Sziasztok!
Én vagyok Timi!Csak tegnap meg kellett változtatnom az email címemet,mert a régi már nem müxik,és a rendszer inaktívvá tett!
Még mindig nem küldte az új aktiválási kódot az új címemre,ezt a felhasználó nevet még régebben csináltam!
Gabi,
én nem akartam elvenni tőled a szervezést,csak jött egy új javaslat a helyszínt illetően,én meg kreáltam hozzá egy dátumot,és elküldtem körmailben!Eddig akik visszaírtak mindenkinek jó,kiv.Tücsi(mert még kicsi a baba)és Szilvi(mert Áki beteg)!
Sajnos a te új címedet nem tudom,de megkértem a csajokat,hogy aki tudja a te címed küldje tovább neked is a levelet!
Remélem azért el tudtok jönni,így is,hogy délelőttre tettük,pontosan 10-től.Biztos nem egy órát leszünk ott,így később is ott találsz minket!
Panzej,
a cukorterhelésért biztos,hogy nem kell fizetni.Elvileg úgy müxik a dolog,hogy a háziorvos felírja a cukrot receptre(ezt ki kell váltani)ad egy beutaót a körzetileg tartozó laborba,és a kismama reggel ott megjelenik a cukros lötyivel,leveszik a vért éhgyomorra,megissza a cuccost,majd 2 óra múlva visszamegy a következő bökésre!Ahogy Sára is leírta!
Köszönöm mindenkinek a visszajelzést tali ügyben!Várom a többiekét is!
Eddig akik jönnek:RITA,Dina,Prücs,Lilla,Ágiboszi,Cserági,Sára,Móni,Manó,Judit,Dóra és én!
Remélem senkit nem hagytam ki!
Pusz
Timi