Sziasztok!
Hát tényleg világvége hangulatom van
vagy nem is tudom...paranoiás az szoktam lenni,ez alaptulajdonságom
csak néztem,hogy van egy csomó hozzászólás az enyém után,de egyikben sem vagyok benne
persze utána már igen,de már beparáztam.
na attól nem kell félni,hogy nem írok
max. egy ideig duzzogok és nyalogatom a sebeimet
aztán úgyis megkapom a magamét és felébredek.
Szandra!
Hogy van Tami?
Most van egy hét a regenerálódásra,aztán kezdődik minden előlről. Kezdhetjük előlről a beszoktatást.
pénteken elég jó volt a helyzet,még időt is kaptunk,és láss csodát a gyerek nem ment magától,de nem sírt,nem rugkapált,és nem ordibált.
és délután mondták,hogy nagyon kis helyes,a kajából kétszer is evett(tészta volt,amit imád) meg hogy kis kópé.
Dávidnak
nagyon hiányzott a Tami.
mikor mentem érte már mondta. Délután újra rákérdeztem (mindig kérdezgetem az oviról-én hűlye)hiányzott a Tami? Dávid: "nagyon" és szomorkás képet vágott,azt hittem megzabálom.
Mi nem kaptunk krumpli cicát
már ez is.
Benettke!
Remélem azért hétvégén sikerült pihizni is egy kicsit.
Gyöngyi!
Szuperek a képek a lányokról.
Nekem az első a kedvencem,amelyiken Sára olyan kis morcos. Nagyon édes.
Azta milyen hajlékony.
Én is hetente mérem a Rékát,és már elmúlt 10 hónapos.
Sanyi féle alakítások
Hol van ez pontosan ez a sóbarlang?
Ibolya!
Hát tényleg nem egy kövér a lányod
Takarítással hogy álltok?
Katus!
Gyűjtőgető bácsik
Tényleg nagyon kiegyensúlyozott baba Annamari,így a képeken keresztül is,szóval ne aggódj a hízás miatt,én sem mondhatok mást. Én is sokszor parázok,mert így hogy hetente mérem van mikor fogyást mutat az előző héthez képest,de olyan kis ducmuc,hogy nem aggódok. Dávid ilyenkor már 10 kg körül volt ,Réka még nincs 9kg.
Habtapis okos Ancsi
Sok boldog szülinapot kívánunk a nagypapidnak!
Mi itt kereszteltük a Dávidot a Petőfi téri templomban és csak
1x kellett mennünk előadásra, "hogy kell nevelni egy gyereket "címmel. Ráadásul a keresztszülővel mentem,mert apa nem volt hajlandó velem eljönni egyszer sem. Csoda hogy a keresztelőre eljött.
Rékának is itt szeretném tartani,nemsoká lépnem is kell,mert decemberben legkésőbb őt is megszeretném kereszteltetni.
Annyira de annyira jók ezek a képek! A kislányod egy tűnemény.
Látom nagy népszerűségnek örvend a családban
,amit nem is csodálok,hisz az a kis mosolygós vidám arca mindenkit levesz a lábáról.
És milyen kis komoly az utolsó képen
Anett!
Te már értesz a nyelvemen!
köszi.
Sajnálom,hogy betegek lettetek,ez olyan szörnyű a szülőnek. Mi szerencsére az orrfolyásnál leragadtunk,és azóta is csak isszuk isszuk az aszkorbint.
ma már nem kellett Réka orrát sem szívni.
Hát én majdnem sírtam,ahogy olvastam a soraidat,könnybe lábadt a szemem...hogy tudnak ilyen kis értelmesek lenni? De aranyosak Istenem.....mindketten.
A videót, a mosógépet és a hifit sajnálom,szegénykém biztos nem hiányzott ez most a sok kiadás mellé. Majd csak elkészül végre az a fránya studió.
Mi volt a Naplóban?
Szerintem taliztam a Judiékkal az oviban,nem vagyok benne biztos,de gyanus volt az Ábi és az Emma név egymás mellett,sőt volt egy kis picuri velük,szóval majdnem biztos,hogy ők voltak.
Ildikó
(Ja és nem utolsó sorban Andi is csak feketepontokat osztogat nekem és nem is szól hozzám )