Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Napok óta akarok egy hosszabbat írni, de vigyáznak rátok az őrangyalok Kép. Luca úgy gondolja, hogy rossz nekem egyedül a monitor előtt, és ő majd üti helyettem a billentyűket isKépKépKép. Apácska meg kapott egy új játékot, úgyhogy folyvást kitúr a gépből, ha itthhon van.

Zafi! Talizzunk a Margitszigeten!!! Kiindulási pontnak mondjuk a Víztoronynál, ahol tavaly is. Aztán max. odábbsétálunk. A Meterológiai Intézet szerint ezek a felhők elmásznak majd, és nem fog esni belőlük semmi.

Borcsa + Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Beja: gondolom, jól megijedtél Bácus esésekor, borzasztó lehetett! Remélem gyorsan meggyógyul a púpja (nekünk 2 nap alatt elmúlt a púp, de a seb több napig látszott)!

Dzsili: tényleg sokat változott Márk, hosszabb hajjal kölyökösebb volt. Te meg milyen fiatal vagy! Kép Egykorúak vagyunk, de neked már 3 gyereked van!
Hááát, a mai hajnali kelés miatt (Dóri szopit akart és nem adtam neki, ezért hisztizett) a férjem teljesen kiakadt, úgy döntöttem, amíg ilyen hülyén reagál, nem is akarok második (azaz nagyon szeretnék, de próbálom lehűteni magam). Csak azt nem értem, hogy a férjem testvérének most született kisbabája és ha találkozunk, akkor rögtön elkéri a babát, hogy babázhasson egy kicsit...

Andi: már nem olvasod, de azért kellemes nyaralást kívánok nektek és a fogacskáknak üzenem, hagyják már békén Lucát!Kép
A Vadasparkban nagyon kevesen voltak, egy kispapával futottam össze, de ő nagyon megijedt, hogy ismerkedni akarok (pedig az ő fiacskája szólította le Dórit) és eltűzött gyorsan, pedig a gyerekek nagyon jól játszottak volna Kép

Bszilvi: hogy vagy? nem írtál azóta semmit.

Szila: köszi a táblázatot, már régen volt. Hozzám beírhatod legközelebb (ha van időd és energiád), hogy a 11.kerületben lakunk, mert végülis az albérlet is ott van és az új lakás is.
Hangáról nem írtál semmitKép

Zafi: ha akarod, találkozhatunk a Margitszigeten, ti mikor mennétek? Most elég borult az idő, de kánikulát mondtak. Kiváncsi vagyok a margitszigeti kisállatkertre is.

Rebi: megértelek, hogy eleged van, de most már mindjárt itt a kedd és utána olyan jó lesz! Én most kezdtem el a diploma munkámat írni, muszáj lesz a nyáron megírnom, mert szeptemberre le kellene adnom. Milyen szakra jársz vagy milyen vizsgád lesz, ahol jogszabályokat is kell tudni?

Gorsi: Remélem Peti ma már jobban van, ebben a szeles időben nagyon nyűgösek a gyerekek, legalább Petinek "csak" az étvágya ment el. Te még szoptatod?

Lányok, próbálom Dórit leszoktatni a szopiról, de borzasztó, amit kapok, olyan hisztit rendez, hogy nem bírom leállítani, persze mikor már teljesen remeg az egész gyerek, akkor csak szopival lehet már megnyugtatni. Gondoltam áttérünk a napi max. 2 szopira (reggel és délután). Este szopi nélkül el tud aludni, de napközben nem, és hajnalban is szopival alszik tovább. Én nem tudom más hogy csinálja, de az egész család kész idegbeteg most már... Ötleteket kérem!!!!!
Menta még régebben írta, hogy figyeljem, mikor kér szopit, ha unatkozik vagy éhes vagy ha megijed. Kipróbáltam mindent, szopiról elterőlő játék, kedvenc kaja, de ezek után is szopit kér.
Mit csináljak? Hajnalban csak szopival tudom megnyugtatni, ez is nagyon fárasztó! Persze fogzik is.

Köszi és Üdv: Zsuzsi
zsu26

Solya:
köszi az állathangos linket, múltkor azonnal megnéztük, de épp ez a baj, Dórit nem köti le!Kép Az autó, a vonat, a motor és a repülő hangját rögtön felismeri és már berreg, de az állatokra nem kiváncsi. Ez nekem azért esik rosszul, mert én kicsi koromban megőrültem az állatokért, ez a lány pedig a műszaki cikkeket kedveliKép

Nem semmi, hogyan kell egy anyukának feltalálnia magát és mérlegelni, hogy hogyan is védje ki az esést vagy még egy balesetet...Kép

Borcsa, Zafi:
Nálunk már süt a nap! Mikor mentek a Víztoronyhoz?
zsu26

Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a hozzászólását orvos ill. mellgyulladás ügyben! Már sokkal jobban vagyok, így szerencsére elkerültem a gyógyszerszedést.

Bogancsi! Teljesen egyetértek veled és ezt is fogjuk megvalósítani! Mármint, hogy addig fog szopizni Peti amíg nekünk jó!
Gratulálok a 18. házassági évfordulóhoz! Hogy sikerült Tomi keresztelője?

Dzsili!
Nagyon jó a kép, tényleg milyen magas a nagyfiad!

Zsuzsa!
Nagyon boldog 13. házassági évfordulót kívánok(igaz kissé megkésve)!
Drukkok mennek a szerződés aláíráshoz is!

Rebi!
Kitartás! Holnapra rengeteg drukk neked! Sikerülni fog! Tudod, akinek mi drukkolunk, annak bejön! És különben is már hiányoztok a talikról is!

Beja!
Puszi Bácu púpjára, szerencse, hogy nem lett nagyobb baja!

Gorsi!
Reméljük Petinek tényleg „csak” a foga, de azért gyógypuszik neki is!

Mi nem tudom eljutunk-e talira, mert 11-re megyünk a Gyöngyösi rendelőbe, ma van Riki neurológiai vizsgálata és elkísérjük Editéket.
Még megpróbálok benézni mielőtt elindulunk, hogy egyáltalán lesz-e és ha igen, akkor hol a tali?

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Most beszéltem Zafival, akkor 11-kor a víztoronynál a Margitszigeten! Remélem, még nem késő, hogy megírjamKép
Beja

Sziasztok!

Akkor 11-kor talizzunk a Víztoronynál!
Gyertek sokan!KépKépKépKép

Bszilvi! Ha végeztetek Editékkel, gyertek Ti is!
Csörögjetek rám:06/70-277-2909

Zafi
zafi

Sziasztok!

Köszönjük a gyógyokat!Kép Peti most rendben van, de este elég vacakul nézett ki. A keze meg állandóan a szájában van.

Beja
Bácunak puszik mennek!KépKépKép

Andi
Lucának gyors fognövesztő manókat küldünk és jó nyaralást nektek!KépKépKép

Zsuzsi
Peti még szopizik, most meg hogy alig akar enni, még inkább. Én azt vettem észre, hogyha nagyon lefoglalja magát, akkor el is felejti a szopit. Ez általában társaságban van így, mert máskor ugye szinte csak ketten vagyunk, akkor meg hamar rámmászik.Kép Ha éhes, ha szomjas, mindig a pólómat rángatja, így először vízzel kínálom, ha nem jön be, akkor vmi kaját, és ha még mindig húzza a pólómat, akkor szopizunk. A legtöbbször simán szomjas szokott lenni és issza a vizet.Kép

Most többre nem futja. Jó talizást!Kép
Már nem kell scrolloznom!Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Zsuzsi,
csak gyorsan írtam reggel, mert közben Hanga felkelt...
Szóval sokat beszél: majdnem mindent utánunk mond, úgyhogy most már vigyázni kell nagyonKép. Nem tudom, hogy írtam-e, de van egy hetedikKép foga Hangának: egy rágófog (jobb alul).
Szopi: nálunk ez úgy van, hogy nap közben már csak ritkán fordul elő, hogy kérne. Én úgy vettem észre, hogy őt CSAK akkor érdekli a cici igazán, ha félálomban van. Egyedül szépen elalszik, aztán ha a délutáni alvásából megébred egy kis cici után visszaalszik még vagy egy órát. Hajnalban meg vagy még két-három órát. Az esti szopi meg kész vicc nálunk: eddig mindig fürdés után mászott fel az ágyra cicizni, elő sem kellett venni, már ordibálta, hogy ciciiiiiiiKép, most meg ott fekszem neki egy szál ciciben, erre rámnéz és azt mondja: cici, sziaKép és elszalad játszaniKép (amúgy álmos márKép). Úgyhogy ha este a szájába teszem, akkor szopik párat, aztán lelécel; lehet, hogy ezt el is fogjuk hagyni, mert amúgy az ölembe ül egy mesekönyvvel. Lehet, hogy a szopit a mese váltja fel?Kép

Beja,
Bálintnak gyógypuszák a kobakjáraKépKépKépKép!

Azt az állathangos linket kérem én is.Kép

Ja, és van egy újdonság: Hanga felismeri a malacot, és ha kérdezem, hogy mit mond a malacka, akkor mondja, hogy ui-ui-uiKép.

Mennem kell, mert ideát van az unokatesó, és már romokban a lakás...

Szila
szila

solya

Zsuzsi,
most nem tudtam visszakeresni, de jól emlékszem, azért kerestél betétes úszónacit, hogy ne csupasz popsival üljön a gyerkő az iszapban? Mert akkor nehogy vegyél ilyet, sokkal drágább! Ha csak erre kell, megteszi egy sima úszóbugyi is! De az már úgyis van! Kép
Solya
solya

Sziasztok!

Cory!
Örülök, hogy jobban van Balu!Kép És ezer bocsi a tüdőgyuszi miatt, szétszórt lettem.

Beja!
Bálintnak gyógypuszi a buksijára!Kép

Zsuzsa, Bogancsi!
Gratulákok a házassági évfordulótokhoz és még legalább ennyit kívánok boldogságban eltöltve!

Rebi!
Drukk hegyeket küldök holnapra! Biztosan sikerülni fog a vizsgád!Kép

Dzsili!
Nagyon tetszik a kép! Csak most látom igazán mekkora fiaid vannak!!! Gondolom imádják a kis Napcsijukat.Kép
Mostmár nekem is le kell cserélnem a profilomba a képet...

Szép idő lett a talisoknak, gondolom estére minden gyerkőc jól elfárad.

Na, megyek mert ébred a 7alvóm.

Pussz
Szilvi
sztigris

Szilvi,
ez a latinos nőci mikor került a profilodba? le ne cseréld! Csak ha találtál jobbat! Szerintem ez szuper! Kép
S
solya

Sziasztok!

Szilvi
Én sem láttam még a profil képedet, most én vagyok ilyen figyelmetlen vagy új, mert akkor ezer bocsi, nagyon édes Zsani rajtuk! KépKépKépKép
Igen a fiúk szerencsére jól el vannak Napoccsal és szeretik egymást tőle mindent elnéznek mert még kicsi, bezzeg egymást hogy tudják tépni.... KépKép

Szila
Gratula a fogacskához! Kép
Édes lehet Hanga ahogyan nemes egyszerűséggel lelép a cici elől ne hogy már, még a végén elalszik pedig arra nincs ideje.KépKépKép
De jó hogy már ennyi értelmes dolgot mond a lányzódKépKépKép, Napocs is dumál egész nap, de a fele sem érthető, persze a mondanivalóját roppant kifejező képpel adja elő több mondatban, csak valamiféle baba nyelven.

BSzilvi
Örülök, hogy jól vagy és nem hatott meg túlzottan a doki butasága.
Akkor ti most Edittel és Rikivel folyamatos talizásba vagytok, majd írd meg hogy minden rendben van volt e vele, velük!
Úgye szerintem se picur Márk igaz, hogy nem vagyok egy égimeszelő a 164 cm-mel, de ő is csak 11 lesz októberben, pár év és felfelé kell vele beszélnem.

Solya
Köszi a dícséreteket mind két topicba. KépKép
Én a múltkor Mátét löktem fel majdnem mert édesen nézte ahogyan a huga majdnem leszálguldozott a terszról és útban állt, vagy fellőköm és együt esnek vagy elkapja ő, -ennyi esze nem volt sajna- végül is megijedt mert rá szóltem és odébb lépet hogy pont elértem a nőm karját, mindez másodpercek altt! Szép is ha zajlik az élet!

Zsuzsi
Szopi ügyben sajnos nem tudok okos lenni, bár látom hogy téged zavar és szívesen segítenék ha tudnék de nekem valahogy erről nincs tapasztalatom a gyerekeim kínlódás nélkül abba hagyták igaz hogy sokkal előbb mint most Napocska.
A lányzó csak itthon szopizik ha egész nap nem vagyunk itthon akkor csak anyuéknál, de nem is keresi mert ingább világot felfedez, ilyenkor csak reggel és este lefekvés előtt szopizik. Ha itthon vagyunk többször is eszébe jut de ez meg nekem nem gond, remélem hamar találsz jó megoldást mind a kettőtöknek.
Illetve egy tanácsom lenne, hogy ne egyszerre próbáld meg tőle megvonni a cicit, ha az esti nem gond neki akkor egy kicsit próbáld meg még elfogadni hogy reggel szopizi és csak utánna váltsd le a reggelit is. Lehet hogy hajnalban csak megnyugvást keres ha így vissza alszik és ha szopizik akkor meg van az anyu, nem?
Figyeld meg nem sokár a párod fogja követelni a kistesót, ne szomorkodj! KépKépKép

Zsuzsa
Ha minden benne van ablak ajtó új akkor nem sok a 100 ezer, sőt.....
A fiaid szoktak Blaid-blaid-ezni? /bléd-bléd, mert tutira nem jól írtam/ A Mátém érdeklődött mondtam hogy megkérdezem, nálunk Napocs is próbál pörgetni és ezt bezzeg még mondja is /BLA-BLA/ Ó és képzeld még karatézik a is a lány mondja hogy ÍGY és be áll alap állásba, olyan édi a kis törpe.
Hogy sikerült az ügyvédnél a dolog?
Évfordulóztak mi, azért nem írsz majd csak éjjel?KépKépKépKépKép

Akinek külön nem írtam volna köszönöm a dícséreteket a képről. Sokszor annak ellenére hogy tényleg fiatal vagyok mellettük olyan öregnek érzem magam, máskor viszont jó, hogy nem sokan néznek a Márk anyukájának, na jó a kicsik még beleférnek!

Milyen volt a tali?
Nálunk megint nagyon meleg lett, most megyünk napsugárral sétálni meg a Papához és Mamához, Napsi már emlegeti nagyon, most kelt fel de már menne!
Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Úgy kiokítottatok engem palacsinat ügyben, hogy gyorsan tali után sütöttem párat. Ime az eredmény, úgy csináltam ahogy mondtátok, semmi mérce, tojás nélkül, tej és ásványvíz, egész sok lett kb. 25 db.

Kép

Azért is kellett ez a palacsinta, mert sajnos a tali után a parkolóban csupán egy 8000,-Ft-os büntetés vártKép A férjemnek nem is merem elmondani, felhívtam az irodát és azt mondátk, hogy ha még holnap ogamegyek hozzájuk, akkor alkudozhatunk egy kicsit az összegben, így holnap az első útunk Dórival ez lesz, remélem helyben is lehet fizetni, mert nem szeretném, ha a férjem megtudná Kép, hogy milyen buta voltam.

Tali szuper volt, igaz kevesen voltunk, de minden volt, kis üldögélés az árnyékban, majd állatozás a kisállatkertben, végül játszóterezés-vízezés. Még beszélgetni is tudtunk! Kép
Dóri csak egyszer kért szopit, de itthon rögtön, de ez is haladás.

Még egyszer köszi Borcsának a bébikaját és Zafinak a pelenkát!

Majd még talán írok, mert nem tudtalak elolvasni.

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

REbi!
Holnapra drukkok Kép Kép

Tikk! Andi!
Jó nyaralást! (Bár már nem olvassátok)

Dzsili!
Szépek vagytok! (egyszer majd a receptek is mennek)

Cory! Gorsi!
Balunak Petinek jobbulást! Kép

Bogancsi! Zsuzsa!
Szép és boldog évfordulókat!

Beja!
Bácunak gyógyouszik a kobakjára Kép

BSZilvi!
Orvos Kép Reméelm a te dokid normális. Kiváncsi vagyok szopi és tesó ügyben mit mond majd az enyém. Mondjuk én nem csalódtam még benne, remélem ehhez is normálisan áll hozzá!

A talit mi kihagytuk, mert teljesen zizzent vagyok és nem tudtam, hogy hétfő van, közben anyu szabadnapos volt és megígértem neki, hogy akkor ma Vilivel meglátogatjuk. Érdemes volt, csinált fincsi ebédet meg isteni túrós sütit Kép. Így viszont titeket nem láttalak Kép. Jövő héten muszáj lesz, szóval nem menekültök, mert utána nyaralunk.

Zsuzsi!
Büntetés Kép
Hol laktok a XI kerületben?
Tesó project nálunk párom már nagyon szeretne, én is, de néha elbizonytalanodok. Főleg, hogy most néha 1-2 órám van Vili nélkül, így kezdem megízlelni a szabadság ízét újra, no olyankor betojok. Az anyagi oldal is eszembe szokott jutni nekem is, pl. két gyerek közt kicsit visszamennék dolgozni akkor u.ilyen normális gyedet kapnék, mint most. Viszont erre Vitya azt mondta, amit én mondtam mindig Vili előtt, hogyha arra várunk, hogy legyen még jobb autónk, házunk, stb. akkor mindig fogunk ilyen érveket találni ami miatt még ne, és egyszer rádöbbenünk, hogy késő, valahol ez a tesó projectre is igaz.
Szopi ügyben, én megértelek nagyon. Már többször írtam, hogy én a tesó project miatt aggódom az ezer szopi miatt, mert ha megint annyira hányós kismamam leszek mint Vilivel tuti nem fogom bírni és nem szeretném ha emiatt drasztikusan le kellene majd egyszer választanom Vilit. Én is taktikázok, sajna nálunk most újra összekötődött az elalvással (nappal), így Vili ha fáradt akkor szokott "didi"-t kérni., hangosan kiabálja, meg levetkőztet. Sőt tegnap vendégségben voltunk és játszott a vendéglátónkkal, aki sztrecs mély dekoltázsu pólóban volt Vili neki is elkezdte kiabálni, hogy "didi". Az a tervem, ha beáll normálisan az egy alvás akkor leszoktatom Vilit arról, hogy cicin aludjon el nappal. (Már egy időben leszokott róla, csak most az egész délelőtti játszóterezés az nagyon lefárasztja, így már semmi nem jó neki, csak a didi, nekem meg baromi kényelmes így fél perc alatt órákra beájul ilyenkor).

Jó hosszú lettem, így is és jó fáradt is vagyok, bocs akinek nem írtam.

Jó éjt!

Norci
norci

Sziasztok!

Bővül a kistestvér állományKép

Mifelénk is itt járt a gólya, és beköltöztetett a pocakomba egy kistestvért, aki ha Isten is úgy akarja február végén fog erre a világra megérkezniKép

A hagyomány kedvéért lehet találgatniKép

Puszi: Anonimus
3+6Kép
Anonymus

Anonymus: láttalak a pár hetesben Kép Szerintem Zafi vagy.
cory 24+0 Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Mi lenne, ha Menta lenne? Menta, annyira szeretném, ha Te lennél! Kép

Zafi is esélyesKép
solya

Sziasztok!

Írtam délután egy hosszút, de lehet ez a csoda rendszer elrepítetteKép Nem írom le mégegyszer most a siránkozást, csak annyi, hogy szegény párom egész hétvégén a szennyvízet hordta a lakásból a múltkori szerelés nem sikerült jól, remélem a mai tartósabb és eredményesebb lesz.

Jövök és olvasgatlak benneteket, csak itt anyuéknál modem van és mindig nagyon sietek.

Mi jól vagyunk, majdnem megvan a 16. fogunk, de Hannát jobban leköti a sok csiga, meg bogár, meg sár, meg homokKépKép

Anonymus, van tippem 3 is. Zafi, Rebi és GorsiKép

Az üzenet stílusából következtetve pedig Menta.Kép

De bárki is az, nagyon gratulálok neki és kellemes pocakosodáatKép

Jóéjt mindenkinek

Tikk
tikk

Szerintem Beja!

Dzsili
dzsili

Beja tudomásom szerint túl van jócskán a 27. napon.
Tényleg esetleg Menta. Szerintem Zafi vagy Menta.

cory
Budapest

Nekem nincs tudomásom így csak találgatok KépKépKép
/Ez csak vicc nem gúny./

Menta azt írta a topicjába jún. 15. -én, hogy most még nem "írhat" hozzánk,mert tegnap sajna ez eldölt, persze azért még lehet hogy csak jól titkolja.

Én is Zafira vagy Gorsira tippelek akkor.

Dzsili
dzsili

Szaisztok! Megpróbálok gyors és rövid lenni.KépKép
Egész nap nem voltam gép előtt, és most már 1 órája csak olvasom a Társalgót! Egy baj van csak, hogy így nem haladok.Kép

Köszönjük szépen a gratulciókat, ma délben betöltöttük a 13. évünket, és úgy néz ki nem volt szerencsétlen napunk Csak el ne kiabáljam, még van 2 óra a napból.
Ügyvédnél semmi gond nem volt, sőt, megállapítottam, hogy ha nem lenne anyagi függőségünk, problémánk a nővéremmel, még jóban is lennénk. Sőt, meghívta a fiúkat hozzájuk a nyár vége felé Győrbe. Végül is ha jól belegondolok, akkor mégse tilthatom el az unokatesóitól a fiaimat, de erról még a páromat is meg kell győznöm, mert ő nagyon-nagyon haragszik a nővéremre. Ha az anyuék nem akarnának, annyira összehozni bennünket, lehet, hogy még menne magától is, és még szóba is állnánk egymással. KépKép

Beja!
Gyógyok mennek Bácu buksijára! Nagy púp van még a buksiján? Nekem is ez a rémképem, hogy mikor esik le a lépcsőn a Bea. Nálunk meg a nappali szint eltolásos, és van 3 lépcső, kövezve.

Gorsi!
Peti hogy van?

Bszilvi!
Nem késtél még a gratulációval, mert amikor írtad a hozzászólásodat, akkor még nem voltunk házasok. Délben fél 1-kor mondtuk ki a boldogítót!KépKépKép

Dzsili!
Hát nézőpont kérdése, hogy mi a sok, és mi nem. Nekünk most ez rohadt soknak tűnik, úgy hogy 1 hónappal ezelőtt még tervbe sem volt véve, hogy 1 milkát fizetni kell a nővéremnek.
Évfordulózni még nem volt időnk, majd éjjel felébresztem az embert, amikor elmegyek csicsikálni. Kép
Igen a fiacskáim is Blade-bladeznek, már sírba tesznek vele . KépMinden chipsben az t keresik.KépKép

A csudába ilyen vagyok amikor rövid vagyok. Kép

Sziasztok! Zsuzsa

Anonímus!
Most sietek, és lusta vagyok gondolkozni, hogy ki lehetsz, de azért majd leselkedek.KépKépKép

beababa

Zsuzsa

Ne értsd félre a pénz az sok csak a viszonyítás az összeg és a munka közt reális.
Örülök hogy minden rendben volt és hogy még a nővéreddel is alakulnak a dolgok. KépKépKép
Márkéknak már kellett "igazi" értsd alatt műanyag húzós vacakot is venni és a nagyapjuk rendelekzésükre állított egy nagy parabola antennát az lett a pálya.
Most akkor már tiétek a nyaraló? Igaz hogy sok pénzt kellett fizetni érte, de azért megérte, most már tulajok vagytok, ez azért már valami! Kép
Nos hát jó évfordulózást neketek! KépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Beja csak írt volna nekem, ha meg nem akkor irgumburgumKép Ugyanez értendő Zafira isKép Vagy a játék kedvéért kihagytatok?Kép
tikk

Zsuzsi
Nagyon édi a kis palacsintásod! KépKépKép
Én nem írtam hogy tojás nem kell, vagy kihagytam volna? Ezen most csodálkozom mások is sütöttek már így?
BüntiKépKép néha jobb elhalgatni az ilyesmit apák előtt.

Norci
KösziKépKépKép, recepteket azért majd várom!Kép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Jaj, de jó!!!!!Kép Kép Annyira örülök!!! Gratulálok!

Nekem 4 nevem van: Beja, Menta, Zafi és NorciKép

én biztosan nemKép

Üdv: zsu

kiváncsian várom a fejleményeket!!!
zsu26

Tikk
Nem te vagy véletlenül?

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Anonymus!Kép Menta???KépKépKépKép

Cory, megint jót nevettem, hogy én voltam az első gyanusított!Kép

Zsuzsi! Biztos nagyon finik lettek azok a palacsinták! Dóri mindenesetre nagyon jól néz ki!KépKépKép Pelust szívesen! BüntetésKépKépKép

A tali tényleg nagyon jó volt, de rettenetesen elfáradtam ebben a sok menésben! Remélem Réka is így látja és sokáig alszik holnap!Kép

Holnap elutazunk pár napra, úgyhogy kedves Anonymus, kb. holnap de.11-ig áruld el, ki vagy, jó?

Zafi
zafi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a sok gyógyKépokat és puszikat a kobakra, púpra, búbra egyaránt (használt!!!), ma már nem törődött vele, csak a csajok érdekelték a MargitszigetenKép

Sajna tényleg nem én vagyok az újdonsült Anonymus-unk, de 2 tippem nekem is van: elsősorban Menta Kép, de lehet GOrsi is Kép

Mikor leplezed le magad??? Ezexerint így kell elaludnunk??? KépKépKép

Puszi, jó éjt mindeninek,
Beja + Bácus
beja

Dzsili!
Még visszanéztem egy kicsit. Persze minden relatív. Nem értettelek félre szerintem, igen igazad van a munka ráfordítás szemszögéből az összeg reális.Kép
Eddig is a miénk volt 3/4 részben, de most már teljesen a miénk a nyaraló.KépKép) És én olyan rendes vagyok (értsétek bele az iróniát), hogy megengedtem idén hogy még lemenjenek 3 hétre a házba a nővéremén.KépKép Sőt a párom is haza felé azt mondta, hogy tőle jövőre is mehetnek, de akkor már keményen mi diktáljuk a feltételeket. Kép(Addigra már lenyugodott, de délben még acsarogni akart a nővéremmel, sőt még találkozni sem akart vele.KépKép)

Sziasztok! Zsuzsa

Ha már így visszajöttem, akkor tippelek én is: Szila, Ladányi Kata, illetve GOrsi!
REbire nem gondolok, mert ő is a párja is vizsgára készül ezerrel.
Jut eszembe Rebi holnapra sok-sok durkk neked.KépKépKép

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Miután Zafi, Cory és Zsuzsa is megkeresett az icq-n, vallokKépKép:

NEM ÉN VAGYOK POCAKOS A KISTESÓVAL.

De azért nagyon jól esik a "gyanusítás"Kép. Megyek nyomozni.

Szila
szila

Dzsili!

Nem baj tojás nélkül is sikerült Kép ! Kép

még Rebi is esélyes tényleg, de ő most szerintem a tanulással van elfoglalva, Hajrá REBI!!!!!!

Természetesen megmondtam a büntetést a férjemnek, mert nem tudok titkot tartani (még a sajátomét sem). Nekem ne mondjon senki egy titkot se, nem bírom megtartani.Kép Borzasztó tulajdonság. Szóval jól felhúzta magát, aztán reménykedik, hogy tényleg le tudom alkudni az összeget. Drukkokat kérem, mert sok ez a büntiKép!

Zsuzsa: örülök, hogy sikeres volt a napotok, én is hasonlóan érzek a nővérem iránt, de erről már sokat írtam itten off-ként. Lényeg, hogy alakulnak a dolgaitok és ez elég nagy teljesítmény!

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Zsuzsi
Ajajj, látod látod most jól letoltak, na sebaj akkor is jobban alszol!
Drukkolok hogy olcsóbb legyen! KépKépKépKép
Palacsinta
Méghozzá milyen jól sikerült, ez a lényeg! KépKép

Na mi a helyzet nem találtuk még ki a pocakost????

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

.. csak röviden, mert még meg kell éjjel tanulnom 26 tételt KépKépKép

Anonymus nem én Kép
Tipp: Gorsi, bszilvi, ladányikata

... várnak azok a hülye tételek.. lehet ám, hogy hiába.. múlt éjjel talán 2 órát aludtunk Kép

pusssz
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebi
Jó nagy adag drukkok a tanuláshoz, azért aludj is valamit, hogy holnap friss legyél,szorítunk érted!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
dzsili

Sziasztok!
Én nem szólhatok hozzá! Megígértem.KépKépKépKépKép

Rebi, álommanó hessegetőket küldök feléd!Kép

Zsuzsi,
jól tetted, hogy elmondtad a büntetést! Így tiszta. De mit csináltál, rossz helyen parkoltál? Vagy nem fizettél eleget? Gyerekkel menj ám! Hátha...

Solya
solya

Én már tudom, ki a pocakos...KépKépKépKépKép
szila

Én is Kép

cory
Budapest

a francbaaaa KépKépKépKép Írtam, ha nem is túl hosszút, most meg látom, nincs sehol KépKépKép

Úgyhogy akkor most még rövidebben: mindenkinek minden jót! Kép Én nem tudom, ki a pocakos, úgyhogy csak gratulálok a pocaklakóhoz! Kép És kíváncsian várom, ki az???

Márti++
márti

Én nem tudom ki az de ha már úgy is ennyien tudjátok?????????????

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Norci
Köszi.Kép

Zsuzsa
Köszi az érdeklődést, tegnap már kutya baja sem volt a kissrácnak, kivéve a nyűglődést, de az más tészta.

Zsuzsi
Drukkolok, hogy sikerüljön a lealkudás!

Sajna nem én vagyok a kis pocakos, de nagyon örülök neked, bárki is vagy!

Üdv: Gorsi
gorsi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Megjöttünk hétfőn a nyaralásbólKép Rövid volt, de jó. Peti kacsát, kutyust kergetett, tehenet fejt falun. A házigazda kinyalta a seggünket (már bocs) mindezért szállás, full kaja ellátás 12.000 kért összesen. Akit érdekel, adom a címet. Hollád, egy icipici kis falu Somogyban. Aztán átmentünk Ausztriába, ott csak egy napot voltunk Szemmeringen, mert este estünk oda, tök hideg volt, zuhogott az eső, két-három szállást megnéztünk, de sajnos 80-90 euró alatt nem volt szállás, ezért kénytelenek voltunk enyiért megszállni, de elfogyott a pénzünk, haza kellett jönni. De gyönyörű volt. Aztán hazafelé (vasárnap) még egy napot Sopronban töltöttünk, ahol sajnos összeszedtünk egy kullancsot. Tegnap délben találtuk meg PetibenKép rohanás a dokihoz, kiszedte. Én kértem a 3 napon belül beadható oltást, Ő azt mondta, nem muszáj beadni (ez még nem a mi dokink volt). Elrohantunk, kiváltani, sehol nem volt, és nem egy gyógyszertárban azt mondták, hogy Ők aztán be nem adnák a gyereküknek, mert nem kellően tisztított / szürt vérből csinálják, és súlyosabb dolgokat okozhat, mint a kullancs. A másik gyógyszertárban meg azt mondták, be fogják tiltani. Vissza a dokinkhoz. Ő is megnézte a kullancs helyét, azt mondta, kiszedték rendesen. Az oltás nem találásra csak azt mondta: nem lehet kapni??? De nem mondta, hogy mindenképpen adassuk be. Na, most legyek okos. Ha beadatom, ki tudja, mi baja lesz, ha nem akkor meg esetleg (ne adj Isten) agyvelőgyulladása lesz? Vagy lyme kórja, de abból állítólag antibiotikummal ki tudják kezelni...

Na, nesze nekem. Mindig van min parázni szerencséreKép

Puszi mindenkinek:

Ladányikata
LadányiKata

Sziasztok!

Na, látom van egy újabb pocakosunk! Gratulálok a 2 csíkhoz! Az én tippjeimet már felsoroltátok, így csak várhatunk Anonymusra!Kép

Solya!
Kép Latinos nőci.. ez nagyon tetszett!Kép Kb. 1 hónapja tettem fel a profilomba és gondoltam ideje frissíteni, de még a héten fenthagyom a kedvedért!

Zsuzsi!
Nagyon aranyos a kép, ahogy Dorka ül a palacsintarakás előtt! A kezével meg gondolom azt mutatta, hogy hányat fog hagyni...Kép

Rebi!
DRUKK-DRUKK a vizsgádhoz! Remélem a számodra legjobb tételt húzod!

Pussz
Szilvi
sztigris

Sziasztok!
Ez nem ér! Ki csíkosodott meg? Danimama? Menta?
Mindenesetre nagy-nagy gratula!KépKépKépKépKépKép

Lyukasoldalú Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Rebi!KépKép
Millió drukk!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Borcsa+Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Gyorsan jelentkezz Anonymus, mert különben itt lyukad ki az oldalam Kép

Keresztelő: kalandosra sikeredett. Tominak - sok viszontagság után - vasárnap este volt a keresztelője. Kozma Imre atya (Máltai Szeretetszolgálat vezetője) keresztelte, miután
megérkezett Bécsből 1 órás késéssel a kápolnába, ahol anno 18 évvel ezelőtt az esküvőnk volt. Annyira odavolt, amiért elkésett (meg is mondta, hogy elfelejtkezett rólunk), hogy a keresztelő abszolút barátságos, családias, vidám volt, szinte semmi sem a liturgia szerint zajlott. Tomi nagyon jól viselkedett, pedig este 8-kor kezdődött és 3/4 9-ig tartott.

Óriási izgalmak vannak most épp itthon... Sikerült családot találni Zsófinak
Angliában (nyelvgyakorlás céljából) és most írt vissza Naomi, a mama, hogy várják!!! Egyébként 7 gyerekes család, vegyesen lányok-fiúk. Tök jó!!! Most intézem az utazási dolgokat. Remélem, sikerül gyorsan repjegyet találnom és foglalnom és nem is horribilis áron.
Most egyébként begyorsultak vele kapcsolatban az események, mert hirtelen a jogsiját, azaz a vizsgát is intézni kell, hogy meglegyen Anglia előtt. Na, nem azért, hogy ott már vezethessen, hanem, hogy aztán ne kelljen újrakezdeni az órákat. Szóval lehet, hogy jövő pénteken vizsgázik!!!

Most meg nemsokára jön Dani egyik legjobb barátja 3 napra. Tegnap egyébként Dani egy csapásra megtanult bicajozni. Én is épp 13 évesen tanultam meg, a szobában (!). Hihetetlen, hogy mik vannak kódolva a génekben!!!

Na, most már megyek főzőcskézni, bár szinte minden készen van már.
pusz: bogancsi
UI.: Anonymus??? Zafi?

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Most csak nagyon gyorsan az egyetemröl SIKERÜLT!!! ... 5-5 Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Ügyi-ügyi!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

REbi!
Ügyi vagy nagyon, én megmondtam, hogy menni fog Kép

Zsu!
Nem én vagyok a pocakos, de majd biztos elárulja!
Addig is gratula neki!

Norci
norci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?