Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Íme a ma reggeli teszt.

19. dpo
Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok.

prucsok :cry:

melcsi itt vagyok,meg nem jott meg.ma vagy holnap mert a hom mar leesett.

vanda,sok sikert az ujabb clostys honaphoz.

en is megprobalom radumalnia dokimat hogy januarban csinaljunk ujra egy par stimus honapot.meglatjuk sikerul-e.

Kép
monyo83

Pinkiné nagyon nagy gratula :D

vanda, ne légy elkenődve, összefog jönni.

Sajnálom monyo, pedig annyira drukkoltam. De majd a következő hónapban.
gmelcsi1

Sziasztok,

Monyo, mi újság? Megjött?

Árnika hova tüntél? Hogy álltok?
gmelcsi1

hali.

melcsi igen megjott,leci csak azt ne mond hogy majd a kovetkezo honapban.

Kép
monyo83

Nem is akartam, tudom milyen idegesitő.

Inkább azt kivánom, hogy a doki belemenjem a stimuba.
gmelcsi1

Sziasztok

Melcsi, én vagyok csak inkább olvasgató üzemmódban.
Mizujs veled??

Vanda sok mindenkinek állítólag a clostis hónapok után sikerül. Te ha clostizol szoktál, más gyógyszert szedni mellette?

Én mivel NAGYON tetszik Pinkiné kétcsíkosa, ezért most gondolkozom hogy rendelek tesztet.
Még sosem teszteltem :oops: Egyszer a dokitól kérdeztem, azt mondta felesleges, ezért úgy voltam vele majd ha piri jön akkor megtudom.

Jók legyetek
árnika

Szia Árnika,

Nincs semmi különös, belevetjük magunkat ebbe a hónapba gőzerővel. Remélem összejön. :D Nem taktikázunk, 2 naponta keksz és majd meglátjuk mi lesz. :D

Nekem is nagyon tetszik Pikiné kétcsikosa. :D
gmelcsi1

Sziasztok Csajok,

Képzeljétek beszéltem a dokival, és azt mondta, hogy a 24.napi progim is szuper. De a 28.napit már későn vették le, ezért lett az alacsony. Jövő hónapban megnéz a 12.napon uh-val. Ő mondta, nem én kértem. :D És próbálkozhatunk ezerrel.

Annyira eltünt mindenki. Hahó :D

Csak én szedek clostit? :D
gmelcsi1

Én vagyooook!

Még jó hogy próbálkozhattok. Az egyik fő feltétele a babásodásnak!! :lol:
Az jó hogy megnéz Uh-val.
Nem kérsz tőle egy hormonvizsgálatot is? De ciklus elejére!

És én szedem, vagyis szedtem a clostit, most várom az eredményt :P
Remélem többet nem kell szedni :wink:
árnika

Szia Kriszti!

Igen, kicsit eltüntem. Eléggé elkeserítő volt ez a hónap számomra. Kb. a 19-20. naptól elkezdtem barnázni, aztán már nem csak barna volt, és szinte egész végig vérezgettem (vérezgetek).
Ittam 14. napig a málnalevél teát, és azt hiszem volt is peteérésem. Sőt, még a méhem is mintha szurkált volna. De aztán mégsincs siker.
Szóval azért nem irogattam, mert eléggé lelombozódtam.
És veled mizu??? Valami reménykedés? Nagyon drukkolok!!

Sok sikert mindenkinek!

Szilvi

Kép
szilvia80

sziasztok!

Pinkiné: nagyon szép a teszted!

Prücsök mondhatnám azt, hogy fel a fejjel, de tudom amikor én vagyok így letörve akkor ezek csak üres szavak. Sikerülni fog neked, nekünk is, sikerülnie kell :D

Melcsi menjen a próbálkozás ezerrel :D

Monyó azért pirinek üzenhetek ugye?! :evil:

Én a második clostis hónapban vagyok a 24. napon, egyelőre semmi!

Mindenkinek mielőbbi babásodást!
aminella

Szia Szilvi!
Semmi különös nincs!
Ciklus vége felé vagyok,de úgy látom te is!!!!!!
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!
Új hónap ,új remény!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irok később neked valamit priviben!!!!
De most kell a gép a lányomnak!!!
1/2 óra múlva megirom!!!
Vendég

Sziasztok!

Pinkiné, kérdezhetek valamit? Volt a sikeres hónapban valami praktikád? Gyógytea, vagy homeós szer??? Persze a clostiról tudok. Vagy lh teszt??
Dokinál voltál? Mikor mész?

Szilvi

Kép
szilvia80

Árnika, most vagy a ciklus közepén? Vagy már várjátok, hogy megjön-e? Neked olyan alapos a doki, ugye? Voltál már uh-n.
A cikuls eleji hormonvizsgálat mit mutat ki?

Szilvi, mit mondott a doki, mitől van ez a barnázás.
Tudom mit érzel, gondolom mindenkinek ilyen a menstruáció első napja. Összetörünk, de aztán újra reménykedünk. Nem?

Aminella, neked is volt 12. napi uh-d? Meg volt a pé?
Akkor elvileg 4 nap és kiderül? Nagyon nagy Drukk!!!!!
gmelcsi1

Szia Melcsi!

Nem voltam dokinál. Éppen váltani akarok. És elmennék ugyan vérvételre, de nem is tudom melyik a mensi első napja...
Viszont tegnaptól elkezdtem egy Candida elleni diétát. Most abban van minden reményem.

Sok sikert neked is.

Oké, Kriszti, várom a privit.

Kép
szilvia80

Amelyiken nem csak vérezgettél, hanem rendesen megjött? Vagy ilyen nem volt?
Szedtél valamikor fogigátlót? Mikor hagytad abba?

Használod a PG/53-at? 5. ciklusnapon vagyok és tiszta páfrány? Ilyenkor, hogy jelezhet pé?
gmelcsi1

Olyan még nem volt, hogy rendesen megjött. Ha elmegyek wc-re, akkor van hogy több van. De úgy egyébként szinte semmi.
Igen, szedtem fogigátlót (bár ne tettem volna), idén februárban hagytam abba. De a gyógyszer mellet is a ciklus 2. felében barnáztam. Meg előtte se volt rendszeres. Bonyolult vagyok én!

Én nem használok semmi peteérést mutató dolgot, csak olvastam erről a PG/53-ról már. Azt tudom, hogy nem biztos, hogy a 14. napon van peteérés. Olvastam itt olyan lányról, aki azért nem esett teherbe, mert a ciklus elején volt peteérése, és ezt nem tudta. Aztán azt hiszem ő is ezt a PG-t használta, és elsőre összejött nekik, mert a megfelelő időben próbálkoztak. Úgyhogy mindent bele, ha már lehet, apucira fel!!!!
És drukk!
Ti mióta is próbálkoztok?

Bocsi, h ilyen hosszú voltam.

Kép
szilvia80

Sziasztok!

Szilvia: húúhhhh a Candida diéta nagyon kemény, sok sikert hozzá! Én csináltam azt hiszem 3 hétig :oops: Tovább nem bírtam!

Melcsi: voltam UH-on a 14. és a 17. napon, de sajnos nem értek meg eléggé petik :cry: , a nyálkahártyám vastagsága viszon jó :D
36 naposak a ciklusaim ezért mentem később az uh-ra. A hőm is még lent van. Szóval már fel is írta a doki a következő havi clostit. Aztán jöhetnek a spontán hónapok!

Vanda: a három sikertelen clostis hónap után csak 1 spontán hónapot hagytatok? Emeli a closti adagját a dokid?

Mindenkinek mielőbbi babásodást
aminella

Volt egy másfél év amikor nem védekeztünk, intenziven pedig nyáron volt egy éve. Tehát két és fél éve semmi. :(
Még jó, hogy van ez a babnet, mert nem érzem magam annyira nyomorultnak minden hónapban mikor megjön.

Azért kérdeztem a fogit, mert nekem azután volt ilyen. A kolleganőmnek ezek az újfajta fogigátlók úgy összezsugoriották a méhét, hogy 2-3 év a regenerálódás, a doki szerint. De ez egyből látszik az uh.
Lehet hülyeséget beszélek, de a progihiány miatt van a barnázás?

Te szeded most a clostit? Mióta nem jön össze a babó?
gmelcsi1

Aminella, mennyi clostit szedsz. A clostit előtt abszolult nem volt pé?

Nekem a doki 19. napon nézett uh, a ciklusaim 28 körüliek. Szegény csodálkozott, hogy nem lát semmit! Azóta rájött, hogy kicsit elszámolta. Jobb későn mint soha.
gmelcsi1

Melcsi: Most novemberben lesz 2 éve, hogy elhagytam a fogit, azóta nem jön össze :cry: Ha a páfrányos vagy akkor apára fel :D Drukkolok!
2 hónapja szedem a clostit 2*1-et... nálam elég szépen jelentkeznek a mellékhatások :oops: nem tudom ti hogy vagytok ezzel?!
Ja, igen sajnos tudom milyen nyomorultul tudja magát érezni az ember amikor megjön (de nálunk apa is tudja :oops: )!
aminella

Mellékhatások, ne is mond. Látászavar, öklendezés, sirógörcs, fejfájás. Neked is voltak ezek?

Te is használod a PG/53?
Nem fura a páfrány az 5. napon? A clostitól lehet?

Neked is volt hormon vizsgálat? Jók lettek az eredmények?
gmelcsi1

Szilvi!
KÜLDTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szilvi, hát én 2006. januárban hagytam abba a fogigátlót - 6 év után - és Closty nélkül nem is volt peteérésem.

Praktika?
Hát, cd 2.-től a 3x1 Closty, + 3x1 100mg-os E-vitamin és napi 3 bögre cickafark tea. A tea és az E-vitamin a 13. napig volt. Pé előtt 2 nappal úgy éreztem, szét durran a hasam. 15. napon volt pé.

12. napi uh nem volt, mert pont elutaztunk pihenni kicsit :) Így fogalmam sincs, mekkora volt a domináns tüsző, de azt tudom, (így visszagondolva) hogy már valószínüleg 3-an jöttünk haza :)

Jövőhét hétfőn megyek dokihoz, akkor jön vissza szabiról. Nagy valószínüleg veszélyeztetett leszek - a 2 elvesztett baba miatt - úgyhogy reményeim szerint kedden már nem dolgozom :) Decemberben úgyis lakásfelújításba kezdünk, majd szép lassan elkezdek pakolgatni. Meg anyukám házát - amit eladtunk - szintén ki kell pakolni. Szóval szép nyugis tempóban - de nem fogok unatkozni :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Melcsi
mellékhatások: hányinger, fejfájás, szédülés

5. napon páfrány,furcsa de tudod a női test rejtelmei, :D egyébként nem tudom, hogy a clostitól lehet-e, nekem egyelőre a closti se csinál semmit :oops:
Egyébként van nekem is, de még egyszer se mutatott párfányt :cry:

Igen volt hormonvizsgálat, akkor derült ki, hogy nincs pém, 1 éve szeptemberben, a ciklus 4. napján és a 21. napján, + inzulin 0,60,120 perces. Progeszteronom: 2,6
aminella

pinkiné: Csak óvatosan...gratula még egyszer :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok.

csak egy kis szoritast kerek holnapra.ha minden a terveim szerint alakul akkor ebben a honapban kezdhetnem a clostyt :lol:

Kép
monyo83

Kriszti!

Olvastam, meg válaszoltam is, köszi!

Monyo! Nagyon szorítok neked holnapra!!!! Minden legyen úgy, ahogy szeretnéd!

Kép
szilvia80

Sziasztok!

Monyó megy a drukk ezerrrel!!!! Kép
aminella

Szilvi!
Irtam!!!!!

Csajok!
Sok-sok drukk mindenkinek!!!!
Mielőbbi babásodást!!!!!!
Vendég

Monyó, nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!!!
Egyből irj, hogy mi van.

Aminella,
Ez már a második hónap és tuti csináli fog pé. :D
Hülyeséget kérdezek, de összenyomod a mikroszkópot mikor megnézed. :oops: Mert ha nem úgy nem látod a páfrányt.
Bocsi, csak azért kérdezem, mert egy ismerősön sem látta emiatt.
És az sem mindegy milyen fénynél nézed.

Pinkiné, nagyon vigyázz magadra, és gratula mégegyszer!!!!!!
A tesztedet levettem mintának, nekem is hamarosan ilyen kell. :D
gmelcsi1

Jó reggel!

Monyó még mindig drukk és gyere, hogy mit sikerült intézni!

Melcsi,
igen sajna ezeket a szabályokat tudom és ha lehet így mondani akkor rendeltetésszerűen használom a készüléket :D
Te tegnap voltál az 5. napon páfrányos? És ma?

Lassan indulok dolgozni, később még jövök!

Sziasztok
aminella

sziasztok.

koszonom a drukokat segitettek ma estere kaptam idopontot a dokitol:)
azert lehet tovabra is szoritani hogy lehesen nalam is stimuzni.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Gabi mikor mész? Este még jössz a hírekkel?
aminella

aminella este 17:15 re megyek majd csak holnap delutan jovok a hirekkel.bent maradunk a varosban.

Kép
monyo83

ki hany milimeres tuszore kapja a repiszurit?

Kép
monyo83

Aminella, akkor neked a PG/53 szar. :D
Tuti, hogy ebben a hónapban már segiteni fog, a closti. Ha netalán mégsem, akkor 3*1-es lehetőség is van. A dokim azt mondtam tud olyat, hogy valakinek az 5*1 kellett. ugyhogy nagyon az elején vagy még. De a lényeg, hogy van megoldás.
Igen, tegnap voltam az 5. napon és tiszta páfrány volt az egész, annyira szabályosan mint még soha.
A closti előtt is volt, de az a 11-től, ugyhogy nem értem most ezt.

Monyo, megy a drukk ezerrel!!!!!
Várunk a hirekkel.
Én még sosem kaptam repiszurit.
gmelcsi1

melcsi reggel felkeles utan nezed?

Kép
monyo83

Nem néztem még. Nézzem akkor is? Vagy az esti nem reális?
gmelcsi1

melcsi en ugy tudom hogy reggel felkeles utan kell nezni,mivel a kutyu a nyalban levo sokristalyokat vagy mi mutassa ki es ha mosnjuk ebedeltel vagy ilyesmi akkor mar nem realis.
De ezt nem tudom pontosan nezz utanna.

nekem tuti nem valt be mert meg a parom mintaja is pafranyos lett sot az ocseme is aki 18 eves.
meg hallotam olyat is hogy valaki a kkutyajaval nyalatta meg es az is pafranyos lett.

Kép
monyo83

Igen tudom, hogy kajálás után egy órával lehet csak.
Nekem anno a closti előtt a 11-15 napig volt páfrányos, se előtte se utánna.

Na mindegy majd meglátjuk.

Ha 17.15-re mész akkor mikor leszel gépközelben?
gmelcsi1

holnap delutan,mert ma bent alszunk anyoseknal es csak holnap jovunk haza.
nem probaltad a homerozest,az biztosabb vagy az lh tesztelest azzal is be lehet loni a pe idopontjat?!

Kép
monyo83

Sziasztok

Monyo drukkolok!
Én a 14. napon voltam UH volt olyan tüszőm ami 20mm körül volt, és még aznap tüszőrepi.

Melcsi!
Nekem az orvosom pé-ig szinte két naponta nézett. Az elején a hormonokat, utána Uh is.
Azért jó hormont nézni az elején , mert ha gond van gyógyival lehet segíteni.
Egy jó azért volt a 19. napi Uh-ban, megnézte hogy megrepedtek e a tüszőid.
Engem is visszahívott a doki 19. nap, megnézte hogy nem maradt-e vissza egy sem.

jók legyetek
árnika

Árnika,Ez a 14. napi 20 mm tüsző most volt. :D
Mert ha igen az nagyon szép. :D

A következő hónapra a 12. napra hivott.
Te is használtad már a PG/53? Neked se jött be?

Na monyo akkor izgulhatunk holnap délutánig.
gmelcsi1

Sziasztok!

Repiszurit még nem kaptam...

A PG/53-at én is reggel használtam.

Melcsi: nem is kell már menned a következő hónapban, babás leszel :D
aminella

De drága vagy. :D De leszünk :D

Akkor majd reggel megnézem.

Most vettem be a 5. adag clostit. És már nem vagyok szarul tőle.
Lehet megszokja az ember.
gmelcsi1

adag helyett napi. Bocsi :D
gmelcsi1

Melcsi ari vagy, nekem általában pé-i gondom nincs. Én ezt a Pg 53 még soha nem használtam, csak hallottam róla.
Sőt a reggeli hőmet sem mérem már évek óta. :oops:
Most gondolkozom hogy újra elkezdem.

Aminella te a closti melé mindig kapsz repiszurit?
És a pé. után szedsz vmit?
árnika

Ti nem érzitek néha úgy hogy hagyni akarjátok a francba az egészet.
Bocsi. Lehet kicsit elfáradtam.
árnika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?