sziasztok!
Roki
egyetértek abszolút
Ayse, bocs, nem emlékeztem
az tény, hogy a hormonjaim az egekben, tudom én, hogy nem vagyok teljesen normális, és ez már max egy kicsit fog javulni
BL és szökés megy nálunk... én szoktam ilyenkor nézni a dr house-t (nem ragaszkodom azért hozzá), de most amikor odakapcsltam épp egy baba volt... na inkább le sem írom, mert próbálom kitörölni a képet. szóval inkább a foci meg a szökés.
olyan izgis dolog ez a suli
Lili is élvezi még? biztos jó neki, mert olyan okos, és tele van sikerélménnyel, és tanul egy csomó új dolgot.
ez a kutya dolog nagyon durva, én vállalnám az összeveszést azt hiszem. az nem normális, hogy az ember a saját kertjében nincs biztonságban, elég 1 pillanat...
de a szomszédnak nincs kerítése, vagy mi? mi az, hogy csak úgy kiszökhetnek???? én pont, hogy embert küldeném át, mert tudom, hogy ő nagyon határozott lenne.
egyébként viki, erre nincs valami szabály vagy rendelet??
én a szomszéd macskáira is mérges vagyok, de azok mondjuk "max" toxoplazmát tojnak ide nekem, de valamelyik nap a hátsó ajtó előtti lábtörlőre sikerült odapiszkítani. nem bírpom elviselni, hogy mások állatai után nekem kelljen takarítani. megmondom őszintén, én van, hogy nem állom meg, hogy akár az utcán is szóljak, hogy ne csak úgy sétáltassák a kutyát szájkosár és póráz nélkül. én nem hiszek a gazdiknak, nem minden gazdi olyan fegyelmezett, hogy tudja nevelni a kutyáját, ráadásul gondolom a kutya is öregedhet stb. okítsatok ki, ha nem jól gondolom, de nem bízom az emberekben, és ezért a kutyáikban sem (idegen emberek idegen kutyáiról beszélek).
mi: Eszti is lázas lett és tök rekedt. ráadásul az apja is, úgyhogy gondolhatjátok. és mivel hétfőn hisztizett, mármint az apja, hogy márpedig lesz egy nap, amikor pihenünk és nem csinálunk semmit, keddre meg legyőzte erős testét egy még erősebb vírus, maradtunk úgy ahogy voltunk, mivel előző 2 nap sem történt tulképp semmi különös, ami a lakást illeti
viszont kigondoltam a karácsonyi ajándékokat nagyjából
Anikó! sztem is Balázs megzavarodhatott kicsit, de tuti hamar visszaáll a rend
hiányoztál neki és büntet, vagy a dadát érzi most biztosnak, ki tudja mi játszódik le bennük. én most nagyon élvezem, hogy Eszti olyan anyás, nyílván a betegség miatt is, ami nem jó, de olyan jó érzés, hogy odabújik és mondja, hogy mit énekeljek neki
és hiányzik neki a bölcsi, minden nap megbeszéljük, hogy kik vannak a bölcsiben, és most ők is otthon vannak, de majd, ha meggyógyul, akkor újra játszhat és találkozhat velük.
mi most jutottunk el oda beszéd terén, hogy egyszercsak elénekel egy dalt, amit már régóta éneklünk neki, vagy elmond egy mondókát magától, amiről nem is tudjuk, hogy tudja, de szinte szóról szóra előadja.
és lett kedvenc mesénk, a kisvakond, bár, amikor a nyuszi elveszíti a mamáját, azt már kihagyjuk, mert azt nagyon a szívére veszi.
mit akartam még... ja, van valakinek szuperjó ötlete 5 hónapos kisfiúnak keresztelőre ajándéknak? (mindene megvan típusú család) azt mondták ne vigyünk semmit, de persze szeretnénk valamivel kedveskedni, és csak valami játékre tudok gondolni, de fogalmam sincs mit illik.
zárt/nyílt topik: sztem döntsük el, hogy melyik, és egy topik legyen, én tuti nem bírok kétfelé figyelni, akkor az egyiket hanyagolnám. azt is elfogadom, hogy egy ember is élhet a vétójoggal, csak valahogy döntsük el, én elfogadom bármi lesz is, és akkor téma lezárva.