Sziasztok!
Véletlen láttam meg ezt a topicot.
Hát lányok, tudomány ide vagy oda, mi csináltuk a fiút és fiú lett.
Czeizellel beszéltem személyesen, ő azt mondta felejtsem el a hőmérőzést, mert rengeteg dolog befolyásolhatja.
E helyett 3 hónappal -az egyébként kinai naptár(ezt csak súgva merem mondani) szerinti tervezett fogantatás előtt elmentem peteérés Uh-ra(ez hüvelyi)kb. középidőben. Ott pontosan meg tudta mondani a dokim, hogy mikor érik a tüsző, mindketten beirtuk a naptárunkba a következő Uh időpontját. Addig megcsináltatta az összes hormonvizsgálatot, meg amit csak lehet szűréseket vérből. Köv. hóban megint megnéztük melyik petefészekben, mennyi pete,mikor érik. Igy belőttük a következő, kinai fog.naptár szerint már éles Uh-t. Délben elmentem, a férjem közben a 2 nappal ezutáni hétvégére titokban már lefoglalt egy Wellness szállót, megszervezte a lányunk mellé a nagyit. (kiszámolva pont arra hétvégére jött ki a peteérés)
Az Uh-n aztán felkiállt a doki, most reped a tüsző, 12 órájuk van, hogy felküldjék a fiúkat!!!!!
Na gondolhatjátok, rohanás haza és mint a filmekben( és még romantikus is volt, izgi meg minden).
Czeizel módszer szerint előtte szódabicarbónás hüvelyöblités(lányoknál joghurtos!!!nem, ecetes!)Előtte 4 nap önmegtartóztatás(kibirható)
És kisfiunk van!!!
A lényeg:
-3 hónappal a fogantatás előtt magzatvédő vitamin szedés
- legalább 3 hónapig követni a peteérést ultrahanggal
-fiúkat a peteéréshez legközelebbi időpontban fellőni, mert a fiús spermiumok rövid ideig élnek
-szódabicarbónás hüvelyöblités előtte, mert a lúgos közeg kedvez a fiúknak!!!
- és Czeizel még azt is javasolta előtte 4 napig ne ürüljenek a sparmiumok!!!
(olvastam itt olyat, hogy ne legyen orgazmus- ezt nem is értem, hiszen az egésznek az, vagyis az is lényege-legyen sok, több!!!)
lányok:
-Uh
-2 nappal a peteérés előtt vagy után szeretkezés
-joghurtos hüvelyöblités, a savas közeg kedvez a lányoknak(nem barackos!
aktivia, élőflórás, kaukázusi,mittomén, nézzetek szét a polcokon)
Javaslom azért beszéljetek Czeizellel, Pesten megtalálató telefonon. Vagy ehhez értő dokival.
hókuszpókusz spékelés:
-a régi bábanaptár és a kinai szerint is abban a hónapban fiúnak kellett lennie
-megtörve kicsit a romantikát gyertyába álltam szuszogás helyett-tuti bent maradjanak a srácok.
A romantikus hétvégére azért elmentünk, sőt szaunáztam, forró vizes medencében fürödtem, bort ittam, masszázst kaptam.
Az eredmény alább.
Hogy ez a tudomány, a hit vagy csak a véletlen?Kit érdekel?SIKERÜLT!!!!!!!