Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hűha!
Maj dkérünk képeket!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Tünde
Szegény Dorina, :cry: remélem hamar, meggyógyul.

Boscó
Várom a képeket. :D Biztos minden simán fog menni. :D

Mamacka
Tényleg gáz a csaj. :shock: :roll:
A képek nagyon jók, nekem nagyon bejönnek ezek a kövek. :D

Ildi
Jól hangzik a diagnózis. :(

Anita
Levi nagyon nem használja már a babakocsit. Mindenhova motorral járunk. :lol: Azt még nem tudom, hogy télen is marad ez a felállás, vagy hajlandó lesz bele ülni. Én már nem akarok venni, remélem ez már kiszolgál minket. A lényeg, hogy nem tudok ötletet adni, bár nem is engem kérdeztél. :wink: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tünde! Nagyon sajnálom a picikét! Adj neki homeos bogyót, az segíti a gyógyulást! Szurkolok, hogy húzódjon össze!
Zazinak a nyáron a homloka csattant szét -most is megvan a nyoma... Szerintem meg is marad.

Anita! Most, hogy falusi lettem, én sem vennék kocsit, de ha a városban laknánk, akkor mindenképpen! Szerintem ott még simán használnám egy ideig. Hogy meddig??? ;) Passz!

Babetta! Akkor most eladod a monitort, vagy még könyörögnöm is kell??? :lol: Porold le és hozd át... Vagy menjek érte? Viccen kívül: tesómnak kelene és hétfőn nálam lesz. Megnézheti?

Nancsi! Ne haragudj, de nem találom még most sem azt a vackot...
Viszont ettől függetlenül: lesz sónk?

Puszi mindenkinek,

Melitta

Kép
nyf

Edit, jelenleg mi is szinte csak motorozunk, de egy-egy bevásárlótúrához (az anyjával :oops:) elfér.

Melitta, ti hogy alakultok? Jajjj, nem is tudtam, h Zazinak ilyen balesete volt :( Falusi :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita
Nekem nem ül bele Levi , hogy ne legyen ordítás el se indulunk nagybevásárolni. :lol: :lol:

Melitta
Akkor holnap hívjál ,ha jönnétek. :wink: Kaptál tortát? Milyen volt?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

jelentem megvannak a kölykök. a szülés simán ment, csak most vannak gondok a szukával. Lázas, és gyenge, ma már 2-szer voltak a debreceni állatklinikán, ultrahang, oxitocin injekció, mindenen túl van már szegény. Nagyon sajnálom, és nagyon félek hogy nehogy elveszítsük! Mi mindent megtettünk, mégis így alakult! Most nem volt szerencsénk, a legutóbbi fialást simán viselte, semmi ilyesmi nem történt! Én voltam a bába, mert párom Pesten volt Boscóval, tartottam a frontot míg haza nem jött! Fannikára vigyázott a sógórnőm, meg a barátnőm, jó kezekben volt, de mindenki pörgött az idegtől! 2 óra alvással simán elvagyok tegnap reggel óta! :lol: Remélem nem lesz semmi gond! Képeket nem készítettem még, remélem megértitek!Utálom hogy itt kisvárosban semmi és senki nincs aki igazán értene hozzá, nehogy baja legyen a kutyáknak! Ráadásul itt van ez a hoszzú hétvége!ÁÁÁ kivagyok! Szorítsatok Nekünk! Elég volt 5 kiskutyát elveszíteni(halva születtek,nem tudtam segíteni már rajtuk!), nem szeretnénk a Szumit is! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Bosco
Sajnálom a kutyikat!
Remélem mama kutyival nem lesz gond! :(

Ma töltöttük a 12. hetet! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Itt vannak képek a budapesti FISE kiállításról:
http://picasaweb.google.com/FISEalbum

most látom, hogy az én illusztrációs kiállításomról is vannak képek! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Angi!
Részvétem! :(

Boscó!
Mennek a drukkok!!!! Remélem nem lesz baja Szuminak! De nem hangzik tól jól. :(:(:( Hány kölyök született összesen?
Sajnálom,hogy nem talizhattunk... :(

Jó lehetett a buli! :D
Legközelebb remélem már én is tudok menni, igaz, nem igazán fogom gyarapitani a kokélosok táborát. :D Soha nem ittam. :D:D:D

Tünde!
Hogy vagytok??? Dorina jobban van már?

Anita!
Arcüreged???

Ildi!
És te hogy vagy???

Era!
Nem jelenteztél már egy ideje. Jól vagytok???

Mamacka!
Gratu a 12dik héthez! :D:D:D:D:D
És szép a pocid. :D:D

Mi szabin, erre Hanna nem belázasodik mára???? Pedig Csodák palotájába akartunk menni... :(:(:( Sebaj, jövő héten is még itthon leszek... Olyan jó újra itthon lenni a csajjal. El se tudom mondani mennyire hiányzik. Persze Hanna édes volt, mert ma reggel, amikor mentünk az ügyeteltre a dokihoz, azt hitte megyünk a bölcsibe és tökre örült neki... Mert hágy ugye mikor legyen lázas a gyerek, ha nem ünnepnap... Na, mindegy. Jaaa, és üldöznek a bárányhimlősök. Ülünk az ügyeleten, amikoris megjelenik egy anyuka egy frissen kipattogzott bárányhimlős gyerekkel....
ááááááááááááááááááááááááááááááááá komolyan... még jó, hogy Hanna be van oltva már ellene. Én meg még mindig lusta voltam elmenni megicsnáltatnia tesztet,h ogy kell-e nekem is... :(:(

Na, mindegy. Fél percet se voltam együtt a gyerekkel egy légtérben, és az is elég nagyon volt, igy remélem nem leszek az....

Megyek, mert alszik mindkét Kiszl, igy tuok pakolászni egy kicsit...

Kellemes pihit mindenkinek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok

Boscó
Nagyon sajnálom Szumit. :( Remélem vele nem lesz nagyobb baj.
Hány kiskutya lett?

Eszter
Jó hallani rólatok. :) Bár a beteg részét kihagyhatnák belőle.

Vali
Ti hogy álltok? Várjuk a képeket!!

Ildi
Te hogy vagy? Legalább enni tudtál, ahogy tervezted?? :wink:

Ma Levitől elvettem valamit és cserébe megharapta a combom. Azt hittem megcsapom úgy fájt. :roll: :wink: Sose csinált ilyet. :cry:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Köszi Lányok! Dorina nagyon jól viseli, az állán van egy kötés, azt majd hét vége felé kell levenni, remélem összeforrt rendesen.

Boscó:
szegény kutyus :( , remélem már jobban van!!!

Edit:
hát igen csinálnak olyat amire nem vagyunk felkészülve... :?

Bettina meg 2 hete nem hajlandó az ágyába befeküdni, délután a hintában próbálom elaltatni, este meg egyszer csak elalszik a nappaliban.
Ki kell gyorsan találni valami jó megoldást, mert ez nem mehet tovább.
Lehet, hogy átköltözik a többiekhez, remélem ott el fog aludni velük. Ahány gyerek annyi féle, ha 10 lenne, akkor is mind más lenne :)

Ildi:
életjel??? jobban vagy???

Vok:
jobbulást Hannának!!! hihetetlen az időzítésük a betegségekhez... :?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Boscó, drukk Szuminak, remélem, minden rendben lesz vele.

Edit, harapás :( Boti meg vagy 3-4 napja dobál. De, mint a kisőrült. Vmin felhúzza magát, és képen nekem vágni a kisautóját, de tök közelről. :twisted: Komolyan, ha mellettem van, félek becsukni a szemem, mert még szétveri a fejem, mire az apja hazajön :D

Tünde, örülök,h Dorina jól van. Alvás..... nálunk mennyi is, csaknem 6-7 hete kezdődött a hercehurca. Én csak visszaraktam egyelőre a rácsot (bár ki kellene venni párat belőle, mert egyszerűen már nem bírom ki-bepakolni a 15 kg-s (sőt picit még több is) senekét :D) Nagyon lassan, de remélem, nem szólom el, szépen haladunk a kiságyban maradással, és csaknem (ismét) egyedül elalvással. Épp, mondtam apájának előbb, hogy csak akkor jelentem ki, ha már 1 hónapja uígy alszunk el. Éjszaka még előfordul névsorolvasás,h megvagyunk-e, de nem rendszeresen és alszik is tovább... kopp-kopp-kopp, de iszonyat nehéz másfél hónap van mögöttünk. Drukk,h megtaláljátok a legjobb megoldást!

VokEszter, örülök,h jelentkeztél. Hannának jobbulást! Elhiszem,h jó otton együtt, de azért szuper,h így szereti a bölcsit is Hanna!
Köszi kérdésed, még mindig krákogok, és csupa herpesz a szám és a feletti terület (3 díszeleg) :x

Ildi, Te hogy?

Eszti, többiek mizu?

Szép estét, én megyek taposni :oops: :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jó reggelt!

Anita
Mit taposol szőlőt? :wink: :lol:
Hát már én se mondok ki soha semmit, mert tuti hogy még az nap az ellenkezője lesz. :roll: Nagyon elhúztatok súlyba, Levi 12.5,de ezt alig bírom emelgetni. Nekem is van az orromon egy herpesz ,pedig nincs bajom a bulin azt hittem beteg leszek, de nem jött ki semmi csak a herpesz. :evil:
Mi reggel soroljuk a neveket, de most már Tomas és Teletabika az első. :lol:

Mamacka
Eladtam a járókát. :)

Már csak 1 hintám van és 1 zsák ruhám, de most hétvégén a börzén 12000-ért árultam. :)
Nem panaszkodhatok. :lol:

Tünde
Jó lehet a hintába altatás. :shock: :wink: Kíváncsi vagyok ,hogy mit szól majd a lányokhoz. :)

Anna
Hol vannak a képek? :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hello Csajok!

Hol vagytok? Remélem mindenki valami jó kis fürdős családi, wellness hétvégén pihen és azért nem jelentkeztek. :lol:
Mi most csak Debrecenben, de itt is vacak idő van, esik, meg fúj... :( Ma már megyünk is haza.

Edit! Komolyan eladtál mindent??? SOkan voltak a börzén?

Bosco! Remélem Szumi jobban van! Hát azért Berettyó nem 5 perc ide, hogy hogy nincs egy állatorvos sem arra??? :evil:

Anita! Tündinek már meséltem, de nálunk már vagy 3 hónapja tartott az éjszakai buli, heti 3 alkalommal. Ez abból állt, hogy felébredt az éjszaka közepén, de nem ugyanabban az időpontban. Aztán kiabált, meg néha mantrázott, Ajázott, próbált visszaaludni, de volt, hogy 2 és fél órán át mászkáltam hozzá. Mi nem vehetjük magunk közé, mert azt bulinak veszi (nálunk reggel van közös 10 perces pocolás a francia ágyban, amikor hancórozunk, meg ilyesmi és ezért veszi úgy, hgy jééé reggel van??).
Szóval már tiszta kóma voltam és semmi összefüggést nem találtam a fogával sem, mert nem úgy sírt. Elkezdtem utánaolvasni és azt olvastam hogy ebben a korban kezdődnek az éjszakai félelmek, a rémálmok, stb. Nekünk addig Pötyi sötétben aludt. Most betettem neki egy konektorba dugható halvány fényt és bakker azóta nem kelt fel, ennek egy hónapja. :roll:
Szóval próbálkozni kell, én hiszek abban, hogy mindennek van oka, amit ezek a törpék csinálnak. Csak mág nem értjük őket mindig. :lol:
Na megyek, még nincs kész az ebéd. :?

Egy tegnapi kép. Ilyen hideg van...

Puszi:
Barti

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Megjöttünk a hosszú hétvégéből :) Nem mondom, hogy kipihentük magunkat, de mindenesetre jó volt :)

Anita: én 2 évesen rántottam ki a fiúk alól a babakocsit, ez náluk nyár vége volt, télen már nem használtam. Balunál muszáj volt, mert megszületett Zsoma, de Zsománál még volt fél év Liza születéséig, csak nem akartam már emelgetni. Akkor már nem mentem úgy vele egész napra valahova, hogy elaludjon a babakocsiban. Lizánál úgy tervezem, hogy jövő nyár végén hagyjuk el a babakocsit, aztán meglátjuk. Mondjuk vele még nem fenyeget a súlyhatár átlépése :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Most volt a börze... ó a csudába... pedig el akartam menni... eredetileg árulni is csak mamit kellett volna hozzá találni mert azért annyi cuccom nem volt... hogy miért nem kérdeztelek meg titeket! :( no mindegy...

gratu az ágyhoz!

Áron szinte állandóan harap... :(

Barti
Jó, hogy írod ezt a fényt, bár nálunk nemtudom hova dugnám... áronom, ugyanis egy ideje műsorozik... ma már át se vittem a második kör után mert tudtam, hogy el sem alszom és már hozhatom vissza... így köztünk maradt... de egyrészt órákig üldögélt és dumált, másrészt amikor elaludt kitúrt... alig bírtam aludni... lehet ezekben a félelmekben valami ma néztük a kockásfülü nyulat és valamitől megijedt elkezdett bőgni... oylan kis aranyos volt...

Már olyan régen ígértem és ha minden igaz még nem tettem fel a férjemről gyerekkori fotókat... tiszta Áron... pedig mostanság kezdtem abban a hitben ringatni magam, hogy rám is hasonlít:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
Most hétvégén lesz a börze! :!: :!: :!:
Én itt Szilason árultam a börzén, szóval nem maradtál le semmiről. :lol:
Tényleg tiszta apja :lol:

Tegnap Levi is megijedt. A nappaliból kiment a konyhába ,ahol sötét volt
Valamit meglátott az ablakból ,és sírva szaladt vissza ,utána már a konyhába se, mert kimenni, csak ha felkapcsoltam a villanyt. :wink:

Boscó
Mi van Szumival??????, :?: :?:

Cory
Merre jártatok? Ezért nem jöttél? :wink:

Barti
Folyamatosan adtam el a cuccokat.
Nagyon cukker a csaj.
:D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

Kis füstjel felőlünk, de csak röviden, mert holnap kezdem a melót, és jó lenne aludni is.

Húúúú azt hittem, csak Aliznál megy az éjszakai műsor, de látom, tévedtem :shock: Most attól félek, ha ez sokáig így megy, kipurcanok a melóhelyen :? Tegnapelőtt is majdnem 2 órába telt, mire sikerült visszaaltatnom :roll: Kafa lesz 5 óra alvással dolgozni menni ...

Jaaaa ... a hangom mára teljesen elment, csak suttogva tudok beszélni, holnap így különösen örülni fognak nekem odabent :) Reménykedem, hátha holnap már lesz gépem, és akkor odabentről is bekukkolok kicsit :wink:

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Bocsi, hogy csak ennyi, de húzok pihenni.

Mamacka: Hát ez a kölyök tényleg kiköpött apja! Biztos, hogy te vagy az anyukája? :wink: :lol: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Babetta: Mátraházán voltunk, és nem emiatt nem mentem :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Áron ma átaludta az éjjszakát a saját ágyában!!!!! fél kilenckor ébredt!!!

Juhéjjjj!

Kép
Kép
Kép
mamacka

...de azért egy kicsit rám is hasonlít????

ugye-ugye-ugye

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: Szerintem hasonlít Rád is Áronka, de valóban inkább az apukájára!ssan meg sem tudnak moccanni a sok ruhától :lol: De útálom a hideget!Vannak itt állatorvosok, de tudod erre több a disznó meg a tehén mint a kutya, inkább arra vannak specializálódva! Nem bíznék rájuk kutyákat az tuti. Még debrecenben is találkoztunk dilettáns dokival,de azért szerencsére néhányan értenek is hozzá.

Vali aztán gyere tényleg és mesélj!!Szegénykém már Te is mész vissza dolgozni? De kár!

Cory: Az olyan kis nyugis hely, gyermekkorunkban voltaunk ott az ősökkel. Igaz már akkor is állandóan csak vitáztak! :lol: Képeket töltessz majd?

Betta: Hová lett az avatarképed? Igaz valóban megérett egy frissítésre, mert ha az alapján kellett volna felismerjelek, tuti nem ment volna! Sokat változtál. De jó hogy így tudtok árulgatni? Én csak a neten hirdetem a cuccokat!köszi már jobban van Szumi!

Köszönjük a drukkokat, reméljük túl vagyunk a nehezén! Már eszeget, és nincs láz, ma mentek még egy utolsó ellenőrzésre vissza! Hihetetlen hogy egy kutya vizsgálata és kezelése mennyi pénzbe kerül. De most nem is ez a lényeg, hanem hogy reménykedjünk benne hogy semmi nem maradt benne! Ma a vérvételből ki kell derülnie. Nem lett volna jó ha felnyitják! Most szoptatja kölyköket, emiatt lenne fontos hogy egyen. Gyenge még, de azért ugatni már ugatott! És ez azt mondják a nagy kutyások hogy jó jel!!! 7 db. kiskutyikát nevelgetünk! Olyan édesek! remélem ma már csinálunk képeket. Még a talis képekkel is adósotok vagyok!

Tünde: Hogy van Dorina?

Most csak ennyire volt időm! Bocsi! Majd olvasok még, és reagálok is!
Vendég

Hú ez aztán nagy összevisszaság lett! Szóval Bartikának akartam írni az állatorvosokról, és a hidegről!!!
és Babetta helyett csak Betta ment el!
Vendég

Sziasztok,
vagyok én is. Köszönöm mindenkinek az részvéteket. Szombaton kisértük el az utolsó útjára... Aztán csak hétfőn jöttünk vissza Pestre. Apukámék nagyon jól elvoltak Lidivel, feledtette velük a történteket. Lidi meg aztán szórakoztat mindnekit. Most már nagyon dumál. Mindent próbál kifejezni szavakkal.

Anita,
nagyon helyes a nagyfiad. Az a kajás kép csúcs. Remélem ez az alvási gondotok megoldódik lassan. Néha nálunk is megy a harc, de csak délután. Azt szereti ha bebújok mellé, aztán ő meg kijön. És kezdődik a kergetőzés, mesélés stb. Babakocsival kapcsolatban én már jó régen töröm a fejem, hogy kellene e másik. De szerintem nem veszünk... Én kb. jövő nyárig tervezem a babakocsit használni.
Vok,
jobbulást Nektek!!! Szegények...
Boscó,
gratula a 7 kiskutyihoz és drukk Szuminak!!
Bartika,
cuki Pötty téli szerkóban.
Vas,
hogy vagy? Jobbulást!!!
Tünde,
sajnálom szegény Dorinát! :cry:
Vali,
hogy áll a ház berendezése? Bölcsi? Jobbulást neked és jó melót!
Babetta,
ez a harapás nem semmi...
Eszti? Nancsi? Többiek?

Sajnálom, hogy kimaradtam a taliból. :( Remélem lesz még ilyen. Jók a képek!

angi79

Sziazstok!!!

Köszi csajok a jobbulás kívánságokat, meg az érdeklődésket.
Már jól vagyok, a gégegyuszim az meggyógyult, hangom is van már, viszont az arcom még fáj egy kicsit(na, nem annyira, mint múlt héten, d emég érzem)
Anita, te hogy vagy?
Szedtél rá antibigyót?
mert nekem a gégész nem írt fel, azt mondta, nem minden esetben gyógyítja.
bár szerintem most elkelt volna.
Anita, Mamacka, nekem is Bioparox-ot kellett a torkomba fújni(hát azt hittem első alkalommal, hogy beletaccsolok a mosogatóba :roll: )baromi rossz.
Most már csak az orromba fújkálom.

Hát igen, Tünde, mindent csináltam, amit pont nem lehetett.
Szerintem azért robbantam be csütörtök reggelre.
Jó hideg pia, hangos röhögések....stb :roll:

Na, mindegy.

tegnap megjöttünk az urammal kettesben töltött weekend-ünkről Sopronból.
Nagyon jó volt, csak ugye hideg volt, meg betegek voltunk(ő is )
Nem is kirándulgattunk, inkább csak wellness-eltünk, meg Ausztriában voltunk kinnt megvenni a karácsonyi játékokat :D

Bocsó, nagyon sajnálom a kiskutyikat, és örülök, hogy Szumi kutyus már jobban van.

Barti, cuki beöltözött Pötyi :D

Tünde, szegény kis Dorina :)

Vali, mikor kezdesz?
és ki viszi a gyerekeket bölcsibe-suliba?
vezetés hogy megy?
A "T" betű szerintem is jó ötlet, nekem is volt egy évig, nemá ledudáljanak, így meg látták, hogy egy béna állat vagyok, aztán nagy ívben kikerültek :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit, ügyes vagy, megint, hogy mindnet eladtál.
Szóljál már legközelebb, ha lesz, nekem is vannak fölös cuccaim.
Most se látsz a skype-on??????? :wink:
Ja, enni tudtam, nagyon frankó kaják voltak :wink: :wink: :wink:

Puszkó

vas

Üdv mindenkinek a dolgozóból :)

Ma még nagy a lébecolás, nem igazán találom a helyem :? Délelőtt kaptam új gépet, meg egy csomó más adminisztratív dologgal el is ment a nap. Még 2 napot kell kibírnom, aztán megint szabin leszek egy hétig :lol:

Boscó: Dejó, hogy jobban van a kutyu! :) Drukk, hogy ma mindent rendben találjanak nála!

Angi: Ház alakul, de még mindig annyi minden hiányzik :? Leginkább az zavar, hogy nincs egy darab beltéri ajtónk sem :roll: Ha minden igaz, jövő hétre végre megérkeznek :)
Bölcsit imádja Aliz :) Ma reggel ő volt az első, de mégis mosolyogva búcsúzott el :) Nagyon nagy szerencsénk van a gondozónőkkel.

Ildi: Szupi, hogy jobban vagy!
Édes-kettes hétvégére pfúúúú de irígy vagyok :oops: Képek?

Vezetés már tök jól megy, kiderült, hogy a kocsi volt szar, azért bénáztam vele annyit :evil: Mióta kitöröltek mindent a computeréből, mert egy csomó hülye adatot eltárolt, azóta simán megyek vele mindenfelé :) Állítólag ez valami szériahiba ennél az évjáratnál, úgyhogy holnap garanciálisan kicserélik az egész cuccost benne, és akkor még szupibb lesz :)

Gyerkőket én hozom-viszem, reggel félúton kidobom őket, és jövök tovább be a melóhelyre. Most arra leszek kíváncsi, hogy visszafelé hogy jövök ki időben :roll:

Na nem merek többet írni, nehogy lebukjak, de holnap már nem lesz a főnököm, majd gyakrabban bekukkolok :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jah .. még egy kérdés ...

Nincs valakinek Matávos ismerőse??? Nem kaptunk Szentendrére vonalas telefont, mert állítólag azon a területen nincs már szabad kapacitás :shock: Úgy látszik visszatérünk az átkosba, hogy éveket kelljen várni a telefonra :evil:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali! Matávos nincs, csak T-Com-os. :D
Hívj, vagy írj a nancsikakukact-online.hu-ra, és akkor rákérdezek. kell pontos cím, miazmás. Ide ne írj privit, mert bentről nem tudok netezni. :( Le vagyunk tíltva! :?

Pusza!

Kép

Kép
nancsika

Nancsika: Itt is köszi :) Ment mailt!

Azért Alex-ről is írhattál volna pár sort. Esetleg képek? Régen láttuk ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Helló!
Na mára Lidi is beteg lett. Köhög. :(

Ildi,
és a gyerkőcök jól elvoltak a 7végén? Tesódéknál voltak? Miket vettetek karácsonyra? Örülök, hogy már jobban vagy. Sopron jó lehetett kettesben.
Vali,
klassz, hogy Alíz ennyire szereti a bölcsit. :) A telefon dolog érdekes. :shock: Még jó, hogy kiderült mi a baja az autódnak. Hajrá vezetés!

Dobok 2 képet, hogy lássátok hogyan megy nálunk a házimunka. :D
Kép
Kép
angi79

Angi
Úgy bírom ezeket a nagylányos anyának segítős képeket!
Nagyon aranyos...

Nézzétek ezt most kaptam...

szülés előtt és után:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: Te jó ég!!!! Mekkora pocak és mennyi baba! Minden elismerésem az ilyen anyukáké!!!!

Angi: Lidike egyszerűen fantasztikus!!!Nagyon ügyes lány!

Lányok most épp csak bekukk,meg szeretném kérdezni hogy nincs-e valamelyikőtöknek ilyen Chicco járássegítője pici pénzért eladó! Az egyik barátnőmnek kellene! Ami nekünk volt már eladtam! :cry: Kép
Vendég

Boscó
Én eddig nem is láttama férjedről fotót... az lehet???
Nem is látszik a nagy korkülönbség!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: á szerintem az lehetetlen hogy nem mutattam volna még meg! :wink: :wink: :lol:
Vendég

Tanusíthatom, hogy volt már fent Fanni-apuról itt kép a fórumon. Én emlékszem rá, pedig nekem aztán kimondottan pocsék arcmemóriám van :oops:

Angi: Jobbulást a nagylánynak!
Nagyon nőcis :) Küldheted hozzánk is, van mit csinálni :)

Mamacka: Húúúúú az annnyaaaaa mekkora pocak! :shock: :shock: :shock: Szegény nőci, biztos nagyon megszenvedett az utolsó hetekben. De a bébik írtó cukik :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Aztaa, mekkora pocak! Mamacka! Az nem derült ki, hogy hány hétre születtek? :shock:

Vali, de jó téged is látni végre! :lol: Mit dolgozol, úgy értem mi a munkád??

Angi! Nagyon cuki Lidi! Én is pont tegnap küldtem el Apát fellépőért Ikeába, mert kézmosásnál meg fogmosásnál sem bírom már tartani Pötyit, ez a fellépő meg írtóra tetszik neki. Csak a frász ver ki, hogy leesik. Lidit ott lehet hagyni rajta?

Na megyek Árkádozni, muszáj kimozdulnunk, legalább letudom a vásárlást.

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Lányok
Akinek meg van az email címe, annak küldtem egy kérdőívet, ha van kedvetek kitölteni, tegyétek meg légyszi. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit: nekem is küldheted: barta.agi@freemail.hu :lol: :lol:

Bartika: nekem is az a parám hogy leeesik :roll:

Vali. Köszi!Jó hogy emlékszel Fanni apura :lol: :lol:

Merre vagytok lányok?
Vendég

Lányok én ma tudtam meg, hogy meg akarják szüntetni a Nyugati pályaudvart :shock: (lehet ez már roppantul köztudott csak nekem már herótom van és ritkán nézek híreket)
Komolyan mondom eldobom az agyamat... ez a dilettantizmus csúcsa amit ezek művelnek... megtervezik a kormányzati negyedet, majd valaki szól nekik, hogy hapsikáim ez így nem lesz jó mert nem épülhet pályaudvar, vasúti sín közelébe... erre az a megoldás, hogy megszüntetik az épp útban lévő pályaudvart...

:shock: :shock: :shock: :shock:
...ha szólna a zene azt hinném cirkuszban vagyok...

Ez a legszebb és a legjobb, leginkább központi helyen lévő pályaudvar! A kormányzati negyed meg kellett mint egy falat kenyér... :(

jujjj de morcos lettem... :evil:

Bosco
Én itt vagyok, néha benézek, de nem ír senki... :(
Rájöttem, hogy én is emlékszem csak az annyira más kép volt valami motoros fotó... ugye jól emlékszem... meg most, hogy meséltél róla nem kötöttem hozzá az arcot... és egész mást képzeltem el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Barti
Neked akartam írni legutóbb csak a mondat közepén elszállt a gép, hogy esetleg mehetünk együtt is Árkádolni vagy ikeázni ha gondolod... oda el tudok buszozni Áronnal... :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Boscó: Én is be-bekukkoltam melóhelyről, de nem volt senki. Nem akartam úgy tűnni, hogy most, hogy már dolgozom, én érek rá a legjobban :wink: :lol:

Mamacka: Erről én sem hallottam :shock: Igaz, nekem nincs időm tv-t nézni, és híreket is régen olvastam. Addig jó nekem, míg nem szembesülök ezekkel a hülyeségekkel :roll:

Babetta: Én sem kaptam meg, ha gondolod küldd át, szívesen kitöltöm én is. vwitch kukac freemail pont hu

Megyünk ismerősökkel vacsizni egy görög étterembe, visszük Mancit is. Tuti balhézni fog, már előre félek. Sehova sem lehet vele elindulni, mert nem bírja, ha korlátozva van. :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Én úgy tudom, hogy lesz pályaudvar, csak nem itt lesz a vége, ebben az Eiffel épületben, hanem bentebb. Ez a gyönyörű épület pedig kulturális helyszín lesz, mint Párizsban a Museé D'Orsay, ami szintén pályaudvar volt és szintén Eiffel tervezte.
Vendég

Sziasztok

Anna
Köszi :D

Vali,Boscó
Küldtem, :D remélem jó címre. :roll:

Most csak ennyi ,jó éjszakát mindenkinek :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mamacka jó ötlet! Ott tudnak a skacok is rohangászni a csúszdánál! :) Szólj, ha Te ráérsz!

Edit! Én elkezdtem már kitölteni, de neked küldjem vissza? És hogy jelöltétek amit bekarikázni kéne???? Vagy csak én vagyok ilyen béna??? :oops:

Na elteszem magam holnapra, most mentek el a barátnőim, csajos estét tartottunk, Apát elküldtem sörözni. És nem tiltakozott. :lol:
Jó éjt!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti
Jó majd szólok! most épp zsufi van... de olyan jó lenne! az ikeás csúszdára gondoltál?

Eszti
Az is épp elég baj lenne, mert pont az volt benne a jó, hogy bejött a városba, jó csatlakozással így meg lehet bebumlizni a világ végéről... azért még jó, hogy nem bontják le... ennyit még én is kinéztem a bagázsból, most próbálják úgy beállítani, hogy ez tulajdonképpen milyen jó lesz nekünk :?
...de én úgy tudom, hogy a többi pályaudvarra terelik... volt arról is szó, hogy a föld alá vezetik, de mivel annak a költségei magasabbak lennének mint a metrónak biztos nem lesz belőle semmi...

Azért én még reménykedek, hogy valami mást kitalálnak... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok lányok!
Segítségeteket szerteném kérni. Feladtuk a kiskutyák hirdetését az onlineapro.hu-n, és az újságokban is megjelentettük a hirdetéseket, nem csak a neten. Az lenne a kérésem, hogyha van valamelyikőtöknek ismerősen Borsod ill. Heves megyében, az jelezzen már nekem, mert meg szeretnénk nézetni vele, hogy egyáltalán megjenet-e a hirdetés az újságban! Vagy csak a csomó lóvét vették le a számláról!

Anita: a Kelet-apró az ott jelenik meg igaz Nyíregyen? Ha igen, akkor légyszi jelezz már nekem jó? Megkérnélek hogy nézd meg! A részleteket pü-ben írom majd!

Köszi mindenkinek!
Vendég

Babetta: Nekem nem jött email tőled :(
Ha gondolod, küldd át légyszi mégegyszer, bár most már csak kedd este tudom majd megnézni, mert holnap elutazunk.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ági, igen itt jelenik meg :D Talán szerdánként, de ez nem tuti. Megnézem persze, szívesen. Várom a pü-t!

Edit, meddig nem késő kitölteni a kérdőívet? Rajta vagyok az ügyön! :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jó reggelt!

Anita
1 héten belül kéne, addig csak megleszel. :lol: Ha nem az se baj. :D

Vali
Szerintem, tele van a postaládád, mert visszaküldte. :) Vagy rossz címre küldtem. :?

Ha valakit érdekel, írja meg a címét és elküldöm. :wink: :lol:

Ma pocsék idő lesz, de ha nem esik, akkor ki tudunk menni, mert vettem Levinek bélelt gumicsizmát, meg hótaposót. Úgy örültem neki, mert 7300 volt a kettő együtt. :D Már csak egy motoros cipőt kéne beszerezni, mert tiszta luk a régi. :evil:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?