BSzilvia
Sajnálom Ákos babát. Nálunk nem volt ilyen, viszont a barátnőm kislányánál igen, refluxos volt. Mindenféle receptes tápszert kipróbált, bukás ellene cuccot adagolt, javult, de nem látványosan az állapot. Emiatt már öt hósan hozzátáplált, így hamar elhagyták a tápot és megszünt ez az állapot, ő is kivolt idegileg teljesen. Tudom, nem segítettem érdemben, de remélem, hogy hamar megtaláljátok a kedvező megoldást kisfiadnak.
Mindenkinek köszönöm továbbra is a BF-es hozzászólásokat és e-mailcímeket, ha kérdésem van.
BChris, beszámolok a csütörtöki interjúmról.
Timiban, 14.10-re megyek - elviekben, gyakorlatilag háromig jó lenne bejutni
Mikor mondtam az asszisztensének, hogy viszek hidegélelmet, nem vette a lapot... ciki volt ám
Közölte, hogy annyira nem szokott komoly lenni a csűszás.
Ágic, a 12. heti genetikai szűrés nagyon fontos, tarkóredőmérés, magzati kor ellenőrzése stb. A 18. UH szintén genetikai, a 31. dettó kötelező. Mindenképp szerezz beutalót a házidokitól, avagy a régi nőgyógytól, esetleg a jelenlegi dokidtól/asszisztensétől. Labor szokott lenni, nálam már a 10. héten megcsinálták az előző cukor-probléma miatt.
Avagy menj el az sztk-ba terhesgondozásra és kérj tőlük uh-papírt, házon belül akkor le is rendezed. Ha nem vagy új címre bejelentve, tudomásom szerint elég azt mondani, hogy albérletben laksz itt, de érvényes tb-kártyával tőlem meg sem kérdezték. Kapcsolj az ügyre, drukkolok, hogy minél hamarabb nyélbe üthesd és légy rámenős, ezt kötelezően meg kell csinálniuk!
Ilyen történeteknél mindenhol azt olvastam, hogy anyukát előrevették a terhesség előrehaladta miatt a genetikai uh-n, nehogy kicsússzon az időből, mond meg nekik, hogy miért olyan sürgős, hisz az egész max. 8-10perc lesz, csak be tudnak zsúfolni.
Saara, normális a levegőtlenség. Nálam mindig ez volt
Sajna.
Gabek, jobbulást és köszönöm!
Én csak annyiban olvastam "rosszat", hogy "futószalag". Ezzel képes vagyok megbírkózni
. Nekem annyi számít, hogy értsen a dolgához és megbízzak benne. Epedve várom a csütörtököt.
Lillók, ari vagy