http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 16000_.png
Sziasztok Lányok! Uhh de régen jártam erre.
(szégyenlem is magam:( )
Annira örülök a POZ teszteknek!!
Csajszik. Lenne egy kis elmebajom. Most leírom, talán nem röhögtök ki.
Szóval: eddig mensi előtt sosem fájt sem a hasam se a cicim. Most már középidő tájától folyamatosan. A cicim meg állandóan. A pocakom olyan mintha meg akarna jönni, állandóan a wcre járok. A PMS az csak ugy hipp-hopp kialakul, vagy ha valakinek van, akkor annak minden hónapban ugyanúgy jön mensi tájékán??
Lh teszteltem ebben a hóban, negatív. Volt két csikom, de nem olyan erős mint kellene, két nap, aztán meg teljesen negatív. Lehet az hogy valaki körbepisilje
:) az LH teszten az ovulációt. ?
A 31-ik napomon gyanus dolgok miatt csináltam egy LH-t mint orákel megnézni, hátha van két csíkom. Ezt délután csináltam. És két csíkom lett. Olvasván a babatervezok-ben hogy orakelt csak reggel lehet a hcg miatt, csináltam másnap reggel egyet, ahol meg nagyon halvány volt. Lehet az, hogy valakinek a felemelkedett hő ellenére (mintha lett volna pé) a 31 napon pozitív legyen az LH-ja, vagyis akkor legyen pé?
Uhhhhh ne haragudjatok de ilyen hülyén sikerült megfogalmaznom . Nem élem bele magam semmibe, csak nem értek egy csomó dolgot. Ennyire megtréfálhatják az emberlányát a hormonok???
Ebben a hóban kezdtem málnalevél tea + méhpempő + spirulnia+virágpor szedését egy "füves asszony" javaslatára. Még rosszabb lett mint volt
Most vettem Agnucastont. Van valamelyikőtőknek tapasztalata róla?
Tervezem az orvoshozmenetelt is, mert nem állapot ez így, de félek hogy rosszat fog mondani.
Jó sokra sikeredtem.
Puszilok mindenkit!
Igérem többet jövök hozzátok is.
Millió Ölelés
Nyusz
Harivera!!! Mi ujs veled??? Régen értesültem felőled.