benne, hogy nem fogja érteni a változást, hogy miért is jöttetek haza és a magzatvíz segítségével tudtatni fogja veletek, hogy ő nem így gondolta a továbbiakat! :wink:

Móni!
Jól emlékszel rá, hogy holnap megyünk a doktorbácsihoz! Az, hogy utazhatok-e egyátalán holnap fog kiderülni, csak megtettem a kellő előkészületeket a kozmetikusnál. Remélem nem fog közbeszólni a doki, mert nagyon rá vagyok kattanva a borsodi levegőre, ahol ha ilyen lesz az időjárás akár havazásra is ébredhetünk! :roll: ... bár remélem, hogy nem fog esni, hisz felpróbáltam az összes téli jellegű cipőmet és egyik sem jó rám! :oops: A hosszúszárú csizma feljön a lábfejemre, csak nem tudom vádlinál felhúzni, a rövid csizmám talpánál már tavaly is ragasztva volt, valószinűleg szétszáradt a ragasztó, mert ismét virít belőle kifelé a zoknim! :oops: Van egy bakim is, ami tökre bélelt, az még csakcsak a lábamra jön, de szorít és megsül benne a lábam, hisz azért nincs -10 fok! :roll:

Zsuzsa!
Kitartás, bízzál benne, hogy nálad is csak elbújt a babóca az Uh alatt! :wink:
rnecsi

Szia Csilla

én még nem voltam uh Csak kézel vizsgált meg pisi volt jövöhét Szerdán Szerdán megyek uhára
anha

Sziasztok lányok!

Igen, igen: MMM klub. Azt hiszem szeretnék először és utoljára hozzászólni a témához, mivel én vagyok az iwiw-es klub felelőse.

Elég rosszindulatú mondattöredék volt az, hogy mi károgunk, sajnáltatjuk magunkat. Tudjátok azoknak a nőknek, akik oda írnak hozzánk, többségében nem lehet babája. Pontosabban évek óta hiába várnak rá, nem jön össze. Rengeteg vizsgálaton, műtéten, kezelésen vagyunk már túl és sok-sok reményteli, csalódotsággal végződő hónapon. Ha olvasnátok bennünket rendszeresen, látnátok hogy egyáltalán nem károgunk, mindig biztatjuk egymást és próbáljuk az élet napos oldalát nézni. Mi szeretjük egymást, támogatjuk egymást, elsírjuk egymásnak a bánatunkat. Mert ha valakinek a 6. hónapban meg kell szülni a beteg babáját, aki már mocorgott a pocakjában, az érthető, hogy bánatos.

A klubot az MMM topikba író lányok alkotják, nagyon örülünk annak, ha új tagok érkeznek hozzánk, ezért mertelek visszajelölni Móni. Közben viszont módosítottuk a klub nevét, mert van ám olyan, akit az ismerősei, rokonai kinevetnek amiatt, hogy nem lehet gyereke, esetleg a lombikkal próbálkozik stb. Szép ugye? Nos azok a lányok kérték, hogy olyan nevünk legyen, amit más nem tud megfejteni.

És a szerintetek dilis nő már nem először írt levelet neked, és tudod jól, hogy én is teljesen kedvesen megkérdeztem, hogy ki van. Még válaszra sem méltattál. Én túlléptem rajta, de azért mindannyian kíváncsiak voltunk rá, hogy ki vagy. Nem hiszem, hogy azzal leszakadt volna az ég, ha megírod a neved. Mi tényleg mind tudjuk, hogy ki-kicsoda, izgatottan nézzük meg egymás fotóit, hogy az a valaki, akivel hónap óta legféltettebb titkainkról beszélünk, hogyan néz ki, olyan-e amilyennek képzeljük.
Ha egyszerűen megírod a neved, nem kellene most egymásról ismeretlenül igazságtalanságokat állítanotok.

Remélem ezt a hozzászólást senki nem veszi támadásnak, pusztán a helyzet tisztázásaképpen írtam le. Nevetséges, hogy érett, felnőtt nők úgy írogatnak itt, mint a sértődött gyerekek.

Utólag pedig kívánom, hogy ti soha ne érezzetek a szívetekben és lelketekben olyan mély és erős fájdalmat, mint amit mi érzünk néha azért, mert nincs babánk. Inkább köszönjétek meg a sorsnak, hogy szerencsések vagytok és ne rajtunk nevessetek!
judy-t

Lányok

Én ezt nem értem ne haragudjatok de mi nem nevetünk ki senkit és ugy gondolom hogy a Momi se
tete ezt . És attol hogy mi nem irogatunk abba a topikba Azért még nekünk se biztos hogy egyszeü teherbe esni bár igaz semelyikünknek nem halt meg babálya. ugy tudom .

:x
anha

... azt hittem, az MMM témának ezen az oldalon vége! :roll:
rnecsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?