Sziasztok!
Na akkor!
Dorka!
köszönöm Misi nevében is a köszöntést, habár ő is olvasta
Galileo hőmérő az olyan, hogy van gy üveghenger, amibenáttetsző folyadék van, és benne több másik kis üvegcse, amiken általában arany plombák, amire ráírják a fokot18-24 pl., ezek a kis üvegcsék valamilyen színes folyadékot tartalmaznak, aminek más az alapfolyadékhoz képest a fajhője, és a hőmérséklet változásával a kis üvegcsék mozognak, annyi fok van a szobában, amelyik megáll középen. nagyon tetszetős! 3000-től már kapható /unasplaza/
Szilbee!
de jó nektek, hogy Levente ilyen ügyesen elalszik! Gréti kb 1 hónapja az istennek sem akar, sőt most Leti is hasravágta magát, aztán csak kukucskált kifele a fejvédő mögül!
Szamóca!
Háát, továbbra is le a kalappal előtted! Én alig hozok össze kétfélét, nemhogy ... Egyébként csatlakoznék Évihez!
Jó a menü, csak nálunk az a baj, hogy valszeg csak én ennék! Hagymalevest is félévente egyzser csinálok, amikor a baráznőm eljön, mert a többiek bele sem ütik a kanalukat!
Pedig én nagyon imádom! Miylen az a csirketorta? Hova mentek, vagy ha már utólag olvasod, hol voltatok? Tippeket kérek februárba mi is menni akarunk, de én a láynok nélkül sehova. Én önző szülő vagyok. javascript:emoticon(':oops:')
Embarassed
Kati!
Egy-két netáruház címet nekem is dobhatsz!
Betty!
Mi amrciból rendeltük, mert a Zagyva felújítás miatt zárva volt, de ez egy 10 nszeletes, és 5000.- volt! Egy kicsit nyúlt is az arcunk!
Márti!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Angélának erőben egészségben! Majd fotókat dobjál!
Fanna!
nekem is ez volt az eszembe! ez tudom, hogy hülyeség, de inkább ö veszítsen el engem, mint én őt! Azt hiszem ez az élet rendje.
Ildi!
Tényleg, milyen az a táncház? Mit táncoltok? mi is szeretünk misivel, csak nem tudunk. Csak úgy ugra-bugrálunk!
Judit!
Mi az a digitális fotókeret?
Olga!
Ti?