Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!

Én is megnéztem.... :cry: basszu hogy a francba lehet ide ilyet felrakni???
Amúgy az USA van feltűntetve tartózkodási helynek.
Nem lehetne szólni a babanet szerkesztőnek valahogy hogy tíltsák ki???Hol lehetne írni neki???

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Hát onnan tudom én is!!!!!
Elősször a "szerkesztő" topikban jártam,már szóltak apának!!!!!!
Valószinű,hogy tesz róla,hogy eltűnjön!!!!!!
De ha nem néz be oda,irok apának az iwiwen!!!!
Mondjad már ki volt az a barom!!!!!?????????
Vendég

Már írtam is a szerkesztőnek(de már más is)!
Remélem hamarosan intézkedik.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja jól van akkor,sztem írj neki az iwiw-en!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Láttam,ügyesebb voltál,most akartam irni én is!!!!
Irok neki az iwiwen is!!!!
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Panny

Felrakom én is a görbét,irj valami okosat!! :oops: :lol:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 43200_.png

Kriszti

na ez szép!!Jó helyen jár az a valaki! :evil:
Te mi teljesen külön mászkálunk!
Hétfőn kiopsszák mit kell csinálni,hova menni,aztán egész héten arra se nézek! :shock:

Edit
olyan vidám figurákat teszel ide,olyan jó kedvem van tőlük!!! :lol:
Vendég

Erika!

Sztem neked a 15.napon volt ahogy te is gondoltad a hő szerint.Azt nem értem,hogy miért nem tette be a feltételezett pé-t a ciklus.hu??Mivel előző nap volt akció(ahogy látom)kétesélyes,mert ha korán reggel volt a pé akkor fiú,ha csak később akkor lány.Ez a hő még jó!!
Kivi vagyok mikorra teszi majd a pé-det!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Erika!
Szerintem is 15 napon volt pé-d!!!!!!!!!!!
Mi nem együtt mászkálunk,csak néha ha összefutunk,reggel és déluán megyünk együtt!!!!!
Nekünk is heti tervünk van,de azt mi osszuk be magunknak!!!!!
Akkor ti otthonról jártok dolgozni ugye???!!!
Nálatok lessz szoc.munkanap ünnepe????
Nálunk igen, nov 7-én,szinházba megyünk és jutalmat is kapunk "talán"!Legalább is félfüllel már halljuk!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!
Vendég

Jó éjt!! :D

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

köszi!!!
A pé-st hónap végén jelöli be(nekem)?

Kriszti

Én tudod nem dolgozom,ugyhogy nem tudok hozászolni.Én asszem sose kaptam jutalmat( :( )
Na de majd ha visszamegyek.....Arra elfogy pénze az önkormányzatnak! :evil:

Jó éjt!!!
Vendég

Sziasztok!

Köszi nektek a görbeelemzést! :lol:

Erika,
úgy látom, nekünk egy napon volt peteérésünk, a nagy október 23-án! Kedves tőled, hogy megvártál a foganással! :lol: Így majd tényleg pont egyidősek lesznek a babáink! :shock:

Panni,
akkor tényleg szar az ovuteszt, pedig nagyon megbízhatónak tűnik. (tudom, neked sem jól mutatta) Valamiért én is a hőmérőzésnek hiszek jobban... Akkor viszont gáz, mert sajna én a 9. napiban nem bízom annyira, hogy 2 napig is ott dekkoljanak a katonák, viszont a 12. napi együttlét meg már későn volt. De akkor miért a peteérés után emelkedett meg az LH-szintem. :roll:

Na, megnéztem a korábbi ciklusgörbémet, ott is a hőleesés utáni napon lett pozitív az LH-teszt, és azon a napon voltunk együtt, és nem is lett belőle baba. Akkor csak bennem van a hiba, a hormonok nincsenek összhangban?!?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

SZIASZTOK!
Sajna csak most jutottam gépközelbe :( a párom uralta itt a terepet :D
KÖSZI MINDENKINEK A FOGADTATÁST? NAGYON JOL ESETT!!! :oops:
Nyáriorgona: mi majd jövöévtöl fogunk neki ugy igazan a babaprojektnek,most csak kiszeretném tapasztalni, hogy müködök, mármint a peteérést illetöen...
a 15. ciklusnapon vagyok
Rik: Az elsö terhességem sajnos elvesztettem, mivel bárányhimlös tettem a 9.-ik terhességi hétben..Ez 2001 áprilisába volt.2002februárba(fél év probálkozás után) maradtam ujbol terhes, veszélyeztetett, mivel barnáztam, de megjegyezném, hogy a magas prolaktin és alacsony progi szintem miatt nem akarták elhinni, hogy spontán sikerult. A második fiammal, a Hunorral a masodik probálkozasi honapba sikerült, de igazabol csak eldöntöttük, hogy jöhet a kisteso, nem védekezünk.Nem gyurtunk ezért.
Most meg, mivel már 33 évemet taposom egy kicsit szorit az idö( föleg, hogy a Huni 3 kistesot kér szülinapjára :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocsika, hogy ilyen hosszura sikeredtem :oops:

SZÉP ÁLMOKAT MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép

Most keltem fel, órám szerint 8-kor, és most ugrik be, hogy még csak 7 óra!! Tök jó! Van egy plusz órám!

Era :)
Örülök, hogy tetszenek! Van egy jó pár belőlük, majd igyekszek mindig betenni!

PAnny, Kriszti :)
Megnéztem..........
Kép
Remélem hamarosan leveszik onnan!!!

Na, megyek megiszom kávémat, és megfőzöm a kakaójukat!
Kép

További szép napot!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Bocsánat, hogy a topicotokba befurakodok, de egy nagyon klassz koncertre hívnám fel a figyelmeteket!
Köszönöm, hogy elolvassátok.

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház - Bp. XXIII. kerület (Soroksár)
Szitás u. 112.
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini -A bohémélet, Gounod-Faust, Donizetti -A szerelmi bájital
és Donizetti -Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
"Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!"
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 – 10705005

Bocs, ha már olvashattátok!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!!!

Márti

hát nagy gratula Neked a gyerekekhez!!Biztos nagyon akartad hogy legyenek,és a szervezeted szótfogadott!! :wink:
Később rendeződött a hormonszinted?Mármint terhesség alatt?VAgy végig barnáztál?
A második terhesség után csináltattál hormonszintet?VAgy tervezed??
Akkor most még védekeztek??

Nyáriorgona

De jó!!Tényleg akkor együtt fejlődnek a babák a pocinkban!!! :lol:
JAj csak most sikerülne!!!!! :P
Bár épp a hátammögött csatatér van,egymás haját huzzák.....Jöhet a 3.gyerek!! :wink:

A hőm ma is ugyanannyi! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Nálunk épp csendben játszanak a szőnyegen! Micsoda véletlen pillanat! :lol:

Erika,
hát nem is tudom mit mondjak, ma reggelre 36,3-ra lement a hőm, kicsit csalódtam! Most akkor három lehetőség van:
1. hormonjaim teljesen szarok
2. most van peteérésem, bár érdekes hogy a pozitív LH-teszt után 4 nappal lett peteérés (lehet, hogy csinálok egy LH-tesztet nap közben)
3. vagy ebben a hónapban kétszer van peteérésem :shock: (akarunk ikreket???)

Viszont Erika neked jól bejött ez a hőmérőzés, szépen állandóan fent van a hőd! Biztató! :D

Ja, és van egy negyedik verzió is: mivel kisfiam két órával hamarabb kelt mint szokott, így hamarabb kellett hőmérőznöm, és lehet hogy ennyit számít! (mostani időszámítást alapul véve 3 órával lett hosszabb a napom, ha-ha, de kár hogy hulla fáradt vagyok :( )

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Szép vasárnapot mindenkinek!
Mi jól elaludtunk!De néha kell ilyen is!
Aztán most kapkodhatok a főzéssel!
A fiam megbetegedett vagyis csak folyik kicsit az orra!!!!
De kitudom kezelni!!!!!
Az éjszaka babával álmodtam,szoptattam,de jó is volt!!!!!!
Egyszer ráébredtem,hogy valóság vagy álom,hát rájöttem,hogy nem,vissza aludtam és folytatódott az álom!!!!
Olyan érdekes dolog ez!!!!
Később majd jövök!!!!
Vendég

Nyáriorgona

mennyi hőgörbét lehet találni ami ezt csinálja aztán babás az illető!!
Szerintem az belezavarhatott hogy a gyerek előbb kelt.Sőt!
Vagy tényleg kétszer van pé-sed??Csináltál ovu tesztet? :shock:

Kriszti

Kisfiadnak jobbulást!!! :wink:
Jaj de jó álmod volt!!!Asszem én is visszaaludtam volna gyorsan,hogy folytatodjék az álom!!! :D
Már csak 5 napod van a tesztig!!!! :roll: Érzéseid???
Vendég

Szia Erika!
Most már nem fogok tesztelni,csak ha késik!!!!!
Köszi!Dávid szivós gyerek csak egy kicsit van megfázva! :lol:
Jó álom,volt szeretném,ha valóra válna! :lol:
Csak a derekam fáj!
A szokásos cici fájás,émelygés stb.de ez mensi előjel is lehet! :evil:
Mit főzöl?
Én husi levest,tegnapról maradt másdodikom!/rakott krumpli!/
Vendég

Nyáriorgona!

Ha megengeded okfejtésem :wink: sztem két dolog lehet:
1.,most van peteérésed,nekem is a 18.napon volt,és előtte én is kivoltam,hogy mi a franc van és nekem is ingadozott előtte a hőm.
2.,ez egy beágyazódási hőleesés,mert ha tényleg a 11.napon volt a pé akkor mostmár simán lehet az.

Egyébként a 9.napi együttlét katonái simán lehetnek esélyesek mert nem tudhatjuk hogy mikor van a pé--ha pl.korán reggel akkor simán esélyesek egy lányra.És ha mondjuk késő este,és kb.24 óráig fogamzóképes a pete,akkor meg a 12.napi együttlét kiskatonái esélyesek!!Szal fő a pozitív gondolkodás!!! :wink:

Kriszti!

Jobbulást a fiadnak!
Rakott krumpli-nyami-nyami :D

Erika!
Amúgy kivi lennék hogy te hol méred a hőd ha nem vagyok indiszkrét??
Ez még így teljesen ok,mert stagnál ugyan de szépen fenn marad,már említettem vannak nagyon hasonló babás görbék más topicokban.

Márti!

Hát nem semmi a te történeted sem...látom neked is meggyűlt a bajod a bárányhímlővel :( sajna én is át estem hasonlón májusban,ha vissazolvasol látod :cry:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

Miért vagy kiváncsi hogy hol mérem???Miért baj ha stagnál??? :roll:
Most én vagyok már arra kiváncsi hogy miért kérded??Baj a hőm??Rosszat jelent???
Amugy simán hónaljban mérem!(olvastam hogy legjobb hüvelyben,meg szájban....hát egy kicsit ezektől idegenkedem! :oops: )

Kriszti
Karfiolleves van,meg combot sütöttem egészben szalonnával tüzdelve,és köménymaggal beszórva.Isteni lett.
Délutáni nyam-nyamnak meg krumplis pogit sütöttem.Itt van bátyám nagyfia is,hadd eszegessenek!! :wink:
Én se tesztelnék,csak ha késik...Jól teszed!!
Ezeket a jelek(émelygés,cicifeszülés )tényleg megtévesztőek.Majdnem mindig érzem őket mensi előtt!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti,
de jó kis álmod volt. Váljon valóra! :D

Márti,
tetszik a 3 kistesós ajándék! Lehet, hogy íróasztal helyett az én fiam is kap még 3 kistesót! :lol: (szegénynek, ez az egy is néha sok :shock: )

Erika,
csináltam ovutesztet, de teljesen negatív lett, csak ha nagyon meregetem a szemem, akkor talán látok egy halvány csíkot.

Panni,
legyen igazad a hőmmel kapcsolatban! Emlékszem, hogy Te is írtad, nem mutatta ki az ovuteszt. Viszont ha ma van peteérésem, akkor nehogy elfelejtsem apát elkapni egy körre este! :oops: Így is tegnap megjegyezte, hogy attól mert hőmérőzök meg ovutesztezek meg vitaminozok, még nem leszek terhes! :lol: Egyébként még tényleg csak a 16. napon vagyok... El tudod nekem küldeni a babás görbédet? Vagy kitetted annak idején? Mert akkor megkeresem.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Most találtam egy másik topicban,érdekes!!!

Ha egy terhességi teszt nagyon kis mennyiségű terhességi hormonra (HCG) érzékeny, akkor megnő a téves pozitív esetek aránya is. A patikai tesztek éppen ezért átlagban minden 7-8. esetben félrevezető eredményt adnak.
A tesztek biztos pozitivitását reggeli első vizeletből és (bárki vagy bármely reklám állít is mást) a vérzés elmaradása után legalább 4-5 nappal lehet kimondani.A HCG-t nem a baba termeli, hanem a női szervezet, de kétségkívül terhességen kívül nemigen van jelen. A mostani tesztek azonban annyira "ki vannak érzékenyítve", hogy ezer oka lehet a sajnos valóban gyakori téves pozitívnak. Ha a vérzése indulásakor leesett a hője és a vérzés jellege sem utalt vetélésre, akkor egy ilyen tévedés áldozata.
Szerintem ha gyermeket akar, a teszteket felejtse el. A hő fennmaradása is stabil jel, ha késik a vérzés, és egy hetes késés idején már az ultrahang is mutat jeleket.A hCG hormon általában terhesség esetén mutatható ki a női szervezetben, de vannak egyéb olyan körülmények is, amikor ilyen kis mennyiség jelen lehet. Én pontosan értem, hogy sokan már a várt vérzés kimaradása előtt szeretnék tudni, hogy terhesség fogant-e meg, de ennek nincs sok értelme. Ilyenkor ugyanis komoly csalódást okozhat az is, hogy a mai érzékeny tesztek már az úgynevezett preklinikai terhességet is kimutatják, ami adott esetben egy normális vérzés kíséretében elvetél. Igazából a terhesség kimutatására csak a menstruáció kimaradás után kell törekedni.A tesztek valóban a magzatboholy által termelt humán gonatropin hormont mutatják ki, ennek megfelelően téves az az állítás, hogy a fogantatás után napokon belül jelezze a terhességet. A vérzés kimaradása után pár nappal!
Sajnos azonban ezt is csak nagy bizonytalansággal, épp a patikai tesztek viszonylag alacsony specifitása miatt. Átlagban - saját tapasztalataink szerint - minden hetedik eredmény nem a valós helyzetet tükrözi.E teszteket legkorábban a vérzéskimaradást követő 5-6 nap múlva célszerű elvégezni, illetve a korábban említett koraterhességi gyanújelek megléte esetén még vérzéskimaradás nélkül is. A tesztek a hormonális változást a vizeletből állapítják meg, s bár használati utasításuk többnyire nem írja elő a reggeli első vizelet használatát, az érzékenység növelése céljából célszerű így tenni. Lényeges hangsúlyozni: a teszt egy biokémiai vizsgálat, melynek hibaszázaléka van, mind pozitív, mind negatív irányban.
Vendég

Nyáriorgona

szerintem biztato az a halovány csikocska is!!
Apát egy körre mindenképp el kell kapni! :lol: Nehogy azt higgye a végén amikor bejelented hogy gyereketek lesz,hogy ugyan mitől?A hőmérőzéstől,bogyoktol??? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lehet hogy volt két tüszöd is,és most érik meg a 2.!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Hajrá!!!
Vendég

Sziasztok!

Rákerestem erre a ciklus.hu-ra, mert már annyi diagramot láttam... kívácsivá tett :oops: De tök jó, nagyon tetszik. Nem vagyok az a felírogatós fajta, hőmérőzésre meg még nem vitt rá a szükség, de van egy csomó dolog, amit hasznonnal tudok forgatni... pl a súlydiagramm :D No meg érdekesnek találom, hogy ha vezetem az aktusokat ergo, tudom mikor fogan a bébi, utána kibumlizni, hogy a táblázat szerint fiúnak, vagy lánynak készült-e... Hajna lányom a 28 napos ciklusom 16. napján fogant... elvileg fiú kellene legyen... bár én fura módon az aktus utáni napon már sejtettem, hogy itt valami nem stimmel... ugyanis akkor éreztem az ovulációs fájdalmat... ami ugye már a 17. nap volt... szóval vannak fura dolgok.
Vendég

Sziasztok!

Rik:a hormonszintem rendezödött késöbb, nem volt gond,viszont a Hunorral megint volt egy kis barnázás, arra meg a nödoki azt mondta,hogy a méhlepény levált egy kicsit , egy hónapot kellett szigoruan ágyban feküdnöm :? ,ami elég nehéz volt egy 1 éves gyerek mellett, de túléltük :D .Azota nem csináltattam hormonszintet, de tervben van, csak elöbb lássam mit mutat a högörbém, van-e egyáltalán peteérés.

Panni: sajnálom ami veled történt, :( nekem is hasonló az esetem, csak nekem elsö gyerek lett volna. Akkor olyan voltam mint egy elmebeteg, de valahogy összeszedtem magam...
Most valahogy a 3.-nál valahogy félek már elöre is, félek, hogy megfogan és elveszitem, vagy nehéz lesz a szülés... Nem is tudom...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

szerintem mindenképp csináltass egy hormonszintet,nem kerül semmibe,és legalább tudod hányadán álsz!!
És nem lesz baj a 3.babával,ne is gondolj erre!!!Héjj!!!Pozitivan!!! :P

Gira

én is először csinálom ezt a hőmérőzét,de azért jó hogy látom mi van,hol tartok!!
Réka nekem a 14.napon fogant.Szerintem fiunak kellett volna lennie,nem??
Vendég

Erika,
jó amit írtál a tesztekről. Ezért nem szeretnék én se a 30. nap előtt csinálni, és Kriszti ( :D ) is jól gondolkodik! :lol:

Hát rágyúrúnk ma este, de most meg majd attól félek, nehogy ikrek legyenek! (szívem mélyén nem bánnám, mert akkor mindenkinek lenne párja, de azért négy kisgyerekkel - elég határozott egyéniséggel - hát azért az sok lenne...)

Szerencsére hasonlítanak apára a gyerekek, talán ezzel nem lenne gond! :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!
Vendég

Jó éjt Kriszti, ti már alszotok?
Én még vacsit se adtam a gyerkőcöknek... :(

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nem alszunk!
Csak nem jelentkezett senki,gondoltam elköszönök!
De különben már ágyak készen vannak,elkezdtük a fürdést!
Mi még nem ettünk,csak csipegettünk,nasiztunk meg egyebek!
Szerintem ezekkel le is tudtuk a vacsorát!
Akkor nektek jó éjvágyat és jó éjt még 1x!!!!!!!
Vendég

Erika!

Nem azért kérdeztem,hogy hol méred mert valami rossz,csupán annyi,hogy mostmár evidens,hogy miért nem megy 36,6 fölé a hőd,mert a hónaljban 3-4 tizeddel kevesebb,szal ez hó hír!!!Neked a hüvelyben ez legalább 37 lenne!!Én a hüvelyben mértem,így volt max 37.A lényeg a lényeg hogy nagyon jó a hőd! :lol:

Nyáriorogna!

Megpróbálom bemásolni ha nem megy megadom a ciklusra a jelszavam,ok?!

Márti!

Ne aggódj,nem lsz semmi gond a 3.gyerekkel,te már megszenvedted a magadét és mégegyszer nem lesz semmi baj!!!Az tény hogy mi,akik átmegyünk ilyenen,mindig aggódósabbak leszünk,de sajna ennek így van rendje...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

na sikerült bemásolnom..
Most nézem Erika,nekem nem is ment fel 37-re pedig én hüvelyben mértem ahol elvileg magasabba mint hónaljban,szal neked tuti a hőd!
Látjátok elég cikk-cakkos volt nekem is,mégis babát eredményezett!! :lol:
Olyan jó volt így megnézegetnem ennyi idő után,azóta meg se néztem.

Jó éjt!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja és sajna csak a 28.napig tudtam mérni mert emlékeztek,nyaralni mentünk.De így utólag,én nem sok esélyt adtam ennek a görbének...és mégis! :lol:

Na tényleg jó éjt!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

olyan de olyan szép álmom lesz most!!
Akkor reménykedhetek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Nyáriorgona

ez tetszik!!Ikrek!!Ahogy kimondom olyan csiklandós érzésem van!!! :lol:
Azért az esélyét add meg!!! :wink:
Szép éjszakát Nektek!!

Kriszti

Nálunk is vendégsereg volt este,ettünk ezt azt.Aztán fürdés után a a gyerekek kérdezték,hogy akkor mit vacsizunk ma?? :shock:
Szal nálunk kaja jöhet!!De legalább meglátszódna rajtam :?

Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök, mert lassan indulok dolgozni.......... :(
De remélem holnap már nem megyek! És akkor egész héten itthon......

Nekem szépen araszolgat a hőm, remélem ez jót jelent!

Meg is mutatom:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 16000_.png

Aki "hőszakértő", mondhat róla véleményt!

Na puszi, még a melóhelyről megpróbálok benézni!
Ha nem, akkor este jövök!

Edit

Kép

Kép
ditta76

JÓ REGGELT!

Én is indulok dolgozni! :evil:
Én szerdáig megyek,de röviditett műszakban! :lol:
Később majd jövök ha tudok,ha nem délután!

Puszi mindenkinek!
Drukk hegyek mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt :lol:
Igez,hogy én nem dolgozni indulok"csak"barátnőzni gyerekekkel,de i is indulunk...

Edit!

Nem vagyok igaz "hőszakértő"de sztem a 14.napon volt(22.-én)a pé-d a hő szerint.Szépen felment,klassz!!! :lol:

Erikám??
Nyáriorgona??

Kriszti!

Te már nagyon esélyes napokat élsz :wink: izgi! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!

Igazad van Panni, nagyon aggódóvá tesznek ezek a dolgok.Emlékszem, hogy miután egyszer már megjártam, elmentem minden laborvizsgálatot megcsináltattam.Édesanyám szerint gyerekkoromban voltam bárányhimlős- de nem emlékezett jól :( Aztán kiderült, hogy szinte az összes gyermekbetegségen átestem, kivéve a bárányhimlőt.Még a toxoplasmozisra is megcsináltattam a vizsgálatot.
Robival, ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok rögtön el is jöttem táppénzre és ahogy egy kicsit görcsölt a hasam feküdtem le, kapcsoltam be a nyugtató zenét...ugy féltem nehogy elveszitsem.. ÁÁÁ,...nem is vagyok parázós... :D :D De érdekes, a Hunival már egy cseppet sem aggódtam.Még akkor sem amikor feküdnöm kellett egy hónapig.
Most meg még semmi sehol, mégis aggódom... De majd elmúlik!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

szerintem benned lesz a pici aztán megnyugszol.Sikerült!!
És minden aggodalom kiszáll belőled.Látod majd szépen fejlődni.... :shock: :D

Edit

Azta!!!!!!!!!!!! :) NAgyon szép a hőd!!És látom akcios dus is ez a hónap! :oops: Szerintem Te leszel a nyerő most!!HA nem leszel most babás,akkor megeszem kalapom,na jó sapkám!! :lol:

Panny

az én hőm ma 36,5 csupán.Remélem nem jelent semmi rosszat?!VAgy???? :x :roll: (Ja éjjel egyszer fent voltam Petránál,mert kiabált nagyon!!)
Kicsit fájdogál is ma a hasam alja,remélem nem a mensi előjeleként!! :evil: 21.napon vagyok. :roll: Még korai lenne talán!!

Krisztikém

HAmar elmegy ez a 3 nap aztán pihi itthon ezerrel.Aztán lehet vissza se mész már többet dolizni
:wink: :!: :!: :!: :D
Vendég

Edit

NYáriorgonával és velem teljesen együtt megy a ciklusunk!!Én is Te is 21.napon vagyunk,Nyáriorgona kicsit kevesebb,de akkor volt neki is pé.-se!!

PAnny

Betette nekem is ám a zöld volnalat a ciklus.hu!!Arra amire mondtátok!!23.ára!! :D Ügyik vagytok!!
Vendég

Sziasztok!

Végre itthon! :lol:
Tegnap este rossz voltam és a Tescóba 2 db. tesztet betettem a kosárba! :oops:
De még ma ennél is rosszabb voltam és nem birtam ki,hogy ne teszteljek egy negativat!!! :oops:
Na mit szóltok?
Hülye vagyok!
:oops:
A másik is égni fog a kezembe! :oops:
Pedig azt már hétvégéig tartani kéne! :lol:

Csajok!
Sok-sok drukk nektek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

LÁNYOK!!!!

ANCSÁNAK MEGVAN A BABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÓL VANNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti

Kis rosszalkodós csajszi!! :lol: :lol: :lol:
Nem szabad,Te is tudod!!!Szerintem egy tuti babásnak se mutatja ki ilyen gyorsan. :roll: Szal mi akik kinlódunk azoknak ha nem jön meg,akkor kéne!!:)
Szal ne égjen a kezed,irgum-burgum!!! :D
Itthon leszel nyugiban,aztán beágyazodik a kisbabó és már tesztelgethetsz is.Aztán a munkatársaid meg jövő héttől dolgozhatnak helyetted is!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Ki az Ancsa??Hol irogatott?
Vendég

Hát én nem is ide akartam irni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
A másik topikba ahová még irok!!!!!!!!!!
Az első topik baba!!!!
Erika!
Én már ilyenkor bizok is meg nem is!!!!!!
Olyan reménytelen!!!!!!
Csütörtökön lessz kerek 1 év!!!!!!
Jubilálok!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?