Új privát üzeneted érkezett!

Anyoka!
Szerintem ez még nem menszi! :roll:
Elvileg csak szombaton kellene nekije megjönni!
De ha a Kaáli megnyugtat, akkor holnap hívd fel őket!

De ha szombaton sem jönne meg, akkor tesztelj mégegyet! :wink:

Bocs, ha esetleg írtad és nekem elkerülte a figyelmem. Ebben a ciklusban pótoltatok progit???

Igen, valóban rohan az idő! Szinte ijesztően :D , még öt nap, aztán visszafelé számolok! :lol:
Vendég

Kavicska, tegnap teszteltem és csont negatív lett a 10-es teszt. Terhes nem vagyok, nem érzek semmit - Dorkánál megéreztem...
Progit nem pótoltunk ebben a ciklusban, most nem volt semmi csak a hsg és utána a kötelezően ajánlott együttlét...
Engem is az aggaszt, hogy szombaton kéne csak megjönnie. Bár a 12. cn-on, hsg előtt már volt tojásfehérje ezerrel.

Kép

Kép
anyoooka

Tapasztalt lányok segítsetek nekem! Normális hogy a Meforaltól, nem csak szédülök, hányingerem van és állandóan éhes vagyok, hanem izületi fájdalmaim vannak, totál legyengültem, és lett egy nyirokcsomó duzzanatom a nyakamon hátul??
Vendég

Sziasztok! Köszi a fogadtatást!
14 évesen volt az első mensi. rendszertelen, nagyon fájdalmas görcsökkel. Majd 25 éves koromban még ez is eltűnt.3 évig egyáltalán nem menstruáltam csak gyógyszerrel. 25 évesen a nőgyógyász Diane 35-öt írt fel 6 hónapra, ez be is szedtem. gondolta ettől majd beindul a petefészkem (az utólagos infóim alapján ezen már csak kiakadok). A pco-t ki sem ejtette a száján.
Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy nem szedek mindenféle gyógyikat, így összavissza és egy időre(nagyon zűrös időszak volt) hanyagoltuk a dolgot. Ezen kívül sosem szedtem fogigátlót!2001. szept-ben volt az esküvőnk, 2001. januárjában a győri Kaáliba kezdtünk, azért ott mert rokonoknál aludtunk.Nyíregyháza mellett laktunk. Kiderült-számunkra is- a PCO. Rögtön ICSI-t javasoltak. Kiderült, hogy a férjem spermaszáma is alacsony.! Így nem kezdtünk, hanem urológushoz mentünk. Herevisszér-műtét, várakozás, vitamin. javuló spermaszám, de az Icsi még, így is maradt. Ekkor mérlegeltünk. Tudjátok imádom a gyerekeket, így választottam hivatást, gyermekvédelemben dolgozom. Gondoltuk, ha lombikozunk és 4 gyermeket is szeretnénk, akkor költözünk! A 3. lomdik sikerült! Van egy tündéri kislányunk, aki koraszülött lett.
lilianyuka

Folyt.
A mozgása lemaradt, fejlesztjük és mostmár jól halad! Februárban lesz 3 éves. A lombik, PCO?
Szeretnénk gyermeket, bár ez sem volt egy könnyű döntés-ezek után. mivel a PCo-ról csak tavaly állt össze bennünk a kép, gondoltuk elkezdjük előkészíteni a dolgokat. Új nőgyógyihoz mentem januárban. Ő kérte ezeket: lh 20,5 IU/I fsh 2,5 IU/I prolactin 7,4 ng/ml testosteron 1,6 nmol/I progi 2,8 nmol/I oestradiol 15 pg/ml. Megállapította, hogy az lh-m nyolcszorosa az fsh-mnak. Alacsony a prolaktinom, így menjek endodokihoz. Ja, a Kaáliban kaptam olyan uh képet, amin a petefészkem a szőlőfürtre emlékeztet. Tipikus! A magas lh miatt nem tudnak kiszabadulni a petesejtek.
Az endodoki kérte: vércukor éhgy 4,2 120' 4 mmol/l, insulin éhgy 4,8 120' 9 IU/ml, tsh 98,2 pmol/l.
Azt mondta nem ad metet, mrt jók az értékeim, így a Dianét javasolta, amit nem bírtam. Korábban nem éreztem tőle ezt! Iszonyat volt! Szerinte a többi fogira is, így reagálnék! Ezt nem bánom, mindig is fogi ellenesek voltunk.
lilianyuka

A súlyomat nagyon kontrollálnom kell. 58-60 kg vagyok. Szőrök az államon. Anyukámnak is hasonló volt a mensije! 5 terhességből 3 gyerek, túlsúly, 60 körül II tipusú diabétesz! Bár nem vagyok rá büszke, de hozom a kórképet rendesen!
hát ennyi, bocsi, de nem tudtam rövidebben! Köszönöm a türelmet!
lilianyuka

Tücsök: ez nagyon durván hangzik! :shock: szerintem inkább telefonálj az MM-be!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

czinkeb, igen, erre én is gondoltam, de nem hiszem, hogy telefonon keresztül adnának tanácsot :-( Most kipróbálom, hogy este beveszek egy félszemet (ma még nem vettem be egyáltalán) aztán megvárom mennyire üt ki reggelre...totál tanácstalan vagyok!
Vendég

Na, megjött, rendesen, erősen, pirosan, görcsölősen... :? :roll: :(

Kép

Kép
anyoooka

Tücsök, biztos vagy benne, hogy ez a gyengeség, izületi fájdalom, nyirokcsomó duzzanat a mettől van? Nem lehet, hogy egy jó kis influenza bujkál Benned?
Ja, igyál sokat-sokat!!!! Én aludni nem tudtam a gyogyitól az elején és az segített valamennyit!

Kép

Kép
anyoooka

Tücsi: szerintem azért tudnak vmit mondani tel-ban is .
v azt , h kizárt , menj el házidokihoz v lehet, menjél el hozzájuk.
v az amit Te is mondasz, h csökkentsd és figyeld magad.
egy telefont megér és nyugodtabb leszel!!!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Anyó sajnálom, de teccik a tickered...... :wink:
Vendég

Tücsi:
itt van a neten a betegtájékoztató: http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=2731

4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK

Úgy, mint más gyógyszereknél, a Meforal 500 szedése kapcsán is előfordulhatnak mellékhatások.
A mellékhatások előfordulása a következő gyakoriságot mutatja:

Nagyon gyakori: 10 kezelt betegből több mint egynél fordul elő,
Gyakori: 100 kezelt betegből több mint egynél; de 10 kezelt betegből kevesebb, mint egynél fordul elő,
Nem gyakori: 1000 kezelt betegből több mint egynél; de 100 kezelt betegből kevesebb, mint egynél fordul elő,
Ritka: 10 000 kezelt betegből több mint egynél; de 1000 kezelt betegből kevesebb, mint egynél fordul elő,
Nagyon ritka: 10 000 kezelt betegből kevesebb, mint egynél fordul elő, beleértve az izolált eseteket is.

Gyomor-bél-rendszeri rendellenességek:
- Nagyon gyakori:
Émelygés, hányás, hasmenés, hasi fájdalmak, étvágy csökkenése. Általában ezek a mellékhatások a terápia kezdetén jelentkeznek, és az esetek többségében spontán el is múlnak. Ezeknek a mellékhatásoknak a kivédésére javasolt, hogy a napi Meforal 500 adagot 2-3 részre elosztva étkezések közben, vagy étkezések után kell bevenni. Ha ezek a panaszok hosszú távon fennmaradnak, hagyja abba a Meforal 500 szedését, és beszéljen orvosával.

- Gyakori:
Fémes íz érzése

Anyagcsere és táplálkozási rendellenességek
- Nagyon ritka:
A tejsav felszaporodása a vérben (lactacidosis) és a következményes túlsavasodás súlyos anyagcserezavart okoz. A hányás, és hasi fájdalmak, amelyet izomfájdalmak és izomremegés kísér, valamint az általános levertség lehetnek a tünetei a laktát-acidózisnak (lásd "Különleges figyelmeztetések" című részt).

Bőr és bőralatti kötőszövet rendellenességei:
Nagyon ritka:
A bőr kipirulása (enyhe erythema) azokban a betegekben, akiknek általános gyógyszer-intoleranciájuk van.

Ellenintézkedések
Ha a tejsav felszaporodása (lactacidosis) miatt gyanítható a túlsavasodás kialakulása, azonnal forduljon orvoshoz, és ne vegyen be több Meforal 500 filmtablettát.

Kérjük, tájékoztassa róla orvosát, gyógyszerészét, ha olyan mellékhatások kialakulását tapasztalná, amelyek ebben a betegtájékoztatóban nem szerepelnek.

SZERINTEM AZÉRT HÍVD A DOKIT!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lafim, azééééé csináltam, pont most, hátha......... :wink: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Tücsi nyugi!

Én betelefonáltam anno, és mikor volt ideje tűűnek a rendelés végén, vagy közben ha van pár perce visszahívott. megnyugtatott. jó volt.

CSÖKKENTSD LE AZ ADAGODAT!!!!! Napi 250-re. este vegyél be csak egy felet.

eszel elég ch-t? ha túl kevés ch-t eszel, az is baj.

sztem is nyirokcsomó meg izületi inkább vírus vagy influenza, de mintha csak magamat hallanám, az elején én is minden bajomat a metre fogtam, és lehet nem is alaptalanul... :wink: :lol:

tényleg igyál sokat, kitartás, este egy fél szem, és kérj egy időpontot most telefonon minl előbb tűűhöz, ezt nem érdemes januárig kihúzni és kínlódni. kérj inkább avandát. 3 hónap alatt rendbetesz, aztán jöhet a baba.

de ha lecsökkented sokkal jobb lesz, meglásd! Kolibri adaggal hónapokig simán lehet bírni! :wink: :lol:

meg nekem az az érzésem, nem eszel elég ch-t.

én is akkor voltam rosszul.

Lilianyu tényleg jók a vc és inzulin értékeid, de ettől függetlenül használhat a met akkor is, ha nincs IR-ed. sok embernek akkor is használ.

én is migrénes vagyok, nálam csak mensikor van, nem kizárt, hogy a metformin talán ezt is rendezi. az elmúlt hónapban elöször 8 éve nem volt. a migrén nálam is fogigátlókkal fügött össze. valamelyik fölerősítette, valamelyik gyengítette.

anyukád miatt "veszélyeztetett" vagy, úgy tűnik hozod az örökséged te is.

Kép

Kép
rejo

köszi lányok, most megnyugtatak a többiek (kaptam priviket), hogy másnak is ilyen nehéz volt! Bár most olvasom a tájékoztatót (direkt nem olvastam ami a dobozban van, hogy tudat alatt ne produkáljam a mellékhatásokat) és ez a "lactacidosis" bigyó úgy hangzik mintha rólam írták volna :roll: Egyébként még nem is említettem, hogy sosem voltam pirulós most meg olyan a fejem mint a ráknak ha egy kicsit melegebb helyiségben tartózkodom+ égnek a mellbimbóim is :?

Szavazást kérek! :lol: A nyeremény egy levehetős ajtajú NDK turmixgép!;-) :lol:

1. kérjek avandát vagy

2. csökkentett üzemmódban szedjem tovább a Met-et és várjak a jan 3-i kontrollig?
Vendég

Tücsi!

x. Hívd fel Tűűt és kérdezd meg hogy ő mit javasol! :wink:

Enyém a turmixgép?! :wink: :P

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka, tiéd lehet nem bánom!;-) Nos az előbb beszéltem a férjemmel, miután szétsajnáltattam magam itt a babaneten, a párom felvilágosított, hogy már hétvégén is mondtam, hogy fáj az arcom meg a fülem+ kapar a torkom, szerinte ez vírus lesz és nem a MET :oops: :oops: Ez van lányok 34 leszek és úgy viselkedek mint egy ovis, most virtuálisan fenékbe rúghattok, de csak kicsit jóóó?! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Tücsi: jobb félni, mint megijedni!!!!

LAGALÁBB LÁTHATJUK, H MILYEN ÖSSZETARTÓ EZ A KIS CSAPAT!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi :lol: Akkor tényleg én nyertem! :wink: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Anyooka, igen nagyon ciki vagyok, ugye? :roll: :oops:

Czinkeb, ez igaz, nem tom mi lenne velem babanet nélkül!
Vendég

Sziasztok!

Tücsi! Ez olyan aranyos volt! Komolyan! :D Nem vagy ciki!!!

KÉPZELJÉTEK! Elmondtam ma az igazgatónak! Úgy éreztem, nem bírom még emiatt is emészteni magam egész őszi szünetben, hogy mit fog szólni! Nagyon pozitív volt, megértő, abban egyeztünk meg, hogy egyelőre kihagyok egy évet, aztán majd látjuk.Rébuszokban meséltem el, hogy egészségügyileg nem vagyok a topon, idegileg is kivagyok, most ez nem megy. Nagyon emberséges és megértő volt, olyan jólesett, nagyon megkönnyebültem, újabb kőszikla szakadt le rólam... :)
Mostmár: Hajrá kontroll, okt.30.! :D
Puszi mindenkinek!!! :D
zazzy

SziasztoK!

Bettica: holanpra kaptam időpontot a dokidhoz!!!!!!!!!!!!!

KépKép
charlott

Charlott: Örülök :) Remélem bejön majd neked ;) Én 2-re megyek a párommal, úgy hogy sajna nem fogunk találkozni :(

Kép

Kép
bettica

Betti: sajnálom, mert én negyed 4-re megyek. :-(
Sok sikert az első UH-hoz! :wink:

KépKép
charlott

zazzy, köszönöm! :-)
Lányok, szeretném megköszönni mindenkinek, hogy elviseltetek és segítettek a mai napon!!!

Szép álmokat!
Vendég

Tücsi!

Én is jót mosolyogtam! :lol:

Viszont a nyirokcsomó dúzzanat miatt nem ártana felkeresni holnap a körzetidet!!!!! :!:
Lázad még nincs?
Influenza ellen be vagy oltva?

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Tücsköm bogaram!
Ilyen korán lefekszünk??? :shock: :lol: :lol:
Ma nagyon jópofa voltál! :)
De látom a férjedurad és a lányok megoldották a problémádat! :)
Körzetinél azért egy röpke pillanatra megjelenhetnél!

Lili!
Kislányodhoz gratula! :)
Az LH/FSH arányod valóban nagyon rossz. A többi jónak tűnik, bár az az igazság, hogy a TSHt ebben a mértékegységeben nem tudom.
Azért az látszik, hogy utánna olvastál :)
Érdemes lenne felkeresned egy profi endokrinológust!
Ebben a topikban nagyon sokan Tűű dokihoz járnak.
Nagyon profi, megcsináltatná a szükséges kiegészítő vizsgálatokat és ő biztosan megmondja, hogy mi a teendő veled!

Anyoka!
Akkor szombattól izgulhatunk??? Drukk, drukk! :)

Zazzy!
Na ez a mellé rizsa egész jó! :)
Örülök, hogy megkönnyebbültél! :)

Charlott!
Új doki? Sok sikert hozzá! :)

Bettica!
Holnap nagyon részletes fotós beszámolót szeretnénk. :D
Vendég

Halihó!

Üdv a mi kis cspazunk új leányzóinak :) :)

Tücsi! -ez nagyon jópofa volt....

Pusszancs mindenkinek....és eseménydús :lol: :wink: :lol: :wink: éjszakát
csipi78

Sziasztok!

Aranyosak vagytok hogy vígasztaltok. Csak azért ugrottam be, hgoy elmondjam minden okés T. szerint, örült a fogyásomnak, meg a vc-m nek és a többi hormonoknak is. Megkaptam a norcit hogy megjöjjön, kaptam még max adagot metből, vagyis 3x1 850es meforalt kell szednem, de fokozatosan és kaptam gyogyit a tsh-mra mert alulműkszik a pajzsmirigyem :arrow: L-Thyroxint 75ug, de ezt is folyamatosan kell emelnem. Örülök mert Tnek nem kellett semmit mondanom, tudta mi kell nekem. :) Januárban kontroll szokásos hormonprofillal és pajzsmirigy uh lelettel.

Pogi drága: kérlek javítsd ki az 500 mgost mefit 850re és adj hozzá még egy 75ug-s L-Thyroxint! Köszke

Pusszantok mindenkit!

hajni...
Budaörs

Hajni!
Ezt örömmel "hallom"! :)
Ettől a gyógyitól elképzelhető, hogy a fogyásod tovább alakul! :)
Csak ügyesen! :)

Pusz Mindenkinek! :)

Fábrit nézek!

Aludjatok jól! :)
Vendég

Hajni!

Na végre! :D :D :D
Innentől remélem sínen vagy!
Nézz majd át a felettünk lévő PCOS-pajzsmirigyes topikba is! A csajok biztos rengeteget tudnak segíteni a pajzsmirigybogyó kezdésével és esetleges mellékhatásaival kapcsolatban!

rambóka

Sziasztok Lányok!

Már elmondhatom, hogy 3. napja jobban érzem magam, talán a mai nap volt a legjobb, bár este volt egy kis hányingerem. Szedem a Metet 3x500-as adagolásban.
Az elnne a kérdésem, bár tudom, hogy a Met szedése mellett nem lehet alkoholt fogyasztani, de a hétvégére " elrabol" a férjem valahová, bár nem árulta el, de úgy érzem valami balatoni boros helyre. Szóval szerintetek egy pohár bort be lehet vállalnom pl vacsora közben elkortyolgatni vagy inkább ne? Mit tanácsoltok?
Előre is köszi!
fandi

Hát tücsi már lemaradtam az NDK-s turmixgépről, de azért még egye fene válaszolok! :lol:

ha olyan alkat leszel mint én, nekem 3 hónap alatt nem sikerült 1x250 fölé menni a mettel. annyit értem el, hogy ezzel az adaggal már nem kínlódtam. ha te is nagyon nehezen szokod, akkor így is-úgy is fél év, jó pár hónap lesz, mire eléred a viszonylag normál adagot. akkor ez kidobott idő, ami alatt nem gyógyulsz rendesenm igaz lehet babára hajtani, de lehet még értelmetlen, mert nem szedsz elég gyógyit, és úgysem jön össze.

akkor szerintem már inkább 3 hónap intenzív szenvedésmentes javulás avandával, és utána gyors babásodás! :lol:

de kérdezd meg T.-t mit javasol.

ja, azt a múltkor elfelejtettem említeni, hogy amióta a metet szedem, elmúlt a barnázás mensi előtt. ez nemcsak avanda óta, ezt még a kolibri met is produkálta. :lol:

anyóka mostmáraztán ti jöttök!!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Fandi: Ne aggódj! 1-2-3 pohárka nem fog megártani a metnek sem, de ha biztosabb akarsz lenni benne, akkor hagyd ki azt az egy adagot. Én is ezt tettem, mikor Tokajban voltam nem is olyan rég egy egész hétvégére. Az estit kihagytam...

Hajni: Megvan az ok ezek szerint, hogy miért nem javultál. Szedd szorgalmasan a bogyókat és hamarosan Te is egyel följebb fogsz irogatni tanácsokért ;) Azért ha van kedved, gondolkodás nélkül gyere és mesélj nekünk, jó?

Tücsi: Tegnap nagyon elemedben voltál :D A sok folyadék, bármi is van veled, mindenképpen segíthet....

Anyooo: Ez lesz a Ti hónapotok ;) Mindent bele :)

Lili: Hát, szegénykém, Te is örököltél egyetsmást. Mindenképpen menj el egy hozzáértő dokihoz. Most nem emlékszem, hogy pesti vagy-e, de tök mindegy is, mert a pcos.hu oldalon találsz dokit, válassz egyet és menj el hozzá.

Rejo: Mi ez a korai kelés? Ki nem hagyott aludni?

Kép

Kép
bettica

Bettica, de jó lesz ma Nektek! Beszámolót kérünk!

Rejo, nagyon tetszik ez a kolibri adagod. Múltkor nekem is mondta Tűű, h lehet én sem úszom meg Avanda nélkül.
Majd meglátom most mit javasol 2 hét múlva a kontrollon.

Hajni, lényeg, h megvan a gyogyi. Tűű dokinál az embernek mindig az az érzése, végre egy doki, aki törődik is vele és nem csak egy beteg vagy a futószalagon.

Anyooka, szorítok!

Zazzy, ugye sokkal könnyebb így!? Most koncentrálj magadra és a családra!

Kép
apple

Sziasztoook!:-)

Élek! :lol: Éjszakára bevettem 500mg C vitamint és rubophent+ vacsira fokhagymás piritóst ettünk apával, szóval adtam a baciknak rendesen! :P

Valaki írta, hogy korán lefekszem, jelentem 10-re szoktam ágyba kerülni, de legszívesebben már 9-kor aludnék, sőt inkább egésznap!;-)

Hajni, ez nagyon jó hír! Most már jobban vagy akkor lelkileg is, ugye?!

Rejoka, ne zavarj össze! :lol: :lol: Januárig még adok időt a Meforalnak és magamnak, nem tom mi van velem most kéne hogy hangosan ketyegjen a biológiai órám és majd ki üsse a dobhártyám, hogy "hahó, húzzál bele öreglány, mindjárt 34 leszel!" Ehhez képest totál nyugiba vagyok és nem izgat a korom, nekem most valmiért "ráér" a baba! :shock:

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok Lányok,

Zazzy: ügyes voltál! :wink: de azért szerintem ne terítsd ki teljesen a lapjaidat.

Tücsi: na látod, legalább megnyugodtál egy kicsit!
egyébként tetszett nagyon vki megszólítása: Tücsköm Bogaram!!! :lol:

Hajni: most már biztos jobb lesz az új gyogyival. :wink:

Bettica: igen kérünk szépen képeket majd!!!!!!

Pogi: úgy eltüntél, mi van veled, nincs semmi baj ugye?
mi van a táblicskuval? - na nem csak ezért hiányzol ám!! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

hmm Tücsi ha ráér annál inkább jöhetne az avanda...de nem akarlak összezavarni, tégy próbát a meforallal.

Bettica johanna kukorékolt, és valami miatt nem tudtam visszaaludni

Kép

Kép
rejo

Sziasztiok! Köszi a hozzászólásokat!
A MM-ről már másik topicon is olvastam, valszeg mennem kell. Sőt!
Visszaolvastam, lesz mit tanulnom tőletek! A tücsi táblázatától kész voltam!!! A Zentai Andis infók engem is érdekelnének, de nem találtam azt a részletesebb leírást. Nem emlékeztek kb. hanyadik hozzászólás volt.
Szép napot!
lilianyuka

Lilianyu> Kincs írt nagyon részletesen a diétáról a 478-479 oldalon !

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Kép
krumplis pogácsa

Sziasztok!
Elmesélnétek, hogy mi történik/történhet az MM-ben. Milyen vizsgálatok vannak? Akkor is megismétlik a vizsgálatokat, ha már vannak eredményeim? Tdokihoz kell időpontra várni?
lilianyuka

Charlott: Mesélj!

Lili: Én nem tudom, hogy mi a protokoll az MM-ben, de azt igen, hogy Tűű dokihoz hosszú a várólista. Ha jól tudom, van egy másik dokinő, aki állítólag ugyanolyan jó, mint Tűű, viszont nála nincs talán akkora sor... Hívd fel őket, minél hamarabb, ha mennél, hogy még idén bekerülhess ;)

Rejo: :( Azért ilyen nincs túl sűrűn, ugye? Már barátkozom a hosszú éjszakák gondolatával... :)
Pihend ki magad ma este...

Tücsi: Semmi tik-tak? Irigyellek... Nekem már tavaly elkezdett a párom tik-takolni, nehogy elfelejtsem, idén töltöm a 30-at :lol: Tényleg nem sokára 30 leszek :(

Megvolt az UH: képünk sajna nincs, mert igazából nem votl mit látni még... :( De a szívecskéje jó erősen vert, már 7mm is megvan :lol: Ja és 6+4
Hihi, az uram is elérzékenyült kicsit az UH-n :) persze csak amolyan férfiasan és büszkén ;)

Szóval Pogi, kérlek javíts 6+4-re, majd módosítom a tickerem is...
köszönöm

Kép

Kép
bettica

Bettica, nem kell minden alkalommal módosítani, hülyeség. Hiszen minden uhun mást mérnek majd, nem érdekes. Én már volt, hogy most lennék 32. hetes, de a legutóbbi szerint normálisan 30. hetes vagyok. fölösleges módosítgatni.

Pogika, mi újság veled?
Vendég

Elolvastam a diétás tanácsokat!
Andi az IR diétában profi, de gondolom egyébként is tud segíteni, hiszen nekem nincs Ir-em, de nagyon szívesen venném, ha valaki segítene okosodni ezen a téren. Amikor abbahagytam a szoptatást (3 lombik, szopi-sokat ettem és sok édességet kívántam) 80 kg voltam és 8 hó alatt lefogytam 22 kg-ot. Ez jó egy éve volt és azóta sikerül tartani. Szeretnék becsempészni dolgokat, amelyek segítenek! A férjem is velem fogyózott, ő is sokat fogyott, de nagy elcsábuló művész. Praktikákra, taktikákra van szükségünk, mert enni nagyon szeretünk. Ja, IMÁDOK FŐZNI, ami nem könnyíti meg a dolgunkat!
lilianyuka

Sziasztok!

Bettica!

VER A SZIVECSKE!!!!!!!!! ÉLJEN!!!!!!!!!!!!
Fantasztikus!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocs, de most én is önzök.
Ma egggész nap hányingerem volt! :( Reggel azért mert nem ettem, utána a kakaós csigától (!), aztán a csirkemell edédtől, napközben csak a hideg citromos víz használt. Most vagy benyeltem valamit... vagy benyeltem valakit... :D
De nem stresszelünk, pesszimisták vagyunk és holnapra elmúlik, csak gyomor rontás volt. :D

19. nap, 5. DPO, de ezzel sem foglakozunk. :D Azzal meg pláne nem hogy 10 nap múlva esetleg lehet tesztelni. :D:D:D
Rambóka "megtiltotta". :D:D:D:D:D És milyen igaza is van. :)

Rambóka!

Kéne nekem, meg egy másik lánynak endo doki Pécsen. Dobd át légyszi priviben ha tudsz!!!
Jah és jövő héten megyek a háziorvoshoz kialkudni a vérszívást és labort a mirigyeimre. :D

Nah, megyek is. Eszek, hátha megint rosszul leszek és lefekszek aludni. Holnap is kell menni dógzani. :?

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Megjöttem az új dokitól! :lol: Nagyon aranyos, lendületes és készséges volt. Elhalmozott receptekkel, beutalókkal. Minden a gyerek érdekében. :wink:

Rákszűrést csinált és méhtükrözést javasolt.
A vérzésre a met adagot keveselte, ő emelné. De ezt én a Tűűre bíznám. A szurkálásra fertőzést gondol, arra kaptam bogyót.

Betti:köszönöm az ajánlást! :-)

KépKép
charlott

Bettica, gratula a dobogó szívecskéhez!!! Most nincs tik-tak lehet, hogy lemerült az órám eleme az elmúlt 11 évi szerelgetés alatt... :(
Vendég

Betti: gratulálok az erős szívhanghoz! :D

Valakit már műtöttek a SOTE-n?????

KépKép
charlott

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?