Szia!
Végre van egy kis időm gépelni, Dénes a betegség alatt és után iszonyat anyás volt, alig tudtam tőle lépni!
Az történt, hogy összeszedett a prücsök egy szemgyulladást, nem huzatot kapott, elkapta valahol, fertőző volt. Egyik reggel úgy ébredt, hogy mindkét szeme bedagadt és teljesen összeragadt a váladéktól (ami kénsárga volt
), nem látott semmit, nagyon meg volt rémülve. Kimostuk, elvittük dokihoz, kapott szemcseppet, de mondta a doki, lehet, hogy be is lázasodik, mert a fertőzés kering a szervezetében. Ez természetesen csütörtökön volt (hét elején sose betegszenek meg...
), péntekre még nem javult a szeme, de akkor még nem is gondoltam, hogy hipp-hopp meggyógyul. Jött a hétvége, no doki, a manó vasárnap estére lett nagyon rosszul, a szeme egész nap váladékozott, taknyos lett, brutál módon köhögött-fulladt, belázasodott. Természetesen nem nagyon aludtunk, alig kapott levegőt, nem is tudom, volt-e már ilyen rosszul, pedig sokat volt beteg!
:( Hétfőn vissza a dokihoz, új szemcsepp, több kiló gyógyszer, mire hazaértünk már én is rosszul voltam, estére 39.7 volt a lázam, másnapra 40.6-ra is feltornáztam. Teljesen kikészültem, szüleim mentettek meg, eljöttek 3 napra, nem tudom mit csináltam volna egyedül a beteg Dinivel, a párom el volt havazva melóval. Dénes szeme közben rendbejött, de már 4 napja lázas volt, elküldtek mellkas röntgenre, azt gondolták tüdőgyulladás. A leletek ugyan nem zárták ki a tüdőgyulladást, de valószínűbb volt a légcső és hörghurut, így azzal kezelték tovább, nagy nehezen meggyógyult, de még most is köhög egy kicsit
, pedig július végén betegedett meg!!! Szóval lerobbantunk rendesen....
A kehidakustányi nyaralást is el kellett halasztani miatta, szerencsére át tudtuk tenni jövő hétre, így végül mégis utazunk!
:)
Gondolom tesódék babája azóta megszületett!
:):) Milyen a bébi, fiú vagy lány? Unokatesódék kislányához is gratulálok!
Nagyon ügyes Dorka, hohy ilyen hamar szobatiszta lett!!!! Dini még nem az, egyelőre csak próbálkozunk, szívesen ráül a bilire is, a vécére is ülőkével, de csak ott ücsörög és nevetgél, pisilni nem hajlandó bele.
:) Kakinál még mindig előre szól, majd kialakul mi lesz! Elkésve nincs vele, még jövő ilyenkorra is ráér!
Egy nagy dumagép egyébként, már nem is írom miket mond, mert már mindent tud mondani, amit akar. 1 hete a "mi ez? " korszak is elkezdődött, mindenre kérdezi mi ez, mi ez??? Próbál már ragozni is, mondja itthon mindenre, ez apájé, ez anyájé, ez babájé, és ilyesmik.
Grazban nagyon jó volt, Berci unokatesó nagyon örült Dénesnek, alig lehetett őket szétválasztani, egész nap egymáson lógtak!
Ti nagyon szép helyen voltatok, örülök, hogy Dorkát annyira nem viselte meg a távollétetek!
Itt megint nagyon meleg van, mi is szereltettünk be klímát, már nem lehetett elviselni! Megint 37 fokot mondanak hétvégre, borzasztó! De legalább jóidő lesz, mikor nyaralunk!
Na megyek, az uram kéri a gépet, lehet, hogy sokáig nem jelentkezem, szombaton már elutazunk anyósomékhoz, onnan megyünk majd Kehidára, szóval több, mint egy hétig nem leszünk itthon!
Puszi nektek: Zsuzsi és Dénes